Web Analytics Made Easy - Statcounter

استان‌ها > آذربایجان غربی - رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان آذربایجان غربی از افزایش ۲برابری پذیرش دانشجو در واحدهای دانشگاهی علمی کاربردی آذربایجان‌غربی در مهرماه امسال خبرداد.

به گزارش خبرآنلاین آذربایجان غربی، میرحسن رسولی صدقیانی در نشست خبری به مناسبت ربع قرن فعالیت این دانشگاه گفت: دانشگاه علمی کاربردی با هدف مهارتی و کاربردی کردن آموزش‌ها، در ۴ گروه مدیریت و خدمات اجتماعی، فرهنگ و هنر، کشاورزی و صنعت و فنی اقدام به جذب دانشجو می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: درحال حاضر ۲۵ واحد دانشگاهی در سراسر استان فعالیت می کنند که مهرماه امسال، ۲۳ واحد اقدام به جذب دانشجو کردند.
وی اضافه کرد: ۲ مرکز مدیریت فنی و حرفه ای و جهاد کشاورزی میاندوآب مراکزی بودند که مهرماه امسال، دانشجویی جذب نکردند ولی در ترم بهمن پذیرش خواهند داشت.
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان غربی تصریح کرد: برطبق برنامه ششم توسعه، دولت باید سهم دانشجوی مهارتی را از ۲۰درصد به ۳۰ درصد در پایان این برنامه برساند و کشور در سال ۱۴۰۰ بالغ بر یک میلیون و ۲۰۰هزار دانشجوی مهارتی باشد.
صدقیانی گفت: در حال حاضر در ۲۵مرکز دانشگاهی استان، بالغ بر ۹۳۰۰ دانشجو مشغول تحصیل هستند که از این تعداد ۶۵۰۰ نفر در گروه مدیریت و خدمات اجتماعی، ۱۶۰۰ دانشجو در رشته های صنعت و فنی، ۹۰۰ نفر در رشته های فرهنگ و هنر و ۳۵۰ نفر در رشته های کشاورزی هستند.
وی اضافه کرد: این تعداد دانشجو در ۱۴۸ کد رشته محل کاردانی و ۸۷ کد رشته محل کارشناسی تحصیل می کنند.
وی افزود: مهرماه امسال، ۲۳ مرکز دانشگاهی استان، ۳۰۵۰ دانشجوی جدید جذب کردند که نسبت به سال گذشته، ۲ برابر افزایش یافته است.
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان غربی خاطر نشان کرد: پویایی و بهبود کیفیت آموزش، جذابیت آموزش های مهارتی و ایجاد فضای اشتغال و کار در دانشگاه های علمی کاربردی از جمله دلایل افزایش پذیرش دانشجو بوده است.
صدقیانی به برگزاری سمیناری در خصوص کارآفرینی اشاره و گفت: ۲۴ آبان ماه امسال، سمیناری در خصوص کارآفرینی با حضور ۴۰۰ استاد این حوزه در ارومیه برگزار خواهد شد.

 

46

کلید واژه‌ها : استان آذربایجان غربی - دانشجو -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۶۸۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت جبران کمبود دانشجو در دانشگاه آزاد

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، ‌‌رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران:در حاشیه اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی که به میزبانی چالوس گفت: در این اجلاسیه در زمینه مباحث تخصصی و آسیب شناسی در رشته‌های مختلف بحث و تبادل نظر صورت گرفت تا با ایجاد ساز و کار‌های مناسب، کمبود دانشجو در دانشگاه آزاد را جبران کنیم.

سید عبدالله میرغیاثی با اشاره به اینکه حرکت دانشگاه آزاد مازندران بر اساس سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد کشور است که با اهتمام سازمان مرکزی و رویکرد ارزشمند ریاست دانشگاه آزاد کشور تدوین شده ، افزود: همه ما در برابر این سند به عنوان یک سند بالادستی مسئول هستیم تا همه تحولات و رویکرد‌های تعالی دانشگاه آزاد استان مازندران را بر اساس این سند پیش ببریم.

میرغیاثی با بیان اینکه مازندران استانی حاصلخیز و با ظرفیت بسیار بالاست، خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت ۱۳ واحد دانشگاهی و یک مرکز در محمودآباد درصدد شناسایی ظرفیت‌ها و منابع واحد‌های مختلف دانشگاه آزاد هستیم تا بتوانیم برای درآمدزایی غیر شهریه‌ای اقدام کنیم.

وی ادامه داد: اولین گامی که در استان و در راستای سند تحول برداشتیم این که تلاش شد، در اواخر سال ۱۴۰۲ تمامی واحد‌های دانشگاهی را برای یک بار به عنوان تشکیل هیأت رئیسه داشته باشیم و با رؤسای واحد‌های دانشگاهی و کارشناسان حوزه‌های مربوطه نشستی در راستای شناسایی ظرفیت‌ها برگزار کنیم.

میرغیاثی تصریح کرد: ما بر اساس ظرفیت هر یک از واحد‌های دانشگاهی برنامه ریزی داریم تا بتوانیم وضعیت معیشتی و اقتصادی کارکنان و هیأت علمی دانشگاه آزاد استان مازندران را به درجه مطلوب و مقبول برسانیم.

وی همچنین درباره اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی با اشاره به برگزاری این اجلاسیه به منظور تشکیل جلسات گروه‌های مختلف آموزشی مانند گروه هنر و رسانه، تعلیم و تربیت و علوم اجتماعی،خاطرنشان کرد: در این اجلاسیه بحث اقبال کم دانشجویان و خانواده‌ها به دانش‌های علوم اجتماعی بعنوان ضرورت مورد بررسی قرار گرفت ، زیرا در جامعه‌ای که در آن علوم انسانی رشد نکند و مبانی دانش انسانی مورد خدشه وارد شود، می‌تواند بر روی دیگر رشته‌ها هم تأثیرگذار باشد.

دیگر خبرها

  • جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات بانکی دانشجویی در مازندران
  • افزایش ۱۲ درصدی ظرفیت پذیرش در آزمون دستیاری پزشکی سال ۱۴۰۳
  • بررسی مشکلات واحدهای تولیدی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان غربی
  • دریافت بیش از ۴۹۰ میلیارد تسهیلات خوداشتغالی توسط دانشجویان لرستان
  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند/ هر استاد و دانشجو یک رسانه باشد 
  • احیای واحدهای راکد در آذربایجان‌غربی
  • حذف ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری
  • ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری حذف می‌شود
  • تلاش دانشگاه حرکت در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است
  • ضرورت جبران کمبود دانشجو در دانشگاه آزاد