Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنده ضمن تشریح برنامه های هفته دیابت از شناسائی 100درصدی بیماران دیابتی در این شهرستان خبرداد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از خبرلنده، امرالله خانی در نشست خبری با اصحاب رسانه شهرستان لنده، ضمن تشریح برنامه های هفته ملی دیابت اظهارکرد: همه ساله از 19 تا 25 آبان ماه را به واسطه اهمیت بیماری دیابت به نام هفته ملی دیابت نامگذاری می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: شعار امسال هفته ملی دیابت" زنان و دیابت: حق ما داشتن آینده ای سالم" می باشد که با محوریت برنامه ی همچون تهیه و نصب بنر در سطح شهر، برگزاری همایش پیاده روی همگانی همراه با اهدای جوایز، معاینه زنان دیابتی تحت پوشش مراقبت، نشست خبری، برگزاری مسابقه نقاشی با موضوع دیابت، ارسال پیامک، برگزاری کلاس های آموزشی برای رابطین و دانش آموزان، تشکیل گروه های خودیار دیابت  در پایگاه های سلامت و سایر برنامه ها از مهمترین عناوین این هفته در شهرستان لنده می باشند.

خانی تاکیدکرد: غربالگری و شناسایی 100درصدی بیماران دیابتی در پایگاه های سلامت و خانه های بهداشت شهرستان لنده باتوجه به نرم کشوری 7درصد بالای 30سال است که به نسبت نرم کشوری7 تا 10 درصدمی باشدکه لنده در زمینه شناسایی 100درصد صورت گرفته است.

 مدیرشبکه بهداشت و درمان شهرستان لنده تصریح کرد: یکی از دغدغه های اصلی ما بحث حضور پزشکان متخصص در شهرستان لنده است که از آذرماه سال جاری یک پزشک متخصص داخلی به صورت شبانه روزی آماده خدمات دهی به همشهریان خواهد بود.

وی تاکیدکرد: یکی دیگر از مهمترین نگرانی مردم بحث نوبت دهی سونوگرافی بود که تا کنون در طول هفته فقط یک روز انجام می شد که با تدابیر صورت گرفته از یک روز به سه روز در هفته ارتقا پیدا کرد که نقش مهمی در کاهش نگرانی مردم و افزایش خدمات عمومی به شهروندان خواهد داشت.

خانی اظهارکرد: در طول هفته نیز پزشکان متخصص داخلی، زنان، اطفال، اعصاب و روان، اورتوپد آماده خدمات دهی به شهروندان می باشند.

وی در ادامه تصریح کرد: از همکاری خوب دکتر ایلامی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و دکترسبز معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان که نهایت همکاری را در خصوص پزشکان متخصص با این شهرستان دارند قدردانی می کنیم.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنده در ادامه ضمن بازدید از پروژه پایگاه سلامت شهری لنده گفت: پروژه ساخت پایگاه سلامت شماره یک شهری لنده چند ماه پیش با حضور مسئولان کلنگ زنی و امروز با بیش از 45درصد پیشرفت کاری در حال ساخت است.

وی افزود: مبلغ یک میلیارد و 540میلیون ریال از محل ماده180جهت تکمیل و راه اندازی این پروژه تخصیص یافت که این پروژه از محل طرح تحول سلامت و برابر توافق نامه فی مابین دانشگاه علوم پزشکی، استانداری و وزارت بهداشت و درمان است.

خانی همچنین به تخصیص اعتبار برای خانه بهداشت موگرمون نیز اشاره کرد وگفت: مبلغ 210میلیون ریال از محل ماده 180 و مبلغ 420میلیون ریال از محل اعتبارات استانی برای تکمیل پروژه خانه بهداشت موگرمون نیز تخصیص یافت که امیدواریم هرچه سریعتر این پروژه تکمیل و راه اندازی شود.

وی در پایان اظهارکرد: بیش از 55پروژه طرح تحول سلامت در سطح استان با همکاری استانداری، وزرات بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی استان در تمام شهرستان های استان در حال اجرا است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۷۱۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح ۲ خانه بهداشت روستایی در تالش

ایسنا/گیلان دو باب خانه بهداشت به مناسبت هفته ملی سلامت در شهرستان تالش افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.

صبح امروز پنجشنبه ششم اردیبهشت ماه و در هفته ملی سلامت دو باب خانه بهداشت در روستای مسجد قاباقی چوبر و روستای کوهستانی بره پشت و تنکاب افتتاح شد.

ایرج موذن، فرماندار شهرستان تالش در حاشیه این افتتاح درباره جزئیات این طرح اظهار کرد: این خانه‌های بهداشت به مساحت ۱۴۴ متر مربع با اعتبار هر خانه ۴۶ میلیارد ریال افتتاح شد.

موذن افزود: تمام خدمات بهداشتی و درمانی به خانوارهای تحت پوشش این مناطق ارائه می‌شود.

همچنین سعید رستمی، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان تالش ضمن تأکید بر لزوم بهره مندی آحاد جامعه از خدمات بهداشتی و درمانی مناسب و باکیفیت، اظهار کرد: امکانات اولیه برای ارائه خدمات کنترل بهداشت و سلامت مادران باردار و امکانات لازم برای واکسیناسیون اطفال نیز در این خانه‌های بهداشت قرار دارد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان تالش افزود: یک روز در هفته، پزشک عمومی برای ویزیت رایگان اهالی روستا نیز در خانه بهداشت مستقر هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پایگاه امداد جاده‌ای اورژانس «حسن قشلاق» بهار کلنگ‌زنی شد
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • برنامه‌ای به مناسبت هفته سلامت در شهرستان فومن
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • چهارهزار نفر در اردستان مبتلا به دیابت هستند
  • آغاز عملیات اجرایی پایگاه سلامت مرکز خدمات جامع سلامت شهید فرهی
  • افتتاح ۲ خانه بهداشت روستایی در تالش
  • نیاز ۱۵۷ میلیارد تومانی اعتبار برای ۳۷ پروژه نیمه‌کاره حوزه بهداشت
  • اعتبار ۳۵۰ میلیارد ریالی برای افزایش ایمنی تردد شهروندان در منطقه ۷ اصفهان
  • آغاز عملیات اجرایی پایگاه سلامت مرکز خدمات جامع سلامت دشتستان