Web Analytics Made Easy - Statcounter

با وجود افزایش سن امید به زندگی زنان، میزان ناتوانی در جامعه زنان بیش از مردان است و اختلالات روانی از جمله طیف وسیع آن که افسردگی است، مهمترین عامل ناتوانی در بین زنان ایران است. این مطلب را مشاور وزیر بهداشت در امور زنان می گوید

ساره محمدی روز شنبه در نشست صبحانه کاری وزیر بهداشت و معاون رئیس جمهوری در امور زنان در وزارت بهداشت افزود: سن امید به زندگی زنان ایران به 74 سال افزایش یافته و تعداد زنان یائسه و بالای 60 سال در ایران رو به افزایش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: تعداد دختران زیر 6 سال 10درصد جامعه زنان، دانش آموزان دختر 20درصد این جامعه، دختران جوان 20 درصد هستند و بیشترین گروه سنی زنان ایران؛ با 41.7 درصد میانسالان هستند و 9.5 درصد زنان نیز سالمند هستند.
محمدی افزود: مهمترین عامل مرگ زنان در ایران بیماری های قلبی-عروقی، سرطان و حوادث است و میزان شیوع فشار خون و چاقی در زنان از مردان ایرانی بیشتر است.
مشاور وزیر بهداشت گفت: سرطان پستان و دهان رحم شایعترین سرطان در بین زنان ایران است و از هر هزار تولد زنده 18 مادر در کشور جان خود را از دست می دهند.
وی افزود: متاسفانه در سال های اخیر شیوه زندگی در جامعه زنان ایران تغییر کرده و شاهد افزایش اعتیاد و مصرف قلیان و دخانیان در بین زنان هستیم و البته در کنار افزایش وزن و چاقی کاهش مصرف سبزی و میوه را نیز در این جامعه مشاهده می کنیم.
محمدی گفت: شیوع اختلالات روانی به خصوص افسردگی در بین زنان افزایش یافته است و علاوه بر آن شاهد افزایش مشکلات اسکلتی و عضلانی، مشکلات باروری و عوارض یائسگی در بین زنان هستیم.
وی افزود: برای پیشگیری از رفتارهای مخاطره آمیز در بین زنان باید نظام مراقبت از سلامت زنان و جوانان روزآمد شود در کنار آن آموزش های قبل، هنگام و بعد از ازدواج زنان به خصوص در حوزه سلامت جنسی باید افزایش یابد.
مشاور وزیر بهداشت ادامه داد: استمرار خدمات باروری سالم، پیشگیری از سقط، فرزندآوری سالم، خدمات سلامت برای زنان سالمند و نیز خدمات تغذیه نوزادان با شیر مادر و البته افزایش کارگاه های آموزش مهارتهای زندگی برای کاهش آسیب های اجتماعی نیز باید در وزارت بهداشت با جدیت بیشتری دنبال شود/ایرنا 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۶۲۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش مراکز رایگان سلامت روان در کشور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ فرشیدی افزود: مراکز سراج در ۴۰ دانشگاه علوم پزشکی و ۲۵ استان کشور راه اندازی شده است. معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: به سمت درمان مشکلات اجتماعی پیش می‌رویم با مشارکت‌های مردمی، سعی کردیم که ارتباطجامعه با روانشناسان را تقویت کنیم.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   مدیرکل دفتر سلامت روان وزارت بهداشت گفت: طی سال گذشته غربالگری سلامت روان با ۸ شاخص برای غربالگری اختلالات اضطرابی و خلقی اجرا شده و ۱۲ و ۶ دهم درصد باید تکمیل شود که تاکنون به ۸ و ۴ دهم درصد رسیده است. به گفته مسئولان بیمه سلامت ۶ خدمت از خدمات روانشناسی تحت پوشش بیمه‌های پایه قرار گرفته­ و این پوشش دهی در حال افزایش است. مصلحی از فعالیت سه هزار و ۳۰۰ روانشناس در شبکه بهداشت و درمان کشور خبر داد و گفت: خدمات سلامت روان به صورت رایگان در مراکز جامع خدمات سلامت در سراسر کشور ارائه می‌شود.

دیگر خبرها

  • دیر پدری و دیر مادری؛ خطر گسست نسلی!
  • روسیه دشمن اسرائیل است | روایت بلومبرگ؛ نگرانی فزاینده اسرائیل از گسترش همکاری‌ نظامی ایران و روسیه
  • نگرانی شدید تل‌آویو از همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه
  • افزایش شمار شهدای نوار غزه به ۳۴ هزار و ۳۵۶ نفر
  • افزایش شمار شهدای غزه به ۳۴ هزار و ۳۵۶ نفر
  • افزایش شمار شهدای نوار غزه به 34 هزار و 356 نفر
  • افزایش مراکز رایگان سلامت روان در کشور
  • پایش سلامت روان ایرانی ها/ رتبه افسردگی در کشور
  • اعلام نتایج پایش سلامت روان ایرانی ها/ رتبه افسردگی در کشور
  • اعلام نتایج پایش سلامت روان ایرانی ها/ وضعیت افسردگی در کشور