Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-27@22:29:09 GMT

توجه به بافت تاریخی و تقویت حوزه گردشگری

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۷۳۰۴۵

توجه به بافت تاریخی و تقویت حوزه گردشگری

سخنگوی پنجمین دوره شورای اسلامی شهر سمنان گفت: توجه به بافت تاریخی سمنان و تقویت حوزه گردشگری مهمترین برنامه های شورای پنجم در 4 سال آینده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید مسعود سیادتی سخنگوی شورای شهر سمنان  در گفتگو با خبرنگار قومس درخصوص اقدامات شورای پنجم گفت: نجات بافت تاریخی شهر از نابودی و تقویت حوزه گردشگری به معنای حرکت به سمت یک شهر ثروتمند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی شورای پنجم با بیان اینکه رایزنی های جدی درخصوص ترمیم بافت فرسوده شهر سمنان با میراث فرهنگی انجام شده است، افزود: سرمایه گذاری در این بخش منبع خدمات ارزشمند تاریخی و فرهنگی خواهد بود.

وی تصریح کرد: ایجاد مرکز پژوهش های شورای اسلامی شهر، ساماندهی سیستم اداری شهرداری، رسیدگی به محله های کم برخوردار و جدید الاحداث از دیگر برنامه هایی است که طبق وعده های داده شده به شهروندان در دستور کار قرار دارد.

آغاز پروژه های سنگین از ابتدای ماه آینده

سیادتی با بیان اینکه از زمان آغاز به کار رسمی شورای پنجم طی 25 جلسه رسمی شورا 118 مصوبه در زمینه های مختلف داشته است، افزود: از دیگر فعالیت های شورای پنجم آغاز به کار کمیسیون های شورا بصورت اولیه و استفاده از  افرادی به عنوان مشاور از بیرون شورا برای استفاده در بخش های سرمایه گذاری، عمرانی، فرهنگی، خدماتی می باشد و بازنگری در رابطه با شوراها و هیئت مدیره های سازمانهای اغماری شهرداری اعم از سازمان اوقاف، پسماند، فضای سبز و سازمان های فرهنگی ورزشی از دیگر اقدامات  انجام شده است  که بعد از بازنگری شوراهایشان هیئت مدیره آنها تشکیل و شروع به کار کرده اند.

سخنگوی شورای شهر با بیان اینکه در حال حاضر شهرداری پروژه های سبک تری در دست اقدام دارد، افزود: اجرای پروژه های سنگین از ابتدای ماه آینده آغاز می شود.

فاصله طولانی از زمان انتخابات تا آغاز بکار شهرداری آسیب بزرگی است

سخنگوی شورای شهر با انتقاد از وزارت کشور بخاطر ایجاد  فاصله طولانی بین برگزاری انتخابات تا زمان آغاز به کار شهرداری، گفت: این مدت زمان طولانی که حدود 8 ماه طول می کشد باعث بلا تکلیفی شوراها در سال اول انتخاب و عدم بهره وری کامل از این مدت است.

وی با بیان اینکه بزرگترین وظیفه شورا  تشکیل جلسات برای شناسایی نیازمندیهای شهرداری و طراحی برنامه های شورا می باشد، افزود: فاصله طولانی بین مدت زمان برگزاری انتخابات تا آغاز به کار شهرداری آسیب بزرگی است که باعث معطل شدن بسیاری از کارهای شهرداری در این مدت می شود.

شهردار انتخاب شده سابقه اجرایی خوبی در خصوص بافت تاریخی دارد

سیادتی با بیان اینکه پرداختن به "بافت تاریخی" محور اصلی کار شورای  پنجم  است، افزود: شهردار انتخابی سابقه اجرایی خوبی در بافت تاریخی دارد.

وی با بیان اینکه " سید محمد ناظم رضوی"  فرد انتخاب شده به عنوان شهردار سمنان سابقه اجرایی موثر در بافت تاریخی شهرهای کاشان و یزد را در کارنامه خود دارد، تصریح کرد: 2 نفر از افراد بومی سمنان شرایط برابر با آقای " ناظم رضوی" را داشتند که به علت نپذیرفتن مسئولیت شهرداری در نهایت سکان شهرداری سمنان به وی سپرده شد.

سخنگوی شورای شهر سمنان بیان کرد: مراسم معارفه شهردار سمنان با آغاز ماه ربیع الاول انجام می شود.

"پارک بانوان" باید برای عموم بانوان قابل دسترسی باشد

سخنگوی شورای شهر در خصوص احداث پارک بانوان گفت: این پارک باید در محلی احداث شود که علاوه بر داشتن امکانات و امنیت مناسب، برای عموم بانوان قابل دسترسی باشد.

وی با بیان اینکه پارک سازی زمان زیادی نیاز دارد، افزود: فعلا 3 الی 4 تا از پارک های موجود شهر به منظور تجهیز پارک بانوان در دست بررسی است تا جانمایی لازم برای احداث پارک اصلی انجام شود.

سیادتی در خصوص توسعه پارک کوهستان گفت: طبق بازدیدهای انجام شده از این مکان موانعی مانند "کم آبی" شناسایی شده است که به زودی فعالیت در خصوص توسعه این مکان دو چندان می شود.

ایجاد راه برای دسترسی به میدان "شهید دریا دار همتی" طی روزهای آتی

سخنگوی شورای پنجم  در خصوص مشکل میدان شهید دریا دار همتی گفت: در اجرای عملیات عمرانی این میدان علاوه بر شهرداری  عوامل دیگری مانند ترافیک و تراکم هم دخیل هستند.

سیادتی در ادامه افزود: مشکل این میدان از لحاظ ورودی از سمت میرزا کوچک خان و خروجی از خیابان روبروی شورای حل اختلاف و یکسری تملکهای اطرافش باعث ایجاد مشکلاتی شده بود.

وی اظهار کرد: آنچه فعلا ما را در این خصوص به نتیجه مطلوب می رساند دسترسی از خیابان میرزا کوچک خان است که در شورای ترافیک حل شده و از دو سه روز آینده برای دسترسی به میدان انجام می شود.

شورای پنجم سعی دارد تا به نظرات مردم جامه ی عمل بپوشاند

سیادتی در پاسخ به این سوال که استفاده از نظرات مردم چه جایگاهی در شورای  پنجم دارد، گفت: اصالت شورا بر این است که تصمیمات شوراها پشت درهای بسته انجام نشود و اگر قرار است اتفاقی بیافتد با اطلاع رسانی به مردم سعی می شود به آرای مردم در یک نگرش بهتر و منظم تر جامه ی عمل پوشانده شود.

دیدگاه های سیاسی در شورای شهر کمتر دخالت داده می شود

سخنگوی پنجمین دوره شورای شهر سمنان در خصوص اعتقاد شورا به جناح بندی های سیاسی گفت: شورای شهر همانطور که در گذشته هم ثابت کرده  " شورای کاری" است.

وی با بیان اینکه حوزه های سیاسی هم می توانند در این شورا دخیل باشند افزود:  اگر همه ی فعالیتهای شورا بخواهد بر مبنای حوزه های سیاسی باشد قطعا شورا زمین گیر می شود.

سیادتی اظهار کرد: وضعیت کنونی شورا طوری است که همه ی اعضا با نگرشهای متفاوت و بعضا متضاد در درون شورا دیدگاه کاری دارند و دیدگاه سیاسی را کمتر دخالت می دهند.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۷۳۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییرات اقلیمی بحران جدیدی برای بناهای تاریخی ایجاد کرده است

داوری  در حاشیه برگزاری سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین در سمنان گفت: شرایط آثار و بناهای تاریخی در دوره معاصر با توجه به تغییرات اقلیمی نسبت به دوره‌های تاریخی گذشته دچار بحران‌های گوناگونی شده است.

وی با بیان اینکه رسیدگی به بحث فرونشست‌ها در آثار و بناهای تاریخی از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی است، اضافه کرد: تغییرات اقلیمی و بحران‌های طبیعی مانند پدیده فرونشست‌ بناهای تاریخی را با موضوعی تخریب‌کننده‌ مواجه کرده است، بنابراین عزمی راسخ و جدی لازم است تا از بناها با افزایش تاب‌آوری و استحکام‌بخشی، در برابر تهدیدهای طبیعی محافظت کرد.

وی با اشاره به برگزاری سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین، گفت: این سمینار رویکری در مسیر تحقق وظیفه ذاتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در سال ۱۴۰۳ برای رسیدگی به موضوع فرونشست‌ها بود.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • مافیای «بافت تاریخی» به زمین می‌خورد؟
  • تصویب محدوده و ضوابط بافت تاریخی شهر لاهیجان
  • پایان کف‌سازی و دفع آب‌های سطح ۹۰ درصد بافت تاریخی بوشهر
  • تغییرات اقلیمی بحران جدیدی برای بناهای تاریخی ایجاد کرده است
  • بافت تاریخی بوشهر یکی از ظرفیت‌های مهم گردشگری ایران است
  • برگزاری هفتمین اجلاس شورا‌ها و شهرداری‌های مراکز استان‌ها در بوشهر
  • بیش از ۹۵ درصد زیرساخت عمرانی در بافت بوشهر تکمیل شد
  • استقرار شهرداری ویژه بافت تاریخی بوشهر در حال پیگیری است
  • یکی از رویکردهای مهم شورا توجه به مناطق کمترتوسعه‌یافته است
  • یکی از رویکردهای مهم شورا توجه به مناطق کمتر توسعه یافته است