Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جهان نيوز؛ معصومه ابتکار معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در دیدار با وزیر آموزش و پرورش که در ساختمان شهید رجایی برگزار شد، با تجلیل از همکاری‌های سازنده آموزش و پرورش با معاونت امور زنان و خانواده در دوره ۴ ساله دولت یازدهم خصوصاً در موضوع آسیب‌های اجتماعی، اظهار داشت: امید است این همکاری‌ها در دولت دوازدهم نیز ادامه یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: کتاب انسان و محیط زیست دستاورد بسیار بزرگی از همکاری‌های آموزش و پرورش و سازمان محیط زیست در دولت یازدهم است که تدوین آن در مدرسه می‌تواند شادی و نشاط و اشتیاق را در دانش‌آموزان نسبت به طبیعت ایجاد کند.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: راه‌اندازی شبکه تعاملی آموزش و پرورش، کار بزرگ و ارزشمندی است که می‌تواند در آموزش حقوق شهروندی و همچنین تحکیم رابطه انسان و محیط زیست موثر باشد و از آسیب‌های اجتماعی پیشگیری کند.

ابتکار ادامه داد: پوشش تحصیلی دختران بازمانده از تحصیل در مناطق محروم یکی از مهم‌ترین موضوعات مورد همکاری آموزش و پرورش و معاونت امور زنان و خانواده است و مهارت‌های ارتباطی نیز باید از طریق شبکه سینا، آموزش داده شود.

وی خاطر نشان کرد: بلوغ دختران و ارتباط با جنس مخالف از جمله موضوعاتی است که نیازمند آموزش علمی به مدیران، والدین و سپس دانش‌آموزان است که البته این آموزش باید به طرز صحیحی ارائه شود، زیرا تصیمات غلط و رفتارهای پر خطر، تخریب روحیه دانش‌آموزان را به دنبال دارد.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده تصریح کرد: موضوعاتی مانند سلامت روحی و جسمی، مشکلات اسکلتی، اضافه وزن و کمبود ویتامین D. نیازمند همکاری سه جانبه امور زنان آموزش و پرورش، معاونت تربیت بدنی و سلامت و معاونت امور زنان و خانواده رئیس جمهوری است.

ابتکار، کم تحرکی را عامل اصلی بیماری‌ها در زنان ایرانی دانست و اظهار کرد: متاسفانه این معضل در همه رده‌های سنی جامعه زنان وجود دارد؛ بنابراین وجود دبیر تربیت بدنی برای پایه‌های اول تا سوم دوره ابتدایی ضروری به نظر می‌رسد.

وی گفت: در برخی شهر‌ها پارک ویژه بانوان وجود دارد که ظرفیت بسیار خوبی برای تحرک و ورزش بانوان است، اما در شهرهایی که این پارک وجود ندارد، پیشنهاد می‌شود شهرداری‌ها با استفاده از فضای مدارس در ساعات تعطیلی، شرایط ورزش دختران و زنان را فراهم کنند.

ابتکار اظهار کرد: در بحث آموزش در دوره ابتدایی تفاوتی بین دختران و پسران نیست و رتبه یک را داریم، اما در دوره متوسطه پوشش تحصیلی دختران کمتر از پسران است.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده افزود: طرح آموزش دختران دانش‌آموز و معلمان ساکن حاشیه دریاچه ارومیه با هدف اصلاح مصرف آب در حال اجراست.
منبع:دانشجو

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۷۷۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرسودگی ۳۰ درصد مدارس گناباد

 

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: با وجود افزایش ۲ برابری سرانه فضاهای آموزشی مدارس گناباد در مقایسه با سطح استانی ولی همچنان حدود ۳۰ درصد از مدارس این شهرستان فرسوده است و باید با مشارکت خیران و از محل اعتبارات دولتی بازسازی شوند.

مجید فدوی افزود: سرانه فضاهای آموزشی آموزش و پرورش به ازای هر دانش آموز در شهرستان گناباد هشت مترمربع است در حالی که این میزان در سطح استانی چهار و سه دهم متر مربع است.

رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد ادامه داد: ۴۶۰ میلیارد ریال طی یک سال گذشته برای احداث و بهسازی ۱۳ مدرسه و فضای آموزشی مناطق شهری و روستایی شهرستان گناباد تخصیص یافت.

فدوی گفت: ۲۳۰ میلیارد ریال از این میزان با مشارکت خیران و ۲۳۰ میلیارد ریال و معادل آن هم از محل منابع اعتباری اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان خراسان رضوی تخصیص یافت.

وی در ادامه جهیز و توسعه کارگاه هنرستان دخترانه فدک، توسعه دبیرستان نمونه ذبیحی، احداث و بهسازی دبیرستان و دبستان شهید رفیعی بیدخت، مدرسه ابتدایی بهفر ریابی ، ساخت و تکمیل استخر شهر کاخک، مدرسه خیرساز نوغاب و احداث ۶ چمن مصنوعی را از جمله طرحهایی عنوان کرد که طی یک سال اخیر در گناباد به بهره برداری رسیده است.

رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: احیا و راه اندازی مرکز تونبخشی و روان شناختی آموزش و پرورش شهر بیدخت و خانه معلم شهر کاخک از توابع شهرستان گناباد از دیگر اقدامات این اداره طی این مدت به شمار می‌رود.

دیگر خبرها

  • انسیه خزعلی توضیح داد؛ طرح زیست عفیفانه در حوزه حجاب و عفاف چیست؟
  • گفته و ها و ناگفته های معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور
  • خزعلی ابعاد «طرح زیست عفیفانه» را تشریح کرد
  • معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور از کدام مشکلات گفتند؟
  • اختصاص ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر
  • تأمین ۱۰۰۰ میلیارد تومان برای توسعه فضای آموزشی بوشهر
  • فرسودگی ۳۰ درصد مدارس گناباد
  • فرسودگی فضای آموزشی در کوهدشت/ ۱۴ مدرسه تخریبی است
  • آیت‌الله علم‌الهدی‌: حجاب ‌از مدارس در دل دختران نهادینه شود
  • راه‌اندازی سامانه نظارت و شفافیت مدارس غیردولتی تا مهر