Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر ملی طرح حفاظت از تالاب های ایران از اجرای طرحی به منظور توانمند سازی زنان روستایی در تشکیل صندوق های خرد در سه شهرستان حوضه آبریز دریاچه ارومیه خبر داد و گفت: هدف از اجرای طرح، توانمندسازی مالی و مهارتی زنان برای شروع فعالیت‌های کم آب بر و کاهش اتکای خانوارهای روستایی به منابع درآمدی حاصل از کشاورزی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا ابوالفضل آبشت از اجرای طرحی به منظور توانمندسازی زنان روستایی در تشکیل صندوق‌های خرد در سه شهرستان حوضه آبریز دریاچه ارومیه خبر داد و گفت: هدف از اجرای طرح صندوق خرد زنان روستایی در سایت‌های پروژه «همکاری در احیای دریاچه ارومیه از طریق مشارکت جوامع محلی در استقرار کشاورزی پایدار و حفاظت از تنوع زیستی» را توانمندسازی مالی و مهارتی زنان برای شروع فعالیت های کم آب بر و کاهش اتکای خانوارهای روستایی به منابع درآمدی حاصل از کشاورزی است.

وی افزود: در این طرح توانمندسازی تلاش می‌شود تا ضمن کاهش وابستگی خانوارهای روستایی به منابع درآمدی حاصل از کشاورزی، زمینه تلاش عمومی در راستای احیای دریاچه ارومیه نیز محقق شود.

آبشت با یادآوری این موضوع که اجرای طرح آزمایشی حمایت از تشکیل صندوق خرد زنان روستایی سال ۹۵ در سه شهرستان بناب، مهاباد و ارومیه با همکاری طرح حفاظت از تالاب‌های ایران و ادارات کل حفاظت محیط زیست، جهاد کشاورزی و سازمان‌های مردم نهاد محلی استان های آذربایجان غربی و شرقی آغاز شد، خاطرنشان کرد: به دنبال اجرای این طرح در روستای قره چپق بناب  ۵۱ نفر از زنان روستایی فعالیت خود را در زمینه گلیم و قالی بافی، بسته بندی و فرآوری محصولات خشکبار و برپایی آموزشگاه آغاز کردند.

وی ادامه داد: در همین روستا و در قالب همین طرح، ۳۰ نفر از اعضا، موفق به دریافت جمعاً ۱۱ میلیون تومان وام از محل صندوق‌ شدند و تعداد دیگری از زنان این روستا موفق به امضای توافق نامه با دهیاری بناب برای اجرای طرح تفکیک پسماند در سطح روستا شدند.

مدیر ملی طرح حفاظت از تالاب های ایران افزود: در روستای خورخوره مهاباد ۴۸ نفر از بانوان با راه اندازی کارگاه‌های خیاطی، تولید مواد لبنی، صنایع دستی و قالی توانستند علاوه بر کسب مهارت، مدرک سازمان فنی و حرفه‌ای را نیز در برخی از گروه ها دریافت کنند. اعضای این صندوق که در مجموع ۲۸ نفر هستند، موفق به دریافت جمعا ۱۴ میلیون تومان وام از محل صندوق شدند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی محیط زیست (پام) آبشت اشاره ای هم به اقدام های صورت گرفته در روستای صفرقلی خان ارومیه ذیل اجرای این طرح کرد و گفت: ۱۶ نفر با گذراندن دوره‌های آموزشی تولید مواد لبنی، شیرینی پزی، تولید گیاهان دارویی و کارآفرینی علاوه بر یادگیری و کسب مهارت موفق به دریافت ۵ میلیون تومان وام از محل صندوق‌ شدند که البته این وام توسط ۹ نفر از اعضا اخذ شد.  

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۴۳۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱۰ میلیون مترمکعب آب سد مهاباد به سمت دریاچه ارومیه رهاسازی شد

به گزارش خبرگزاری مهر، خالد رحمانی در این زمینه اظهار کرد: این رهاسازی با حجم ۳۰ مترمکعب در ثانیه از سد مهاباد به سمت دریاچه ارومیه، تالاب‌های اقماری و سفره‌های زیرزمینی در حال انجام است و علاوه بر آن ۸۰ میلیون سهم بخش کشاورزی نیز طبق برنامه تا شهریورماه رهاسازی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون وروی آب به دریاچه سد ۲۰ مترمکعب در ثانیه است اضافه کرد: هم اکنون حجم آب ذخیره شده پشت مخزن سد مهاباد به ۱۷۴ میلیون مترمکعب رسیده است.

رئیس امور آب مهاباد گفت: سال گذشته در این ایام حجم آب ذخیره شده در داخل این سد ۱۵۳ میلیون مترمکعب بود و در مجموع ۱۰ میلیون مترمکعب آب برای احیای دریاچه ارومیه رهاسازی شده بود که امسال این مقدار افزایش چشمگیری داشته است.

وی در خصوص میزان بارش‌ها در ایستگاه هواشناسی تاج سد مهاباد نیز اظهار کرد: از ابتدای سال آبی جاری تاکنون ۳۹۳ میلی‌متر بارندگی در این ایستگاه ثبت شده که حدود ۱۰۰ میلی‌متر از بارش‌های سال قبل بیشتر است.

وی افزود: امسال با توجه بارش‌های مناسب دبی ورودی آب سد مهاباد نیز افزایش چشمگیری داشته است و دبی ورودی آب در اول فروردین به ۸۶ مترمکعب در ثانیه، ۶ فروردینم به ۶۷.۵ مترمکعب در ثانیه و ۹ فروردین به ۶۴ متر مکعب در ثانیه رسیده بود.

رحمانی افزود: سال گذشته در این ایام ورودی آب سد مهاباد سه متر مکعب در ثانیه و خروجی آن نیز ۹ مترمکعب در ثانیه بود.

سد مهاباد دارای ۱۹۷ میلیون متر مکعب ظرفیت اسمی و ۱۷۲ میلیون متر مکعب ظرفیت مفید است که علاوه بر تأمین آب شرب شهر، بیش از ۱۲ هزار هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان را نیز زیر پوشش قرار می‌دهد.

کد خبر 6100077

دیگر خبرها

  • اجرای کشاورزی حفاظتی در بیش از ۷ هزار هکتار از اراضی زراعی ارومیه
  • منابع بودجه‌ای برای مدیریت حوضه آبریز تالاب انزلی کافی نیست
  • ۱۱۰ میلیون مترمکعب آب سد مهاباد به سمت دریاچه ارومیه رهاسازی شد
  • افزایش ۲۰ سانتی‌متری تراز دریاچه ارومیه
  • افزایش حجم آب دریاچه ارومیه به ۲.۵ میلیارد مترمکعب
  • خشک شدن دریاچه ارومیه چالش جدی در شهرستان شبستر است
  • وضعیت مخازن سد حوضه‌های آبریز دریاچه ارومیه و ارس
  • تراز دریاچه ارومیه به ۱۲۷۰.۶۰ متر رسید/لزوم تغییر الگوی کشت
  • دریاچه ارومیه برای تثبیت وضعیت به ۶ میلیارد متر مکعب آب نیاز دارد
  • دریاچه ارومیه برای تثبیت وضعیت به ۶ میلیارد مترمکعب آب نیاز دارد