Web Analytics Made Easy - Statcounter

حزب کارگزاران سازندگی ایران طی بیانیه‌ای جانباختن تعدادی از هموطنان در حادثه زلزله غرب کشور و کرمانشاه را تسلیت گفت.

به گزارش ایسنا، متن این بیانیه به شرح زیر است:

«به نام خدا

بار دیگر زمین لرزید و خانه‌ها و خانواده‌های هم‌میهمانمان را ویران کرد. آوار زلزله‌ای که در استان کرمانشاه بر سر مردم این استان فروریخت، یک ملت را سیاه‌پوش کرد و موجی از حمایت‌های مردمی و دولتی و حاکمیتی را برانگیخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حزب کارگزاران سازندگی ایران نیز همچون دیگر شهروندان ایران این حادثه را تسلیت می‌گوید و تمام توش و توان خود را چه در سطح ملی و چه در شاخه استانی حزب مصروف این فاجعه انسانی می‌کند؛ چنان که دوستان و همفکران ما در حزب کارگزاران سازندگی کرمانشاه با وجود آنکه خود در معرض آسیب این حادثه بودند در این ایام  همه‌ی تلاش خویش را به حل معضلات و مشکلات کوتاه‌مدت این حادثه معطوف کردند.

اما ما وظیفه خود را به عنوان یک حزب سیاسی ملی فراتر از این تسلیت و همراهی در کوتاه‌مدت می‌دانیم:

اول، ما معتقدیم در برابر بلایای طبیعی مانند زلزله اگر نمی‌توان "پیش‌گویی" کرد باید "پیش‌گیری" کرد. ما عالم و دانشمند علوم طبیعی و معارف دینی نیستیم که علل طبیعی و غیرطبیعی وقوع زلزله را ریشه‌یابی کنیم. اما می‌توانیم تأکید کنیم ساختار فنی و مهندسی کشور به شدت نیازمند بازنگری و آماده‌سازی درباره زلزله است چراکه میهن ما از جمله کشورهای زلزله‌خیز است. فارغ از دعواهای جناحی و حزبی، فاجعه مسکن مهر و سستی دیگر ساختمان‌های دولتی در هر دولتی -همان‌طور که رئیس محترم جمهور و معاون اول ایشان گفتند- باید ریشه‌یابی و چاره‌جویی شود.

دوم، در کنار بازسازی نظام فنی و مهندسی کشور به‌خصوص ساختمان‌سازی، ما نیازمند تقویت ناوگان خدماتی و امدادرسانی کشور هستیم. تجهیز نیروهای واکنش سریع، هماهنگی برای ارائه خدمات مناسب پزشکی، تقویت امدادرسانی و حمایت از جان انسان‌ها باید در اولویت دولت و نهادهای عمومی کشور قرار گیرد. همچنین کمبود بیمارستان در شهرستان‌ها و استان‌ها مسئله مهمی است که باید برای آن چاره‌جویی شود.

سوم، ما معتقدیم فجایع ملی درخور برخورد ملی است. در امدادرسانی و حتی ریشه‌یابی برای حل و کاهش آسیب‌های انسانی از این دست، تفاوتی میان اصولگرا و اصلاح‌طلب، این دولت و آن دولت، این نهاد و آن نهاد نباید وجود داشته باشد. دامن زدن به اکاذیب، شایعات و خبرسازی‌ها برای اختلاف قوا و نهادهای کشور در شرایط بحران ملی و انسانی به شدت ناروا و غیراخلاقی است. بخشی از این اختلاف‌افکنی‌ها کار دشمنان این ملت است اما مهم‌تر از آن شکاف رو به فزونی میان نیروهای سیاسی و نیروهای اجتماعی، سیاستمداران و عامه مردم است که می‌تواند با افزایش موج بی‌اعتمادی، کیان و حمیّت ملی ایران را تهدید کند.

کارگزاران سازندگی ایران معتقد است از همین امروز اصلاح نظام فنی و مهندسی کشور، اصلاح نظام خدماتی و بهداشتی کشور و اصلاح نظام تبلیغاتی و اطلاع‌رسانی کشور باید در دستور کار قرار گیرد.

خوشبختانه همدلی و همدردی مردم در این حادثه و حوادث مشابه نشانگر حفظ روحیه وحدت ملی در ایران بود اما این کافی نیست. کشور در این مقطع تاریخی واقعا نیاز به توسعه و عمران و آبادانی دارد. باید به هر صورتی از گردنه بحران‌های سیاسی و اقتصادی عبور کرد و بودجه عمرانی کشور را در وضعیت مطلوب و رو به رشد و توسعه قرار داد. باید با تقویت پروژه‌های عمرانی –که در عمل به علت کمبود بودجه تعطیل شده‌اند– مانع از غلبه ویرانی بر سازندگی شد. سازندگی نیاز روز کشور است. سازندگی شرط زندگی است. باید برای زندگی به سازندگی پرداخت.

کارگزاران سازندگی ایران امیدوار است با ایجاد کارگروه‌های فنی و تخصصی در ارکان خود به زودی به طرح پیشنهادات و اقدامات عملی در این زمینه بپردازد و به سهم خود برای خروج از این بحران که هر لحظه در کمین میهن ماست، اقدام کند.»

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۴۸۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اکسپو وعده صادق ۲ بود/ لزوم اصلاح رفع تعهد ارزی از ۳ کشور همسایه

به گزارش خبرنگار مهر، محمدمهدی برادران معاون صنایع عمومی وزیر صمت امروز در آئین پایانی ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (ایران اکسپو ۲۰۲۴) اظهار کرد: در این دور از نمایشگاه بیش از ۳۵ مقام عالی رتبه خارجی حضور بهم رساندند؛ همچنین میزبان ۲۲۰۰ بازرگان خارجی از ۸۸ کشور بودیم.

وی افزود: پیام این نمایشگاه، توانمندی‌های صادراتی ایران بود. توانمندی‌هایی که باعث شد در شرایطی که دوست و دشمن احساس می‌کردند ما نمی‌توانیم این ظرفیت را بالفعل کنیم، اما ما این ظرفیت را عملیاتی کردیم و در کنار امنیت و اقتدار کشور، فرصت‌های تجاری کشور را به نمایش گذاشتیم و به تعبیر یکی از غرفه داران «این وعده صادق ۲ بود که انجام شد.»

برادران ادامه داد: من نمایشگاه‌های زیادی افتتاح کردم اما این نمایشگاه تنها رویدادی بود که هم غرفه داران راضی بودند و هم جلسات B۲B و مذاکرات زیاد و فشرده‌ای انجام شد؛ تاجران زیادی از شهرهایی همچون اصفهان و شیراز بازدید کردند.

تدوین برنامه رشد تولید همراه با رشد صادرات در وزارت صمت

معاون وزیر صمت با اشاره به اینکه لازمه جهش تولید، جهش صادرات است، افزود: در ابتدای سال به ازای گروه‌های کالایی برنامه رشد تولید به همراه رشد صادرات تنظیم کردیم. امروز به ظرفیتی رسیده ایم که نیاز بیشتری به تولید محصول برای کشور نداریم بلکه اگر می‌خواهیم جهش تولید داشته باشیم باید نسبت به خلق محصول برای برای بازارهای جدید که عمدتاً بازارهای صادراتی هستند، اقدام کنیم. این گروه‌های کالایی مشخص شده است.

وی افزود: بهره وری بالاتر واحدهای موجود در حوزه صنایع، استفاده از ظرفیت تولید بدون کارخانه، نشان سپاری تجاری و… از جمله ظرفیت‌هایی است که می‌تواند به منجر به ارائه محصولات بهتر باشد.

حواشی عکس برادران در رسانه‌های معاند

برادران با بیان اینکه محصولات ارائه شده در این نمایشگاه محصولات صادراتی ایران است و شرکت‌های حاضر نیز شرکت‌های برتر صادراتی هستند، گفت: اگر می‌بینیم رسانه‌ای که محل تأمین منابع آن دشمنان ما هستند و عناد خود را با کشور ما نشان داده با درج عکسی یا نقدی طعنه‌ای به یک محصول صادراتی ما می‌زند یعنی ما راه را درست پیموده ایم؛ بنده دیروز از غرفه لوازم خانگی بازدید کردم که این رسانه عکسی منتشر کرد که در قالب آن عکس فلان محصول آشپزخانه به نمایش گذاشته شده بود که از منظر این رسانه ارزش صادراتی نداشت! این مساله نشان می‌دهد ما در مسیر درستی حرکت می‌کنیم. اگر این محصول به ایران قاچاق می‌شد ایرادی نداشت اما حالا که خودمان این محصول را صادر می‌کنیم مورد انتقاد قرار می‌گیریم. در واقع این مساله نشان می‌دهد که از خام فروشی در حال فاصله گرفتن هستیم و در حال صادرات کالاهای قاچاق پذیر هستیم.

باید چالش‌های حوزه حمل و نقل رفع شود

وی در ادامه به اشاره به مشکلات حوزه صادرات افزود: اگر مسائل مربوط به حمل و نقل داخلی و خارجی حل نشود به توفیق نخواهیم رسید و باید حتماً مشکلات در این بخش حل شود؛ یکی از موضوعات مورد تاکید غرفه داران این بود که دبیرخانه ایران اکسپو تعطیل نشود و مشکلات را به صورت مستمر دنبال کند.

برادران ادامه داد: مساله بعدی بحث تبادلات مالی است؛ امروز نزدیک به ۵۰ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی داریم پس در ادامه می‌توانیم به آمار بیشتری دست یابیم. در برخی از مذاکراتی که با هیأت‌های مقابل داشتیم و آمار را ارائه می‌کردیم طرف خارجی اعلام می‌کرد که آمارشان چند برابر است که نشان می‌دهد صادرات ایران در گمرکات آنها ثبت شده اما در گمرکات ما ثبت نشده بنابراین آمار صادراتی ما از منظر آنها بالاتر بود.

لزوم حذف رفع تعهد ارزی از پاکستان، افغانستان و عراق

وی با بیان اینکه مبادلات تجاری را می‌توان حل کرد و استفاده از رمزارزها را می‌توان جدی تر در دستور کار قرار داد، گفت: رفع تعهد ارزی از کشورهای همسایه خواسته مجموعه بازرگانان ماست که باید در گروه کالایی خاص به ویژه گروه کالاهای نهایی از کشورهایی مثل عراق، پاکستان و افغانستان برداشته شود و ما باید پول خود را به رسمیت بشناسیم؛ اینکه کسی از ما با ریال خرید کند و ما بگوییم با دلار رفع تعهد ارزی کند، توهین به پول ملی ماست. باید در گروه کالایی خاص بازرگانان با اعمال شفافیت از کارخانجات خرید کنند.

معاون وزیر صمت تصریح کرد: در حوزه استاندارد هم هنوز چالش‌هایی داریم. ما سختگیرانه عمل می‌کنیم که بعضاً مانع صادرات می‌شود بنابراین باید این چالش هم رفع شود.

وی گفت: باید مناطق آزاد به سکوهای صادراتی تبدیل شوند اما هنوز در مدار حوزه قاچاق و واردات می‌چرخند باید تلاش کنیم رویکرد این مناطق، صادرات محور شود. همچنین کمک‌های شرکت کشتیرانی و بنادر به مجموعه ما کمک کند تا به اهداف خود در حوزه صادرات برسیم.

کد خبر 6094308 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • پایان باشکوه بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک ایران
  • میزگرد بهره وری در حمل و نقل ریلی
  • برخورد قاطع و موثر با سرقت/ هوشمند سازی در دستور کار پلیس
  • پیشنهادات مهم دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه ریزی کشور
  • اکسپو وعده صادق ۲ بود/ لزوم اصلاح رفع تعهد ارزی از ۳ کشور همسایه
  • پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌‌ریزی کشور
  • پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • پیشنهادات مهم دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • پیشنهادات مهم «دیوان محاسبات» برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • انتقال فناوری به حوزه کشاورزی باید در دستور کار قرار گیرد