Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر کشور گفت: قرارگاه خاتم سپاه پاسداران اعلام آمادگی کرده که ساخت مساکن روستایی را برعهده بگیرد و این کار با هماهنگی وزارت راه و شهرسازی که متولی این‌کار است انجام می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، پنجمین جلسه شورای عالی مدیریت بحران صبح امروز به ریاست رحمانی فضلی وزیر کشور و قائم مقام رئیس شورای عالی مدیریت کشور در محل وزارت کشور برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رحمانی فضلی پس از پایان این جلسه با حضور در جمع خبرنگاران ضمن تسلیت مجدد به خانواده های درگذشتگان حادثه زلزله در کرمانشاه طی سخنانی اظهار داشت: تمامی اقدامات صورت گرفته در مناطق زلزله زده در دومین جلسه صبح امروز ستاد عالی مدیریت بحران مورد بررسی قرار گرفت و نیازها، ضعف ها و مطالبات را هم مورد ارزیابی قرار دادیم.

وی با بیان اینکه مهم ترین مسئله در شرایط کنونی تأمین آب، برق و گاز مردم این مناطق است، افزود: طبق گزارش‌هایی که مسئولان امر در این جلسه ارائه کردند خدمات برق و آب صد درصد در این مناطق وصل و جاری شده منتها به دلیل پس‌لرزه‌ها در برخی مناطق با مشکل کدری آب مواجه هستیم، همچنین در زمینه گازرسانی در حدود 50 درصد مناطق گاز وصل شده و در سایر مناطق و موارد هم کارشناسان در حال نشت‌گیری هستند تا این موضوع هم به طور کامل وصل شود.

وزیر کشور با بیان اینکه تا کنون حدود 24 هزار چادر در مناطق زلزله زده توزیع شده است، ادامه داد: در این جلسه تصمیم‌ گرفته شد که 10 هزار چادر دیگر هم به این مناطق ارسال شود.

رحمانی فضلی اسکان مردم زلزله زده را مهم ترین مسئله عنوان کرد و اظهارداشت: در این رابطه در جلسه ای که روز گذشته با حضور رئیس جمهور برگزار شد قرار شد مردمی که قصد دارند خانه اجاره کنند به آنها اجاره پرداخت شود و یا آنهایی که نیاز به کانکس و چادر دارند در اختیارشان قرار بگیرد و این‌کار با اولویت مناطق روستایی که با تخریب بیشتر و شرایط آب و هوایی سردتر مواجه هستند انجام می شود.

وی ادامه داد: همچنین در جلسه امروز مقرر شد وزارت راه و شهرسازی در زمینه اسکان مردم در این مناطق برنامه زمانبندی شده ارائه کند و در این برنامه اسکان موقت و هم ساخت دائمی خانه ها را مشخص کنند.

وزیر کشور گفت: قرارگاه خاتم سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام آمادگی کرده که ساخت مساکن روستایی را برعهده بگیرد که قرار شد این کار با هماهنگی وزارت راه و شهرسازی که متولی این‌کار است انجام شود.

رحمانی فضلی از اعلام آمادگی کمیته امداد برای تأمین مسکن افراد تحت پوشش این کمیته خبر داد و گفت: تمامی دستگاه ها برای ارائه خدمات اعلام آمادگی کردند لذا جلسه ستاد به منظور ایجاد هماهنگی بیشتر در خدمت‌رسانی بهتر و مطلوب‌تر به مردم به طور مرتب تشکیل خواهد شد.

وی با مهم خواندن مقوله برقرای امنیت در مناطق زلزله زده و شرایط بحرانی گفت: در زمینه برقراری امنیت در مناطق زلزله زده قرارگاه نیروی انتظامی مسئول تأمین امنیت شد که نیروهای سپاه و ارتش به آنها در انجام این کار کمک خواهند کرد.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۴۶۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط مشکل مسکن با کمبود پرستار در شهر‌ها/ تعرفه ترجیحی پاسخگوی نیاز پرستاران نیست

یوسف رحیمی معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری کشور در گفت وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، در رابطه با تعرفه ترجیحی پرستاران در مناطق محروم اظهار کرد: تعرفه ترجیحی با هدف نگه داشت پرستار در مناطق محروم ایجاد شده است. در این طرح تعرفه پرستاران با توجه به میزان محرومیت منطقه‌ای که در آن حضور دارند افزایش می‌یابد.

وی ادامه داد: مناطق محروم تعرفه خاص خودشان را دارند و همه به یک شکل نیستند. تعرفه‌های پزشکی براساس محرومیت شهرها و میزان برخورداری آن ها با یک دیگر متفاوت است.

معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری کشور افزود: بخشی از نیرو‌های مناطق محروم را نیرو‌های بومی تشکیل می‌دهند، اما قالب ارائه دهندگان خدمت سلامت در این مناطق بومی نبوده و به صورت اجباری، برای گذراندن طرح یا به صورت اختیاری در آن مناطق حضور دارند. بنابراین وزارت بهداشت برای نگه داشت پرستاران درمناطق محروم باید جذابیت‌های لازم را ایجاد کند که طرح تعرفه ترجیحی مناطق محروم، یکی از همین جذابیت‌ها است.

رحیمی با بیان اینکه بیمارستان‌های مناطق محروم ضریب اشغال کمی دارند افزود: منظور از ضریب اشغال تعداد بیمارانی است که در یک ماه بستری می‌شوند؛ باتوجه به این موضوع اگر به پرستاران این مناطق تعرفه ترجحی هم اضافه شود باز هم نمی‌تواند پاسخگوی نیاز آنها باشد.

وی تصریح کرد: در مناطق کمبرخوردار تجهیزات پزشکی به اندازه لازم وجود ندارد بنابراین مردم به شهر‌های بزرگ‌تر رفته تا خدمات درمانی دریافت می‌کنند در نتیجه تعداد بیماران بیمارستان‌های مناطق محروم کم و سپس تعرفه نیز کاهش می‌یابد اکنون اگر تصور کنیم که تعرفه‌های ترجیحی در همه جا ۱۰۰ درصد افزایش داشته باشد بازهم پاسخگوی هزینه‌زندگی پرستاران نیست. ضریب اشغال در بیمارستان‌های تهران بیشتر از ۷۰ یا ۸۰ درصد است درحالی که همین آمار در مناطق محروم به ۳۰ یا ۴۰ درصد می‌رسد.

معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری کشور گفت: طرح تعرفه ترجیحی مناطق محروم یک طرح خوب و روبه جلو است؛ اما به عقیده بنده تاثیر مثبتی در جهت حفظ و نگه داشت پرستار در مناطق محروم نخواهد داشت. البته که الان برای قضاوت قطعی بسیار زود است و باید صبر کرد تا نتیجه خروجی سامانه‌های پرداخت مشخص شود.

رحیمی با اشاره به اسکان پرستاران در مناطق محروم یادآور شد: طبق قانون باید اسکان نیروی طرحی با محل کار باشد؛ اما قالباً این قانون اجرا نشده و پرستار مجبور است خانه‌ای اجاره کرده و هزینه اسکان را پرداخت کند. یکی از اقداماتی که می‌تواند ماندگاری پرستار را در مناطق محروم بیشتر کند اسکان است.

وی در پایان به معضل اسکان در شهر تهران اشاره کرد و گفت: حتی در مناطق برخوردار مانند تهران، معضل اسکان وجود دارد. اکنون تعداد پرستاران تهران هم پاسخگوی نیاز این کلانشهر نیست. اگر بخواهیم از شهر‌های دیگر پرستار جذب کنیم، حتما باید به فکر اسکان آنها باشیم. یکی از دلایل کمبود پرستار همین موضوع اسکان است، زیرا تامین مسکن در شهر‌های بزرگ بسیار سخت است، زیرا نسبت به شهر‌های کوچک‌تر اجاره خانه بیشتری را باید پرداخت کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عزم دولت برای تأمین مسکن جدی است
  • روستاها آغازگر جهش تولید با مشارکت مردم هستند
  • ارتباط مشکل مسکن با کمبود پرستار در شهر‌ها/ تعرفه ترجیحی پاسخگوی نیاز پرستاران نیست
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • توجه به معلمان در اولویت امور قرار گیرد
  • صبحگاه مشترک نیرو‌های مسلح در بوکان برگزار شد
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست
  • سازه‌های کشور باید در برابر زلزله‌های ۸ ریشتری مقاوم باشند
  • اجرای طرح‌های آبخیزداری در کشور راه مقابله با سیلاب است