Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده سپاه نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه گفت: قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) مقتدرانه آو‌ار‌برداری را شروع کرد.به گزارش بلاغ، فرمانده سپاه نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه گفت: قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) مقتدرانه آو‌ار‌برداری را شروع کرد.

سردار بهمن ریحانی اظهار داشت: این حادثه در سر پل ذهاب به‌ویژه در مناطق روستایی بیشترین خسارت را داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ازگله، ثلاث باباجانی، اسلام‌آباد و قصرشیرین هم خسارت مالی و هم جان‌باختگانی را داشته‌ایم، اما عمق فاجعه در مناطق سر پل ذهاب و مناطق روستایی بوده است.

فرمانده سپاه نبی‌اکرم (ص) استان کرمانشاه به پیگیری سپاه پاسداران برای اسکان موقت مناطق روستایی اشاره و عنوان کرد: خوشبختانه ذز چند روز نخست اقدامی که باید انجام می‌گرفت اسکان موقت بود که قبل از اسکان موقت نیز کار آواربرداری، انتقال جان‌باختگان و مصدومان به مراکز درمانی انجام شد.

وی بیان کرد: تعدادی روحانی به این مناطق اعزام شد تا بتوانند در همان روستا‌ها کار‌های تدفین انجام و در مراسمات آن‌ها شرکت کنند.

سردار ریحانی در ارتباط با بحث اسکان موقت این زلزله‌زدگان نیز گفت: اسکان موقت یعنی اینکه مردم حداقل بتوانند زیر چادر اسکان یابند که خوشبختانه کار اسکان موقت تمام‌شده و ما امروز مباحث پشتیبانی آن‌ها یعنی غذا و آب آن‌ها دنبال می‌شود.

وی با اشاره به اینکه قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) مقتدرانه و باعزت در این میدان واردشده است تصریح کرد: امروز با صراحت و قوت می‌توان گفت: روزانه ۱۵ هزار غذای گرم را بسته‌بندی می‌کنیم که بخشی توسط سپاه و بخشی توسط قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) انجام می‌شود.

فرمانده سپاه نبی‌اکرم (ص) استان کرمانشاه از دیگر خدمات انجام‌شده را توزیع صبحانه، نهار و شام مردم روستا‌های زلزله‌زده دانست و خاطرنشان کرد: در این زمینه نیز برای هر روستا یک مسئول مشخص‌شده و برای توزیع غذا به آن‌ها تحویل داده می‌شود. روزانه مباحث مردم دنبال می‌شود که خوشبختانه امروز می‌توان گفت: شش بیمارستان بزرگ صحرایی را در منطقه سرپل ذهاب مستقر کرده‌ایم.

سردار ریحانی افزود: یک بیمارستان فوق تخصصی مجهز در دانشگاه پیام‌نور سر‌پل‌ذهاب بر‌پا شد که روزانه هزاران نفر از مردم این منطقه را که مصدوم و بیمارند، ویزیت می‌کند.

وی عنوان کرد: ما خود باید به سراغ بیماران می‌رفتیم، چون برخی از بیماران و حادثه‌دیدگان شاید نتوانند به مراکز درمانی مراجعه کنند به همین منظور اکیپ‌های پزشکی و حدود ۴۰ دستگاه آمبولانسی که داریم براساس تقسیم‌بندی و اکیپ‌بندی شده به مناطق آسیب‌زده می‌فرستیم و همراه با این اکیپ‌هایی که کار پشتیبانی انجام دادند کار را انجام می‌دهند.

فرمانده سپاه نبی‌اکرم (ص) استان کرمانشاه کار آواربرداری را یک کار سنگین دانست و بیان کرد: در بحث آواربرداری امروز می‌توان با صراحت گفت: این کار توسط نیروی زمینی سپاه انجام می‌شود. بیش از یک‌هزار دستگاه مهندسی سپاه و تعداد زیادی دستگاه مهندسی قرارگاه سازندگی خاتم کار آواربرداری را انجام می‌دهند.

سردار ریحانی گفت: وضعیت بهداشتی در منطقه دارد کار را سخت می‌کند بنابراین باید هرچه سریعاً اقدامات لازم انجام شود تا مشکلت بهداشتی و درمانی در منطقه به وجود نیاید.

وی در ارتباط با مباحث امنیتی و انتظامی در منطقه نیز خاطرنشان کرد: بسیج، گردان‌های بیت‌المقدس و گردان‌های امام حسین (ع) در بحث حراست از محله‌ها و اموال مردم مراقبت می‌کنند.

فرمانده سپاه نبی‌اکرم (ص) استان کرمانشاه اظهار داشت: بسیج طرحی را دارد دنبال می‌کند به‌نحوی‌که همه استان‌ها مسئولیت چند روستا را بر عهده بگیرند که حدود چند صد روستا خواهد بود.

وی افزود: فقط ما مسئولیت سر پل ذهاب را نداریم بلکه به دیگر نقاط دیگر مانند ثلاث و ازگله نیز باید توجه شود، عمق فاجعه در آنجا کمتر است، اما آن‌ها نیز خسارت و جان‌باختگانی داشته‌اند که باید به آن‌ها توجه شود. قرار است هر استانی تعدادی از روستا‌ها را به عهده بگیرد که صفر تا صد پشتیبانی‌ها را انجام دهند. امیدواریم در روز‌های آینده این کار روند بهتر و پرشتاب‌تری بگیرد و منطقه مدیریت منطقی‌تری را به خود ببیند.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۷۱۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه

دومین هم اندیشی شهرداران مناطق ۲۲ گانه شهر تهران در سال ۱۴۰۳ با حضور عباس شعبانی معاون هماهنگی و امور مناطق، حمیدرضا صارمی معاون شهرسازی و معماری و لطف اله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران به میزبانی معاونت هماهنگی و امور مناطق برگزارشد. 

 عباس شعبانی معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران ضمن اشاره به تشکیل جلسات تخصصی در راستای برنامه ریزی درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه بر ضرورت تحقق برنامه ریزی ماهانه مناطق در راستای رسیدن حداکثری به اهداف پیش بینی شده تأکید کرد.

معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران در ادامه از درنظر گرفتن برنامه فصلی برای مناطق ۲۲ گانه خبر داد و افزود: امسال به تفکیک هر فصل بر مبنای زمان بندی مشخص هدف فصل مورد نظر را محقق خواهیم کرد و هدف گذاری برای سال پیش رو با درنظر گرفتن سقف‌های درآمدی پیش بینی شده می‌باشد که باید در راستای ارائه خدمات بهتر و کیفی‌تر به شهروندان صرف شود.

عباس شعبانی در ادامه حل کردن موضوعات مشترک و تخصصی و موارد خاص مناطق ۲۲ گانه را اولویت ۲ ماه ابتدایی سال ۱۴۰۳ دانست که باید در راس همه موضوعات قرار گرفته و برطرف گردد تا همه موضوعات مربوط به مناطق ۲۲ گانه خصوصاً در مباحث مربوط به عوارض و کمیسیون‌های ماده پنج هفت و ماده صد برای روز‌های پایانی سال ۱۴۰۳ تعیین تکلیف و برطرف شود. 

 تدوین برنامه درآمد مناطق ۲۲ گانه در سال ۱۴۰۳ بر مبنای عملکرد قابل قبول مناطق در سال گذشته

حمیدرضا صارمی معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران در ادامه ضمن تشکر از معاون هماهنگی و امور مناطق و شهرداران مناطق ۲۲ گانه در راستای فعالیت‌ها و تلاش‌های بی وقفه در سال ۱۴۰۲ افزود؛ با وجود تغییر متغیر‌های مربوط به قانون درآمد‌های پایدار شهری با فعالیت همه جانبه مناطق، سال ۱۴۰۲ را با تحقق اهداف پیش بینی شده پشت سر گذاشتیم.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با توجه به پشت سرگذاشتن روز معمار و تبریک این روز گرامی به همه‌ی معماران گفت: انشالله آینده شهر تهران بتواند یک شهر با کیفیت برای زندگی شهروندان باشد.

لطف اله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با حضور در این هم اندیشی ضمن تقدیر از عملکرد بی نظیر محق شده توسط مناطق ۲۲ گانه در سال ۱۴۰۲ و اشاره به گزارش ارائه شده طرح رصد در صحن شورای شهر تهران و تحقق ۹۸ درصدی اهداف این طرح، همت مضاعف مناطق را برای اطلاع رسانی امور و پروژه‌های انجام شده و در حال انجام مناطق به شهروندان خواستار شد.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران گفت: هر منطقه میبایست یک بسته اطلاع رسانی پروژه‌های مهم شهری که در راستای خدمت رسانی بیشتر و بهتر به شهروندان در حال انجام است را با یک شیوه مدون و اثر گذار تدوین به اطلاع مردم رساند.

فروزنده در ادامه از اختصاص بودجه مختص به مناطق ۲۲ گانه در جهت تحقق فعالیت‌های عمرانی خبر داد.

مهدی شریفیان مدیرکل برنامه ریزی و سرمایه انسانی معاونت هماهنگی و امور مناطق در ادامه این جلسه به ارائه گزارشی از موضوعات تخصصی مناطق در حوزه شهرسازی، و مالی و اقتصاد شهری و ارائه پیشنهادات ویژه مختص هر منطقه برای رفع این موضوعات پرداخت. 

در خاتمه این نشست شهرداران مناطق ۲۲، ۲۱، ۲، ۱، ۳، ۱۵، ۱۳ به بیان چالش‌ها و پیشنهادات خود در خصوص تحقق حداکثری اهداف پیش بینی شده برای مناطق در سال ۱۴۰۳ پرداختند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • ارتباط مشکل مسکن با کمبود پرستار در شهر‌ها/ تعرفه ترجیحی پاسخگوی نیاز پرستاران نیست
  • تشریح اقدامات بسیج ورزشکاران در هفته ترویج فرهنگ پهلوانی
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست
  • برنامه‌های هفته عقیدتی سیاسی سپاه در استان تهران تشریح شد
  • سپاه مظهر مشارکت مردم در حوزه‌های مختلف پیشرفت انقلاب است
  • تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه
  • شناسنامه مهمترین سند کشور است
  • برنامه‌های هفته عقیدتی سیاسی در سپاه علی بن ابی طالب(ع) تشریح شد
  • تشریح جزئیات کنگره ۲۰۰۰ شهید کهگیلویه و بویراحمد از زبان فرمانده سپاه فتح
  • برنامه‌های هفته عقیدتی سیاسی سپاه در کردستان تشریح شد