Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان اینکه برای ایجاد ۱۲ خانه بهداشت و 2 مرکز سلامت در کرمانشاه، دو میلیارد تومان هزینه لازم است، گفت: معتقدم که این مبلغ به راحتی می‌تواند از طریق کمک‌های داوطلبانه فعالان حوزه سلامت استان تامین شود. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد حسین صومی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در جلسه ای ضمن ابراز همدردی با خانواده‌های زلزله‌زده، بیان داشت: در این شرایط باید آستین بالا زده و به کمک مردم زلزله‌ی کرمانشاه بشتابیم و امید است که دست به دست هم دهیم تا از آلام و مشکلات زلزله‌زدگان بکاهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با تاکید بر اینکه جامعه سلامت استان می‌تواند کمک‌های شایانی را در این راستا انجام دهند، گفت: ایجاد "صندوق فعالان حوزه‌ سلامت استان" برای جمع کردن کمک‌های این قشر در استان در راستای کمک به زلزله‌زدگان یکی از قدم‌هایی است که در این راستا برداشته‌ایم.
وی افزود: از تمامی فعالان حوزه‌ سلامت استان درخواست می‌کنیم که کمک‌های خود را به این صندوق واریز کنند تا هیئت امنایی که در این راستا انتخاب می‌شوند امور مربوطه را در جهت کمک رسانی انجام دهند.
صومی در ادامه گفت: تمام کارهایی که از دستمان بر میاد باید ارائه داده و چه بسا نگهداری از زلزله‌زدگان بی سرپرست هم نیاز باشد؛ در این جلسه توافق می‌کنیم که هیئت مدیره‌ای انتخاب شده و وظایف و اقدامات مورد نیاز را احصا کنند، ما نیز کمک می‌کنیم تا اقدامات را شروع کرده و کار‌ها را پیش ببرند.
صومی بیان کرد: به طور کلی امور امدادی برعهده هلال احمر بوده و حتی آموزش در این راستا نیز برعهده‌ی آنان است؛ ما نیز وظایفی را برعهده داشته و در این راستا اقدام خواهیم کرد، اما موافق صحبت‌های دوستان بوده و معتقدم آنانی که توانمند هستند باید اقدام کنند و باید به اصول علمی و استاندارد این کار توجه شود.
وی خاطرنشان کرد: در پی آن هستیم که محوطه‌ای بزرگ فراهم کنیم تا در بحران‌ها بتوانیم به ۷۰ الی ۸۰ هزار نفر اسکان و خدمات ارائه دهیم.
وی با بیان اینکه این زلزله را ما نیر احساس کردیم، خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی تبربز ۲۰ هزار کارمند، ۱۰ هزار دانشجو و ۱۵ هزار کارکن در حوزه سلامت داشته و در مجموع با ۴۵ هزار نفر در استان در ارتباط هستیم که این افراد می‌توانند کمک‌هایی را جهت مساعدت به زلزله‌زدگان ارایه دهند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز افزود: اکیپی را در قالب این ستاد به منطقه می‌فرستیم و می‌توانیم در حوزه‌ی بهداشت و درمان کمک کنیم و همچنین استان‌های دیگر را نیز در این راستا با خود همراه کنیم.
صومی در ادامه با تاکید بر انتخاب هیئت امنا در این جلسه، یادآور شد: هیئت امنای منتخب حسابی باز کرده و تمامی افرادی فردا صبح کمک‌های خود را به حساب مربوطه واریز کنند و قول می‌دهیم هیئت رییسه از جمله اولین افرادی خواهند بود که کمک‌های خود را واریز می‌کنند.
وی با تاکید بر اینکه باید با برنامه‌ریزی و هماهنگی اقدام کنیم، بیان کرد: افرادی را منطقه اعزام می‌کنیم تا موارد مورد نیاز را احصا کرده و اعلام کنند؛ باید از همین ابتدای ماجرا و روزهای اول حادثه وارد عمل شده و اقدام کنیم.
صومی خاطرنشان کرد: تمامی کمک‌های دریافت شده در جایی هزینه می‌شود که لازم و قطعا مورد نیاز مردم زلزله زده است.
وی تاکید کرد: اعلام آمادگی کرده‌ایم تا موضوعات مربوط به بهداشت روانی و کارهای توانبخشی را در منطقه تامین کنیم.
صومی بیان کرد: تمامی کمک‌ها در جای مورد نیاز هزینه شده و این کمک‌ها با هماهنگی وزارت بهداشت و مدیریت بحران استان کرمانشاه انجام خواهد شد. 
وی با بیان اینکه برای ایجاد ۱۲ خانه بهداشت و دو مرکز سلامت در کرمانشاه، دو میلیارد تومان هزینه لازم است، گفت: معتقدم که این مبلغ به راحتی می‌تواند از طریق کمک‌های داوطلبانه فعالان حوزه سلامت استان تامین شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۴۲۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر سلامت دهان و دندان بر تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت سلامت دهان و دندان را موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن دانست و از برگزاری پویش سلامت دهان و دندان با اهداف آموزش عمومی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وبدا، زهرا سید معملی اظهار کرد: سلامت دهان و دندان به نوعی منشأ سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می‌تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی افزود: سال جاری تمرکزمان این است که از تمام حوزه‌ها و رده‌های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان مردم استفاده کنیم و از بهورز در روستاها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان اینکه عواملی که می‌تواند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کند در سایر قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری می‌کند، گفت: به عنوان مثال بین بیماری‌های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد و این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار است، همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سید معملی ادامه داد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند، بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت‌های بدن کمک شایانی می‌کند، همچنین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مسئله تنها وظیفه بهداشت‌کاران دهان و دندان و دندان‌پزشکان نیست.

وی اضافه کرد: یکی از اهداف مشخص در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که بیماری‌های دهان و بیماری‌های دیگر را ایجاد می‌کند، به مسئله بهداشت دهان و دندان پرداخته شود، البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت‌کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندان‌پزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می‌کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان اینکه هفدهم تا نوزدهم اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می‌شود، گفت: در این سه روز برنامه‌های مختلفی برای دانش‌آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم‌ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود، دندان‌پزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت می‌کنم.

کد خبر 748389

دیگر خبرها

  • کشف و ضبط بیش از ۴ تن لبنیات سنتی غیربهداشتی در کرمانشاه
  • یک فروشگاه زنجیره‌ای در آبادان پلمب شد
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • تاثیر سلامت دهان و دندان بر تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت برگزار می‌شود
  • سلامت دهان و دندان موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • ۱۵ اخطاریه دفع غیربهداشتی فاضلاب خانگی در سراوان صادر شد