Web Analytics Made Easy - Statcounter

اهواز- ایرنا- مدیرکل مدیریت بحران استانداری خوزستان از ارسال بزرگترین محموله اقلام ضروری برای کمک رسانی به زلزله زدگان کرمانشاه خبر داد و گفت: 15 کامیون حاوی انواع کنسرو، پتو، چادر، نان و آب معدنی به کرمانشاه ارسال شد.

به گزارش ایرنا کیامرث حاجی زاده عصر سه شنبه در محل بارگیری و ارسال اقلام ضروری و مورد نیاز زلزله زدگان کرمانشاه در اهواز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در حال حاضر تمامی دستگاه های عضو ستاد بحران و مردم خوزستان همگی برای امر خدمت رسانی به حادثه دیدگان زلزله کرمانشاه اعلام آمادگی کرده و هر یک به نوبه خود به خدمت رسانی و تهیه اقلام مورد نیاز حادثه دیدگان مشغول هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: در 2 روز گذشته چندین محموله از طریق جمعیت هلال احمر استان به کرمانشاه ارسال شده و در روز سه شنبه نیز با همکاری ویژه اداره کل راه و شهرسازی و اداره کل حمل و نقل جاده ای استان در خصوص تهیه ماشین آلات مورد نیاز و بیش از 150 تن محموله مواد غذایی شامل انواع کنسرو، آب معدنی، پتو، چادر، نان، خرما و سایر ملزومات تهیه شده و ارسال شد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری خوزستان گفت: این اقلام ارسالی در اختیار ستاد بحران و سازمان هلال احمر کرمانشاه قرار می گیرد و با نظر آن ها به دست نیازمندان و مناطق دورافتاده می رسد.
وی بیان کرد: همچنین چندین محموله دیگر ظرف روزهای آینده از خوزستان به کرمانشاه ارسال می شود و امید است که بتوانیم در خصوص کمک رسانی به این حادثه دیدگان قدم های بیشتری برداریم.
حاجی زاده تصریح کرد: تمامی کمک های مردمی و دستگاه های اجرایی روزانه در انبارهای استان جمع آوری شده و به سرعت برای ارسال به کرمانشاه بارگیری می شود.
وی افزود: البسه و پتو از اقلام مورد نیاز و ضروری حادثه دیدگان زلزله کرمانشاه است که امید است مردم شریف استان در این زمینه کمک های خود را تحویل دهند و انتظار می رود مردم اقلام نو تهیه کنند و از آوردن اقلام مستعمل خودداری کنند.
یکشنبه شب زلزله برخی از استان های کشور از جمله استان کرمانشاه را لرزاند که این استان بیشترین آسیب را دید و خسارت های فراوانی به شهرهای کرمانشاه وارد کرد.
این حادثه تاکنون بیش از 450 فوتی و بیش از 6 هزار مصدوم در استان کرمانشاه بر جای گذاشت.
اقلام مصرفی مورد نیاز حادثه دیدگان کرمانشاه در دو روز گذشته از خوزستان به این استان در حال ارسال است که در عصر سه شنبه بیش از 15 کامیون حاوی کنسروجات، آب معدنی ، نان و سایر اقلام مورد نیاز به کرمانشاه ارسال شد.
/6002/7152
خبرنگار: محمدرضاخبازان**انتشار: محسن بهاروند

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۲۶۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور

محمدحسن نامی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در نشست ستاد مدیریت بحران استان کرمانشاه، از حادثه‌خیز بودن کشور ایران و به تبع آن استان‌های کشور یاد کرد و گفت : از ۶۶ مخاطره طبیعی و ساخته دست انسان که در جهان شناسایی شده، ۴۴ مورد آن در کشور ما نیز رخ می‌دهد.

وی سیلاب، زلزله، فرونشست زمین، آتش‌سوزی، سرمازدگی، خشکسالی، رانش زمین و ریزگرد‌ها را چند مخاطره اصلی و مهم در کشور اعلام کرد که از بین آنها سیل و زلزله اهمیت دو چندانی دارد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور یاد کرد که حدود یک پنجم آنها بزرگی بیش از چهار ریشتر دارد و افزود: در برخی سال‌ها که شاهد وقوع زلزله‌های بزرگی مثل زلزله بم، زلزله کرمانشاه و... در کشور بودیم، تعداد زلزله‌های سالانه به ۲۰ هزار مورد نیز رسیده است.

نامی با تاکید بر لزوم مقاوم سازی ساختمان‌ها در برابرزلزله با توجه به فراوانی وقوع آن در کشور، اظهار کرد: باید سازه‌ها بگونه‌ای ساخته شود که در برابر زلزله‌های هشت ریشتری مقاوم باشد و اماکن حساس و حیاتی کشور نیز بتوانند در برابر زلزله‌های ۱۰ ریشتری مقاومت کنند.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از اهمیت افزایش ضریب بیمه در منازل مسکونی شهری و روستایی برای مقابله با بلایای طبیعی هم یاد کرد و با اشاره به هزینه بالای بیمه یک ساختمان مسکونی در مناطق شهری، افزود: باید به سمت راهکار‌های نوینی برویم که مردم بتوانند با هزینه کمتر منازل خود را بیمه کنند و از سوی دیگر هنگام بروز حادثه و خسارت، یک متولی مشخص برای پرداخت خسارت به آنها وجود داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: تمامی ساختمان‌های دولتی نیز باید بیمه داشته باشند و بالاترین رده یک دستگاه در برابر این موضوع مسئول است.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در ادامه با اشاره به تغییرات آب و هوایی و تاثیرات آن در شکل‌گیری بحران‌ها، اظهارکرد: در این راستا، پیشگیری از وقوع بحران را در همه زمان‌ها و مکان‌ها به عنوان مهمترین اولویت در دستورکار قرار داده‌ایم. 

وی افزود: طی چندسال اخیر بویژه در سالجاری، شاهد وقوع سیلاب در برخی از مناطق کشور بودیم که اصلا انتظار سیلاب را در آن مناطق نداشتیم که این نشان می‌دهد که وقوع بحران‌هایی مانند سیلاب مربوط به زمان و مکان خاصی نیست، چرا که نظم آب و هوایی در جهان به هم ریخته است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • افزایش کتابخانه‌های سیار، نیاز استان ایلام
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست
  • چهار فوتی در دو حادثه رانندگی در محور‌های خوزستان
  • توزیع سومین محموله کمک رسانی سپاه بین سیل زدگان جنوب سیستان و بلوچستان
  • توزیع سومین محموله کمک رسانی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه بین سیل زدگان جنوب سیستان و بلوچستان
  • بازدید هیات مالزی از کمک ها به زلزله زدگان هرات
  • تامین و توزیع اقلام ضروری امدادی در سراسر استان سمنان