Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-06@16:23:36 GMT

شهرداری از پشت غبارها

تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۲۹۱۴۷

شهرداری از پشت غبارها

اعضای شورای شهر نیز به‌علت این اعتماد مردم به آنها یکی از مدیران پاکدست و تحولخواه و باسابقه اصلاح‌طلبان را به‌عنوان شهردار تهران انتخاب کردند. محمدعلی نجفی نیز با قدرت تمام معاونان خود را از مجموعه مدیران اصلاح‌طلب انتخاب کرد و نشان داد که خواهان اصلاح در اداره شهر تهران است، اما گویی نجفی در همین حد و اندازه یک اصلاح‌طلب تحولخواه متوقف شد و بسیاری از مدیران دیگر بخش‌های شهرداری تهران، از جمله مناطق شهری را که از زمان محمدباقر قالیباف مدیریت مناطق و محلات تهران را برعهده داشتند، یا از منطقه‌ای به منطقه‌ای ‌دیگر فرستاد یا در همان منطقه ابقا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



پذیرش واقعیت‌ها
محمدعلی نجفی در شرایطی اداره شهر تهران را برعهده گرفت که شهردای تهران سه برابر بودجه مصوب یک‌ساله خود بدهکار است. از سوی دیگر بدنه شهرداری تهران اصولگراست و نجفی می‌کوشد از میان همین افراد اشخاصی را به‌عنوان مدیران مجموعه‌های شهرداری تهران انتخاب کند زیرا اعتقاد دارد که مدیریت یک مجموعه باید هم‌رأی و نظر با بدنه شهرداری باشد. البته تا اینجای کار کاملا درست و منطقی است اما سوال این است که‌ آیا با برخی از اعضای شهرداری تهران را که در گذشته مرتکب تخلفات اداری شده‌اند و حتی در بین آنها کسانی دیده می‌شوند که به دادگاه‌ هم رفته‌اند، می‌توان شهرداری شیشه‌ای به وجود آورد و تهران را شفاف مدیریت کرد؟ آیا اگر تخلفات در شهرداری تهران بررسی شود، اولین افرادی که باید کنار گذاشته شوند، برخی از همین اشخاص نخواهند بود؟ چه لزومی دارد برنامه ‌ایجاد شفافیت مالی و اداری به اشخاصی سپرده شود که بقای آنها در مسئولیتی که دارند، به معنای عدم شفافیت است؟

مدیران متخلف گذشته
روزگذشته در کنار اعتراضاتی که به عزل و نصب‌های شهردار تهران می‌شود، رئیس‌کمیسیون حمل‌و‌نقل شورای شهر تهران نیز با تاکید بر لزوم پیگیری گزارشات ارسال شده از سازمان بازرسی کل کشور اظهار داشت: درگزارشات سازمان بازرسی کل کشور، برخی تخلفات مدیران ارشد شهرداری تهران که در حال حاضر در این سمت‌ها حضور دارند، محرز شده است و باید این گزارشات مورد پیگیری قرار گیرد. محمد علیخانی در تذکری به شورای شهر گفت: سازمان بازرسی کل کشور در سال‌های گذشته گزارشات متعددی از تخلفات صورت گرفته در مجموعه شهرداری تهران به شهرداری و شورا ارسال کرده است. بخشی از این گزارشات که در دوره قبل به شورای شهر ارسال شده، قابل دسترس نیست. بنابراین چون این گزارشات برای پیگیری به شورای شهر ارسال شده، باید مجددا جمع‌آوری و مورد پیگیری قرار گیرد.

بررسی گزارش‌ها
محمد علیخانی‌ در توضیح این مورد ادامه داد: بخش دوم این گزارشات که درحال حاضر موجود و دسترسی به آن مقدور بوده، حاکی از آن است که برخی از تخلفات محرز است ولی پیگیری نشده و تعدادی از مدیران که نامشان در این گزارش‌ها آمده، همچنان در مدیریت‌های ارشد شهرداری حضور دارند. رئیس کمیسیون حمل‌و‌نقل شورای شهر تهران، ری و تجریش ادامه داد: از هیات رئیسه شورای شهر تهران خواسته می‌شود نسبت به پیگیری و کشف این گزارشات از دسترس خارج شده اقدام لازم را انجام دهد. او تاکید کرد: از شهرداری تهران خواسته می‌شود کلیه گزارشات سازمان بازرسی کل کشور را حداقل از سال 90 تا سال 96 مورد رسیدگی و پیگیری قانونی قرار دهد تا جلو از بین رفتن حقوق شهرداری و شهروندان گرفته شود و با مدیرانی که تخلف آنها در این گزارش‌ها محرز می‌شود، برخورد قانونی صورت گیرد.

پاسخگویی شورای شهر
یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب در مورد عدم تغییر مدیران میانی و استفاده از برخی از مدیران دارای مشکل اداری در شهرداری تهران توسط محمدعلی نجفی به «آرمان» گفت: واقعیت‌های اداره شهر تهران را باید پذیرفت؛ نجفی مدیری پاکدست و تحولگراست اما با مشکلات مالی به جا مانده از قبل روبه‌روست. سیدفاضل موسوی اظهار داشت: شهردار تهران از مدارا با مدیران شهرداری گذشته در نظر دارد از کوه مشکلات عبور کند و تا حدودی وضعیت مالی شهر تهران را سامان دهد. شهردار تهران در مقابل اعتراضات فعلی به نوع مدریتش باید به مردم تهران گزارش دهد که چه چیز را تحویل گرفته است. نجفی مدیر تکنوکرات است. یک مدیر با ‌این خصیصه هیچ‌گاه به‌دنبال تغییرات عمیق در هرم مدیریتی یک مجموعه نیست و می‌کوشد با امکانات فعلی هر مجموعه‌ای را اداره کند. او تاکید کرد: مدیریت نجفی همین‌گونه است. آنها که او را انتخاب کردند باید پاسخ دهند که چرا نجفی تصمیم گرفته با این روش شهر تهران را داره کند.

در نهایت...
شهردار تهران باید واقعیت‌ها را با مردم در میان بگذارد. به مردم تهران اعلام کند که چه چیز تحول گرفته و به چه علت در تغییر مدیران مناطق 20 گانه شهرداری و انتصاب مدیران اصلاح‌طلب، پاکدست و تحولخواه در این مناطق درنگ می‌کند. شاید نجفی با محدودیت‌ها و معذوریت‌‌هایی در تغییرات بنیادین در شهرداری تهران روبه‌روست. در این صورت باید آنها را با مردم درمیان بگذارد اما او باید به یک سوال اساسی پاسخ دهد. اینکه شهرداری شیشه‌ای، مدیریت تحولگرا و پاکدستانه‌ای که مردم بر اساس آن به اعضای شورای شهر رأی دادند و آنها نیز او را به‌عنوان شهردار تهران انتخاب کردند، چه خواهد شد؟
روزنامه آرمان
تهرام/1735

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۲۹۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو شورای شهر خواستار شد: برخورد قانونی با خاطیان مرگ کارگر شهرداری تهران

عضو شورای شهر تهران بر لزوم رعایت دستورالعمل استقرار و نظام نگهداشت HSE (بهداشت، ایمنی و محیط زیست) در مناطق تأکید کرد.   به گزارش ایسنا، احمد صادقی در دویست و سی و سومین جلسه علنی شورای شهر تهران گفت: بارش های نیمه شب جمعه و صبح ۱۵ اردیبهشت ماه در شهرداری منطقه ۱۵ به آدرس بزرگراه بعثت نرسیده به میدان بسیج سبب شد یکی از منهولهای موجود در مسیر به واسطه  شدت بارش و حجم زیاد آب های بالادستی و نیز عدم کشش شبکه جمع آوری آب های سطحی دچار انسداد و گرفتگی شود.   وی ادامه داد: این امر سبب می شود عوامل اجرایی و مدیران خدمات شهری به محل اعزام  شوند و کارگران اداره مسیل های منطقه جهت رفع گرفتگی داخل منهول فاضلاب شوند؛ اما  به طور ناگهانی، فشار آب سبب افتادن یکی از کارگران به داخل شبکه می شود و متأسفانه این فرد تا به امروز پیدا نشده، علی رغم اینکه آتش نشانی زحمات زیادی برای جستجو و پیدا کردن این فرد انجام داده است.    احمد صادقی ادامه داد: من تشکر می کنم از زحمات مجموعه خدمات شهری در این چند روز ولی این زحمات سبب نمی شود که موارد و ضوابط ایمنی رعایت نشود. لایروبی مسیل ها به عنوان چک لیست عملیات به مناطق طی سال های قبل ابلاغ شده و اسناد لازم  به عنوان دستور العمل استقرار و نظام نگاهداشت مدیریت «اچ اس ای» در هر منطقه موجود است که با بررسی های به عمل آمده مشخص شده در این منطقه نیز این دستورالعمل موجود بوده است.   از طرفی عدم انجام عملیات در حین بارندگی به دلیل شرایط نامساعد  اعم از  دبی بالای آب و عدم اطلاع از خطراتی که  در این شرایط وجود دارد از توصیه هایی است که در حوزه خدمات شهری باید مورد توجه قرار گیرد که متاسفانه در حادثه منطقه ۱۵ این مورد رعایت نشده است.    صادقی تاکید کرد: ذکر دو نکته در این حادثه حایز اهمیت است که امیدوارم مجموعه مدیریت شهری به آن توجه داشته باشد؛   نخست آنکه ساختار اچی اس ای در شهرداری تهران نیازمند تقویت است و یک شهر با جمعیتی بیش از  ۱۰ میلیون نفر صرفا با چند کارشناس در منطقه امکان نظارت بر سیستم ایمنی شهر را ندارد. لذا بایستی این سیستم تقویت و اگر بخش خصوصی صلاحیت دار باید در این بخش استفاده بشود.    وی ادامه داد: نکته دوم که خیلی مهم است؛ موضوع بررسی عدم رعایت دستور العمل استقرار و نگهداشت نظام مدیریت اچ اس ای در  منطقه مذکور است که  در صورت رعایت نکردن این نظامات به طور حتم می بایست با  خاطیان چه عوامل پیمانکاران و چه مدیران برخورد قانونی صورت گیرد. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • قتل یکی از مدیران شهرداری تهران به دست همسرش
  • مصوبات شورای شهر تهران قابل ردیابی شد
  • (ویدیو) عضو شورای شهر تهران: با شهرداری نظارت‌ناپذیر رو‌به‌رو هستیم
  • سامانه پایش اجرای مصوبات شورای شهر تهران رونمایی شد
  • عضو شورای شهر خواستار شد: برخورد قانونی با خاطیان مرگ کارگر شهرداری تهران
  • شهرداری طرح‌ها را به جای پارک لاله به اطراف دانشگاه تهران منتقل کند
  • دخل و خرج شهرداری تهران زیر ذره بین شورا
  • بزرگداشت آیت الله ضیاءالدین نجفی(ره) در قم برگزار شد
  • افزایش تعرفه‌های امکان ورزشی شهرداری تهران در سال ۱۴۰۳
  • روایت مرحوم آیت‌الله نجفی تهرانی از زندگی اش