Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: برای بازسازی مدارس تخریب شده در جریان زلزله اخیر کرمانشاه ۶۶ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

به گزارش مشرق، محمد تقی نظرپور خصوص تخریب مدارس در استان کرمانشاه، اظهار کرد: طبق ارزیابی که تا روز دوشنبه انجام دادیم برای بازسازی مدارس تخریبی ۶۶ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم و برخی از مدارس نیازمند مقاوم‌سازی هستند که به ۱۰ میلیارد تومان اعتبار و برای حصارکشی مدارس نیز ۱۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است؛ بسیاری از حصارکشی‌های مدارس براساس اصول فنی انجام نشده است و به راحتی با یک زلزله دچار تخریب می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برای ادامه تحصیل دانش‌آموزان در مدارس زلزله زده دو تصمیم اتخاذ خواهد شد نخست آنکه برخی مدارس تک شیفته را دو شیفته خواهیم کرد و دانش‌آموزانی که مدارسشان در جریان زلزله آسیب دیده است را آنجا ساماندهی خواهیم کرد.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: اقدام دوم برای ساماندهی دانش آموزان در مناطق زلزله زده استفاده از کانکس است.

نظرپور بیان کرد: عمده مدارس تخریبی در جریان زلزله اخیر مربوط به استان کرمانشاه است که ۳۰ مدرسه شهری و ۱۴ مدرسه روستایی تخریب شده‌اند و در مجموع شامل ۳۰۰ کلاس درس است. البته از نظر ما وضعیت بحرانی نیست به دلیل آنکه ۶۹۶ فضای آموزشی در این مناطق وجود دارد که حدود ۶ درصد آنها تخریب شده است.

وی ادامه داد: در شهرستان سرپل ذهاب ۱۸۹ فضای آموزشی به عنوان مدرسه داریم که ۹.۵۲ درصد تخریب شده‌اند؛ ۱۲ تیم را به مناطق زلزله زده اعزام کرده‌ایم که هنوز برخی مناطق را بررسی نکرده‌اند البته مدارس مناطقی که در کانون زلزله قرار داشتند بررسی شده‌اند.

سید محمد بطحایی نیز از جان باختن ۲۱ دانش‌آموز و دو فرهنگی در زلزله کرمانشاه خبر داده بود همچنین پیش از این نیز، سلیمان محبی مدیرکل آموزش‌وپرورش استان کرمانشاه  عنوان کرده بود: در شهرستان سرپل ذهاب در بخش شهری و روستایی در مجموع حدود ۵۰ درصد مدارس قابل استفاده نیستند و ممکن است از ۳۰ تا ۱۰۰ درصد تخریب شده باشند.

منبع: تسنیم ارسال به تلگرام

منبع: مشرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۲۷۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمان در تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان نقش مهمی دارند

محمدی مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به تهیه نقشه راه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، گفت : الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تدوین شده و قرار شده این الگو در یک برنامه سه ساله در همه مدارس پیاده شود.

وی افزود: از مهرماه امسال این الگو در ۲۰ درصد مدارس دولتی اجرا خواهد شد و در سال تحصیلی بعد ۴۰ درصد و سال بعد از آن هم ۴۰ درصد دیگر مدارس زیر پوشش این طرح خواهند رفت.

وی اضافه کرد: قرار شده مهر ماه امسال ۵۰ درصد مدارس غیردولتی و خاص هم بر اساس الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اداره شوند.

محمدی اشاره‌ای به آثار مثبت اعمال معدل امتحانات نهایی در نتیجه آزمون سراسری داشت و گفت: نتیجه اجرای این طرح در مناطق محروم به خوبی خود را نشان داد. به عنوان مثال در استانی مثل کرمانشاه در حالی که در گذشته هیچ رتبه برتری در کنکور نداشتیم، سال گذشته دو رتبه برتر کنکور و ۲۷ رتبه زیر ۱۰۰ و بیش از۲۷۰ رتبه زیر هزار داشتیم.

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه بنا داریم امسال روی دو موضوع کیفیت بخشی به نظام آموزشی و تقویت مدارس دولتی به عنوان دو مطالبه اصلی مقام معظم رهبری در حوزه تعلیم و ترتیب تمرکز کنیم، گفت: در جهت کیفیت بخشی به نظام آموزشی برای بالا بردن معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان برنامه‌ریزی کرده‌ایم. 

وی اشاره‌ای هم به اجرای طرح شهید سید محمدسعید جعفری در استان داشت و گفت: در این طرح اردو‌های دانش‌آموزی به عنوان بستری برای تعلیم و تربیت دانش‌آموزان مورد توجه قرار گرفته و این طرح در نهایت شناسایی استعداد‌های دانش آموزان را دنبال می‌کند.

محمدی با اشاره به اجرای طرح شهید سلیمانی در راستای تجهیز مدارس به امکانات ورزشی، گفت: در ۱.۵ سال گذشته قریب ۶۰ مکان ورزشی با هدف نهادینه کردن ساحت زیستی بدنی در مدارس استان کرمانشاه ایجاد شده است.

وی با اشاره به افزایش سهم آموزش و پرورش از اعتبارات عمرانی شهرستان‌ها گفت: سهم آموزش و پرورش از اعتبارات عمرانی شهرستان‌ها از ۳۰ میلیارد تومان در سنوات قبل به ۱۰۰ میلیارد تومان در سال گذشته رسید و امیدواریم در بودجه امسال شاهد توجه بیشتر به آموزش و پرورش در اختصاص بودجه باشیم.

کسب رتبه برتر شورای آموزش و پرورش استان در سطح کشوری، کسب رتبه برتر شورای تحقیقات آموزش و پرورش و نیز رتبه برتر در اجرای پروژه مهر از مهمترین افتخارآفرینی‌های دستگاه تعلیم و تربیت استان کرمانشاه در سال گذشته بود که محمدی از آنها یاد کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • نسخه‌پیچی و ممنوعیت‌های عجیب به سبک دهه ۶۰ در مدارس دخترانه | دانش‌آموزان را لجباز نکنید!
  • ۷۰ مدرسه هشترود نیازمند نوسازی هستند
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت شروع می شود
  • از کلاس‌هایی که معلم نداشت تا رتبه بندی‌هایی که شاکی داشت
  • نیاز ۷۰ مدرسه شهرستان هشترود به نوسازی
  • زیرساخت‌های ورزش مدارس در میامی توسعه یافت
  • معلمان در تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان نقش مهمی دارند
  • البرز به ۱۱ هزار کلاس درس جدید نیاز دارد
  • تحویل ۱۰ هزار کلاس درس در سال ۱۴۰۳ در صورت تزریق بودجه
  • اجرای ۸ هزار و ۳۳۶ پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها