Web Analytics Made Easy - Statcounter

در جلسه شورای اداری شهرستان لنجان بر نقش مؤسسات آموزش عالی در پیشرفت و توسعه نظام اقتصادی کشور تأکید شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، سیدمحسن سجاد فرماندار لنجان در جلسه شورای اداری این شهرستان با بیان اینکه مؤسسات آموزش عالی، نقش مهمی در پیشرفت و توسعه نظام اقتصادی کشور ایفا می‌‌کنند، گفت: «نهادهای تولید و اشاعه‌دهنده دانش با مدیریت مطلوب و گسترش دانش می‌‌‌توانند نقش مؤثری در ایجاد یک جامعه دانش­‌بنیان و گسترش اقتصاد دانش­‌محور ایفا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

سجاد با اعلام اینکه اقتصاد محور توسعه در شرایط کنونی است، اظهار کرد: «یکی از عوامل کلیدی و مؤثر پیشرفت اقتصادی جامعه امروز تولید مشاغل و داشتن اقتصاد دانش‌محور است؛ در اقتصاد دانش‌محور تولید، توزیع و استفاده از دانش، نقش اصلی و غالب برای تولید ثروت دارد و عدم توجه به این نکته باعث عقب­‌ماندگی آنها در رقابت­‌های جهانی خواهد شد.»

وی با تأکید بر تشکیل کارگروه‌‌های تخصصی سرمایه‌‌گذاری در شهرستان لنجان تصریح کرد: «تشکیل کارگروه سرمایه‌‌گذاری فرصتی ارزنده برای شناسایی فعالان صنعتی و برقراری ارتباط هرچه بیشتر بین بخش خصوصی با شرکت‌ها و ادارات شهرستان است.»

فرماندار لنجان بر لزوم آمایش سرزمینی در راستای جلب و جذب سرمایه تأکید کرد و افزود: «با توجه به آمایش سرزمینی و استفاده هرچه بیشتر از توان اکولوژیکی می‌‌توان میزان اشتغا‌ل‌‌زایی در این شهرستان را فراهم کرد و چون یکی از اهداف توسعه در بخش کشاورزی، ایجاد اشتغال در مناطق دورافتاده است، مدیران شهری و مسئولان ادارات در این حوزه باید به موضوع آمایش سرزمینی توجه بسیاری داشته باشند و آن را در برنامه‌‌ریزی‌‌های خود به‌ کار گیرند.»

وی با تأکید بر بحران آب در کشور خاطرنشان کرد: «مدیریت منابع آب در کشور عمدتاً بر عرضه و تأمین آب تأکید داشت؛ اما امروز باید بر مدیریت تقاضا، بهینه‌‌سازی مصرف و برنامه‌‌ریزی توسعه در حیطه ظرفیت اکولوژیک حوضه‌‌های آبریز برنامه‌‌ریزی شود.»

حجت‌الاسلام محمد حسین رضوانی امام جمعه شهر سده لنجان نیز وحدت کلمه و پرهیز از تفرقه را یکی از اصول پایداری جمهوری اسلامی عنوان کرد و گفت: «هر اتحاد و تجمعی مطلوب نیست بلکه آن تجمع و جماعتی مطلوب است که حول محور اعتصام به حبل‌‌الله شکل گیرد؛ خدای تبارک و تعالی امر فرموده است: «واعتصموا بحبل‌الله» مردم را دعوت کنید به وحدت و دعوت کنید به اینکه گروه‌‌گروه نشوند.»

رضوانی با بیان اینکه وحدت و اتحاد در کشور تکلیف شرعی است، تصریح کرد: «همه ما مکلف هستیم که در هر لباس و هر شغلی که قرار داریم، از اختلاف کلمه‌ پرهیز کرده و به وحدت اسلامی که پیوسته مورد سفارش کتاب و سنت است، بپیوندیم.»

حمیدرضا صادقیان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان هم با تشریح امکانات دانشگاه آزاد لنجان گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان از سال 1381 تأسیس شد و در حال حاضر با بهره‌‌گیری از امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی، استادان مجرب، کارکنان دلسوز و همکاری با دانشجویان شاغل به عنوان مجهزترین و بزرگترین دانشگاه شهرستان لنجان مشغول به توسعه علم و پژوهش است.»

صادقیان تأکید کرد: «یکی از مهمترین معضلات و مسائل کشور در مورد بیکاری جوانان، عدم موفقیت افرادی است که پس از اتمام تحصیلات دانشگاهی امکان راهیابی به بازار کار را ندارند و در این بخش با مخاطرات و مشکلات فراوانی مواجه می‌‌شوند. لیکن دانشگاه آزاد لنجان با دارا بودن 8 رشته در مقطع کاردانی، 12 رشته در مقطع کارشناسی و 11 رشته در مقطع کارشناسی ارشد با گرایش‌های فنی و مهندسی، توانسته است در زمینه اشتغال و موقعیت کاری برای فارغ‌التحصیلان این رشته‌‌ها گام مؤثری بردارد.»

حسین ناظم‌الرعایا شهردار سده لنجان هم در این نشست با بیان چالش‌‌‌های مدیریت شهری بیان کرد: «انباشت تعهدات و بدهی‌‌های مدیریت شهری در تمام شهرهای کشور یکی از چالش‌‌های اساسی مدیریت شهری می‌‌باشد که امید است با مدیریت علمی و گسترش کارآفرینی این مشکلات برطرف شود.»

ناظم‌الرعایا با تأکید بر برنامه‌‌ریزی برای درآمد پایدار اظهار کرد: «امروزه توسعه پایدار برای شهرهای کشور، یک نیاز اجتناب‌ناپذیر و ضروری است. چنانچه دستیابی به روش‌های جدید و پیش‌بینی منابع درآمدی مطمئن و پایدار و تعدیل هزینه‌‌های شهرداری دغدغه اصلی مدیران و برنامه‌‌ریزان امور شهری از جمله شوراهای اسلامی شهرها و شهرداران است.»

وی فعالسازی زیرساخت‌‌های گردشگری شهر سده لنجان را اولویت مهم در مدیریت شهری عنوان کرد و افزود: «صنعت گردشگری یکی از صنایع خدماتی مورد توجه است که در بسیاری از کشورها به عنوان عامل مهم اقتصادی و اجتماعی مطرح می‌‌شود؛ پس شهر سده لنجان طبق مصوبه هیأت دولت یکی از 22 شهر گردشگری شناخته شده است و می‌توان از این پتانسیل شهری به نحو مطلوب استفاده کرد.»

علی وحدتی رئیس شبکه بهداشت شهرستان لنجان نیز گفت: «نظام سلامت کشور مبتنی بر مراقبت از سلامت است و مشارکت و همکاری مردم، لازمه اجرای کامل چنین طرحی است.»

وحدتی با تشریح طرح خطرسنجی و خدمات درمانی که به صورت رایگان در اختیار مردم قرار می‌گیرد، اظهار کرد: «طرح خطرسنجی و خدمات درمانی و انجام آزمایش‌‌های قندخون، احتمال بیماری‌‌های قلبی و عروقی را برای افراد بالای ۳۰ سال تخمین می‌‌زند و سپس با توجه به نتیجه آزمایش‌‌ها، مشاوره و پیگیری‌‌های لازم انجام می‌‌گیرد.»

وی با بیان اینکه اگر بیماری سرطان به موقع و درست تشخیص داده شود قابل درمان است، یادآور شد: «شبکه بهداشت و درمان خدمات خوبی برای تشخیص شایع‌‌ترین نوع سرطان‌‌ها از جمله دستگاه گوارش تحتانی و سرطان سینه در اختیار مرم قرار می‌‌دهد.»

شورای اداری شهرستان لنجان با حضور فرماندار و مسئولان شهرستان و مدیران ادارات و سازمان‌ها در تالار شهید مطهری دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان برگزار شد.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۹۸۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدامات دوره ششم مدیریت شهری اراک در راستای توسعه شهری است

رئیس شورای اسلامی کلانشهر اراک گفت: اقدامات دوره ششم مدیریت شهری این شهر در راستای رشد و توسعه شهری است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، داوود قربانی ظهر امروز چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در شورای ششم اقدامات کم نظیر و در برخی موارد بی‌نظیری انجام شده و فعالیت شورا در حوزه مدیریت شهری قابل دفاع است.

وی افزود: در حوزه مالی و بودجه‌ریزی اقدامات خوب و کم نظیری صورت گرفته است. رئیس شورای اسلامی کلان شهر اراک ادامه داد: در موضوع حمل و نقل عمومی و ترافیک هم پیگیری‌های شورا در موضوع خرید اتوبوس‌ها و میدل باس ها، نصب پل‌های هوایی و تکمیل تقاطع‌های غیر همسطح، اصلاح هندسی معابر، بازگشایی بسیاری از معابر اقدامات شایسته‌ای انجام شده است.

قربانی اضافه کرد: در حوزه خدمات شهری هم موضوع تفکیک زباله از مبدا و احداث بازارچه‌های عرضه میوه و تره بار هم در حال انجام است و هم اینک اقدامات مربوط به ساخت و ساز این بازارچه‌ها انجام شده و در حال انجام امور مربوط به بهره‌برداری از آنها هستیم.

وی اظهار کرد: همچنین نوسازی وسایل بازی در پارک‌های سطح شهر و موضوع هوشمندسازی ناوگان حمل و نقل عمومی انجام شده و نزدیک به ۱۰۰ درصد از خودروهای سنگین سازمان عمران و ترافیک را تغییر و تحول داده‌ایم.

رئیس شورای اسلامی کلان شهر اراک با بیان اینکه تکمیل سه تقاطع غیر هم‌سطح در دو سال گذشته انجام شده است، گفت: تجهیز سالن همایش پارک شهر و مناسب سازی آن از دیگر اقدامات فرهنگی شورا بوده است.

قربانی ادامه داد: با راه اندازی خط تولید قطعات بتنی، شهرداری را در نیاز به محصولات بتنی خودکفا کرده‌ایم.

وی تصریح کرد: در موضوع سازمان فرهنگی ورزشی هم ۱۰ زمین چمن مصنوعی نوسازی و تجهیز شده و ایجاد زورخانه ورزش‌های باستانی و پهلوانی هم در شورا ششم انجام شده است.

رئیس شورای اسلامی کلان شهر اراک افزود: توجه و تاکید اعضای شورا و الزام شهردار به ارائه توضیحات و گزارش هفتگی در راستای اقدامات و برنامه‌های مهم شهری از جمله بازی‌های هیجانی، پارک آبی، پارک بانوان شماره دو، احداث فرهنگسرا و اجرای فاز دو آرامستان است.

قربانی خاطرنشان کرد: طرح دره نور الشهدا که بیش از دو دهه مورد غفلت قرار گرفته بود، در این دوره شورا ششم با بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار در حال اجراست و سرمایه‌گذاری در حوزه زیرساخت‌ها در این منطقه انجام شده است.

رئیس شورای اسلامی کلان شهر اراک با بیان اینکه در حوزه حمل و نقل عمومی یک انقلاب در شهر اراک رخ داده است، خاطر نشان کرد: بیش از ۹۹ دستگاه اتوبوس خریداری شده و ۷۰ دستگاه ون و ۱۰ دستگاه اتوبوس برقی به ناوگان حمل و نقل عمومی اضافه شده است.

قربانی افزود: اجرای ۲۲۰ کیلومتر فیبر نوری در اراک ثمره تعامل و همکاری شورا و شهرداری است.

وی تصریح کرد: در این دوره، پروژه‌های متعددی که متعلق به دوره‌های گذشته شورای شهر بود، پیگیری و تعدادی از پروژه‌ها از قبیل طرح بزرگ تقاطع غیر همسطح امام خمینی (ره) زودتر از موعد مقرر تکمیل و به بهره‌برداری رسید.

رئیس شورای شهر اراک اظهار کرد: افزایش بودجه شهر اراک از ۱۹۰۰ در سال ۱۴۰۰ به شش هزار میلیارد تومان در سال جاری، اجرای سیستم خزانه‌داری کل و احیای مدیریت حسابرسی داخلی، احیا نظام تخصیص اعتبار در شهرداری، اجرای پروژه بزرگ اصلاح حساب‌ها از ۱۰ سال گذشته تا کنون از جمله اقدامات انجام شده است.

قربانی از آغاز پروژه شهر دوستدار کودک در اراک، راه اندازی مدرسه شهروندی و آموزش هزاران نفر ساعت در این مرکز و برگزاری جشنواره‌های بزرگ فرهنگی - مذهبی طی دو سال اخیر خبر داد و افزود: پروژه‌های خاص و در دستور کار مدیریت شهری هم شامل: اجرای پروژه گردشگری نور الشهدا گردو بعد از دو دهه تعطیلی با بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار، اجرای پروژه ساختمان آفتاب بعد از مدت‌ها تعطیلی، پروژه احداث دومین پارک بانوان، طرح پارک آبی، احداث فرهنگسرا و اجرای فاز دو آرامستان اراک است.

وی با اشاره به پیگیری مکرر اعضای شورا برای تقویت تفرجگاه‌های اراک گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته زیرساخت‌های منطقه گردشگری نور الشهدا انجام شد.

رئیس شورای اسلامی کلان شهر اراک تصریح کرد: به زودی در منطقه گردشگری نور الشهدا انواع بازی‌های هیجانی و پر مخاطب مناسب خانواده‌ها راه اندازی می‌شود.

قربانی از خریداری تاکسی برقی خبر داد و گفت: همچنین ۱۳۰ دستگاه اتوبوس گازسوز و برقی تهیه و تعدادی از این اتوبوس‌ها به ناوگان حمل‌ونقل عمومی اراک اضافه شده‌اند.

کد خبر 749822

دیگر خبرها

  • ۲۶۶ شکایت علیه مصوبات شوراهای محلی در دیوان عالی به ثبت رسید
  • لزوم تلفیق نظام‌های تربیتی و فناوری در دانشگاه‌ها
  • دانشگاه تهران مأمور تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز شد
  • دکتر جهان‌بین: دانایی که منجر به توانایی نشود، مورد اقبال مردم نخواهد بود
  • دانایی که منجر به توانایی نشود مورد اقبال مردم نخواهد بود
  • نظام آموزشی کارآمد بسیاری از مشکلات و چالش‌های کشور را حل می‌کند
  • اولویت اصلی مجلس دوازدهم مدیریت بحران گرانی باشد
  • اقدامات دوره ششم مدیریت شهری اراک در راستای توسعه شهری است
  • گرامیداشت روز معلم با حضور استاندار لرستان در مدرسه روستایی
  • کارگران عامل مهم توسعه اقتصادی کشور هستند