Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور عمرانی استاندار بوشهر با اشاره به سرمایه‌گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی در محورهای استان بوشهر گفت: اعتبار اجرای طرح بزرگراهی اهرم تا دیلم بیش از ۲ هزار میلیارد ریال برآورد شده که بخش عمده‌ای از آن تکمیل شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گناوه، سیدمحمد حسن باستی ظهر امروز در بازدید از بزرگراه گناوه به دیلم با تاکید بر نقش مهم این طرح در کاهش تصادفات اظهار داشت: پروژه بزرگراه دیلم روند اجرایی مطلوبی دارد که تکمیل آن در اولویت برنامه‌های استان بوشهر قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر مشارکت برای تسریع در تکمیل بزرگراه گناوه به دیلم بیان کرد: در این مسیر هشت کیلومتر در بخش خروجی شهر گناوه به سمت دیلم که به سبب اعتراض معارضان و مالکان املاک متوقف شده بود به‌تازگی با پیگیری‌های به عمل آمده مشکل برطرف شده است.

معاون امور عمرانی استاندار بوشهر از تکمیل 4 کیلومتر دیگر بزرگراه گناوه به دیلم خبرداد و خاطر نشان کرد: این محور هشت کیلومتری فعال شده که به‌زودی چهار کیلومتر آن زیر بار ترافیک می‌رود و چهار کیلومتر نخست آن نیز امیدواریم اگر مشکلی پیش نیاید تا قبل از عید نوروز به طور کامل به اتمام برسد.

وی با بیان اینکه محور گناوه به دیلم به عنوان یکی از نقاط حادثه خیز راههای ارتباطی استان بوشهر محسوب می‌شود خاطر نشان کرد: با اقدامات صورت گرفته، تردد این محور ایمن‌تر شده و به‌زودی با تکمیل قطعه‌ای دیگر در این محور افزایش ایمنی در پی دارد تا دیگر شاهد تصادفهای ناشی از مشکلات جاده‌ای نباشیم.

باستی از برآورد 2 هزار میلیارد ریالی برای ساخت محور بزرگراه اهرم، برازجان تا دیلم خبرداد و بیان کرد: اعتبار اجرای طرح بزرگراهی، که از شهر اهرم آغاز و به برازجان، گناوه ودیلم متصل و خاتمه می‌یابد، بیش از 2 هزار میلیارد ریال برآورد شده بود که بخش قابل توجهی از کار انجام شده است.

وی با بیان اینکه بخش عمده‌ای از اعتبارات این محور ملی است که برای جذب آن پیگیری صورت می‌گیرد افزود: اتفاقی خوب که در بخشی از محور حوزه گناوه به دیلم انجام شده تعریض آن است که هم اینک پیمانکار در حال مراحل نهایی آسفالت این پروژه است.

باستی با بیان اینکه طول جاده ریگ به گناوه 11 کیلومتر است که مسیر بوشهر به ریگ و گناوه را کوتاه می‌کند تصریح کرد: دستور مرحله مناقصه قطعه دوم این مسیر صادر شده تا هرچه سریع‌تر تکمیل شود.

معاون امور عمرانی استاندار بوشهر گفت: از بن بست درآمدن بندرریگ و توسعه و بدست آوردن فرصت‌های تازه گردشگری بین شهرهای گناوه و ریگ از اهداف مهم این طرح است.

وی با تاکید بر حل مشکل فنی میدان بندر ریگ اظهار کرد: بخشی از طرح قطعه درحال اجرای پروژه میدان امام علی (ع) بندر ریگ دارای معایب و اشکالات فنی است که نیاز به اصلاح دارد و برای برطرف کردن آن نشستی با مشاور برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

R41363/P1486/S6,53/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۱۶۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محاصره اقتصادی اسرائیل در مدیترانه تکمیل می شود؟

به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب، علیرضا تقوی نیا؛ کارشناس مسائل غرب آسیا در یادداشتی آورده است:
 
روز ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳، سرتیپ یحیی سریع سخنگوی ارتش یمن از آغاز مرحله چهارم محاصره دریایی اسرائیل و هدف قرار دادن کشتی های به مقصد بنادر رژیم صهیونیستی خبر داد.
 
در این خصوص چند نکته باید ذکر شود:
 
1) یمن با موفقیت توانست دریای سُرخ را بر روی اسرائیل ببندد و بندر ایلات را در خلیج عقبه از حیز انتفاع ساقط نماید.
 
اما هنوز سایر بنادر فلسطین اشغالی مانند حیفا، اسدود، عکا، عسقلان و ... قادر به تامین نیازهای تجاری و صنعتی اسرائیل هستند در نتیجه حیات اقتصادی این رژیم (ولو با هزینه بالاتر) ادامه دارد.
 
2) در حین جنگ با غزه، کشورهای خائن عربی مانند امارات، سعودی و اردن با ایجاد یک کریدور زمینی از امارات تا فلسطین اشغالی، سعی کردند نیازهای اسرائیل را تأمین کنند که البته بعد از حمله تروریستی به کنسولگری ایران، نیروی دریایی سپاه قسمت دریایی این مسیر را بست و یک کشتی تجاری را توقیف نمود. (در نتیجه این کریدور نیز تقریبا امنیت و مزیتش را برای دولت یهود از دست داد).
 
3) دریای مدیترانه مهمترین مجرای تنفس اقتصاد اسرائیل است که اگر به طور کامل بر روی کشتی های به مقصد یا از مبدأ فلسطین اشغالی بسته شود، این رژیم نمی تواند مدت زمان زیادی را دوام بیاورد؛ زیرا تنگنای ژئوپلیتیکی رژیم صهیونیستی به گونه ای است که ۹۵ درصد نیازهای تجاری آن از طریق دریا تأمین می گردد.
 
4) از لحاظ فنی زدن کشتی های اسرائیلی و حامیان آن در مدیترانه بسیار سخت و پیچیده است اما احتمالا ارتش یمن تسلیحاتی دارد که در بالای ۲ هزار کیلومتر می تواند یک شناور را مورد اصابت دقیق قرار دهد.
 
البته بعید نیست جبهه آزادیبخش پولیساریو (عمل کننده در صحرای غربی)، دولت حامی محور مقاومت الجزایر، حزب الله لبنان و دولت سوریه در این سری عملیات به یمنی ها کمک کنند(ولو حمایت اطلاعاتی).
 
5) احتمالا عملیات نیروهای یمنی در مدیترانه از طریق پهپاد و موشک های بالستیک یا کروز ضدکشتی باشد.
 
البته این احتمال هم وجود دارد که سایر اضلاع محور مقاومت نیز عملیات هایی را علیه کشتی های اسرائیلی در مدیترانه انجام دهند اما یمنی ها مسئولیت حمله را برعهده گیرند.
 
6) دولت انقلابی یمن در حال تبدیل به یک قدرت منطقه ای است که ابرقدرتی مانند آمریکا نیز نتوانسته آن را کنترل و محدود کند و دریای سرخ و تنگه باب المندب همچنان در کنترل و تحت اشراف ارتش یمن قرار دارد.
 
7) جمهوری اسلامی ایران به عنوان عمق استراتژیک محور مقاومت در حال انتقال تجربه و تکنولوژی خود به متحدانش است و همین امر باعث شده با کمترین هزینه و خسارت، از طریق بازی در زمین خاکستری بتواند امنیت، بقا و اهداف خود و حامیان گسترش انقلاب اسلامی را تامین کند.
 
8) تسلط بر دریای مدیترانه یعنی اشراف و کنترل بر تجارت دریایی شمال آفریقا، جنوب اروپا، ترکیه، روسیه و غرب آسیا.
 
اگر یمنی ها بتوانند یک کشتی اسرائیلی را در مدیترانه بزنند، معادلات قدرت بازهم جابجا خواهد شد و ارزش نظامی، پرستیژ و قدرت تاثیرگذاری دولت هایی مانند آمریکا که مدعی تامین امنیت متحدان شان هستند بیش از پیش در عرصه بین الملل کاهش می یابد.
 
9) تجارت دریایی روسیه، ترکیه و ‌کشورهای پیرامون دریای سیاه به طور کامل از طریق مدیترانه انجام می شود و اگر محور مقاومت بتواند حداقلی از تسلط ژئوپلیتیکی خود را بر مدیترانه تثبیت کند، می تواند وزن و جایگاه بسیار بیشتری در معادلات قدرت بین الملل کسب کند.
 
نکته مهم اینست که نباید دولت یمن را جدا از ایران، عراق، سوریه، حزب الله لبنان و ... دید.
 
در واقع محور مقاومت یک جبهه پیوسته، همبسته و متحد است که هماهنگ و یکپارچه عمل می کند.
 
انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تکمیل پروژه‌های عمرانی بخش سعدآباد تسریع شود
  • تکمیل زنجیره‌های تولید، محور توسعه استان اردبیل است
  • خسارت بارندگی به برخی جاده‌های استان بوشهر/ یک محور مسدود است
  • جذب سرمایه گذاری برای تکمیل وایجاد واحدهای بخش کشاورزی در زنجان
  • تکمیل طرح چهارخطه شدن محور دره شهر ، پلدختر نیازمند اعتبار
  • تعداد پایگاه‌های امداد دریایی در استان بوشهر باید افزایش یابد
  • پروژه ۴۳۲ واحدی خورموج باید تا پایان سال تکمیل شود
  • صدور پروانه بهره‌برداری برای بیش از ۲۰۰۰ طرح سرمایه‌گذاری سیستان و بلوچستان
  • تسویه ۱۹۰ میلیارد تومان از بدهی‌های آب و فاضلاب بوشهر
  • محاصره اقتصادی اسرائیل در مدیترانه تکمیل می شود؟