Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-29@00:24:55 GMT

فعالیت 4 مرکز یادگیری محلی سواد در استان البرز

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۶۲۶۱۶

فعالیت 4 مرکز یادگیری محلی سواد در استان البرز

خسرو ساکی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: درقالب مراکز یادگیری محلی ، اقداماتی در زمینه مهارت آموزی برای نوسودان انجام می شود.
وی با بیان اینکه مراکز یادگیری محلی به ارائه آموزش‌های مهارتی از جمله مهارت‌های زندگی، حرفه‌های مختلف برای تامین معاش و... می‌پردازند،اظهار کرد: در آینده ای نزدیک 2 مرکز یادگیری محلی سواد آموزی نیز در البرز راه اندازی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی مراکز یادگیری محلی سوادآموزی را یک نوع کمک به یادگیری مادام‌العمر افراد دانست و یادآور شد: همفکری و همدلی در مجموعه مدیریتی و نیروی انسانی موجب شده تا استان البرز در بخش راه اندازی مراکز یادگیری محلی در کشور رتبه برتر را به خود اختصاص دهد.
وی بیان کرد: با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری ، طرح راه اندازی مراکز یادگیری محلی به منظور توانمند سازی افراد برای رسیدن به یک زندگی عالمانه و هدفمند در دستور کاری سازمان نهضت سوادآموز قرار گرفته است.
مدیر کل آموزش و پرورش البرز تصریح کرد: برای فعال کردن مراکز یادگیری در مناطق کم برخوردار و پر جمعیت نیاز به مشارکت همه دستگاه های اجرایی، سازمان های مردم نهاد و خانواده ها در سطح محله های این استان نیاز داریم.
ساکی اضافه کرد: بهره وری بهینه از امکانات و منابع انرژی ، فراگیری حداقل یک مهارت ، ارتقاء دانش، افزایش کیفیت زندگی، رضایتمندی افراد از زندگی و ... در جامعه نیاز به ایجاد بسترهای مناسب آموزشی دارد که رسیدن به این اهداف مهم را می توان در مراکز یادگیری محلی پیگیری کرد.
وی با هم بودن، کسب تجربه ، عزت نفس، مدیریت کردن کارها، تفکر جمعی، تعامل، برنامه ریزی ، هدف گذاری، استفاده از مهارت ها و توانمندی های مردم را از جمله نتایج ارزنده فعال شدن مراکز یادگیری محلی در مناطق مختلف البرز ذکر کرد.
وی خاطرنشان کرد: در این مراکز در کنار دوره های سواد آموزی،انتقال ،تحکیم و کلاس های مهارتی آموزش هایی از قبیل مهارت زندگی ،حقوق شهروندی ،احکام و آموزه های دینی و اسلامی به ساکنین محل ارائه می شود.
ساکی ادامه داد: در دوره های مهارت آموزی بین 50 تا 100 سواد آموز در مراکز یاد گیری محلی سواد استان البرز تحت پوشش قرار می گیرند.
وی تاکید کرد: اکنون مرکز یادگیری محلی سواد شهید عباسعلی البرزی در آموزش و پرورش ناحیه یک واقع در حصارک کرج به عنوان پایلوت کشوری انتخاب شده است به گونه ای که مدیران و مربیان سایر استان های کشور برای شناخت بیشتر با نحوه اجرای کمی و کیفی برنامه های مهارت آموزی از این مرکز بازدید می کنند.
2819 / 6155 خبرنگار: مهین مالمیر** انتشار دهنده: محمد عزیزپور

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۶۲۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۹۱ معدن در استان البرز

ایسنا/البرز مدیرکل صمت البرز گفت: حدود هزار نفر در بخش معدن استان مشغول به کار هستند.

محمد انصاری در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه در حال حاضر ۹۱ معدن فعال در استان وجود دارد، اظهار کرد: بیشتر معادن استان به مواد معدنی و مصالح ساختمانی از جمله شن، ماسه و سنگ لاشه ساختمانی اختصاص دارد.

وی در پاسخ به اینکه بیشتر معادن البرز در کدام مناطق متمرکز است، گفت: محدوده تهراندشت در شهرستان ساوجبلاغ بیشتر معادن البرز را در خود جای داده است.

این مسئول تصریح کرد: در مجموع چهار میلیارد و ۶۱۰ میلیون ریال سرمایه گذاری در این معادن صورت گرفته و ۹۸۵ نفر هم در آنها مشغول به کار هستند.

مدیر کل صمت البرز با اشاره به پروانه‌های جدیدی که سال گذشته صادر شده، افزود: سال گذشته در مجموع شش فقره پروانه بهره برداری معدن و شش فقره پروانه اکتشاف در استان صادر شده است.

انصاری ابراز کرد: علاوه بر این، سال گذشته صلاحیت هشت معدن به دلیل عدم فعالیت و انجام تعهدات قانونی بهره بردار سلب شده است.

وی با اشاره به وجود تعدادی معدن غیرفعال در استان گفت: در حال حاضر ۳۰ معدن غیرفعال در استان وجود دارد که با برگزاری جلسات مختلف در صدد فعال سازی آنها هستیم.

انصاری افزود: با اولویت برنامه جامع وزارت صمت در راستای توسعه معادن کشور، تمامی ظرفیت‌های معدنی استان مورد توجه قرار خواهند گرفت تا از فرصت‌های اشتغالزایی و توسعه اقتصادی این بخش بهره برداری لازم انجام گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • راهنمای خرید کتاب 504 + معرفی و دانلود 504
  • چگونه تقاضای افزایش حقوق بدهیم؟ ( 12 توصیه کاربردی)
  • بهره‌مندی ۱۷۷ هزار البرزی از خدمات رایگان روانشناسی مراکز بهداشت
  • ۱۰۵ مرکز خرید تضمینی گندم در گلستان آماده فعالیت هستند
  • بافت تاریخی بندر بوشهر با مشارکت مردم بازآفرینی می‌شود
  • فعالیت ۹۱ معدن در استان البرز
  • فعالیت معدن یا احیای منابع آبی! / منابع محلی خبر از حفاری در نزدیکی سرچشمه کامو می‌دهند
  • بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران
  • تداوم فعالیت سامانه بارشی و ناپایداری های محلی در ارتفاعات سیستان و بلوچستان