Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، جلیل بالایی اظهار کرد: متأسفانه زلزله شب گذشته به آثار و بناهای تاریخی استان کرمانشاه خساراتی وارد کرده است.
وی ادامه داد: کاروانسرای شاه عباسی، عمارت خسرو و چهارقاپی در شهرستان قصر شیرین، قلعه یزدگرد در شهرستان دالاهو و زیج منیژه در سرپل ذهاب، جزء آثاری آسیب دیده هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بالایی تصریح کرد: درصد آسیب وارده به این آثار تاریخی هنوز مشخص نشده است، اکیپ‌های اداره‌کل میراث‌فرهنگی استان برای تخمین آسیب به محل این آثار تاریخی اعزام شده‌اند.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری کرمانشاه با اشاره به اینکه یگان حفاظت میراث‌فرهنگی استان کرمانشاه، سرکشی به آثار تاریخی را در دستور کار قرار داده است، ادامه داد: پس از بررسی درصد آسیب‌ها، اطلاع‌رسانی در این حوزه انجام می‌شود.
 
** تشکیل دو تیم مجزا برای بررسی میزان آسیب‌های وارده
معاون میراث‌فرهنگی این استان نیز گفت: در پی زلزله 7.3 ریشتری شب گذشته در استان کرمانشاه دو تیم از کارشناسان اداره‌کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان در حال بررسی میزان آسیب‌های وارده به آثار تاریخی استان هستند و از ساعات اولیه صبح امروز، 22 آبان ماه دو تیم مجزا به‌منظور بررسی میزان آسیب‌های وارده تشکیل شده است.
اکبر رضایی افزود: تیمی متشکل از کارشناسان میراث‌فرهنگی بازدید از آثار تاریخی شهر کرمانشاه را در دستور کار خود قرار داده و یک تیم نیز عازم قصر شیرین، دالاهو، سرپل ذهاب، اسلام‌‌آباد، ماهیدشت، ریجاب و گیلانغرب هستند.
معاون میراث‌فرهنگی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری کرمانشاه اعلام کرد: تا‌کنون بر اساس گزارش‌های ارسالی از نمایندگی‌های میراث فرهنگی بخشی از نمای کاروانسرای قصر شیرین و ورودی این کاروانسرا آسیب دیده است.
وی ریزش بخشی از تپه تاریخی معروف به ارگ در داخل شهر گیلان غرب و تخریب بخش‌هایی از آتشکده چهار قاپو در قصر شیرین و آتشکده پلنگرد در اسلام‌آباد را از جمله آثار آسیب‌دیده برشمرد که تا‌کنون گزارش شده است و افزود: این اطلاعات بر اساس گزارش‌های اولیه است و میزان دقیق آسیب بناها و آثار تاریخی فرهنگی پس از بررسی و بازدید تیم کارشناسی اعلام خواهد شد.
به گزارش  مرکز لرزه نگاری کشوری، زمین لرزه ای به بزرگی 7 و 3 دهم ریشتر در ساعت 21 و 48 دقیقه و 16 ثانیه شامگاه یکشنبه استان های غربی کشورمان را لرزاند.
مرکز وقوع این زمین لرزه استان کرمانشاه حوالی ازگله در طول جغرافیایی 45.9، عرض جغرافیایی 34.84 و عمق 11 کیلومتری زمین بوده است.
این زمین لرزه در پنج کیلومتری ازگله، 25 کیلومتری تازه آباد، 37 کیلومتری باینگان، 112 کیلومتری سنندج و 122 کیلومتری کرمانشاه روی داده است.
مسئولان کشوری تا ساعت 10 صبح امروز دوشنبه، آمار تلفات را زلزله غرب کشور 207 کشته و 2504 مصدوم اعلام کرده اند.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۸۹۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی در کرمان برگزار می‌شود

مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمان، گفت: سومین جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی، آبان‌ماه به میزبانی استان کرمان برگزار خواهد شد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، سعید شاهرخی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان،در هم اندیشی با جمعی از اصحاب رسانه کرمان  گفت: سومین جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی، نیمه دوم آبان‌ماه به میزبانی استان کرمان برگزار خواهد شد.

او افزود: دوره اول این جشنواره در یزد و دور دوم آن به میزبانی قزوین طی سنوات قبل برگزار شده و سومین دوره آن در رقابت نهایی بین کرمان و شیراز شکل گرفت که سرانجام با ارزیابی شاخص‌ها، کرمان به عنوان میزبان این جشنواره با نقش آفرینی مسئولین استان و بخش خصوصی کرمان انتخاب شد.

وی با اشاره به وجود ١٠ اثر ثبت جهانی در استان کرمان و سابقه تاریخی و میراث غنی این استان تاکید کرد: این جشنواره می‌تواند تاثیر مهمی در معرفی آثار تاریخی و گردشگری استان کرمان از طریق تولید محتوا‌های چند رسانه‌ای داشته باشد.

شاهرخی اظهار داشت: فراخوان این جشنواره بزودی منتشر می‌شود و ٧٠ درصد تولید محتوا‌ها باید در محور‌های جشنواره ، مربوط به کرمان باشد.

او تشکیل شورای توسعه گردشگری استان کرمان را اتفاقی مهم ارزیابی کرد و گفت: دبیرخانه رویداد کرمان ١٤٠٤ نیز در اتاق بازرگانی کرمان تشکیل شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمان نقش رسانه‌ها و خبرگزاری‌ها را در معرفی آثار تاریخی و غنای فرهنگی کرمان بسیار مهم ارزیابی نمود و بر افزایش تعامل با رسانه‌ها تاکید کرد.

شاهرخی برگزاری همایش بین المللی راه ابریشم با همکاری پژوهشگاه میراث فرهنگی کشور، برگزاری کنگره ملی تاریخ ملی شهرسازی ایران، برپایی سمینار باستان شناسان ایران در جیرفت، برگزاری اختتامییه همایش ملی کتیبه سرباز و نیز رویداد ملی آیین ناملموس چوگان را از دیگر رویداد‌های مهم حوزه میراث فرهنگی استان در سال جدید اعلام کرد.

وی افزود: هفته میراث فرهنگی از ٢٩ اردیبهشت تا ٣ خرداد ماه برگزار و طی آن اشیای تاریخی کرمان که در موزه ملی ایران قرار دارند به موزه‌های کرمان از جمله باغ موزه هرندی منتقل و در معرض بازدید مردم قرار خواهند گرفت.

دیگر خبرها

  • ضرورت بازنگری در حریم عمارت خسروآباد سنندج
  • ضرورت بازنگری حریم عمارت خسروآباد سنندج
  • جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی در کرمان برگزار می‌شود
  • بازدید میدانی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از بنا‌های آسیب دیده زلزله ۹۶
  • آلاچیق عشایر شاهسون اردبیل قابلیت ثبت جهانی دارد
  • مافیای «بافت تاریخی» به زمین می‌خورد؟
  • هفتاد اثر موزه شوش، مرمت شد
  • دستگیری باند حفاران غیرمجاز حریم قلعه تاریخی هزاره اول پیش از میلاد
  • انهدام باند حفاران غیرمجاز در ارومیه
  • بررسی کاربرد فناوری‌های نوین درجلوگیری از آسیب‌های طبیعی به بنا‌های تاریخی