Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: مدیرکل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد خطاب به مجمع خیرین بانوان سلامت استان، گفت: فعالیت شما ارزنده و برای نسل های آینده، اقدامی ماندگار خواهد بود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، حجت الاسلام سید نورالله جنتی پور، مدیرکل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد امروز (25 آبان) در نشست مشترک با مجمع خیرین بانوان سلامت این استان در یاسوج، گفت: سازمان اوقاف و امور خیریه احیا، ایجاد، مرمت و نگهداری از موقوفات، عمران و آبادانی بقاع متبرکه و فعالیت در حوزه قرآنی را جزء ماموریت های خود می داند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

جنتی پور با بیان اینکه این فعالیت ها از ماموریت های اصلی سازمان محسوب می شود، اظهار داشت: سازمان اوقاف و امور خیریه در راستای وظیفه شرعی و قانونی، احیاء، ایجاد و نگهداری از موقوفات جهت اجرای امینانه نیت واقفین را برعهده دارد.

 

این مسئول فرهنگی و اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه اوقاف مالک موقوفات نیست، ابراز داشت: این سازمان متولی موقوفه در جهت نیات واقفین را انجام می دهد.

 

وی در ادامه، خاطرنشان کرد: عمران و آبادانی بقاع متبرکه از وظایف این سازمان بوده که نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان تاکیده ویژه ای بر عمران این مکان های مقدس دارند.

 

جنتی پور خدمت به امامزادگان واجب ‌التعظیم را از ماموریت‌ ها و وظایف اوقاف و امور خیریه دانست و گفت: اگر وقف در استان ما گسترش پیدا کند، بسیاری از مشکلات، محرومیت ‌ها و فقرها از بین خواهند رفت.

 

مدیرکل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد خطاب به مجمع خیرین بانوان سلامت استان، گفت: فعالیت شما ارزنده و برای نسل های آینده، اقدامی ماندگار خواهد بود.

 

وی ضمن تاکید بر اینکه بانوان در ایجاد مشارکت های عام المنفعه نقش مهمی دارند، یادآور شد: اگر این فعالیت ها از قبل وقف صورت گیرد، ماندگارتر می شود.

 

جنتی پور ضمن تاکید دوباره بر اینکه تغییر نیت واقف به هیچ عنوان قابل تغییر نیست، اضافه کرد: بعضی از افراد در استان فکر می کنند که می توان به سادگی تغییر در جهت وقف ایجاد کرد که این امر به هیچ وجه قابل تغییر نیست.

 

این مسئول فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد فعالیت های مجمع بانوان خیرین سلامت استان را ستود و ابراز داشت: وقتی موقوفه ای در زمینه سلامت مردم ایجاد شد، نشانه اهتمام بانوان خیر در این راستا بوده و تاثیرگذاری فراوانی در جامعه دارد.

 

وی مردم ایران را ملتی خیراندیش و نوع دوست دانست و اذعان کرد: نوع دوستی به صورت ذاتی در ایرانیان وجود داشته و سیل کمک ها به مردم زلزله زده کرمانشاه و دیگر مناطق، ناشی از این فرهنگ است.

 

جنتی پور خاطرنشان کرد: اوقاف و امور خیریه استان این ظرفیت را دارد که از دیدگاه مجمع بانوان خیرین سلامت در راستای ترویج فرهنگ وقف در جامعه استفاده کند.

 

مدیرکل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه بانوان خیر بسیاری در استان و کشور وجود دارد، ادامه داد: فعالیت های ارزنده بانوان در امورات خیر نشانه، روح بلند آنان است.

 

وی با بیان اینکه استان کهگیلویه و بویراحمد ظرفیت های بالقوه ای در همه زمینه ها دارد، گفت: با همکاری مجمع بانوان سلامت می توان بخشی از این ظرفیت ها را بالفعل کرد.

پایان پیام/82

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۵۶۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشان‌دار شدن ۱۳۹۱ زوج نابارور در سامانه بیمه سلامت کهگیلویه و بویراحمد

سرپرست بیمه سلامت کهگیلویه و بویراحمد از نشان‌دار یک هزار و ۳۹۱ زوج نابارور در سامانه بیمه سلامت استان و استفاده از خدمات درمانی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، فروغ شباهنگ، امروز_ چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یک هزار و ۳۹۱ زوج نابارور در سامانه‌های بیمه سلامت جهت دریافت خدمات درمان ناباروری نشان‌دار شده‌اند و ۳۰۴ مادر باردار از پوشش بیمه خدمات تخصصی درمان ناباروری استفاده کرد.

وی افزود: خدمات درمان ناباروری شامل ۶۶ قلم دارو، ۲۹ قلم لوازم و تجهیزات پزشکی، ۵۷ خدمت آزمایشگاهی و هفت خدمت تصویربرداری در تعهد سازمان بیمه سلامت است.

سرپرست بیمه سلامت کهگیلویه و بویراحمد گفت: محدودیت تعداد در یکسال برای بسته‌های خدمتی IUI, IVF, ICSI ,FET برداشته شده و آزمایش‌های تشخیص ژنتیک برای مادران دارای سقط مکرر در تعهد بیمه پایه قرار گرفت.

وی نداشتن قرارداد پزشکان متخصص نازایی با بیمه‌های پایه را مشکل زوجین دانست و تصریح کرد: در راستای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و با ابلاغ مصوبه هیئت وزیران در اسفند ۱۴۰۲ همه خدمات درمانی کودکان زیر هفت سال (به استثنای داروی سرپایی) در بخش دولتی دانشگاهی رایگان شد و ۱۰۰ درصد هزینه توسط سازمان بیمه سلامت قابل محاسبه و پرداخت است‌.

کد خبر 747490

دیگر خبرها

  • توجه به توریسم درمانی در ساخت بیمارستان کلاهدوز قوچان مؤثر است
  • برآورد یک میلیاردتومانی برای ساخت بیمارستان ٣٢٠ تختخوابی شهید کلاهدوز قوچان
  • ۴۰۰ خیر مدرسه ساز در چهارمحال‌ و بختیاری وجود دارد
  • ‌ تعیین تکلیف ۷۲۸ هکتار اراضی منابع طبیعی و اوقاف در فارس
  • استفاده از اقتصاد دریا از فاصله ۱۳۰۰ کلیومتری!
  • ۳۰۰۰ جوان کهگیلویه و بویراحمد در انتظار وام ازدواج
  • بهره مندی ۱۰ هزار و ۵۰۰ سخت درمان از خدمات بیمه سلامت
  • نشان‌دار شدن ۱۳۹۱ زوج نابارور در سامانه بیمه سلامت کهگیلویه و بویراحمد
  • تبلور موقوفات منفعتی در نمایشگاه دستاورد‌های سازمان اوقاف و امور خیریه
  • فعالیت ۳۷ جایگاه عرضه سوخت مایع در کهگیلویه و بویراحمد