Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-04-28@20:51:29 GMT

این شهر عجیب با جادو به وجود آمده +تصاویر

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۶۰۶۵۳

این شهر عجیب با جادو به وجود آمده +تصاویر

گاهی در دنیا شهرهای باستانی ای پیدا می شود که باستان شناسان هیچ دلیلی برای چگونگی به وجود آمدن آن ها پیدا نمی کنند. بازار نیوز - گاهی در دنیا شهرهای باستانی  پیدا می شود که باستان شناسان هیچ دلیلی برای چگونگی به وجود آمدن آن ها پیدا نمی کنند. به وجود آمدن این شهرها آنقدر عجیب است که مردم محلی آن ها را به سحر و جادو و عناصر ماورائی ربط می دهند! در این پست می خواهیم درباره یکی از همان شهرها حرف بزنیم شهری عجیب که در نواحی دوردست اقیانوس آرام قرار دارد و آنقدر معماری عجیبی دارد که همه باستان شناسان را به فکر فرو برده که شهر چگونه با تکنولوژی ساده آن زمان ساخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
در نواحی دوردست غرب اقیانوس آرام در شمال اکوادور ویرانه های شهر باستانی و اسرار آمیزی به اسم «مادول» وجود دارد. این ویرانه های باشکوه بر روی تالابی در سمت شرقی جزیره پوناپی قرار دارد و از 92 جزیره مصنوعی کوچک تشکیل شده که بر روی صخره های مرجانی ساخته شده اند. همه این صخره های مرجانی توسط شبکه ای از کانال ها به هم مرتبط هستند برای همین به ونیز اقیانوس آرام معروف شده اند.
نکته عجیب تر درباره این شهر این است که در آن ساختمان هایی وجود دارد که دیوارهای آن ها از جنس بازالت است و ارتفاع این دیواره ها در بعضی از نقاط حتی به 16 متر هم می رسد. این ساختمان ها از شاهکارهای مهندسی هستند و مشخص نیست با امکانات آن زمان چگونه ساخته شده اند. اگر بخواهیم قدمت این ساختمان ها را حدس بزنیم باید از قدمت کربن آن ها کمک بگیریم؛ با توجه به قدمت کربن می توان این طور نتیجه گرفت که این بناها حدود 900 سال پیش ساخته شده اما قدمت خود جزیره های کوچک حتی بیشتر از این حرف هاست و احتمالا به قرن های 8 و 9 میلادی برمی گردند.


انسان های آن زمان این سنگ های بازالتی را از بخش دیگر جزیره از یک منطقه آتشفشانی برداشته اند؛ در این منطقه ماگماها در داخل دهانه آتشفشان های فعال، سخت و سفت می شوند. چیزی که باستان شناسان را گیج کرده این است که چگونه این سنگ های بزرگ از یک سمت جزیره به سمت دیگر آورده شده اند. به علاوه نکته حتی عجیب تر این است که بعد از اینکه این سنگ ها با موفقیت جابجا شدند چگونه تا ارتفاع 16 متری بالا رفته اند. ساخت این شهر آنقدر عجیب است که تلاشی که برای ساخت این سازه ها به کار رفته را حتی می توان با اهرام معروف مصر مقایسه کرد.
کارشناسان می گویند این صخر های برزگ ممکن است به کمک قایق به این شهر آورده شده باشند اما آن ها هنوز هیچ نظریه ای درباره اینکه این سنگ ها چگونه از کانی هایشان جدا شده اند ندارند. از طرفی یک نکته عجیب دیگر درباره این شهر، مکان عجیب و غریب و دورافتاده آن است. شهر در جای دورافتاده ای قرار دارد و از تمدن و شهرهای دیگر کیلومترها فاصله دارد و این نکته هم ماجرای این شهر را پیچیده تر کرده است.
چرا این شهر باید در وسط اقیانوس ساخته شود؟ چرا شهر باید در جایی مثل اینجا که تا این حد از تمدن های دیگر دور است ساخته شود؟ چیزی که مشخصه این است که اتفاقی عجیب در آن سوی جزیره افتاده است. حدود 100 تا از این جزیره های کوچک کاملا شبیه هم هستند و اینکه دلیل این اتفاق چیست اصلا مشخص نیست.
در جایی که علم از جواب دادن به این معما باز می ماند پای افسانه ها باز می شود. طبق افسانه ها این شهر توسط دو جادوگر به اسم «اولیسیپا» و «اولوسوپا» درست شده این دو برادر به دنبال این بودند تا یک عبادتگاه درست کنند. از آن جایی که آن ها جادوگر بودند توانستند با ورد و جادو سنگ های سنگین بازالت را به سمت اینجا هدایت کنند.
بعد از ساخته شدن شهر یکی از این دو برادر موسس سلسله Saudeleur شد، سلسله ای که تا سال 1628 در این شهر حکومت کرد. حکومت آن ها بعد از حمله افسانه ای شخصی به اسم Isokelekel به پایان رسید جالبه که خیلی از مردم پوناپی همچنان عقیده دارند که این شهر با سحر و جادو به وجود آمده است.
شهری در اکوادور
این که این شهر چجوی به وجود آمده و چه هدفی پشت ساخته شدنش وجود داشته باعث شده تا خیلی ها آن را به ارواح و موجودات ماورائی ربط بدهند. و حالا که پای روح و ارواح وسط آمده از طرفی شهر برای ماجراجویان هیجان انگیز شده و از طرفی هم برای گردشگران عادی به شدت جای ترسناکی شده است برای همین با اینکه این شهر در لیست میراث جهانی قرار دارد و در دنیا معروف شده اما خیلی ها از ترس جرات نمی کنند به بازدید از آن بروند.
در حالی که خیلی از مکان های مشابه ای که در دنیا وجود دارد در سال صدها هزار گردشگر دارند اما سالانه فقط حدود 1000 نفر از این شهر دیدن می کنند البته جالبه که خیلی از آن ها هم قصد دیدن ارواح جزیره را دارند! در سال 1985، این شهر به عنوان مرکز تاریخی و ملی معرفی شد و در سال 2016 در لیست میراث جهانی یونسکو قرار گرفت.
با اینکه این شهر از شهرهای مهم دنیا به حساب می آید اما دو عامل حیات آن را تهدید می کند یکی رشد بی رویه کرناها است که به حریم شهر وارد شده اند و دیگری آب و هوای متغیر اقیانوس آرام است که در این ناحیه هیچ ثباتی ندارد. این شهر به خاطر وجود این دو عامل پرخطر در لیست شهرهای در معرض تهدید قرار دارد و تمهیداتی برای کم کردن این عوامل در دست انجام است تا این شهر تاریخی همچنان به حیات خود ادامه دهد. برچسب ها: شهر اسرار آمیز ، باستان شناسان ، اکوادور

منبع: بازار نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۶۰۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اخباری: به ستوه‌ آمده‌ایم، برایمان دعا کنید!

به گزارش “ورزش سه”، تیم چادرملو اردکان در مرحله یک‌هشتم جام حذفی فوتبال در ضربات پنالتی موفق به پیروزی مقابل مس‌کرمان شد تا تنها تیم لیگ یکی در جمع ۸ تیم برتر این تورنمنت باشد.

سعید اخباری، سرمربی چادرملو، در نشست خبری پس از این مسابقه بیان کرد: به دو تیم و تیم مس کرمان خسته نباشید می‌گویم. تیم ریشه‌دار مس کرمان سال‌ها در لیگ برتر تیم‌داری کرده است. به آقای محمدی بخاطر تیمی که درست کرده تبریک می‌گویم. مس از آن‌دسته تیم‌هایی است که فوتبال بازی می‌کند و تکنیک دارد. از زمانی که آقای محمدی به مس کرمان آمده هم نتایج این تیم و هم سبک بازی‌شان نشان می‌دهد که این تیم متحول شده است.

او افزود: تیم ما که برای صعود می‌جنگند و در عین حال نیم‌نگاهی به جام حذفی داشتیم. این سومین بازی در جام حذفی بود و هر سه بازی در خارج از خانه بازی کردیم. بچه‌های ما کار بزرگی انجام می‌دهند و با وجود فشردگی بازی‌ها و هر ۵-۶ روز باید یک بازی انجام شود.

سرمربی چادرملو ادامه داد: در جریان بازی، تیم مس میزبان این بازی بود. من با تغییرات چینشی و نفرات بازی را شروع می‌کنم. بازی پایاپای بود و هر دو تیم فوتبال تکنیکی خود را ارائه می‌کردند. فکر می‌کنم مجددا اشتباهی از سمت داور صورت گرفت که متاسفانه در صحنه اعلام پنالتی به نفع مس فکر می‌کنم باید درایت بیشتری به خرج می‌داد. آنچه من دیدم و فیلمی که مشاهده کردم اعتراضی که وجود داشت این بود که به زعم ما اصلاً خطایی انجام نشده بود. به داور هم تبریک می‌گویم. کار خودشان را انجام دادند. اعلام پنالتی باعث شد در پنج دقیقه پایانی انتحاری بازی کنیم و خدا را شکر به بازی برگشتیم.

اخباری در بخش بعدی صحبت‌هایش گفت: در وقت‌های اضافه ما بهتر عمل کردیم و می‌توانستیم حتی در جریان بازی هم پیروز شویم. تیم مس هم شانس داشت، اما ما بیشتر. بچه‌های ما خیلی جنگیدند و دویدند. ممکن بود آن تصمیم داور تاثیرگذار باشد. الان تیم ما برده، اما دیگر نمی‌دانم چه باید بگویم. از یک‌سری مسائل به ستوه آمده‌ایم. امیدوارم دقت و ظرفیت جامعه داوری ما در هفته‌های پایانی بیشتر شود. به خدا اگر ما حرفی می‌زنیم به خاطر حق مردم استان و شرکتی است که به‌عنوان فعالیت اجتماعی در ورزش هزینه می‌کند. از جانب مردمی که چشم‌انتظار موفقیت هستند می‌گویم که دقت و درایت بیشتری در هفته‌های پایانی لیگ وجود داشته باشد.

سرمربی چادرملو اردکان اضافه کرد: تیم در دومین سال حضورش به جمع هشت تیم پایانی جام حذفی صعود کرد. شش روز دیگر در جام آزادگان بازی داریم و باید خوب ریکاوری کنیم که با این جغرافیایی که در لیگ یک وجود دارد برایمان دعا کنید که به بازی‌ها برسیم.

اخباری درباره چرایی اعتراض خود به داوری گفت: چهار بازی متوالی عین این اتفاق امروز برای ما پیش آمده است. میانگین سنی تیم من به ۲۴ سال نمی‌رسد. بچه‌های ما جوان و هیجانی هستند. وقتی می‌بینند مکرر حقشان خورده می‌شوند مقداری احساساتی می‌شوند. من سعی کردم تیم را جمع کنم و به بچه‌ها انرژی و انگیزه بدهم که به بازی برگردند. داور به هر حال اشتباه کرده و باید تمکین کنیم و کار دیگری نمی‌توانستیم بکنیم. من خوشحالم در این شرایط بازیکنان به بازی برگشتند فوتبال بازی کردند و به تیم حریف غلبه کردند. داور هم انسان است و انسان جایزالخطاست اما چون چند بار برای تیم ما تکرار شده بازیکنان ما بدبین و استرسی شدند.

دیگر خبرها

  • کتاب نامداران موسیقی سنندج رونمایی شد
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر بررسی می‌شود
  • انعکاس چهره معلم در قاب جادو
  • منطقه آزاد اروند و ارس بعنوان مناطق برتر انتخاب شدند
  • رانندگی خودرو دیزلی با سوخت زیستی
  • اخباری: به ستوه‌ آمده‌ایم، برایمان دعا کنید!
  • محکم‌ترین اصل قانون اساسی اسلام که در نهج البلاغه آمده است
  • به ستوه آمده‌ایم!
  • کتاب کامبوزیا خط مقاومت در ایران را نشان می‌دهد
  • اروند بر سکوی برتر رقابت مناطق آزاد