Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سال های گذشته ترس از فضای مجازی عقب ماندگی های زیادی برای کشور به همراه داشته است بر ضرورت حمایت جدی تر از بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد.

رمضانعلی سبحانی فر روز پنج شنبه با حضور در غرفه ایرنا در یازدهمین نمایشگاه رسانه های دیجیتال افزود: ترس مسئولان از این فضا در سال های گذشته موانع زیادی ایجاد کرده بود و اجازه حرکت های مناسب نمی داد و این سبب عقب ماندن کشور شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه عده ای معتقد بودند باید سرعت اینترنت در کشور پایین باشد، گفت: این درحالی است که ایجاد فضای کسب و کار در فضای اینترنت با سرعت مناسب ممکن است و علاوه برآن سرعت خوب اینترنت می تواند به توسعه فرهنگی کشور و تولید محتواهای مناسب کمک کند.
سبحانی فر به شکسته شدن فضای ترس از اینترنت در دولت های یازدهم و دوازدهم اشاره کرد و خواستار حمایت جدی تر همه مسئولان از این بخش رو به توسعه شد.
عضو کارگروه ارتباطات و فناوری اطلاعات مجلس شورای اسلامی به برگزاری یازدهمین نمایشگاه رسانه های دیجیتال اشاره کرد و گفت: امسال این نمایشگاه نسبت به سال های گذشته بهتر شده است و استقبال بیشتری از آن شده و از نظر کیفی هم بهتر شده است.
نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی بر ضرورت تلاش بیشتر برای یافتن جایگاه مطلوب تر در این فضا تاکید کرد و خاطرنشان ساخت:تلاش نکردن در این باره به عقب ماندگی کشور منجر خواهد شد.
سبحانی با بیان اینکه امروز همه امور اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی بربستر فضای مجازی قرار گرفته است گفت: اگر غفلت شود از جامعه جهانی خیلی عقب خواهیم ماند و بنابراین ضروری است تلاش بیشتری صورت گیرد.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: هرچه بیشتر در این زمینه تلاش شود رشد و توسعه کشور بیشتر خواهد شد گرچه حرکت های خوبی انجام شده اما نیاز به شتاب بیشتر است.
وی بر فراهم سازی بسترهای مناسب در زمینه ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد و ادامه داد: فراهم شدن بسترهای مناسب سبب خواهد شد بخش خصوصی و استارت آپ ها بتوانند در این فضا وارد شده و سرعت کشور در همه بخش ها را بیشتر کنند.
سبحانی فر از توجه ویژه مجلس شورای اسلامی به بخش آی.سی.تی خبرداد و خاطرنشان ساخت: در برنامه ششم توجه خیلی زیادی به این بخش شده است به گونه ای که در آن قید شده همه روستاها در طول این برنامه باید به اینترنت متصل شوند.
رئیس کار گروه ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه در برنامه ششم به دیجیتال شدن روستاها اشاره شده است گفت:همچنین تاکید شده است کسب و کارها در این فضا باید بیشتر شود.
به گفته وی، در این برنامه به بخش آموزش، کشاورزی، سلامت به عنوان چهار محور اصلی تاکید شده است که بایستی در این جهت بتوانیم پیش برویم و این تکلیف قانونی است.
یازدهمین نمایشگاه رسانه های دیجیتال که 20 آبان ماه جاری در مصلای تهران آغاز به کار کرده فردا ( جمعه) پس از 7 روز فعالیت به کار خود پایان می دهد.
اقتصام**2078**1569** خبرنگار:محمد مهدی بهرامی **انتشار: علی حبیبی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۵۴۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ایجاد فضای مناسب برای مشارکت مردم در تحقق شعار سال

استاندار کردستان در شورای برنامه‌ریزی استان در سنندج اظهار کرد:  جهش تولید با استفاده از ظرفیت و مشارکت مردمی تکلیفی است که مقام معظم رهبری در سال‌جاری از ما مطالبه کرده‌ان و این مهم بدون مشارکت مردم در حوزه اقتصاد و رفع مشکلات محقق نمی شود.

اسماعیل زارعی‌کوشا افزود: در کنار جهش تولید موضوع مشارکت مردم بسیار مهم است و باید در این حوزه برنامه‌ریزی جدی داشته باشیم.

وی با تاکید براینکه مسئولان باید زمینه را برای مشارکت مردم در تحقق شعار سال فراهم سازند، بیان کرد: جامعه دانشگاهی و جوانان متخصص در هر حوزه باید دسترسی لازم را به برنامه‌هایی که دستگاه‌های دولتی ارائه می‌کنند داشته باشند تا در مورد آن نظر دهند.

کردستان ظرفیت ایجاد بندر خشک را دارد

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان نیز در این جلسه اظهار کرد: استقبال از افتتاح راه آهن نشان می‌دهد این ظرفیت در قالب بندر خشک در این استان وجود دارد که باید از آن به نحو احسن استفاده شود.

کیومرث حبیبی با بیان اینکه خیلی از محصولات که در کردستان تولید و یا از کشور عراق وارد می‌شود از طریق بندر خشک به سایر نقاط دور و نزدیک کشور ارسال می‌شود، گفت: از کردستان به سمت دورترین نقاط ایران زاهدان و از آنجا به پاکستان و ... محصولاتی که تولید می‌شود صادر خواهد شد.

 وی بیان کرد: قرارداد ۷ هزار تن غلات و ۴۰۰ هزار تن سیمان با کشور عراق بسته شده و از طریق سیستم راه آهن در حال انتقال به مرز شلمچه است.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • مخالفت عضو هیئت رئیسه مجلس با جدایی ری از تهران
  • روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد
  • نماینده مجلس: طرح هادی از تخلف ساخت وساز در روستاهای البرز می کاهد
  • ۱۱۵ کیلومتر فیبر نوری در شهرهای استان بوشهر اجرا شد
  • لزوم ایجاد فضای مناسب برای مشارکت مردم در تحقق شعار سال
  • نماینده مردم زنجان : دولت جدیت لازم برای استفاده از افراد توانمند را نداشت/ مجلس در انتسابات تاثیر منفی گذاشت/ چالش‌هایمان بیشتر خواهد شد
  • جزییات بودجه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • گام بلند شهرداری اصفهان در بودجه‌ریزی حوزه فناوری اطلاعات
  • آخرین وضعیت رفع فیلتر گوگل پلی
  • شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور کرمانشاه توسعه می‌یابند