Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-30@01:54:07 GMT

فراکسیون امید از ابتدا راه را اشتباه رفت

تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۳۴۹۶۸

فراکسیون امید از ابتدا راه را اشتباه رفت

به گزارش جهان نيوز، سیدمحمد حائری، عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در ارزیابی عملکرد فراکسیون امید مجلس اظهار داشت: فراکسیون امید در شرایطی شکل گرفت که همه افراد دارای مرام و اندیشه واحدی نبودند و به همین دلیل نیز در ادامه راه شاهد بودیم که این فراکسیون به لحاظ حضور بالفعل و بالقوه در صحن علنی مجلس از یک سو و از منظر مدیریتی به جهت دیگر عملکرد بسیار ضعیفی از خود به جای گذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: علی رغم انتظاراتی که از فراکسیون امید می رفت اما این فراکسیون نتوانست در تصدی کرسی ریاست مجلس و همچنین تصدی ریاست کمیسیون های تخصصی موفق عمل کند که علت این ضعف عملکرد را می توان در یک‌دست نبودن اعضای فراکسیون برشمرد.

حائری با بیان اینکه فراکسیون امید از ابتدا راه را اشتباه رفت، تصریح کرد: با توجه به اینکه این افراد در مشی و گرایش سیاسی و فکری با طیف اصلاحات نزدیکی نداشتند و تنها براساس مصالح خود وارد لیست امید شدند، پس از آنکه پا به صحن علنی گذاشتند و پس از تصویب اعتبارنامه ها هر یک راه خود را پیش گرفتند.

عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی در پاسخ به سوالی پیرامون عملکرد محمدرضا عارف به عنوان رئیس فراکسیون امید مجلس خاطرنشان کرد: آقای عارف فرد محترمی هستند اما از آنجایی که شخصیت ماخوذ به حیایی دارند نتوانستند در مجلس بروز کاملی داشته باشند.
  وی عملکرد و نحوه مدیریتی عارف را ضعیف دانست و یادآور شد: شاهد مثال این گفته عملکرد ضعیف فراکسیون امید در تصدی کرسی روسای کمیسیون ها و دیگر مسائل است.     حائری در پاسخ به این سوال که برخی از اصلاح طلبان معتقدند در حال حاضر بهترین راه برای جلوگیری از عملکرد ضعیف فراکسیون امید منحل شدن این فراکسیون و تشکیل فراکسیون جدیدی تحت عنوان فراکسیون اصلاح طلبان در مجلس است، گفت: اکنون که نزدیک به دو سال از عمر مجلس سپری می شود، تشکیل چنین فراکسیونی نه تنها نمی تواند در بهبود شرایط تاثیرگذار باشد که حتی بی فایده نیز خواهد بود.

وی با بیان اینکه تشکیل فراکسیون جدید منجر به افزایش تشتت و اختلاف افراد می شود، افزود: معتقدم بهتر است فراکسیون امید به همین روال در مجلس وجود داشته باشد تا اینکه بخواهیم فراکسیون جدیدی ایجاد کنیم ولو اینکه با  ادامه این روند همچنان شاهد عملکرد ضعیف این فراکسیون باشیم.

حائری تصریح کرد: از سوی دیگر نماینده ها اکنون شرایط دو سال آینده خود را پیش بینی می کنند و از اینجا به بعد مراقب رفتارشان هستند تا در انتخابات آتی مجلس بتوانند صلاحیت لازم را احراز کنند.

عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی در پاسخ به این سوال که با توجه به عملکرد ضعیف عارف در مجلس آیا اصلاح طلبان در انتخابات 98 از فرد دیگری  که بتواند رهبری جریان اصلاحات را در مجلس برعهده داشته باشد، حمایت خواهند کرد؟ گفت: حدود 18 گروه سیاسی در مجموعه اصلاح طلبان وجود دارد که هر یک از آنها شأن نزول خود را دارند و هیچ یک از آنها حاضر نیستند در زیر چتر دیگری قرار گرفته تا مورد حمایت قرار گیرند.

وی افزود: هر یک از این گروه ها دارای مشی و سوابق سیاسی هستند. شخصیت های مطرحی دارند. بنابراین هیچ یک از آنها در زیر چتر دیگری نخواهد رفت.

حائری تاکید کرد: قطعا اصلاح طلبان در انتخابات آینده مجلس شورای اسلامی و ریاست جمهوری طرحی نو خواهند داشت و شخصیت های وزین، قابل قبولی و جامع الاطرافی انتخاب خواهند کرد که بتوانند در روند کلی انتخابات بر نشاط جامعه تاثیرگذار باشند.

وی در پاسخ به این سوال که بر این اساس آیا ممکن است که اصلاح طلبان در انتخابات آتی با اعتدال گرایان ائتلاف نکنند؟ خاطرنشان کرد: بله این احتمال وجود دارد چرا که مرام اصلاح طلبان تا حدودی با مشی اعتدال گرایان متفاوت است. ما در این طیف علاوه بر اینکه گروه های معتدلی داریم، گروه های تندرویی نیز داریم که به هیچ وجه نمی توانند با اعتدال گرایان در یک جا جمع شوند و نقاط مشترکی داشته باشند.

عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی در پایان خاطرنشان کرد: ممکن است به صورت ظاهری و صوری در مقطع زمانی خاص مانند ریاست جمهوری این دو طیف در کنار یکدیگر قرار گیرند اما به دلیل کاهش سهم اصلاح طلبان در دولت، دو گروه اصلاح طلب و اعتدالگرا دیگر نمی توانند مجددا در انتخابات کنار یکدیگر قرار گیرند.

منبع:خبرگزاری دانشجو

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۳۴۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت در حوزه اقتصادی از ابتدا ضعیف بود | به انتخابات آمریکا نزدیک شویم ارز صعودی می‌شود

مرتضی افقه گفت : من تصور نمی‌کنم بانک مرکزی و حتی همین مجلس که حالا منتقد شده است، بتوانند کاری بیش از آنچه تاکنون دیده‌ایم انجام دهند و مانند سابق نرخ ارز در ایران متأثر از عوامل خارجی  خواهد بود و هرچه به انتخابات آمریکا نزدیک می‌شویم هم محور نرخ ارز صعودی می‌شود.

مرتضی افقه، استاد دانشگاه و اقتصاد دان گفت :به‌طور کلی دولت در حوزه اقتصادی از ابتدا ضعیف بوده و حالا هم ضعیف است و تیم اقتصادی دولت تیم قدرتمندی نیست؛ چه مدیران بانک مرکزی و چه مدیران وزارت اقتصاد، اما به هر حال دولت اکنون که می‌گوید فروش نفت خوبی داریم، یعنی ارز هم در اختیار دارد و می‌تواند مدیریت کند اما در حوزه عرضه ارز با احتیاط رفتار می‌کند و در عرصه تقاضا هم قادر به مدیریت نیست.

هم‌میهن نوشت: این استاد دانشگاه در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه این سخن از سوی وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی که نرخ ارز بازاد آزاد را قبول نداریم، چقدر علمی است؟ بیان کرد: «من واقعاً نمی‌فهمم این چه حرفی است که دو مسئول عالی‌رتبه اقتصادی کشور یعنی وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی می‌زنند. واقعاً قابل فهم نیست زیرا هیچ مبنای علمی و تخصصی‌ ندارد. در بسیاری از اقلام‌ها ارز آزاد برای واردات استفاده می‌شود؛ یعنی خود دولت بهتر از هر کسی می‌داند کشور فقط محدود به همان اقلامی نیست که ارز دولتی دریافت می‌کنند و بسیاری از کالاها با ارز غیررسمی خریداری می‌شوند حتی بعضی از اقلام اساسی. حتی می‌شود گفت ۸۰درصد از واردات ما با ارز آزاد است و من می‌گویم این حرف اگر نگوییم بچه‌گانه است اما حتماً غیرعلمی است.

دیگر خبرها

  • خیز اصلاح طلبان رادیکال به سوی خیابان به بهانه طرح نور/ روزنامه آرمان ملی: مسئله مذاکره با آمریکا و حجاب باید حل شود!
  • انتقاد تند جهره شاخص اصلاح‌طلبان از سوپر افراطی حزب‌اللهی دیروز!
  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟
  • رابط اصلاح‌طلبان با رهبری بعد از فوت هاشمی‌رفسنجانی چه کسی است؟
  • فاکتور اشتباه و شیطنت آمیز اصلاح طلبان در خصوص شرایط امید در جامعه/ آغاز کنش‌های انتخاباتی رادیکال‌ها پس از عملیات تحریم!
  • دولت در حوزه اقتصادی از ابتدا ضعیف بود | به انتخابات آمریکا نزدیک شویم ارز صعودی می‌شود
  • پزشکیان لیدر می‌شود؟/ترکیب‌ احتمالی فراکسیون‌های مجلس آینده
  • تشکیل کانون‌ نقد و کانون‌های شورش!
  • جنگ بر سر صندلی «شماره یک»؛ همه در برابر قالیباف!
  • جنگ زودهنگام بر سر صندلی «شماره یک» مجلس دوازدهم؛ همه در مقابل یک نفر؛ قالیباف!