Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@14:56:23 GMT

رسانه های دیجیتال، راه گردشگری را هموار می کنند

تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۳۷۷۶۲

رسانه های دیجیتال، راه گردشگری را هموار می کنند

تهران - ایرنا - گردشگری امروزه به یکی از پردرآمدترین و در عین حال اشتغالزاترین صنعت در جهان تبدیل شده که با ورود رسانه های دیجیتال به این عرصه، رشد این صنعت افزون تر شده اما همه کشورها با توجه به داشته های گردشگری خود، به یکسان از این صنعت بهره نمی برند.

اگر بخواهیم کشورهای جهان را از نظر ظرفیت های گردشگری تقسیم کنیم می توانیم به سه دسته از کشورها در این خصوص اشاره کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نخست کشورهایی که هیج اثر تاریخی و باستانی و طبیعی ندارند. دوم کشورهایی که به طور نسبی از این آثار برخوردارند و سوم کشورهایی که از ظرفیت های گردشگری خوبی برخوردارند.
ایران از نظر داشته های گردشگری در ردیف سوم این تقسیم بندی قرار دارد یعنی از ظرفیت های گردشگری خوبی برخوردار است اما بدلیل ضعف تبلیغات و مدیریت نتوانسته از داشته های خود در این زمینه بدرستی استفاده کند.
اما یک تفاوت اساسی بین برخی کشورهای ردیف نخست و دوم با کشور ما وجود دارد و آن این است که تعدادی از همین کشورها با اینکه از بضاعت گردشگری برخوردار نیستند یا اندک بهره مندند، از نظر در آمد و اشتغال در بخش گردشگری بهتر از ما عمل کردند.
ایجاد اماکن گردشگری، رسیدگی به زیرساخت های گردشگری مثل راه، حمل و نقل و هتل از جمله اقدامات این کشورها برای جذب توریسم بوده است.
ایران برای رشد گردشگری ضمن اینکه باید رسیدگی به زیرساخت های گردشگری را مورد توجه قرار دهد باید از تجربیات کشورهای موفق در این زمینه نیز بهره گیری کند.
در بحث گردشگری باید از همه امکانات و ابزارها از جمله رسانه های دیجیتال استفاده کنیم تا به نقطه مطلوب برسیم.
صنعت گردشگری تا حدودی زیادی به تبلیغات متکی است و اکنون رسانه های دیجیتال بهترین ابزار برای این اطلاع رسانی هستند. محصولات و تولیدات این رسانه ها قابل دسترسی همه افراد در سطح دنیا هست بنابر این با استفاده از این ابزار می توان با کمترین زمان و هزینه، بیشترین سود و منفعت را نصیب جامعه کرد.
صنعت گردشگری دارای ظرفیت های مختلف برای کسب در آمد و اشتغال است، به عبارتی صنعت گردشگری هم دارای درآمد بالا و هم دارای ظرفیت های مختلف برای ایجاد شغل است. کشور ما به هر دو جنبه این صنعت یعنی کسب در آمد و اشتغال نیازمند است.
یکی از ضعف های صنعت گردشگری ایران، ناآشنایی و ناآگاهی بسیاری از گردشگران خارجی از بضاعت گردشگری ایران است.
اکنون شمار گردشگران خارجی در ایران به 5 میلیون نفر می رسد در حالیکه خیلی از کشورها از جمله کشور مالزی با کمترین ظرفیت های گردشگری، بیشترین منافع را از این صنعت کسب می کنند.
همین کشور (مالزی) که حدود 28 میلیون جمعیت دارد و قدمت آن خیلی کمتر از بسیاری از کشورها از جمله ایران است، سالانه 25 میلیون گردشگر می پذیرد که بیشترین عامل افزایش آن، مدیریت صحیح، تبلیغات کارآمد، تسهیلات برای گردشگران و ایجاد زیرساخت های مناسب گردشگری است.
استفاده از رسانه های دیجیتال آسان ترین و درعین حال کم هزینه ترین راه برای معرفی صنعت گردشگری ایران به جهان است.
هر چند شمار زیادی از فعالان رسانه های دیجیتال و آژانس های مسافرتی اکنون خیلی از فعالیت های گردشگری خود را از طریق رسانه های دیجیتال انجام می دهند اما به نظر می رسد هنوز این رسانه ها نتوانسته اند به صورت فراگیر و اثرگذار در شناسایی و معرفی آثار باستانی و تاریخی و همچنین طبیعی ایران وارد شوند.
برای معرفی ظرفیت ها و داشته های گردشگری ایران، به ایجاد سایت های تخصصی بیشتری مرتبط با گردشگری نیازمند هستیم تا مخاطب به سرعت به مطالب دسته بندی شده در این خصوص دسترسی پیدا کند.
یازدهمین نمایشگاه بین المللی رسانه های دیجیتال با شعار ایجاد فضای سالم، ایمن و مفید تا 26 آبان همه روزه از ساعت 10 تا 20 در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) پذیرای علاقه مندان و بازدیدکنندگان از این رویداد بزرگ دیجیتال و فضای مجازی است.
فراهنگ ** 1569 ** گزارش: علی حبیبی ** انتشار: امید غیاثوند

1569**

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۳۷۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح کدینگ نباید به صنعت گردشگری و جذب مسافر لطمه وارد کند

حجت الاسلام ابراهیم حمیدی در نشست با مدیر شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی منطقه کرمان گفت: تامین سوخت مردم، موضوع بسیار مهم و کلیدی است و نباید تصمیمات مدیران به گونه‌ای باشد که عرضه سوخت برای مردم سخت باشد و موجب نارضایتی در جامعه شود.  

وی افزود: طرح کدینگ کارت‌های سوخت، مزایای فراورانی از جمله: در بحث کنترل و کاهش قاچاق سوخت و جلوگیری از تخلفات برخی جایگاه داران سوخت دارد؛ اما نباید اجرای این طرح، خللی در عرضه سوخت به مردم ایجاد کند که موجب برخی نارضایتی‌ها برای شهروندان شود.

رییس شورای قضایی استان کرمان توجه به صنعت گردشگری و جذب مسافر در استان کرمان را مورد تاکید قرار داد و  بیان کرد: در تعطیلات عید سعید فطر و ابتدای سال، اجرای طرح کدینگ در استان کرمان مشکلاتی برای برخی مسافران در تامین سوخت خودروهایشان  به وجود آورده بود و باید اطلاع رسانی دقیق تری در این رابطه از سوی شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی به مسافران در خصوص استان‌هایی که طرح کدینگ در آن ها اجرا شده است، می‌شد.

نماینده عالی قوه قضاییه در استان کرمان تاکید کرد: ۳ مقوله ترویج فرهنگ استفاده از سوخت، گسترش فرهنگ استفاده از گاز CNG و مبارزه بی امان با قاچاق سوخت باید در اولویت کار قرار گیرد.

وی افزود: شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی باید تقویت و گسترش جایگاه‌های CNG را در دستور کار خود قرار دهد و کمبود، تعطیلی و شلوغی جایگاه‌های عرضه سوخت گاز به هیچ وجه قابل قبول نیست.  

حجت الاسلام حمیدی بیان کرد: دستگاه قضایی برای حمایت از شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی موضوع مبارزه با قاچاق سازمان یافته سوخت را در دستور کار قرار داده است و اقدامات خوبی در این رابطه در استان کرمان صورت پذیرفته است.  

وی با بیان اینکه مردم نباید برای تامین سوخت خود در جایگاه‌ها معطل بمانند، افزود: رسیدگی به تخلفات برخی جایگاه داران سوخت در دستور کار دستگاه‌های متولی قرار دارد.

هوشنگ غلامی، مدیر شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی منطقه کرمان گفت: شرکت ملی پخش منطقه کرمان، تامین کننده سوخت چندین استان کشور از جمله استان‌های شرقی کشور است.  

وی از حمایت‌های دستگاه قضایی استان کرمان قدردانی کرد و بیان داشت:هم اکنون ۳۰۰ جایگاه عرضه سوخت فعال در استان کرمان  و ۴۰۰ نمایندگی فروش روستایی داریم که به مردم خدمات ارائه می‌دهند.

غلامی تصریح کرد: ۸۰ جایگاه CNG نیز در سراسر استان کرمان در حال فعالیت می‌باشند.  

وی گفت: در زمینه مبارزه با قاچاق سوخت و متخلفین این حوزه نیازمند حمایت دستگاه قضایی استان کرمان هستیم.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • با تمام ظرفیت ها و برنامه ریزی جامع در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ حضور داریم
  • صنعت نشر هند برای تولید کتاب‌های صوتی با هوش مصنوعی آماده می‌شود
  • رشد ۵۰ درصدی گردشگری در بخش «کَن»
  • بافت تاریخی بوشهر یکی از ظرفیت‌های مهم گردشگری ایران است
  • آذربایجان‌غربی ۱۸۰۳ اثر ثبت شده ملی دارد
  • نمایشگاه کتاب و ظرفیت «گردشگری ادبی»
  • اجرای طرح کدینگ نباید به صنعت گردشگری و جذب مسافر لطمه وارد کند
  • فیلم| چرا گسترش روابط ایران و پاکستان آمریکا را نگران کرده؟
  • عضو هیات مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت: با تعطیل شدن پنجشنبه ۲۵ درصد ظرفیت کار با دنیا را از دست می دهیم
  • نرم افزار «لرستان سفر» چندزبانه می‌شود