Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-28@22:54:03 GMT

گندم برای صادرات تولید نمی‌کنیم

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۵۴۵۰۸

وزیر جهاد کشاورزی گفت: ما گندم برای صادرات تولید نمی‌کنیم و همان میزان مازاد نیز در بازار منطقه قابل جذب است و صادرات گندم به اروپا را در دستور کار نداریم.
به گزارش فارس، محمود حجتی بعدازظهر امروز در نشست خبری مشترک با کمیسیونر کشاورزی اتحادیه اروپا که در هتل لاله تهران برگزار شد، در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه با توجه به تولید بسیار خوب گندم در دو سال اخیر در کشور چه برنامه‌ای برای صادرات گندم به اروپا دارید، گفت: ممکن است برخی محصولات در کشور به مقدار خوبی تولید شود، اما لزوماً برای صادرات نیست و ما به دنبال صادرات محصولاتی هستیم که ترجیحات نسبی برای صادرات آن داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در مورد تولید مازاد گندم در کشور نیز گفت: ما گندم را برای صادرات تولید نمی‌کنیم و اگر یک سال خدا لطف کرده و گندم به میزان خوبی تولید شده به مفهوم آن نیست که می‌خواهیم آن را صادر کنیم که البته میزان گندم مازاد در بازار منطقه به شکل آرد قابل جذب است، مضاف بر آنکه اروپا خود به عنوان یکی از تولیدکنندگان گندم است که ما آن را به عنوان بازار صادراتی گندم نمی‌بینیم و در دستور کار هم نداریم. 
وزیر جهاد کشاورزی همچنین به اهمیت توسعه کارهای مشترک با اتحادیه اروپا اشاره کرد و گفت: زمانی تخم چشم‌زده ماهی را برای تولید ماهی قزل‌آلای پرورشی از فرانسه می‌آوردیم، ولی امروز همین کشور در سواحل قشم یا مزارع پرورشی ما تخم چشم‌زده را تولید می‌کند، مضاف بر آنکه سرمایه‌گذاران اروپایی زیادی به کشور آمده‌اند تا در زمینه‌های مختلف سرمایه‌گذاری کنند.
حجتی اضافه کرد: به عنوان مثال یک شرکت اروپایی در منطقه بیرجند و نهبندان ما سرمایه‌گذاری کرده تا فراورده‌های آرایشی و لبنی را از شیر شتر بسازد و همچنین تولید لبنیات و پرورش شتر را هم در دستور کار دارد.
وی به استفاده از واردات دام‌های مولد و پربازده در تولید گوشت و شیر از کشورهای اروپایی هم اشاره کرد و اظهار داشت: امسال موفق شدیم دام‌های مولد را از گوشه و کنار اروپا شناسایی و گله‌های مادری را به کشور بیاوریم.
وزیر جهاد کشاورزی با اظهار تأسف از پایین بودن حجم مبادلات تجاری بین ایران و کل اروپا خاطرنشان کرد: سال گذشته مجموع مبادلات ما 520 میلیون دلار بوده که با شرایطی که داشتیم بسیار ناچیز است، چرا که ما طی سال‌های تحریم یکی از بازارهای تاریخی سنتی خود را به ویژه در زمینه خشکبار به اروپا و اروپای غربی از دست داده‌ایم که امیدواریم با این رفت و آمدها افزایش پیدا کند.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۵۴۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌بازار دائمی صادرات ۱۵ میلیون قطعه‌ای مرغ

به گزارش خبرگزاری مهر، علی ابراهیمی گفت: وزیر جهاد کشاورزی در تعامل با بخش خصوصی حمایت از تولید داخل را برای ورود به بازارهای بین‌المللی مرغ مورد تاکید قرار داده است.

وی ادامه داد: بازار دائمی صادرات با پویا ساختن تولید داخل، عاملی قطعی در توسعه زنجیره تولید و تأمین مرغ برای کشورهای همسایه خواهد بود.

ابراهیمی وظیفه شرکت پشتیبانی امور دام کشور در خرید مرغ داخل را مقطعی و برای تکمیل ذخایر راهبردی عنوان کرد و نقش اصلی تنظیم و تثبیت بازار را گشایش پنجره صادراتی و حضور در بازار بین‌المللی دانست.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی در تشریح همکاری وزارت جهاد کشاورزی برای تحقق برنامه صادرات مرغ توسط بخش خصوصی گفت: برنامه سالانه اتحادیه‌ها به وزیر جهاد کشاورزی ارائه شده است و با حمایت ستاد وزارت در حال انجام است.

به گفته وی، تولید محصول با کیفیت، ایفای به موقع تعهدات و پایداری حضور از عوامل حفظ بازار صادراتی است.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی خاطر نشان کرد: در همه جای دنیا؛ صادرات مورد حمایت دولت‌ها است و به شکل‌گیری اولیه آن یارانه تعلق می‌گیرد، این اتحادیه هم در سایه حمایت در یک بازه زمانی ۳ تا ۴ ماه می‌تواند حضور خود را در بازار کشورهای همسایه تثبیت کند.

کد خبر 6089221 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • رتبه سوم مهاباد درتولید گوشت دراستان
  • برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر
  • صادرات خرما به ۴۰۰ میلیون دلار رسید
  • اجرای طرح جهش تولید گندم در دیم‌زارهای چهارمحال‌وبختیاری
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • جهش تولید در ۶۰ هزار هکتار اراضی دیم چهارمحال و بختیاری
  • استان فارس تولیدکننده ۳۰ درصد هسته‌های اولیه بذر غلات کشور
  • قیمت خرید تضمینی گندم را اصلاح کنید
  • فارس رتبه نخست کشور در تولید هسته‌های اولیه بذری کشور
  • ‌بازار دائمی صادرات ۱۵ میلیون قطعه‌ای مرغ