Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس سازمان هواشناسی از ورود موج بارشی جدید از یکشنبه خبرداد و گفت: این موج بارشی غرب کشور را تحت تاثیر قرار می‌دهد و مناطق زلزله زده در روزهای هفته آتی بارانی خواهد بود؛ احتمال جاری شدن روان آبها در سطح نقاط زلزله زده وجود دارد.

امین حسین نقشینه در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا درباره وضعیت جوی روزهای آینده کشور اظهار کرد: طی سه روز آینده جوی نسبتاً پایدار و آسمان صاف در غالب نقاط کشور حکمفرما خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: غلظت آلاینده‌‌‌های جوی نیز امروز در کلانشهرهای صنعتی و تهران پدید آمد و این وضعیت تا روز یکشنبه با شدت بیشتری ادامه می‌یابد.

کارشناس سازمان هواشناسی کشور تصریح کرد: طی ساعتهای آتی غبار محلی و افزایش آلاینده‌ها در تهران شدیدتر می‌شود و کلانشهرهای صنعتی نیز هوایی ناسالم خواهند داشت.

به گفته نقشینه، طی سه روز آینده فقط بخشهایی از استانهای ساحلی دریای خزر دچار افزایش ابر، مه رقیق و بارش باران خفیف خواهد شد.

وی درباره وضعیت جوی مناطق غربی کشور به‌ویژه مناطق زلزله زده گفت: مناطق غربی کشور تا روز شنبه جوی پایدار خواهند داشت و تنها صبحها بخشی از مناطق همانند شهر کرمانشاه، اسلام آباد غرب و کنگاور دمای زیر صفر را تجربه می‌کنند.

کارشناس سازمان هواشناسی کشور با بیان اینکه موج بارشی جدیدی از روز یکشنبه وارد کشور می‌شود، اظهار کرد: با ورود این موج بارشی نیمه غربی کشور و مرکزی تحت تاثیر قرار می‌گیرد و بارشهای باران به همراه کاهش نسبی دما ایجاد خواهد شد.

نقشینه افزود: طی روزهای یکشنبه، دوشنبه و سه‌شنبه بارش باران و کاهش دما در مناطق غربی کشور و نقاط زلزله زده ایجاد خواهد شد؛ بارشهای می‌تواند در نقاط غربی و مناطق زلزله زدهروان‌آب ایجاد کند.

وی ادامه داد: روان آبها می‌تواند در سطح شهرها و مناطق جاری شود و در شهرها و روستاهای زلزله زده، به چادرهای زلزله‌زدگان را نفوذ کند بنابراین توصیه می‌شود تا مردم تمهیدات لازم در این باره را بیندیشند.

کارشناس سازمان هواشناسی کشورف شهرکرد با 8 درجه زیر صفر را سردترین و بندرعباس با33 درجه بالای صفر را گرمترین نقاط کشور دانست و گفت: دمای هوای تهران امروز در گرمترین لحظات به 17 درجه بالای صفر رسید که طی دو روز آینده تغییرات چندانی نخواهد داشت.

انتهای پیام/

R1365/P1010114/S2,23/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۴۲۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار هواشناسی به این استان ها بارش‌های اردیبهشتی / سامانه فراگیر بارشی کی از کشور خارج می شود؟

گزارش‌های هواشناسی نشان می‌دهد بارش‌ها تا روز پنجشنبه در کشور ادامه دارد و سامانه بارشی فعلی از بعداز ظهر پنجشنبه، ۶ اردیبهشت از کشور خارج می‌شود.

کارشناس هواشناسی با بیان اینکه امروز، چهارشنبه، از سمت غرب با کاهش ابر روبه‌رو می‌شویم به همشهری آنلابن گفت: «در این روز شمال شرق، شرق، جنوب شرق و برخی نقاط جنوب و مرکز بارندگی دارند و همچنین سواحل خزر وخلیج فارس هم مواج است.» به گفته فریبا گودرزی، روز پنجشنبه بارش‌ها در نیمه جنوبی کرمان، شرق هرمزگان و یزد ادامه خواهد داشت و سامانه بارشی بعداز ظهر این روز از کشور خارج می‌شود.

او همچنین از بارش‌های پراکنده در روز شنبه بعدازظهر در ارتفاعات زاگرس خبر داد و افزود: «تا روز جعه نیمه شرقی وزش باد را خواهد داشت که گاهی شدید می‌شود. از پنجشنبه تا اواسطه هفته آینده نیز روند تدریجی افزایش دما را خواهیم داشت.»

سازمان هواشناسی روزهای ابتدایی هفته یک هشدار نارنجی صادر کرد که برای روزهای دوشنبه و سه‌شنبه بود، اما هشدار جدیدی که روز گذشته صادر شد تا پنجشنبه ۶ اردیبهشت اعتبار دارد امروز، چهارشنبه‌ گلستان، سیستان و بلوچستان، فارس و فردا، پنج‌شنبه کرمان، سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی تحت‌تاثیر این بارش‌ها خواهند بود.

نوع مخاطره در این هشدار رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، در برخی نقاط گردوخاک در نقاط مستعد بارش تگرگ ذکر شده است.

اثر مخاطره لغزندگی جاده‌ها، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک محلی، در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ ذکر شده است و توصیه هواشناسی، احتیاط در سفرهای بین شهری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ اتخاذ تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی بارش‌های پراکنده در ارتفاعات خوزستان
  • هوا در خوزستان گرم‌تر می‌شود
  • ورود سامانه بارشی جدید به کشور از روز سه‌شنبه
  • شنبه و یکشنبه در این مناطق کشور باران می بارد | سامانه بارشی جدید از روز سه‌شنبه وارد می شود
  • ورود سامانه‌ بارشی جدید به کشور از روز سه‌شنبه
  • بازدید هیات مالزی از کمک ها به زلزله زدگان هرات
  • بارش باران در خراسان جنوبی سیلاب به راه انداخت + فیلم
  • احتمال رگبار و رعد و برق در برخی مناطق خوزستان
  • هشدار هواشناسی به این استان ها بارش‌های اردیبهشتی / سامانه فراگیر بارشی کی از کشور خارج می شود؟
  • تشدید دوباره سامانه بارشی در کشور / در کدام استان‌های کشور بارندگی خواهیم داشت؟