Web Analytics Made Easy - Statcounter

رکنا: عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: تا وقتی خودروساز داخل کشور خودروی تولیدی را با هر کیفیت و هر قیمتی تولید و به بازار عرضه می‌کند و مردم حق انتخاب ندارند و اصطلاحا رقابت‌پذیری از بین رفته است، وضعیت صنعت خودرو به همین منوال باقی خواهد ماند.

به گزارش گروه سیاسی رکنا به نقل از ایسنا، محمدرضا منصوری افزود: با گذشت ۳۸ سال و علی‌رغم فراهم شدن تمامی زیرساخت‌ها و امکانات لازم در صنعت خودرو، اما صادراتی در این حوزه صورت نمی‌گیرد و این اثباتی بر بی‌کیفیت‌بودن خودروی تولیدی داخل و آلایندگی آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: کیفیت پائین در تولید خودروی ایران از منظر ایمنی، پائین بودن تکنولوژی و طراحی قالب و ده‌ها مورد دیگر مطرح است و مشتری با مقایسه تکنولوژی به کار رفته در خودرو و قیمتی که برای آن در نظر گرفته شده تمایلی برای خرید خودروی ایرانی ندارد.

وی با اشاره به پنج برابر شدن قیمت خودرو در حوزه صادرات اظهار کرد: در گذشته قیمت خودرو با دلار ۸۰۰ تومانی محاسبه می‌شد و امروزه با دلار 4000 تومانی، خودروی ایرانی می‌تواند با چند برابر سوددهی در بازارهای جهانی عرضه شود، اما به دلیل دو چالش موجود در ساخت، همچنان امکان صادرات ندارد.

نماینده مردم ساوه و زرندیه در خانه ملت گفت: خودروسازان داخلی علت آلایندگی خودروها را متاثر از بنزین تولیدی در داخل کشور می‌دانند و توپ را در زمین دیگری می‌اندازند، اما باید گفت لازم است ساختار خودروی تولید داخل به گونه‌ای طراحی و تولید شود که با بنزین تولید داخل کشور همگون باشد گرچه انتقاداتی نیز به تولید بنزین وارد است.

وی خواستار افزایش کیفیت بنزین و نیز ارتقای کیفی‌سازی در صنعت خودروی ایرانی شد و افزود: نبود استانداردهای لازم در تولید بنزین و نیز اهمیت ندادن به ساخت خودروی با کیفیت موجب بروز آلودگی‌ها و تبعات ناشی از آن شده است.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی رقابت‌پذیری را عاملی برای ارتقای کیفیت صنعت خودروسازی کشور دانست و گفت: تا وقتی خودروساز داخل کشور خودروی تولیدی را با هر کیفیت و هر قیمتی تولید و به بازار Store عرضه می‌کند و مردم حق انتخاب ندارند و اصطلاحا رقابت‌پذیری از بین رفته است، وضعیت صنعت خودرو به همین منوال باقی خواهد ماند در حالی که اگر رقابت‌پذیری در صنعت خودرو حکمفرما شود شاهد ارتقای کیفیت تولید خودروی ساخت داخل کشور خواهیم بود.

وی گفت: سیاست مدیریت بازار هم بر همین منوال است یعنی تا زمانی که مشتری هست و حق انتخاب ندارد به هر میزان که در توان دارید تولید کرده و روانه بازار مصرف کنید، از این رو باید رقابت در تولید بوجود آید تا شاهد تولید خودروی با کیفیت پائین نباشیم.

منصوری جذب سرمایه گذار خارجی و انتقال تکنولوژی را راهکار مهمی در رقابت پذیری و پایان دادن به وضعیت کنونی صنعت خودروی ایران دانست و افزود: با ورود تکنولوژی مدرن به صنعت خودروسازی ایران شاهد تربیت مدیران توانمند و برخوردار از تکنیک‌ها و آموزش‌های لازم در صنعت خودرو خواهیم شد که موجب تحول در مسیر صنعت خودرو شده و رقابت پذیری و بالتبع تولید کیفی را به ارمغان خواهد آورد.

وی با اشاره به عقد قرارداد ایران با خودروسازان فرانسوی به منظور سرمایه‌گذاری شرکت رنوی فرانسه در ساوه اظهار کرد: عقد قرارداد با برندهای معتبر خودروسازی مسیر توسعه صنعت خودروی ساخت داخل کشور را هموار خواهد کرد و بسیاری از معضلاتی که این روزها در این صنعت وجود دارد از بین رفته و شاهد تولید محصولات جدید، متنوع و با کیفیت خواهیم بود علاوه بر آن اشتغال ایجاد شده و نیز سرمایه‌گذاری اقتصادی را تا چندین برابر افزایش خواهد داد.

منصوری توانمندی در صنعت خودروسازی را زمینه‌ساز رقابت در این عرصه دانست و گفت: توانمندسازی مدیریت، تکنولوژی و آموزش نیروی انسانی سه اصل مهم در راستای رقابت‌پذیری و دستیابی به استانداردهای جهانی برای تولید محصول دانش بنیان و تقویت قدرت رقابت در بازارهای بین‌المللی است.

منبع: رکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۶۸۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش مشارکت مردم در حکمرانی و مردمی‌سازی جهش تولید اولویت است

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«علی خزایی» از حوزه انتخابیه ورامین، پیشوا و قرچک به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

* در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

این دوره انتخابات تفاوت‌های اساسی با سایر دوره‌ها داشت، در بین لیست‌های اصولگرایی، اقبال اغلب مردم کمتر به سوی لیست کامل بود و گزینشی افراد را انتخاب کردند و طبقه اصلاحات متوسط هم تمایل بسیار کمی به رأی دادن داشتند.

کلیت مجلس همانند دوره فعلی اصولگرا هستند، حدود ۵۰ نفر مستقل ،۴۰ نفر از لیست‌های مرتبط با کارگزاران، اعتدال و توسعه، اعتماد ملی و ندای ایرانیان به مجلس راه یافتند.

بانوان بیش از ۱۰ نفر هستند و احتمال افزایش آن در میان‌دوره‌ای ای هست، در کل آرایش جدیدی در مجلس دوازدهم حکم فرما است و نگاه مردم به تغییر و تحول است، زیرا ۱۴۷ نماینده فعلی دیگر در مجلس آتی حضور ندارند، نکته جالب این دوره راهیابی نماینده دلیجان و محلات با بیش از پنج هزار رأی به بهارستان است.

* مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

مسائل مربوط به افزایش مشارکت مردم در حکمرانی و مردمی سازی جهش تولید، حمایت از کشاورزی، توجه بیشتر به امور کارگران و فرهنگیان و ورزشکاران، تعیین تکلیف نیروهای شرکتی و قراردادی، توسعه معیشت، اشتغال، ازدواج، مسائل فرهنگی و هنر، و بهداشت و درمان از اولویت‌های ماست.‌

* اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

نظر به اولویت امور مردم، کمیسیون اقتصادی، علاقه خودم کمیسیون فرهنگی و یا آموزش است.‌

* مهمترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راه‌کاری دارید؟

چالش‌های استان تهران بسیار زیاد هست، اهم آن بحث مسکن، حاشیه نشینی، آب، بهداشت و درمان، فرو نشست، حمل و نقل عمومی، امنیت، اشتغال، اتباع و موارد متعددی که در آینده مفصل به آن اشاره خواهم نمود.

کد خبر 6080399

دیگر خبرها

  • واکاوی تخصیص «۲ و نیم میلیارد دلار ارز برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی چینی» به جای تولید ۷۰۰ هزار خودرو در داخل!
  • مردم پول ندارند سمند ۲۰ سال پیش را عوض کنند؛ می‌خواهند خودروی برقی وارد کنند؟
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • کاکایی، کارشناس صنعت خودرو: مردم پول ندارند سمند ۲۰ سال پیش را عوض کنند؛ می خواهند خودروی برقی یک میلیارد و ۳۰۰ میلیونی وارد کنند؟
  • باید در حوزه تولید و اقتصاد تسهیل‌گر باشیم
  • افزایش مشارکت مردم در حکمرانی و مردمی‌سازی جهش تولید اولویت است
  • آمار هولناک تلفات جاده‌ای/ زخم کیفیت خودروهای داخل درمان نمی‌شود؟
  • اعلام قیمت ارزان ترین خودروی برقی/ کاکایی: قرار بود از مونتاژکاریها کم شود/ خودروی برقی، مصرف سوخت کشور را بالا می برد / چرا درباره مافیا آدرس غلط می دهند/ رشد داخلی سازی ارزش افزوده ایجاد می کند
  • تولید اتوبوس ناوگان حمل ونقل عمومی در سال گذشته زیر ۱۰۰۰ دستگاه بود
  • وقتی که قولنج خبر از ابتلا به سرطان می‌دهد