Web Analytics Made Easy - Statcounter

با گذشت شانزده روز از عملیات مهار فوران چاه 147 رگ سفید، نخستین لوکیشن تکمیل و دکل 93 فتح به موقعیت C انتقال یافت.

به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان، در شانزدهمین روز فوران چاه 147 رگ سفید، کار احداث موقعیت c حفاری برای مهار فوران این چاه از کف به اتمام رسید و آن گونه که پیش بینی شده بود در روز هفدهم دکل حفاری 93 فتح به این موقعیت منتقل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این موقعیت یک حلقه چاه عمودی برای مهار چاه از عمق Bottom Kill حفاری می گردد که در صورت عدم توفیق در عملیات مهار از سطح به عنوان گزینه دوم برای مهار چاه از عمق عمل خواهد کرد.

در نشستی که با عالی پور مدیر عامل شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب در محل فرماندهی عملیات مهار چاه برگزار شد، مقرر گردید نخستین محموله دکل 93 فتح شرکت ملی حفاری ایران به موقعیت C ارسال شود که توسط شرکت ملی حفاری ایران عملیات جا به جایی دکل آغاز شد.

با استقرار کامل این دکل، عملیات حفاری با هدف رسیدن به عمق 2400 متری و کنترل فوران چاه 147 رگ سفید در صورت عدم توفیق در مهار از سطح، آغاز می شود. احداث موقعیت چاه a نیز برای مهار فوران چاه 147 رگ سفید در مراحل پایانی قرار دارد و دکل 94 فتح شرکت ملی حفاری ایران نیز به این موقعیت اعزام خواهد شد.

احداث این لوکیشن ها در ساختار سنگی رگ سفید به طور معمول بیش از شش ماه و بعضا تا هشت ماه به طول می انجامد اما این بار با تمهیدات ویژه و مدیریت جهادی، ظرف دو هفته به اتمام رسیده است که در نوع خود بی سابقه است.

برای آغاز عملیات مهار چاه 147 رگ سفید از سطح نیز یک گام بلند دیگر باقی مانده و آن خارج سازی آخرین بقایای دکل سوخته 95 فتح از دهانه چاه است. بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته در نشست مقرر گردید ادامه کار پاکسازی محوطه چاه 147 پس از تسطیح و ایمن سازی محوطه توسط ماشین آلات راه سازی مدیریت ترابری و پشتیبانی تولید، از سر گرفته شود. با این وجود دو دستگاه از مخازن موجود در فاصله بسیار نزدیک به آتش، توسط مهارگران و با استفاده ار بلدوزرهای مدیریت ترابری از محوطه خارج شد.

آسفالت جاده های دسترسی به چاه 147 و موقعیت c، شن ریزی و مخلوط ریزی تمام جاده های منطقه و ایمن سازی خطوط انتقال آب از دیگر تصمیمات نشست بود.

 عالی پور در نشست اظهار داشت: بار دیگر رعایت مقررات ایمنی را توسط همه عوامل حاضر در منطقه مورد تاکید قرار داد و اعلام کرد تمامی نیروها از همه شرکت های حاضر در عملیات تحت فرماندهی مدیریت امور فنی اقدام می کنند.

وی با تحسین همدلی و صمیمیت مدیران شرکت های مناطق نفت خیز جنوب و ملی حفاری گفت: مقدمات این عملیات با توکل به خدا و همدلی و دل سوزی نیروهای عمل کننده با سرعت و شتاب کم نظیری پیش رفته است و انشاءالله در ادامه تا پایان کار نیز این همدلی و هماهنگی استمرار خواهد داشت.

عالی پور از محل احداث موقعیت های حفاری C و A عملیات ایمن سازی استخر 130 هزار بشکه ای، احداث استخر 70 هزار بشکه ای، محوطه چاه 147 و چیدمان پمپ ها و ادوات آتش نشانی بازدید کرد.

 

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۵۲۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد

مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران از انتشار نخستین فراخوان نیاز پژوهشی این شرکت در سال ۱۴۰۳ خبر داد.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت ملی حفاری ایران، محمدعلی بیگ‌زاده گفت: در سال «جهش تولید با مشارکت مردم» این شرکت در نظر دارد نیاز پژوهشی خود را که با همکاری واحدهای مختلف فنی و عملیاتی شناسایی می‌شوند، در مقاطع مختلف زمانی و براساس نظام پژوهش، فناوری و تجاری‌سازی وزارت نفت، میان دانشگاه‌ها، پارک‌های علم و فناوری و مراکز علمی، فراخوان کند.

وی عنوان نخستین فراخوان پژوهشی سال ۱۴۰۳ را «تهیه و تدوین دانش‌ فنی، فناوری طراحی و پیاده‌سازی ثبت نرم‌افزار تخصصی مهندسی و عملیات نمودارگیری سطحی با قابلیت تطبیق با مجموعه‌های نمودارگیری سطحی» بیان کرد و افزود: این پروژه با همکاری متخصصان شاغل در واحدهای فنی و مدیریت خدمات ویژه حفاری شرکت تعریف و نهایی شده است و از طریق طرح پژوهشی اجرا می‌شود.

مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران در ادامه گفت: موضوع این طرح شامل ساخت نرم‌افزار تخصصی مهندسی عملیات نمودارگیری سطحی است که پیش از این نیز یک نوبت فراخوان شده است و اکنون براساس مصوبات نشست‌های کارگروه داوری و با توجه به اصلاحیه‌های انجام‌شده، دومین فراخوان آن منتشر شد.

بیگ‌زاده درباره راه‌های دسترسی و مشاهده فراخوان بیان کرد: این فراخوان در سامانه اجرایی تقاضا و عرضه پژوهش و فناوری (ساتع) به آدرس www.sate.atf.gov.ir و سامانه نظام ایده‌ها و نیازها به آدرس www.nan.ac قابل مشاهده است و پژوهشگران می‌توانند پیشنهاد خود را در قالب فرم پیشنهاد طرح پژوهشی روی سایت به آدرس www.rtd.nioc.ir تهیه و همراه با نامه رسمی از سوی معاونت پژوهشی دانشگاه یا رئیس پارک علم و فناوری مربوطه در سامانه ساتع ارسال کنند.

وی گفت: اطلاعات تکمیلی مربوط به طرح پیش‌گفته روی سامانه قابل دسترس بوده و آخرین مهلت بارگذاری پیشنهادها برای علاقه‌مندان تا پایان اردیبهشت امسال است. شماره‌تلفن‌های ‌ ۰۶۱۳۴۱۴۴۳۵۸ و ۰۶۱۳۴۱۴۴۳۲۰ برای پاسخ‌گویی به پرسش‌ها اختصاص دارد.

دیگر خبرها

  • عملیات حفاری خط ۱۰ متروی تهران
  • تحولات اوکراین| سکوت کاخ سفید درباره نابودی ۶ موشک دوربرد
  • انجام عملیات حفاری تحت نظارت آب منطقه‌ای/استخراج از معدن با بیل مکانیکی انجام می‌شود
  • تکمیل طرح‌های آبی مشگین‌شهر نیازمند ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار است
  • ۸۵ درصد از شبکه آبیاری سد حوضیان الیگودرز اجرا شد
  • عملیات اروپا در دریای سرخ نتوانست عملیات دریایی یمن را مهار کند
  • ۲ عملیات موفق امدادرسانی در آب های بوشهر و خارگ انجام شد
  • نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • حفر و تکمیل ۸ حلقه چاه نفت در مناطق نفت‌خیز جنوب
  • وعده معاون رئیس جمهور برای تکمیل خط انتقال آب شهرستان بهمئی