Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@22:27:28 GMT

کل سیب صنعتی آذربایجان غربی جذب صنایع تبدیلی می شود

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۶۲۰۶۹

کل سیب صنعتی آذربایجان غربی جذب صنایع تبدیلی می شود

ارومیه- ایرنا- رئیس سازمان جها کشاورزی آذربایجان غربی با اشاره به اینکه کل سیب صنعتی تولیدی این استان حداکثر 30 درصد سیب درختی است، گفت: با توجه به ظرفیت صنایع تبدیلی موجود در منطقه، کل سیب صنعتی آذربایجان غربی جذب صنایع تبدیلی می شود و چیزی به نام سیب دور ریز وجود ندارد.

اسمعیل کریم زاده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه هرس نامطلوب و بار زیاد درختان سیب باعث می شود تا بخشی از سیب درختی به زیر درختی تبدیل شود، افزود: با وزش تند بادهای اخیر میزان سیب زیر درختی یا صنعتی در استان در ماه جاری رو به ازدیاد گذاشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه صنعت افشره /کنسانتره/ و آب میوه آذربایجان غربی صنعتی فعال و موفق است، گفت: 48 واحد صنعتی با ظرفیت جذب حدود پنج هزار تن میوه در روز در استان فعال است که با خرید سیب صنعتی و تبدیل آن به کنسانتره اقدام به صادرات آن می کنند.
کریم زاده با اشاره به اینکه امسال نیز در راستای حمایت از کشاورزان قیمت سیب زیردرختی بسیار مطلوب است، گفت: هر کیلو سیب صنعتی به قیمت حدود سه هزار ریال خریداری می شود که نسبت به سال گذشته چهار برابر افزایش یافته است.
وی درباره تصمیم های اخذ شده برای رفع مشکلات بازار سیب درختی در استان نیز گفت: با گفت و گوهایی که با مسئولان استان و نیز بخش خصوصی انجام شده، صادر کننده ها و صاحبان صنایع نسبت به توسعه و کیفیت بخشی سورت و بسته بندی محصول سیب تدابیری اخذ می کنند.
کریم زاده با بیان اینکه تسهیلات لازم توسط مسئولان استانی برای صادرات نیز فراهم می شود، گفت: حدود پنج تا 6 کشور از جمله هندوستان، پاکستان، افعانستان، کشورهای حوزه خلیج فارس و عراق مشتریان سیب ما هستند.
وی با اشاره به از سرگیری صادرات سیب درختی آذربایجان غربی به عراق و اقلیم کردستان اظهار کرد: هیاتی با سفر به این استان از سردخانه های سیب بازدید می کنند تا توافق هایی در زمینه صادرات سیب به عراق و اقلیم کردستان منعقد شود.
رئیس جهاد کشاورزی آذربایجان غربی اضافه کرد: هم اکنون قیمت هر کیلو سیب درختی درجه سه بین هشت تا 14 هزار ریال، قیمت سیب درختی درجه 2 بین 14 هزار تا 25 هزار ریال و سیب ممتاز نیز از اعم از قرمز و زرد 22 تا 28 هزار ریال است.
وی بیان کرد: کیفیت تولیدات سیب درختی استان بسیار مطلوب است و درصدد افزایش مصرف سرانه هستیم.
کریم زاده بیان کرد: جلسات متعددی با استاندار آذربایجان غربی در این زمینه داشتیم تا مسئولان در ادارات و مراکز بهداشت علاوه بر برشمردن مزایای سیب برای شهروندان، این میوه را در سبد مصرف ادارات و بیمارستان ها و مدارس شبانه روزی قرار دهند.
به گزارش ایرنا آذربایجان غربی با تولید سالانه 1.2 میلیون تن سیب درختی دارای رتبه اول کشور در این زمینه می باشد؛ این استان هم اکنون 30 درصد از تولید 3.7 میلیون تنی سیب کشور را برعهده دارد ولی از نظر بازار صادرات از سهم اندکی برخوردار است.
7125/3072
** خبرنگار: طاهره نوید آرین ** انتشار دهنده: علیرضا فولادی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۶۲۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، مریم محمدی کاهش آلایندگی، بازگشت آب به چرخه تولید و جلوگیری از آلودگی محیط زیست را از جمله مزیت‌های ایجاد تصفیه‌خانه در واحد‌ها عنوان کرد و افزود: هزینه کردن برای ایجاد تصفیه‌خانه، نوعی سرمایه‌گذاری است که صاحبان صنایع و تمامی واحد‌های صنعتی باید برای موضوعات زیست محیطی هزینه کنند.

او تصریح کرد: واحد‌هایی که پساب و فاضلاب آنها در محیط زیست رها می‌شود و آلایندگی دارند؛ هر چه سریعتر نسبت به ایجاد تصفیه‌خانه و قرار گرفتن واحد در لیست واحد‌های غیرآلاینده اقدام کنند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان با بیان اینکه استفاده مجدد از پساب و آب‌های خاکستری برای ما قابل توجه و در اولویت است، گفت: امروز که با تنگنا‌ها و کمبود‌های منابع آبی مواجه هستیم، بخش عمده‌ای از فاضلاب واحد‌های صنعتی باید تصفیه و به چرخه تولید بازگردد.

مریم محمدی افزود: صاحبان صنایع باید برای تحقق شعار امسال و مدیریت بسته‌بندی‌های پلاستیکی و کاهش کیسه‌های پلاستیکی تلاش کنند.

دیگر خبرها

  • محصولات بیش از ۱۳۰ واحد صنعتی در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • ایران اکسپو رسما آغاز به کار کرد
  • لیتیوم را خام‌فروشی نمی‌کنیم/ پای ماندگاری صنایع تبدیلی در همدان می‌مانیم
  • لیتیوم را خام‌فروشی نمی‌کنیم/ پای ماندگاری صنایع تبدیلی لیتیوم در همدان می‌مانیم
  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • بررسی آخرین وضعیت سیب ذخیره شده در سرد خانه های آذربایجان غربی
  • توسعه همکاریهای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی و موسسه آموزشی- تحقیقاتی صنایع دفاعی
  • اتصال ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی به شبکه سراسری گاز در کردستان 
  • توزیع کالا درآذربایجان غربی نیازمند مدیریت است