Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون خدمات شهری شهرداری سنندج گفت: متأسفانه در حوزه تجهیزات و مکانیزاسیون مشکل داریم و به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر یک ماشین مکانیزه جمع‌آوری زباله وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، آرش رخزادی عصر امروز در کمیسیون تلفیق شورای شهر که با محوریت زباله‌های شهری و کارخانه بازیافت در سالن جلسات شورای این شهر برگزار شد، با اشاره به نحوه برداشت زباله شهر اظهار داشت: شهر سنندج با 400 نفر پاکبان زحمت‌کش که جزو نیروهای حکمی و شرکتی شهرداری هستند روزی دو بار زباله‌های سطح شهر را جمع‌آوری می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: متأسفانه یکی از مشکلات اصلی شهر سنندج عدم ورود به بخش خصوصی‌سازی است.

معاون خدمات شهری شهرداری سنندج تصریح کرد: با اجرایی شدن طرح مکانیزه جمع‌آوری زباله در شهرهای بزرگ کشور، جمع‌آوری زباله هر دو روز یک بار انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه پرسنل خدوم شهرداری هزینه حقوق قابل توجه دارند، گفت: متأسفانه در حوزه تجهیزات و مکانیزاسیون مشکل داریم و به ازای هر 100 هزار نفر یک ماشین مکانیزه جمع‌آوری زباله وجود دارد که باید با تخصیص اعتبارات جهشی مقداری از این ضعف‌ها را جبران کنیم.

رخزادی افزود: شهرداری برای جمع‌آوری زباله‌ها اجازه ورود به مجتمع‌های خصوصی را ندارد.

وی با بیان اینکه نظافت محله‌های شهر، هر ده روز یکبار انجام می‌شود، اظهار کرد: اگر وارد حوزه مکانیزه جمع‌آوری زباله شویم بسیاری از مشکلات در این حوزه برطرف خواهد شد.

معاون خدمات شهری شهرداری سنندج گفت: در سال گذشته چند سرمایه‌گذار در خصوص بازیافت زباله ورود پیدا کردند اما بنابر دلایلی اقدامات نتیجه‌بخش نبوده است.

وی گفت: تفکیک زباله در شهر سنندج انجام شده اما تفکیک در مبداء صورت نمی‌گیرد و باید در این حوزه ورود پیدا کنیم و از پیشرفت‌های تکنولوژی بهره ببریم.

سرانه تولید روزانه زباله در سنندج 917 گرم است

معاون نظارت و پایش محیط زیست کردستان نیز در این جلسه اظهار داشت: نقل و انتقال آسان و نزدیکی به شهر از اصول‌های احداث جایگاه زباله جدید بوده که باید رعایت شود و پیدا کردن مکان جدید برای جمع‌آوری و دفن زباله شهر سنندج غیرممکن است.

اقبال حمیدی افزود: مدیریت جایگاه زباله ،فنس‌کشی و حضور سگ‌های ولگرد از معضل‌های جایگاه جدید زباله سنندج است.

وی با اشاره به اینکه سرانه تولید روزانه زباله در سنندج 917 گرم است، گفت: سلامت مردم با برخی مسائل قابل قیاس نیست و در این خصوص باید تفکیک زباله در مبداء هدف اصلی باشد.

انتهای پیام/

R7848/P1377/S6,66/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۷۸۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح نیمه‌تمام زباله‌سوز ساری به کجا رسید؟

استاندار مازندران با تاکید بر برخی اختلافات در روند تکمیلی طرح نیروگاه زباله سوز ساری گفت: موانع پیش روی تکمیل نیروگاه زباله سوز رفع می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، بیست و پنجمین نماینده عالی دولت در مازندران در راستای بازدید از ظرفیت‌های مهم استان، نخستین بازدیدش را عصر و شامگاه پنج شنبه 6 اردیبهشت، از زباله‌سوز ساری در شهرک شهید مصطفی خمینی و نیروگاه نکا آغاز کرد.

یوسف نوری در حاشیه این بازدید از اختلافات جزئی بین کارفرما و پیمانکار خبر داد و گفت که دستور دادیم این شرایط در اسرع وقت حل شود.

وی همچنین گفت: درصد کمی از تجهیزات باقی مانده که از چین در راه ایران است، به زودی به مقصد رسیده و نصب می‌شود.

استاندار مازندران همچنین اعلام کرد: بخش‌های اجرایی از جمله محوطه و راه دسترسی و برخی دیگر از زیرساخت‌ها از سوی بسیج سازندگی دنبال می‌شود.

پیشرفت 97 درصدی پروژه در بخش ابنیه

سرپرست معاونت عمرانی استانداری مازندران نیز در همین ارتباط گفت: پروژه زباله‎سوز ساری با همکاری شرکت  T.T.S، شهرداری ساری و بسیج سازندگی در حال ساخت است و تاکنون در بخش ابنیه از حدود 42 درصد پیش از دولت سیزدهم به 97 درصد پیشرفت رسیدیم.

احمد توکلی افزود: در حوزه تجهیزات نیز تا امروز 90 درصد آن تأمین و نصب شده، مابقی که عمدتاً ابزار دقیق و تابلوی برق است نیز به زودی وارد کشور و استان می‌شود.

وی ادامه داد: برای راه دسترسی، آب و برق و خطوط انتقال نیز با همکاری بسیج سازندگی و کارفرمایی شهرداری ساری پیگیری انجام شده است.

سرپرست معاونت عمرانی استاندار مازندران، عدم تأمین مالی پروژه را یکی از دلایل تأخیر در آن اعلام و تصریح کرد: برخی اقلام و تجهیزات به دلیل تحریم با تاخیر زمانی روبه‌رو شد و تلاش این است که در سال 1403 با راه‌اندازی نیروگاه 450 تنی و قابل افزایش تا 600تن، زباله‌ها را ساماندهی کنیم.

توکلی همچنین گفت: درصددیم با راه‌اندازی بحث کمپوست قائمشهر و سایر سایت‌ها مانند نور، بهشهر، و تنکابن بیش از 80 درصد از زباله‌های روزمره را مدیریت کرده و این معضل کهنه را به سامان برسانیم.

تامین 18 میلیون دلار از 30 میلیون دلار

شهردار ساری نیز گفت: اعتبار این طرح 30 میلیون دلار بود که 18 میلیون دلار توسط دولت و شهرداری و 12 میلیون دلار نیز از طریق شرکت طرف قرارداد باید تأمین می‌شد.

محمدحسین قبادی ادامه داد: شهرداری به کمک وزارت کشور و استانداری مازندران 18 میلیون دلار را تأمین کرده است و اکنون پیمانکار باید به تعهداتش عمل کند.

شهردار ساری با اشاره به پیشرفت سریع ابنیه که از 42 درصد به 97 درصد رسیده و به زودی تمام خواهد شد، از حضور مؤثر و پرشتاب سازمان بسیج سازندگی و سپاه کربلا در این پروژه قدردانی کرد.


 
انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چاره‌ای جز احداث تقاطع سپاه نداریم
  • ضرورت اجرای تفکیک زباله در کردستان
  • بازنگری در مکان‌یابی پل‌های عابر پیاده در قم/۱۰ پل عابر پیاده مکانیزه اجرایی می‌شود
  • پلمب ۱۷ انبار غیرمجاز جمع‌آوری و فروش ضایعات در شیراز
  • نابسامانی جمع آوری زباله در منطقه مسکونی مهر رازی کرمانشاه
  • جمع آوری افزون بر ۲ هزار سرویس نخاله از سطح شهر خرمشهر
  • برگزاری مسابقه نقاشی و جمع آوری زباله در شهر همدان
  • ۱۲ درصد زباله شهروندان قمی در روز جمع‌آوری می‌شود
  • طرح نیمه‌تمام زباله‌سوز ساری به کجا رسید؟
  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد