Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت بازرگانی تعاونی های کشاورزی ایران با اشاره به اشتیاق مضاعف اروپایی ها برای ورود به بازار محصولات کشاورزی ایران پس از برجام گفت: شرکت های اروپایی برای حضور در بازار ایران به شکل متفاوت و نه به صرف تولید کننده نهاده های ابتدایی، علاقه دارند.

جواد کلاهان، به تفاهم نامه امضا شده بین ایران و فرانسه در زمینه تولید بذر اشاره کرد و اظهار داشت: تفاهم نامه ای که با حضور فیل هوگان کمیسیونر کشاورزی و تولیدات روستایی اتحادیه اروپا امضا شد، در زمینه بذر و انتخاب بذرهای بهینه با توجه به شرایط آب و هوایی ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش امتداد نیوز به نقل از ایرنا، وی افزود: در مراحل بعدی این بذرها در ایران تولید و شرکت های مشترک تولید بذر در ایران دایر می شود.

وی افزود: در قالب این تفاهم نامه، علاوه بر تامین نیاز داخل، زمینه صادرات بذرهای فرانسوی که در ایران تولید می شود، برای سایر کشورهای دیگر مازاد بر نیاز داخلی فراهم می شود.

کلاهان با بیان اینکه این تفاهم نامه با فدراسیون ملی بذر و ذرت سوربون فرانسه امضا شده است و فرانسوی ها فعلا پیش قدم برای عقد آن بودند، گفت: این همکاری به صورت علمی و اقتصادی خواهد بود.

مدیرعامل شرکت بازرگانی تعاونی های کشاورزی ایران یادآوری کرد: برای اتحادیه اروپا بحث محصولات تراریخته بسیار اهمیت دارد و به همین لحاظ با فدراسیون و اتحادیه آوریل(این اتحادیه بحث های کلزا را در فرانسه دنبال می کند) از یک ماه پیش تفاهم نامه امضا شده است.

وی مدت زمان تفاهم نامه امضا شده بین ایران و فرانسوی ها در تولید بذر را سه سال عنوان کرد و اظهار داشت: در این تفاهم نامه مشخص شده که هر سال چه تعداد و در چه مجله هایی قرار است مقالات منتشر و کارگاه های آموزشی برگزار شود.

کلاهان با اشاره به برگزاری نخستین کارگاه آموزشی در یک ماه پیش با حضور ۵۰ نفر از متخصصان گفت: در این چارچوب کارشناسان فنی فرانسه از زمین های ایران بازدید کرده اند؛ به هشت مورد در تفاهم نامه اشاره شده که همه بحث های علمی اعم از برگزاری کارگاه آموزشی و نمایشگاه ها بوده اما هزینه آن برآورد نشده است.

وی با یادآوری این که بذرهای هشت شرکت فرانسوی انتخاب شده اند و در مرحله کارهای علمی است، تصریح کرد: رویدادهای بسیار بزرگی در زمینه کشاورزی پس از برجام در حال انجام است و می توان به جرات گفت در سه سال گذشته حتی برای واردات چیزهای جزئی هم نمی توانستیم با اروپایی ها تعامل داشته باشیم چه برسد به تولید بذر و نیز انتقال دانش فنی اما از یک سال و نیم گذشته کاملا تغییر رویه اروپایی ها بویژه فرانسوی ها، آلمانی ها و دانمارکی و دیگر کشورهای اروپایی اعم از ایتالیا و اسپانیا که تا حدودی هم عقب مانده اند تغییر کرده است.

کلاهان گفت: با توجه به این که بازار ایران تغییر کرده رویه اروپایی ها متناسب با این امر تغییر یافته و اگر بخواهند وارد بازار کشاورزی ایران شوند باید با تغییر رویه این کار صورت گیرد.

true برچسب ها : محصولات کشاورزی مبادله تجاری ایران و اتحادیه اروپا true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۹۶۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاهم نامه همکاری بین مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران و موسسه بهداشت عمومی ادوارد و سینتیای هند منعقد شد.

به گفته عباس استاد تقی زاده رئیس مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت، از آنجایی که موضوع تغییر اقلیم یک موضوع جهانی است و در راستای توسعه همکاری‌های بین المللی و بین المللی سازی دانشگااه، این تفاهم نامه امضا گردید. دکتر استاد تقی زاده اضافه کرد: این تفاهم نامه به منظور تبادل تسهیلات، دانشجویان و محققان، تدوین و اجرای تحقیقات مشترک، برگزاری برنامه‌های آموزشی مشترک، و توسعه شبکه‌های علمی در منطقه منعقد گردیده است.

وی افزود: مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت یکی از مراکز تحقیقاتی زیرمجموعه پژوهشکده محیط زیست دانشگاه علوم پزشکی تهران است که در سال ۱۴۰۲ با هدف مقابله با یکی از مهم‌ترین چالش‌های قرن حاضر – تأثیرات تغییرات اقلیمی بر سلامت انسان – تأسیس شده است. مأموریت اصلی این مرکز شناسایی، تحلیل و ارائه راهکار‌هایی برای مقابله با این تأثیرات است. با توجه به گستردگی و پیچیدگی موضوع، مرکز تلاش می‌کند تا با استفاده از داده‌های علمی و رویکرد‌های نوآورانه، به بهبود شرایط زیست‌محیطی و بهداشتی جوامع محلی، ملّی و جهانی کمک کند. این مرکز از متخصص‌ترین و خبره‌ترین اساتید و محققان دانشگاه علوم پزشکی تهران برای انجام ماموریت‌های خود بهره می‌گیرد.

رئیس این مرکز تاکید کرد: مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت بر این باور است که همکاری و مشارکت عمیق میان افراد، دانشگاه ها، مراکز تحقیقاتی، سازمان‌ها و سیاست‌گذاران می‌توان به راه‌حل‌های نوآورانه و پایدار برای مقابله با تغییرات اقلیمی دست یافت.

تقی زاده گفت: موسسه بهداشت عمومی ادوارد - سینتیا موسسه علمی در هند است که در حوزه‌های دانش و تحقیقات علمی در حوزه‌های سلامت جهانی، تغییر اقلیم و دیگر زمینه‌های مشترک فعال بوده و به واسطه شبکه دانشگاهی خود در کشور هند و دیگر کشور‌های جهان می‌تواند همکار مناسبی برای مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز همکاری‌ های حمل‌ ونقل بین‌ المللی و ترانزیتی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار
  • ایران و پاکستان در اجرایی کردن توافقات همکاری دوجانبه مصمم هستند
  • امضا تفاهم نامه همکاری میان جهاد کشاورزی و شرکت‌های دانش بنیان
  • انعقاد تفاهم‌نامه جاده‌ای و تقویت مناسبات حمل‌ونقلی با تاجیکستان
  • امضای تفاهم نامه امنیتی میان ایران و روسیه
  • ایران و روسیه تفاهم‌نامه امنیتی امضا کردند
  • امضای تفاهم‌نامه امنیتی میان ایران و روسیه
  • امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی
  • ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند
  • امضای اسناد و تفاهم‌نامه‌های مشترک میان ایران و سریلانکا