Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌شرقی، رویداد استارتاپی (صفاتک) با هدف ترویج کارآفرینی و کار تیمی در حوزه صنایع خلاق و فرهنگی عصر روز گذشته 22 آبان‌ماه در تبریز آغاز به کار کرد.

جعفر محسنی، رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی، در این مراسم، با بیان اینکه این رویداد برای اولین بار در کنار پنجمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی برگزار می‌شود، گفت: هدف اصلی آن آشنایی دانش آموزان و دانشجویان با نحوه ایده پروری و تیم سازی است و دانشجویان می‌توانند در این استارتاپ ایده‌های خود را در قالب کارهای تیمی پرورش داده و وارد بازار کار شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی، افزود: در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی باید برخی از ایده های نو و خلاق  دانشجویان را در داخل کشور متناسب با ساختار فرهنگی جامعه پرورش دهیم.

  محسنی، گفت: هدف ما آموزش دانشجویان جهت کارآفرینی در حوزه فرهنگی است و متولی اصلی این استارتاپ سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی، مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی تبریز و سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان(ستفا)  جهاددانشگاهی کشور است.

رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی، یادآور شد: محورهای این رویداد، گردشگری با نگاه ویژه به تبریز۲۰۱۸، صنایع دستی، رسانه های جدید( انیمیشن، بازی های رایانه ای و ...) و شهرسازی و معماری است.

محسنی با بیان اینکه مسائل فرهنگی در جامعه مغفول مانده است، گفت: برگزاری استارتاپ‌ها می تواند فرصت خوبی جهت پرداختن به مسائل فرهنگی جامعه شود.

 وی اظهار کرد: دانشجویان می توانند در این استارتاپ با ارائه  طرح اولیه ایده خود در جهت کارآفرینی شرکت کرده و طی آموزش های اثر بخش اساتید و کار تیمی، شاهد نتایج خوبی شوند.

 محسنی، با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری که همواره تاکید می کنند هر فعالیتی باید پیوست فرهنگی داشته باشد، افزود: در جامعه ما به موضوع فرهنگی در تمامی زمینه‌ها آنطور که باید، رسیدگی نشده و این موضوع در جامعه مغفول مانده است،  برهمین اساس برگزاری چنین استارتاپ هایی می تواند فرصت مناسبی جهت پرداخت به مسائل فرهنگی شود.

رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان با بیان اینکه در حوزه  فرهنگی و هنری به تولید هدایا و نماد بومی کشور ما توجهی نشده است، گفت: برخی کشورها نماد و هدایای خود را به عنوان محصول متناسب با فرهنگ کشور خود تولید می کنند، در حالی که در کشور ما این موضوع مورد بی مهری قرار گرفته است، به عنوان مثال در تبریز می توان فقط هدایای خوراکی را به گردشگران ارائه کرد در حالی که آن، هدیه ی ماندگاری نیست و فرهنگ تبریز را در قالب هدیه ی ماندگار بیان نمی کند.

وی ادامه داد: در حوزه فرهنگی و هنری به هنرمندان و دانشجویان پیشنهاد کرده ایم که وارد حیطه تولید نماد و هدایای استان در قالب اشکال مختلف شوند تا این فرهنگ در کشور گسترش یابد.

محسنی با بیان اینکه سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان و سازمان جهاد دانشگاهی استان با هدف القای ایده ها به دانشجویان در زمینه صنایع فرهنگی و خلاق، وارد عمل شده است، گفت: می توانیم جهت ریشه کنی بیکاری از جامعه،  ا زطریق اجرای این ایده ها، اشتغال زایی کرده و راهکارهای موثری برای کاهش بیکاری ارائه دهیم.

زهرا رحمانی فر، مدیر رویدادهای سازمان تجاری سازی و دانش آموختگان جهاددانشگاهی نیز در این مراسم، گفت: در این رویداد  42 شرکت کننده با 23 ایده حضور دارند که از این تعداد 7 ایده به عنوان ایده برتر شناخته شده که باهم به رقابت می پردازند.

گفتنی است، رویداد استارتاپی صفاتک با هدف ترویج کارآفرینی و کار تیمی در حوزه صنایع خلاق و فرهنگی ۲۲  تا ۲۴ آبان در تبریز برگزار می شود.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۰۸۵۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون آغاز شد

ایسنا/اردبیل مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل از آغاز دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون مغان با حضور بیش از ۷۵ آلاچیق و غرفه در شهر جعفرآباد بیله‌سوار خبر داد.

حسن محمدی ادیب گفت: این جشنواره با حضور عشایر سراسر استان و گروه‌هایی از کشورهای منطقه در روزهای ۶ و ۷ اردیبهشت ماه در شهر جعفرآباد شهرستان بیله‌سوار برگزار می‌شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل افزود: در این جشنواره ۴۵ آلاچیق عشایری شامل ۳۵ آلاچیق عشایر استان اردبیل و ۱۰ آلاچیق از سایر نقاط کشور حضور دارند و به ارائه فرهنگ و زندگی عشایری می‌پردازند.

به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی استان اردبیل وی با اشاره به اینکه آلاچیق‌های عشایری از استان‌های کهکیلویه و بویراحمد، کرمانشاه، آذربایجان شرقی و غربی و چند استان دیگر در این جشنواره حضور دارند، تأکید کرد: همچنین در این جشنواره ۳۰ غرفه صنایع‌دستی و محصولات فرهنگی نیز حضور دارند که به ارائه محصولات اقوام مختلف می‌پردازند.

محمدی ادیب ادامه داد: انتظار می‌رود که همانند دوره‌های قبل جشنواره کوچ عشایر در این دوره نیز در روز جمعه با استقبال پرشمار علاقمندان روبرو باشیم و برنامه‌های مختلفی مانند کوچ نمادین، عروسی عشایری، بازی‌های بومی و محلی، مسابقه تیراندازی با کمان سنتی، شو اسب، مسابقه برترین قوچ مغان، مسابقه لباس سنتی و مسابقه برترین آلاچیق عشایری نیز در این جشنواره برگزار می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • باغ هنر با ۲ رویداد «امید فردا» و «تصویر یک پایان» آغاز شد
  • رویداد استارتاپی شتاب در قم به کار خود پایان داد
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • بررسی ایجاد پردیس صنایع فرهنگی و خلاق ماکو در نشست با وزیر ارشاد
  • برنامه‌های وزارت صمت در حوزه صنایع خلاق موجب جهش تولید می شود
  • حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»
  • رویداد جامعه پرداز با هدف هم افزایی کنشگران حوزه زن، خانواده و فرزندآوری
  • چالش‌ها و فرصتهای اکوسیستم استارتاپی در سال ۱۴۰۳
  • مأموریت ویژه جامعه قرآنی ارتقای ظرفیت‌های معنوی کشور است
  • دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون آغاز شد