Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری آذربایجان شرقی گفت: حذف امضاهای طلایی باید در مدیریت شهری جایگزین رویه فعلی شود و شهرداری، تحولی بنیادین در سیستم پاسخگویی خود ایجاد کند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شبستر، مرتضی علیخانی در مراسم معارفه شهردار جدید شبستر با بیان اینکه فراز و نشیب‌های کارهای اجرایی مردم که به عهده شوراهای اسلامی شهر و روستا در چهار دوره گذشته بوده اظهار کرد: ما شاهد هستیم که در ابتدای دوره پنجم شوراهای اسلامی شهر و روستا برخی اعضای شورا با جایگاه حقوقی این نهاد آشنا نیستند

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری آذربایجان شرقی گفت: اگر ما می‌خواهیم یکی از دغدغه‌های مقام معظم رهبری و حضرت امام راحل در این باره محقق شود باید به این باور قلبی و عملی برسیم که شورای اسلامی شهر و روستا نه فقط در مورد انتخاب شهردار بلکه باید در تمامی امور شهر وارد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیخانی ادامه داد: شورای اسلامی شهرها باید به عنوان منتخبان مردم در همه امور کنار مردم بوده و از آنها مشورت بگیرند و نباید به سیستم هزینه و ضربه‌ای تحمیل کنند.

وی افزود: اعضای شوراها باید به شعارهای دوران انتخابات رجوع کنند و توجه داشته باشند که قانون‌گذار، شورای اسلامی شهر و روستا و اعضای آن را مکلف کرده که از مردم در تمام امور جامعه مشورت بگیرند و از تک روی پرهیز کنند.

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری آذربایجان شرقی با تاکید بر درآمد زایی پایدار در شهرداری‌ها ابراز کرد: شهرداری‌ها باید به عنوان یک نهاد اجرایی، خود درآمد زایی کنند و مشارکت مردم در امور شهری بیشتر شود ولی تا کنون آن‌چنان که باید این امر محقق نشده است.

علیخانی با اشاره به مشکلات مربوط به پسماند و محیط زیست که در اکثر شهرها وجود دارد گفت: این مشکلات را ما خودمان ایجاد کرده‌ایم و هر لحظه تولید پسماند در ایران خطرناک می‌شود به طوری که تولید زباله در ایران روزانه بیش از دو کیلوگرم است که این مقدار در کل دنیا در حدود ششصد گرم است و شورا وظیفه تهیه برنامه فرهنگی برای آموزش شهروندان در مدیریت پسماند را دارد.

وی خاطرنشان کرد: دولت تدبیر وامید بر اساس قانون تمامی مبالغی را که باید به شهرداری‌ها پرداخت کند را واریز کرده و امکانات زیادی به آتش نشانی‌ها از جمله کمک در خرید ماشین آلات ارائه کرده است.

مدیرکل امور شهری استانداری افزود: شوراهای اسلامی باید با استفاده از خیرین که در شهرستان شبستر یک شاخص مهم برشمرده می‌شود در جهت ایجاد اشتغال‌های پایدار در مدیریت شهری از قبیل مدیریت پسماند و درآمد زایی پایدار برای شهرداری‌ها تلاش کنند.

وی اظهار داشت: باید در تمامی امور شهری شفافیت داشته و خود مجموعه‌های اداری شهرداری کاری کنند که نیاز به بازرسی نباشد و شهرداری‌ها با ایجاد زیرساخت‌های دولت الکترونیک همه امور مربوط به شهرداری را الکترونیکی کنند تا دسترسی مردم به اطلاعات و شفافیت در سیستم محقق شود.

این مقام مسئول تاکید کرد: شهرداری باید در موضوع ساخت و سازهای غیر مجاز حساسیت زیادی به خرج بدهد و با بالا بردن وجدان کاری طوری عمل شود که در مواقع بحران همانند زلزله اخیر پاسخگو باشیم.

وی ادامه داد:حذف امضاهای طلایی باید در مدیریت شهری جایگزین رویه فعلی شود و شهرداری، تحولی بنیادین در سیستم پاسخگویی خود ایجاد کند کاهش فضای سبز در شهرها خطری برای آینده و فرزندان ما است چرا باید ورودی‌های شهرهای ما که باید زیبا و چشم نواز باشد مملو از زباله شده باشد.

به گزارش تسنیم در این مراسم که با حضور جمعی از مسئولان شهرستانی و استانی در محل سالن اجتماعات مقبره شیخ محمود شبستری برگزار شد، سید باقر موسویان به عنوان شهردار جدید شبستر معرفی و از تلاش‌های سیروس اشرفی شهردار سابق تقدیر شد.

انتهای پیام/

R7887/P1357/S6,47/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۱۸۳۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه

دومین هم اندیشی شهرداران مناطق ۲۲ گانه شهر تهران در سال ۱۴۰۳ با حضور عباس شعبانی معاون هماهنگی و امور مناطق، حمیدرضا صارمی معاون شهرسازی و معماری و لطف اله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران به میزبانی معاونت هماهنگی و امور مناطق برگزارشد. 

 عباس شعبانی معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران ضمن اشاره به تشکیل جلسات تخصصی در راستای برنامه ریزی درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه بر ضرورت تحقق برنامه ریزی ماهانه مناطق در راستای رسیدن حداکثری به اهداف پیش بینی شده تأکید کرد.

معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران در ادامه از درنظر گرفتن برنامه فصلی برای مناطق ۲۲ گانه خبر داد و افزود: امسال به تفکیک هر فصل بر مبنای زمان بندی مشخص هدف فصل مورد نظر را محقق خواهیم کرد و هدف گذاری برای سال پیش رو با درنظر گرفتن سقف‌های درآمدی پیش بینی شده می‌باشد که باید در راستای ارائه خدمات بهتر و کیفی‌تر به شهروندان صرف شود.

عباس شعبانی در ادامه حل کردن موضوعات مشترک و تخصصی و موارد خاص مناطق ۲۲ گانه را اولویت ۲ ماه ابتدایی سال ۱۴۰۳ دانست که باید در راس همه موضوعات قرار گرفته و برطرف گردد تا همه موضوعات مربوط به مناطق ۲۲ گانه خصوصاً در مباحث مربوط به عوارض و کمیسیون‌های ماده پنج هفت و ماده صد برای روز‌های پایانی سال ۱۴۰۳ تعیین تکلیف و برطرف شود. 

 تدوین برنامه درآمد مناطق ۲۲ گانه در سال ۱۴۰۳ بر مبنای عملکرد قابل قبول مناطق در سال گذشته

حمیدرضا صارمی معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران در ادامه ضمن تشکر از معاون هماهنگی و امور مناطق و شهرداران مناطق ۲۲ گانه در راستای فعالیت‌ها و تلاش‌های بی وقفه در سال ۱۴۰۲ افزود؛ با وجود تغییر متغیر‌های مربوط به قانون درآمد‌های پایدار شهری با فعالیت همه جانبه مناطق، سال ۱۴۰۲ را با تحقق اهداف پیش بینی شده پشت سر گذاشتیم.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با توجه به پشت سرگذاشتن روز معمار و تبریک این روز گرامی به همه‌ی معماران گفت: انشالله آینده شهر تهران بتواند یک شهر با کیفیت برای زندگی شهروندان باشد.

لطف اله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با حضور در این هم اندیشی ضمن تقدیر از عملکرد بی نظیر محق شده توسط مناطق ۲۲ گانه در سال ۱۴۰۲ و اشاره به گزارش ارائه شده طرح رصد در صحن شورای شهر تهران و تحقق ۹۸ درصدی اهداف این طرح، همت مضاعف مناطق را برای اطلاع رسانی امور و پروژه‌های انجام شده و در حال انجام مناطق به شهروندان خواستار شد.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران گفت: هر منطقه میبایست یک بسته اطلاع رسانی پروژه‌های مهم شهری که در راستای خدمت رسانی بیشتر و بهتر به شهروندان در حال انجام است را با یک شیوه مدون و اثر گذار تدوین به اطلاع مردم رساند.

فروزنده در ادامه از اختصاص بودجه مختص به مناطق ۲۲ گانه در جهت تحقق فعالیت‌های عمرانی خبر داد.

مهدی شریفیان مدیرکل برنامه ریزی و سرمایه انسانی معاونت هماهنگی و امور مناطق در ادامه این جلسه به ارائه گزارشی از موضوعات تخصصی مناطق در حوزه شهرسازی، و مالی و اقتصاد شهری و ارائه پیشنهادات ویژه مختص هر منطقه برای رفع این موضوعات پرداخت. 

در خاتمه این نشست شهرداران مناطق ۲۲، ۲۱، ۲، ۱، ۳، ۱۵، ۱۳ به بیان چالش‌ها و پیشنهادات خود در خصوص تحقق حداکثری اهداف پیش بینی شده برای مناطق در سال ۱۴۰۳ پرداختند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • تدبیر مدیران شهری در تحول زیرساخت‌های بوستان کوهستانی دراک
  • تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه
  • شاهد سرعت گرفتن اجرای نهضت ملی مسکن در آذربایجان شرقی هستیم
  • واگذاری زمین به خانوار‌های ایثارگر در آذربایجان شرقی
  • زمین به ۱۷۷ خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی واگذار شد
  • آذربایجان شرقی مشکل تامین اتوبوس و حمل و نقل عمومی دارد
  • حمایت از کارگران آرامش صنعتی را به دنبال دارد
  • وزیر راه و شهرسازی وارد تبریز شد
  • غفلت از سرکشی به خانواده‌های شهدا پذیرفتنی نیست
  • از برگزاری اجلاسیه سراسری روسای شوراهای اسلامی کشور تا تدوین شناسنامه باغ‌های شهر قم