Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به لزوم توجه به علوم انسانی گفت: در این زمینه باید نوآوری‌ها و حرکت‌های بدیع مورد حمایت قرار گیرند.

به گزارش امتداد نیوز، به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، آئین اختتامیه بیست و چهارمین جشنواره ملی کتاب سال دانشجویی، با حضور محمدرضا مخبر دزفولی، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در محل دانشگاه تهران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مخبر دزفولی، ضمن تسلیت حادثه زمین‌لرزه منطقه غرب کشور، گفت: جهاد دانشگاهی جزء اولین ثمرات انقلاب فرهنگی است و تاکنون هویت جهادی خود را حفظ کرده و منشأ تحولات مثبت علمی و فرهنگی بوده است.

وی افزود: این جریان نوگرای کتاب و کتاب‌خوانی در فضای دانشگاه از دستاوردهای جهاد دانشگاهی است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: با تمام این تلاش‌ها در عرصه کتاب‌خوانی با جایگاه مطلوب فاصله داریم و در ترمیم این وضعیت باید قشر نخبه دانشگاهی وارد میدان شود.

مخبر دزفولی ضمن اشاره به نقش قشر دانشجو در تحولات کشور گفت: دانشگاه‌های کشور به‌ویژه دانشگاه تهران اسلحه‌ خانه گروه‌های ضدانقلاب بود و دانشجویان با انقلاب فرهنگی، دانشگاه‌ها را به جایگاه مطلوب خود بازگرداندند.

وی افزود: جهاد سازندگی و تلاش برای محرومیت‌زدایی در اقصی نقاط کشور، هم‌ریشه در دانشجویان انقلابی داشته و دارد.

مخبر دزفولی ادامه داد: در علم و فناوری کشور جهش بسیار خوبی داشته و جهاد دانشگاهی با راه‌اندازی نهاد رویان توانسته در زمینه سلول‌های بنیادین جایگاه مطلوبی برای کشور ایجاد کند.

عضو هیات ‌علمی دانشگاه تهران گفت: نسل آینده هم باید به نسل فعلی و نسل قبلی تأسی کند و با تقویت و ترویج اعتماد به ‌نفس و غرور ملی راه پیشرفت علمی و فرهنگی کشور را طی کند.

وی افزود: مراسم‌هایی مانند مراسم امروز یک نهاد از توانایی کشور برای ایجاد تحول است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: در همه رشته‌های علمی توانسته‌ایم کار کنیم و متون علمی قابل اتکاء و متقن تولید کنیم.

مخبر دزفولی با اشاره به جایگاه علمی کشور گفت: دانشجویان دیروز و امروز توانسته‌اند در جهاد علمی آن‌ چنان پیشرفت کنند که نام کشورمان به‌عنوان یک کشور صاحب علم و فناوری مطرح ‌شده است.

وی افزود: در رقابت‌های سخت علمی در عرصه بین‌الملل، توانایی‌های کشور غیرقابل انکار است.

رئیس ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور ادامه داد: همه فشارهایی که به کشورمان وارد می‌شود برای کند کردن و توقف پیشرفت‌های علمی کشور است.

مخبر دزفولی ضمن تأکید بر لزوم تقویت اعتمادبه‌نفس گفت: حس اعتمادبه‌ نفس و ایجاد روحیه خطرپذیری و شجاعت در جامعه علمی کشور لازمه پیشرفت و ترقی کشور است.

وی با اشاره به لزوم توجه به علوم انسانی افزود: در این زمینه باید نوآوری‌ها و حرکت‌های بدیع مورد حمایت قرار گیرند.

عضو هیات‌علمی دانشگاه تهران گفت: این حرکت علمی باید به سمت بین‌المللی شدن حرکت کند.

true برچسب ها : جشنواره کتاب سال دانشجویی شورای عالی انقلاب فرهنگی محمدرضا مخبر دزفولی true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۰۵۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا خیلی ها تمایلی به تحصیل در مقطع کارشناسی علوم انسانی ندارند؟

صمد نژاد ابراهیمی، درباره استفاده از پژوهش های حوزه علوم انسانی در حل مسائل کشور گفت: علوم انسانی بخش تاثیرگذار در بخش پژوهش و کیفیت زندگی است. فرهنگ، تمدن و نوع رفتار افراد به علم انسانی مربوط است. به صورت کلی استراتژیک حرکت ما را تعیین می کند. استفاده از علوم انسانی در حل مسائل کشور درصد پایینی دارد؛ اما در حوزه استراتژیک، علم و فناوری و خط مشی و حکمرانی متخصصان خوبی درکشور داریم که نتایج آن را در آینده شاهد خواهیم بود.

وی افزود: از علوم انسانی خیلی اوقات درست حمایت نشده یا مسیر به درستی ترسیم نشده است. علوم انسانی در برخی حوزه ها با مشکلات جدی مواجه است. خیلی از افراد به دلیل عدم تصور از مشاغل مربوط به فلسفه ادبیات و جامعه شناسی تمایل به تحصیل در مقطع کارشناسی ندارند. برای این موضوع از سطح وزارت آموزش و پرورش تا وزارت علوم باید فرهنگ سازی شود.

نژاد ابراهیمی درباره افزایش پژوهانه اعضای هیئت علمی نیز گفت: در برنامه هفتم توسعه، بندی به نام آیین نامه جامع پژوهانه وجود دارد که در آن پژوهانه اعضای هیئت علمی افزایش یافته است با ابلاغ این برنامه این آیین نامه اجرا می شود.

وی در بخش دیگر از سخنان خود به نشریات علمی پرداخت و گفت: چاپ مقالات در سطح بین الملل مشروط به پرداخت هزینه است و این موضوع برای ما سخت شده است. به همین دلیل، می خواهیم از پتانسیل نشریات داخلی استفاده کنیم. در حال حاضر تعداد ۱۶۰۰ نشریه وجود دارد که در کمیسیون نشریات وزارت علوم به آن ها اعتبار داده می شود.

مدیر کل سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی امور پژوهشی وزارت علوم، گفت: یکی از سیاست  های ما بین المللی کردن این نشریات است تا مطالب نشریات داخلی در سطح دنیا دیده شود. در حال حاضر ۱۶۰ نشریه در پایگاه بین المللی نمایه شده است. از این تعداد، ۳۳ نشریه در حوزه علوم انسانی است که به مسائل فرهنگی و تمدنی کشور مربوط می شود.  با بین المللی شدن  این نشریات، مقالات ایرانی در دنیا هم‌دیده خواهند شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور
  • نقشه فرهنگی کشور درحال بازنویسی است
  • پارسانیا: باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • رویکرد حکمت بنیان کلید حکمرانی در سلامت
  • آزمون دانشگاه فرهنگیان مجزا برگزار می‌شود
  • مجزا برگزار شدن آزمون دانشگاه فرهنگیان از سال آینده
  • دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: عدالت آزمونی در سازمان سنجش تحقق پیدا کرده است
  • چرا خیلی ها تمایلی به تحصیل در مقطع کارشناسی علوم انسانی ندارند؟