Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله سید احمد علم الهدی روز یکشنبه در جمع اعضای ستاد ساماندهی فرهنگی زائران دهه آخر صفر در مشهد افزود: از جمعیت حدود 350 هزار نفر زائر پیاده ای که به مشهد می آیند حداکثر 50 هزار نفر در این شهر محل اسکان و استقرار دارند اما بقیه مکانی را برای اسکان ندارند لذا تامین این مهم اولویت نخست زائرین پیاده در این روزها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تجربه پذیرایی از زائران پیاده در منزل مردم را لذتبخش توصیف و بیان کرد: همانند میزبانی مردم کربلا در اربعین امام حسین(ع) باید این نحوه پذیرایی میان مردم مشهد توسعه یابد و آنچنان که باید این مساله در میان مردم تبلیغ نشده است. شهرداری، صدا و سیما و دیگر دستگاههای متولی به ویژه در فضای مجازی این نوع پذیرایی را تبلیغ کنند.
امام جمعه مشهد ادامه داد: پیشتر مسائل و برنامه های آستان قدس از مردم مشهد جدا بود. باید این برنامه ها بگونه ای باشد که فعالیت مردم و این نهاد به هم گره بخورد و برنامه های هیاتهای مذهبی در ایام مختلف مانند دهه آخر صفر به صورت هماهنگ در حرم مطهر رضوی نیز برگزار و اجرا شود. حتی در حرم مطهر به صورت متمرکز برای هیاتهای مذهبی که از سراسر کشور به مشهد می آیند مکان و برنامه هماهنگ برنامه ریزی شود.
وی همچنین از سطح کیفی برخی سخنرانیها در حرم مطهر از جمله در طرح حلقه های معرفت انتقاد و بیان کرد: بزرگترین مشکل ما در خطابه ها و سخنرانیهای مذهبی این است که در آنها رنگی از انقلاب نباشد. دینی که در آن رنگی از انقلاب نیست و در میان مردم بیان می شود در رقابت با انقلاب است.
آیت الله علم الهدی بر لزوم افزایش کیفیی برنامه حلقه های معرفت در حرم مطهررضوی تاکید و بیان کرد: امروز در حالی که مردم دسترسی کامل به مسائل شرعی دارند بیان احکام در حلقه های معرفت اتلاف وقت است. آن چیزی که باید پاسخ داده شود شبهات فکری جامعه در رابطه با مهدویت، انقلاب و تقابل کشور با آمریکا است.
معاون هماهنگی امور زائران استانداری خراسان رضوی نیز در این دیدار گفت: بر اساس برآوردها امسال 350 هزار زائر پیاده و در مجموع 3.5 میلیون زائر در 10 روز منتهی به آخر ماه صفر به مشهد می آیند. پارسال 3.3 میلیون زائر در این ایام به مشهد آمدند.
محمدحسن واحدی افزود: 276 ایستگاه زائر در مسیرهای منتهی به مشهد از زائران پیاده دهه آخر صفر پذیرایی می کنند و تا امروز 160 ایستگاه در جاده های استان برپا شده است. همچنین تا این لحظه 20 هزار زائران پیاده که بیشتر از استانهای خراسان شمالی، گلستان و خراسان جنوبی هستند در مسیرهای منتهی به سوی مشهد در حرکت اند. 17 استان کشور نیز در مسیر زائران پیاده ایستگاه زائر برپا می کنند.
وی ادامه داد: 160 پایگاه اورژانس و امداد و نجات با 370 دستگاه آمبولانس و سه باالگرد امدادی در خراسان رضوی آماده خدمت رسانی به زائران دهه آخر صفرهستند.
معاون تبلیغات و ارتباطات اسلامی آستان قدس رضوی نیز در این نشست به فعالیتهای قرارگاه فرهنگی زیارت اشره و بیان کرد: اجتماع 50 هزار نفری دانش آموزان در سالروز وفات پیامبر مکرم اسلام، برنامه قرار زیارت برای مجاوران بارگاه منور رضوی و برافراشتن بیرق عزا بر سردر اماکن عمومی و خصوصی مشهد از جمله برنامه های مهم این نهاد در ایام پیش رو هستند.
حجت ‌الاسلام سید جلال حسینی افزود: 567 روحانی با اعزام به ایستگاههای زائردر مسیر پیاده روی و مراکز اقامتی در مشهد به ارائه محتوای تبلیغی استاندارد در مباحث فرهنگی می پردازند.
وی ادامه داد: استقبال و اجرای برنامه هماهنگ برای حدود 15 هزار زائر پاکستانی در حرم مطهر رضوی و اعزام مبلغ در ایام شهادت امام رضا(ع) به 14 کشور اسلامی به منظور برپایی همایشهای علمی و ارتباط با 50 مرکز اسلامی در آن کشورها از برنامه های بین المللی آستان قدس رضوی است.
فرمانده انتظامی خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: در این ایام به منظور تامین امنیت زائران پیاده و شهر مشهد قرارگاه انتظامی امام رضا(ع) در حوزه های ترافیکی، انتظامی و امنیتی راه اندازی شده است.
سردار قادر کریمی افزود: 200 گروه پلیس در مسیرهای منتهی به مشهد و چندین گروه به صورت نامحسوس تامین امنیت زائران پیاده را بر اساس تهدیدهای احتمالی بر عهده دارند.
شهردار مشهد نیز به دو برابر شدن جمعیت حاضر در این کلانشهر در ایام پایانمی ماه صفر اشاره و بیان کرد: فضای شهر را امام رضایی می کنیم ودر این زمینه همه دستگاههای مختلف شهرداری در آماده باش کامل خواهند بود.
قاسم تقی زاده خامسی افزود: شهرداری مشهد تا 10 کیلومتر از مبادی ورودی شهر را برای پذیرایی از زائران پیاده رضوی پاکسازی و آماده کرده است.
وی ادامه داد: 70 هزار نفر نیز در سامانه خدمت به زائران پیاده دهه آخر صفر در مشهد نام نویسی کرده اند و بر این اساس مشهدیها پذیرایی 60 هزار زائر پیاده را در منازل خود تقبل کرده اند.
خبرنگار: ناصراسدزاده هروی **انتشار: حسین کریم زاده
3321/1858

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۷۵۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تعیین تکلیف پرونده‌های محکومین به قصاص در کردستان

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسین حسینی پیش از ظهر شنبه در جلسه با شورای معاونین، رؤسای دادگستری و دادستان‌های حوزه‌های تابعه قضائی استان اظهار کرد: مدیران قضائی استان در سال جاری باید حضور پررنگ‌تری در میان مردم داشته باشند و درخواست‌های حقوقی و قضائی آنها را رسیدگی کنند.

وی با اشاره به نامگذاری سال جاری از سوی مقام معظم رهبری به جهش تولید با مشارکت مردم افزود: مسؤولان قضائی استان باید در جهت تحقق شعار سال ضمن شناسایی کارخانجات و واحدهای تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل و اعلام این واحدها به ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان، اهتمام جدی داشته باشند.

وی تاکید کرد: سند تحول قضائی و اجرای برنامه‌های عملیاتی قوه قضائیه در سال ۱۴۰۳ باید محور حرکت فعالیت‌های دستگاه قضائی استان در سال جدید باشد و با اتخاذ تدابیر و برنامه‌ریزی مدون، این برنامه در دادگستری استان اجرایی شود.

رئیس کل دادگستری استان بر تکریم مراجعین به دستگاه قضائی تاکید و تصریح کرد: یکی از مصادیق بارز این موضوع، پاسخگویی صحیح به سوالات و درخواست‌های ارباب رجوع است و همچنین ارزش قائل شدن قضات و کارکنان اداری برای وقت مردم است.

حجت‌الاسلام حسینی خطاب به رؤسای دادگستری و دادستان‌های حوزه‌های قضائی استان بر تعیین تکلیف پرونده‌های محکومین به قصاص تاکید کرد و افزود: قضات باید در صدور قرار تأمین منجر به بازداشت با دقت بیشتری عمل کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: ضروری است تا در سال جاری قضات در جهت مختومه کردن پرونده‌های قضائی توأم با اتقان آرا تلاش و جدیت بیشتری داشته باشند تا زمینه رضایتمندی بیشتر مردم استان فراهم شود.

رئیس کل دادگستری کردستان بر استفاده بیشتر از ظرفیت صلح یاران در جهت ایجاد صلح و سازش در پرونده‌های قضائی تاکید کرد و افزود: مدیران قضائی استان در سال جاری باید حضور پررنگ‌تری در میان مردم داشته باشند و بصورت مستمر ضمن حضور در مساجد و اماکن مذهبی، درخواستهای حقوقی و قضائی آنها را رسیدگی کنند.

در این جلسه، اعضای شورای معاونین دادگستری استان و رؤسای دادگستری و دادستان‌های حوزه‌های قضائی تابعه استان به بیان برنامه‌های حوزه‌های تحت تصدی خود پرداختند و مصوباتی به تصویب رئیس کل دادگستری استان کردستان رسید.

کد خبر 6089790

دیگر خبرها

  • آیت الله علم الهدی: آزادراه حرم تا حرم تامین مالی شود
  • ضرورت تسهیل مسیرهای حمل‌ونقل جاده‌ای برای سفر زائران
  • رفع مشکلات زیرساخت‌های مشهد نیازمند نگاه ملی و حمایت دولت است
  • انتقاد آیت‌الله علم‌الهدی از وضعیت حمل‌ونقل هوایی و ریلی
  • دانشگاه فردوسی نخ تسبیح فردوسی دوستان و شاهنامه پژوهان
  • لزوم تعیین تکلیف پرونده‌های محکومین به قصاص در کردستان
  • پذیرایی خادم الشهدای هرمزگان از زائران در چایخانه حرم مطهر رضوی + تصاویر
  • خراسان رضوی بیش از ۹ هزار زائر حج تمتع آماده اعزام دارد
  • تاکید امام جمعه مشهد بر ضرورت تحول و تجدید حیات در عرصه فرهنگی جامعه
  • دولت از استاندار جدید لرستان حمایت کند/ لزوم برخورد قاطع با فساد