Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت از پایان اقدامات اولیه بهداشت و درماان در نقاط زلزله زده استان طی فردا بعد از ظهر خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  مرصاد، سید حسن قاضی زاده هاشمی شامگاه دوشنبه در جلسه بررسی آخرین وضعیت زلزله در استان کرمانشاه که با حضور وزیر کشور، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام و جمع زیادی از مسئولین اعضای ستاد بحران استان و کشور در استانداری کرمانشاه برگزار شد، ضمن تسلیت به بازماندگان و آرزوی کامل برای مصدومین زلزله استان کرمانشاه گفت: کمتر از ۲۴ ساعت از حادثه گذشته و این در حالی است که ما چند ساعتی را هم در تاریکی سر کردیم  و به دلیل اینکه شب بوده نتوانستیم امداد رسانی را آنطور که مد نظر است داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به گزارشات ارائه شده گفت: تلاش های خوبی صورت گرفته که جای تقدیر دارد. تقدیر دوم هم از مردم عزیزی است که امروز در معیت وزیر کشور و همراهان شاهد آن بودیم.

وزیر بهداشت تصریح کرد: به نظر من بینظیر بود با اینکه ما نقض و کوتاهی هایی در اسکان و... هم داشتیم، و اکنون علی رغم اینکه سرد است و بچه کوچک دارند و بیمار و گرفتار هستن، در حالی که مردم مصیبت زده هستند، غیر از احترام چیزی از مردم ندیدم.

وی تاکید کرد: پرخاشگری در این زمان طبیعی است تعداد زیادی فوت شده و تعداد زیادی مصدوم و مصیبت زده هستند.

قاضی زاده هاشمی  افزود: آنچه که الان مهم است همین اقدامات اولیه بوده و پس از آن اسکان حادثه دیده گان است.

وی افزود: وزیر کشور درخواست ۲۰ هزار چادر برای حادثه دیده گان کردند و تعداد زیادی در راه است. البته توزیع آن مهم است.

این مسئول ادامه داد: به دلیل اینکه بسیاری از مدیران محلی هستند و بعضا خانواده است جزو حادثه دیده گان است مقداری به هم ریختگی در روز اول طبیعی است اما انتظار می رود از فردا بیشتر به ویژه در روستاها توجه شود.

وی تاکید کرد: ما باید ۲ تا ۳ روز آینده را به مشکلات جاری مردم توجه کنیم و حمایت هایی که دولت باید انجام دهد و این انتظار به حقی است.

وزیر بهداشت با بیان اینکه ما در حوزه بهداشت و درمان اقدامات اولیه را انجام داده ایم، گفت: برخی هم در مراحل بعدی و انجام عمل ها و پروتز و... که هزینه بر است مورد حمایت وزارت بهداشت و دولت قرار نی گیرند و بدون هزینه درمان خواهند شد.

وی افزود: در عین حال بحث روحی و روانی زلزله زده گان است که معمولا از اواخر هفته آغاز می شود. در بحث بهداشت نیز  تیم های ما مستقر هستند و قطعا تحت مدیریت نماینده عالی دولت استاندار و فرمانداران عزیز فعالیت خواهند کرد.

وی از نیروهای مسلح حاضر در منطقه تقدیر کرد و گفت: هما کمک کردند و اگر نبودند ما با مشکل از جمله وجود ۲۰ بالگرد مواجه می شدیم.

قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه اقدامات اولیه ما در حوزه بهداشت ودرمان حداکثر تا فردا بعد از ظهر به پایان می رسد، از حضور ۴۰ گروه  روانشناس و روانپزشک در مناطق زلزله زده استان خبر داد و گفت: بخشی از کار هم در حوزه بهداشت است که همزمان با آواربرداری باید انجام شود.

وی با بیان اینکه  وزیر کشور هم چون مردم استان از شب گذشته درگیر بوده و استراحت نکردند، خطاب به وزیر کشور گفت: اگر بحث غذا و چادر را بتوانیم حل کنیم به تدریج وسایل گرمایشی و... هم مورد مطلب به اشان خواهد بود که باید مورد توجه باشد.

وزیر بهداشت گفت: شهرداری تهران هم ۴۰ هزار قطعه پتو و چادر و مواد غذایی فرستادن و بعدا هم دوباره می فرستند.

وی خطاب به آیت الله علما نیز خواستار حضور روحانیون در مناطق زلزله زده شد و گفت: حضور آنها می تواند خیلی مثمر ثمر باشد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۰۸۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طب ایرانی زمینه ساز توریسم درمانی در کشور

بابک شکارچی معاون آموزشی و پژوهشی سازمان نظام پزشکی  که طب ایرانی میراث کشور ما است و در صورتی که درست به دنیا معرفی شود می‌تواند در کنار درمان، ارزآوری هم در کشور ما داشته باشد. 

وی در خصوص برگزاری اولین کنگره طب ایرانی در خرداد ماه توسط انجمن علمی طب سنتی گفت: برگزاری کنگره طب ایرانی دو جنبه دارد یکی برای خود مجموعه جامعه پزشکی و خدمات دهندگان سلامت کشور که شامل پزشک و پرستار و دندانپزشک و مدیکال می‌شود و قسمت دیگر مردم هستند که این خدمات را دریافت می‌کنند.
 

شکارچی بر این باور است که از این آشفته بازاری که وجود دارد تنها سوداگرانی سود می‌برند که به اسم طب ایرانی، طب سنتی و اسامی عجیب و غریب خودشان را معرفی می‌کنند. در واقع این افراد هم نام طب سنتی را زیر سوال می‌برند و هم به شدت به سلامت مردم لطمه وارد می‌کنند. 

وی توضیح داد: ما باید برای شناساندن طب ایرانی به مردم دو کار را انجام دهیم که برگزاری چنین کنگره‌هایی می‌تواند یکی از این کار‌ها باشد چرا که خود جامعه پزشکی کشور با این طب بیشتر آشنا می‌شود این فقط نباید مختص به خود متخصصان طب ایرانی باشد بلکه باید در تمام کنگره‌هایی که در طول سال برگزار می‌شود یک پنل به طب ایرانی اختصاص پیدا کند تا این نوع طب به جامعه پزشکی بیشتر معرفی شود.

متخصص گوارش، متخصص خون و متخصص ریه و متخصص پوست و رشته‌های داخلی باید بدانند که این رشته که در حال حاضر در دانشگاه به صورت آکادمیک تدریس می‌شود و PHD تربیت می‌کند چگونه است. نکته اینجا است که خیلی از نقطه مطلوب برای معرفی طب ایرانی فاصله داریم و در واقع متخصصان این رشته این وظیفه را بر دوش دارند که این رشته را معرفی کنند. 

معاون آموزشی و پژوهشی سازمان نظام پزشکی کشور ادامه می‌دهد: ما در سازمان نظام پزشکی در تلاش هستیم که همگرایی در این خصوص ایجاد کنیم تا این موضوع را شرح دهیم که طب ایرانی چه توانمندی‌هایی دارد و تا کجا می‌تواند پیش برود کجا می‌تواند در درمان بیماری به کار گرفته شود و کجا نمیتوان از ان استفاده کرد و یک جا‌هایی هست که مردم استقبال می‌کنند که به سمت طب ایرانی بیایند وظیفه ما آگاه کردن اینها است.

وی ادامه داد: اما بعد سومی هم داریم و آن اینکه در همه دنیا گروهی از مردم تمایل به استفاده از محصولاتی به نام ارگانیک دارند و اتفاقا در بیشتر فروشگاه‌ها این محصولات قیمت بالاتری هم دارد در واقع مصرف محصولات ارگانیک مختص طب ایرانی ما است و می‌توان به این وسیله توریسم درمانی به کشورمان بیاوریم البته فاصله زیادی با این ایده داریم چرا که زیر ساخت‌های آن هنوز انطور که باید در کشور ما مهیا نیست، اما می‌تواند به این موضوع توجه داشت که این موضوع مختص ماست یعنی اگر بخواهیم روی بحث توریست کار کنیم نمی‌توانیم به پای کشور‌هایی مانند فرانسه و ترکیه که بر روی زیر ساخت‌های گردشگری کار کرده اند برسیم، اما نکته اینجا است که ما طب ایرانی را داریم که مختص خود ما است و در صورتی که درست بر روی ان کار کنیم و مدیا تهیه کنیم و آن را در اختیار مردم در همه دنیا قرار دهیم می‌توانیم در جذب توریست موفق باشیم. 

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • وزیر بهداشت خبر داد؛ افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی
  • دیدار‌ چهره به چهره وزیر بهداشت با مردم منطقه ۱۸ تهران
  • توریسم درمانی در سیستان و بلوچستان باید توسعه یابد
  • ایجاد ۷ ایستگاه سلامت و خانه بهداشت در همدان
  • هشدار درباره انتقال بیمار از مراکز دولتی به بیمارستان‌های خصوصی!/ باید چرخه پرگلایه «بیمه» اصلاح شود/ متاسفانه از اولویت نخست یعنی بهداشت غفلت شده است
  • طب ایرانی می تواند زمینه توریسم درمانی به کشور باشد
  • طب ایرانی زمینه ساز توریسم درمانی در کشور
  • برگزاری آزمون سراسری دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور از صبح فردا ( ۶ اردیبهشت )
  • ۵۳ شهرک جدید در نقاط مختلف کشور ایجاد می‌شود
  • ارائه بیش از ۳۵ میلیون خدمت رایگان در نقاط محروم و صعب‌العبور برای مدیریت بیماری‌های دامی