Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «امتداد نیوز»
2024-05-04@00:13:08 GMT

هشدار ۱۵ هزار دانشمند جهان درباره تخریب زمین

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۰۹۵۹۱

هشدار ۱۵ هزار دانشمند جهان درباره تخریب زمین

۱۵ هزار دانشمند از ۱۸۴ کشور جهان با ارسال نامه ای سرگشاده نسبت به روندهای خطرناک زیست محیطی که می تواند در آینده زندگی انسان ها را مختل کند، هشدار داده اند.

به گزارش امتداد نیوز به نقل از فیز، این دانشمندان تصریح کرده اند آسیب دیدن محیط زیست که ناشی از رویدادهایی مانند تغییرات آب و هوایی، تخریب جنگل ها، کاهش دسترسی به آب پاکیزه، نابودی گونه های مختلف حیوانی و افزایش جمعیت انسان هاست می تواند حیات بشریت را به خطر بیندازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نامه یادشده در تازه ترین شماره نشریه علمی بین المللی بیوساینس منتشر شده است. در متن منتشر شده در این نشریه با عنوان ” دانشمندان جهان به بشریت هشدار می دهند: اخطار دوم” اظهار امیدواری شده که انسان ها بتوانند روند تخریب محیط زیست را متوقف کنند، اما برای این کار به فشار افکار عمومی نیاز است تا سیاستمداران را برای اخذ تصمیمات درست قانع کنند.

برخی از اقدامات پیشنهاد شده توسط این دانشمندان عبارتند از تلاش جدی تر برای حفاظت از منابع زمینی و دریایی، تقویت قوانین ضدشکار و محدودکردن تجارت حیات وحش، اجرای برنامه های آموزشی مناسب برای زنان و خانواده ها، تغییر رژیم غذایی انسان ها و استفاده بیشتر از انرژی های تجدیدپذیر و سبز.

۱۷۰۰ نفر از این دانشمندان قبلا در سال ۱۹۹۲ هم نامه ای با مضمون مشابه منتشر کرده بودند و حالا معتقدند شرایط در مقایسه با آن زمان بدتر شده است. زیرا منابع آبی پاک در مقایسه با ۲۵ سال قبل ۲۶ درصد کاهش یافته، میزان نواحی مرده در اقیانوس ها که حیات آبزیان و دیگر موجودات در آنها از بین رفته ۷۵ درصد رشد کرده، بیش از ۱۲۰۰۰۰۰ کیلومتر مربع از جنگل های جهان نابود شده، انتشار گازهای گلخانه ای نیز با سرعت در حال افزایش است.

true برچسب ها : حفاظت از جنگل ها حفاظت از محیط زیست زمین گرم شدن کره زمین true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۰۹۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟

مدیرکل حفاظت محیط زیست قم عوامل موثر در آلودگی هوا و محیط‌زیست این استان را تشریح گرد. - اخبار استانها -

محمدحسین بازگیر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قم،در رابطه با عوامل مؤثر در آلودگی زمین، هوا و محیط‌زیست در استان، اظهار داشت: قم، یکی از کلان شهرهاست و در کلان شهرها علاوه بر بحث مدیریت شهری و اجتماعی، فعالیت‌های شهری که خود منشأ تولید برخی آلودگی هاست، قرار دارد و این استان به لحاظ طبیعی با بحث ریزگردها و گرد و غبار ناشی از کانون‌های فرسایش یافته اطراف شهر و آلودگی‌های ناشی از سوخت‌های فسیلی، خودروها، کارخانه‌ها، فاضلاب و نابسامانی در حوزه مدیریت پسماند مواجه است.

وی افزود: با توجه به موقعیت اقلیمی و اکولوژی قم، که منطقه ای خشک و بیابانی است میانگین بارش سالانه در استان بسیار کم بوده و جزو استان‌های کم برخوردار در این زمینه است و با توجه به موقعیت مکانی و عبور و مرور انواع خودروها و صنایع هیتوکربنی که آلودگی‌های خاصی دارد و همچنین تولید فولاد و سرب و روی و غیره زمینه ساز و مستعد آلودگی‌های زیست‌محیطی و هوا است که به شکل‌های مختلف در تابستان و زمستان شاهد آن هستیم.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم گفت: در استان، ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های خوبی همچون؛ منطقه حفاظت شده پلنگ درّه که بیش از 30 هزار هکتار است، با پوشش جانوری و گیاهی مناسب و حدود 5 تالاب که در فهرست تالاب‌های ملی کشور است، داریم.

بازگیر عنوان‌ کرد: بخشی از منطقه حفاظت شده کویری، با بیش از 80 هزار هکتار دارای پتانسیل‌های خوب در این استان است؛ پتانسیل‌هایی چون، گنبد نمکی که می‌تواند به یکی از میراث‌های طبیعی_تاریخی استان تبدیل شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • پلمب دو واحد شن و ماسه در یزد
  • دانشمندان چهره یک نئاندرتال ۷۵ هزار ساله را بازسازی کردند + عکس
  • ساخت پلاستیک زنده‌ای که خود را تخریب و تجزیه می‌کند
  • ساخت پلاستیک زنده‌ای که خود را تخریب می‌کند
  • مطالبات اراضی شهری شهرداری پرداخت شود
  • تخریب ساختمان‌ در منطقه جنگلی توسکستان گرگان
  • علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟
  • دانشمندان چهره یک نئاندرتال ۷۵ هزار ساله را بازسازی کردند
  • الگوی مهاجرت دانشمندان در جهان چیست؟ / فاصله جغرافیایی کم‌تر؛ احتمال انتقال دانش بیشتر