Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرم آباد - معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان از محرومیت زدایی از ۱۴۰ روستای این استان از سوی سپاه لرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ علی حسین پازدار در گفت و گو با رسانه ها در سخنانی با اشاره به به اقدامات سپاه لرستان برای محرومیت زایی در پنج دهستان استان اظهار داشت: در این راستا بحث محرومیت زدایی از این پنج دهستان که شامل ۱۴۰ روستا در پنج منطقه محروم استان می شود در دستور کار قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محرومیت زدایی از ۱۴۰ روستای لرستان

وی با اشار به انجام فعالیت سپاه لرستان در پنج حوزه برای محرومیت زدایی از این ۱۴۰ روستا گفت: انجام اقدامات زیرساختی، فرهنگی، اقتصادی، اشتغالزایی، فرهنگی و همچنین تعلیم و تربیت در این روستاها در دستور کار قرار گرفته است.

 معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان در ادامه سخنان خود با اشاره به اقدامات سپاه لرستان در ایام راهپیمایی اربعین گفت: پذیرایی و اسکان ۷۰ هزار زائر اربعین در شهرهای نجف و کربلا، پذیرایی از ۲۰۰ هزار زائر در مرز مهران، توزیع روزانه ۱۰ هزار پرس غذا در هر وعده بین زائران و ... از جمله اقدامات صورت گرفته بوده است.

سرهنگ پازدار بیان داشت: سپا لرستان طی ۱۲ روز در شهرهای نجف، کربلا و همچنین مهران به زائران اربعین ارائه خدمت کرد.

اعزام ۳۰ هزار لرستانی به اردوهای راهیان نور

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اقدامات سپاه لرستان در بحث اردوهای راهیان نور بیان داشت: در مجموع طی سال گذشته بیش از ۳۰ هزار نفر از اقشار مختلف مردم لرستان، دانش آموزان، دانشجویان و ... به مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس اعزام شدند.

 معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان با اشاره به برگزاری یادواره های شهدا، برگزاری نمایش رزمی و فرهنگی در هفته دفاع مقدس، اعزام راویان هشت سال دفاع مقدس به مدارس، مساجد، محلات، دانشگاهها و ... از دیگر اقدامات صورت گرفته بوده است.

سرهنگ پازدار با اشاره به برگزاری اردوهای جهادی یک روزه، سه روزه، یک هفته ای و ۱۰ روزه نیز بیان داشت: در قالب این اردوهای راهیان ۲۴۰ هزار نفر فعالیت صورت گرفت.

ارائه خدمات حقوقی به مردم

وی با اشاره به ارائه آموزش های فنی و حرفه ای به میزان ۳۴۳ هزار نفر، اعزام ۱۵۴ اکیپ امدادی و درمانی به مناطق محروم، ویزیت رایگان مردم، برپایی بیمارستان صحرایی و ... توسط سپاه لرستان گفت: توسعه و راه اندازی پایگاههای استعداد ورزشی بسیج، برگزاری مسابقات ورزشی در سطح مساجد، برگزاری مسابقات اسب سواری و ... از دیگر برنامه های اجرا شده بوده است.

 معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان با اشاره به فعالیت بسیج فرهنگیان و توانمندسازی فرهنگیان در حوزه های مختلف از جمله مقابله با جنگ نرم بیان داشت: همچنین استفاده از ظرفیت بسیج حقوق دانان و ارائه خدمات حقوقی به مردم، برگزاری برنامه های مختلف از سوی بسیج هنرمندان و ... نیز از برنامه ها و اقدامات صورت گرفته بوده است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۳۸۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از روابط عمومی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، افزود: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است.

وی اضافه کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌شده‌اند.

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با اشاره به اینکه استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای طرحهای محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است.

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

دیگر خبرها

  • اعزام بسیجیان لرستانی به اردوهای راهیان نور
  • برگزاری بیش از ۲۰۰ برنامه ویژه هفته کار و کارگر در استان بوشهر
  • ۳ هزار بسیجی لرستانی به اردوی راهیان نور اعزام می‌شوند
  • اعزام سه هزار بسیجی لرستانی به اردوی راهیان نور
  • تقویت مدارس دولتی با رویکرد محرومیت زدایی
  • اعزام ۳۰۰۰ نفر از استان همدان به مناطق عملیاتی غرب کشور
  • اجرای ۴۲۵ میلیارد تومان طرح آبرسانی در روستاهای لرستان
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • یکی از اولویت‌های لرستان باید ایجاد زیرساخت‌ها باشد