Web Analytics Made Easy - Statcounter

حیدرعلی کامیاب کلانتری روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: در این گزارش، صحنه هایی از ورزشگاه پارس به تصویر کشیده شد که با واقعیت های امروز این ورزشگاه فاصله بسیار دارد.
وی اظهار کرد: نشان دادن تصویر کارگری که با گاری در حال کار است مربوط به گذشته است، چرا که در این ورزشگاه کارهای ساخت و ساز فاز اصلی که زمین چمن و سکوی تماشاگران است به پایان رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل ورزش و جوانان استان فارس با اشاره به بازدید روز شنبه 20 آبان ماه استاندار فارس از ورزشگاه پارس گفت: آقای تبادار استاندار فارس در این بازدید دستور احداث سالن های چند رشته ورزشی دیگر در این ورزشگاه را صادر کرد و باید توجه داشت که احداث این سالن های جدید ارتباطی با زمین چمن فوتبال این ورزشگاه ندارد.
این مقام مسئول بیان کرد: در این ارتباط، سالن دو و میدانی و چندین سالن تخصصی رشته های مختلف در دستورکار قرار دارد و با تامین بودجه آن نیز ساخت و ساز آنها آغاز و در زمان بهره برداری از این بخش های جدید، این ورزشگاه به یک دهکده المپیکی تبدیل می شود.
کامیاب کلانتری درباره انتقادها درباره انجام نشدن بازی در زمین چمن فوتبال ورزشگاه پارس نیز گفت: بازی کردن در زمین چمن فوتبال این ورزشگاه مشروط به صدور مجوز از سوی شرکت توسعه وزارت ورزش و جوانان، مجری این طرح بزرگ است.
وی ادامه داد: تنها در صورت مقاوم شدن چمن، این ورزشگاه می تواند میزبان رقابت های فوتبال باشد چرا که دوست نداریم سرنوشت چمن این ورزشگاه به سرنوشت ورزشگاه های غدیر اهواز و حافظیه شیراز در اثر شتاب در برگزاری مسابقات فوتبال تبدیل شود.
مدیرکل ورزش و جوانان فارس افزود: در 6 ماه گذشته چندین ورزشگاه بزرگ با قدمت زیاد در سراسر کشور و با حمایت دولت یازدهم و دوازدهم به بهره برداری رسیده است که ورزشگاه پارس شیراز یکی از این پروژه های ملی و آبرومند ایران است که می تواند میزبان بازیهای آسیایی و حتی جهانی شود.
کامیاب کلانتری با بیان این که تقویت روح امید در جامعه از ماموریت های مهم رسانه ها است، گفت: انتشار اخبار نادرست می تواند ضمن دامن زدن به نومیدی، زمینه بی اعتمادی به رسانه های ملی را نیز فراهم کند و از این رو، ضرورت دارد که رسانه ها از جمله صداوسیما به این امر بیش از پیش توجه و از سیاه نمایی درباره اقدام های دولت پرهیز کنند.
عملیات ساخت ورزشگاه پارس شیراز در جنوب این شهر و در منطقه ای به نام میانرود سال 1376 در زمینی به مساحت 48 هکتار آغاز شد.
احداث این ورزشگاه به دلیل کمبود اعتبار با فراز و فرودهای بسیاری مواجه بود و سرانجام ورزشگاه پارس 31 فروردین ماه امسال در سفر رئیس جمهوری به استان فارس به بهره برداری رسید.
7368 / 2027
خبرنگار: حمیدرضا خلیقی ** انتشاردهنده: سیداحمد نجفی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۷۸۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیباترین تصاویر از خلیج فارس | ببینید

به گزارش همشهری آنلاین، پرتغالی‌ها نخستین استعمارگرانی بودند که به خلیج‌فارس هجوم آوردند و بخش‌های عمده‌ای از جزایر و بنادر آن را تصرف و به پایگاه‌های نظامی و حکمرانی خود تبدیل کردند، اما حکومت مرکزی ایران در زمان شاه عباس صفوی، امام قلی‌خان، سردار مبارز خود را با سپاهش روانه مبارزه با استعمارگران در جزیره هرمز کرد و این فرمانده شجاع به کمک نیروهای مردمی با تجاوزگران و استعمارگران پرتغالی موفق به شکست آنها و بیرون راندنشان از جزیره هرمز و خلیج‌فارس شد.

به این ترتیب و سرانجام پرچم کشور استعمارگر، پس از یکصد و۱۷سال تسلط استعماری و نظامی بر منطقه‌ای سوق‌الجشی از خطه دلیرپرور ایران، توسط دلاور دیگری از این دیار فرود افتاد و به جای آن، بار دیگر پرچم پرافتخار ایران در خلیج‌فارس برافراشته شد.

بیشتر بخوانید: سفر در بهشت اردیبهشت | پیشنهادهایی برای سفر به رویایی‌ترین شهرهای ایران در زیباترین ماه سال

با اینکه کشورهای غربی و برخی از کشورهای عربی، از چند قرن گذشته سعی می‌کنند تا با تمسک به تحریف نام و استفاده از عناوین جعلی بی‌پایه و ‌اساس، این منطقه مهم آبی را که همواره با نام فارس، فرهنگ و تاریخ ملت فارس شناخته شده است، در راستای منافع توسعه‌طلبانه خودشان مصادره کنند، اما هیچ وقت موفق نبوده‌اند و ایرانی‌ها اجازه این کار را به آنها نداده‌اند.

دریای پارس که در تاریخ بعدها به نام خلیج‌فارس شناخته شده، تاریخی‌ترین نام پارسی در جهان است و این دریا از ابتدای نامگذاری امپراتوری‌های جهان با نام دریای پارس، دریای آریانا و خلیج‌فارس شناخته شده است؛ به همین دلیل هم مردم کشورمان هر سال روز خلیج‌فارس را در ۱۰ اردیبهشت جشن می‌گیرند، چرا که خلیج‌فارس فقط یک اسم نیست؛ هویت، تاریخ و فرهنگ ایرانیان و شناسنامه آنان است.

کد خبر 848036 برچسب‌ها خلیج فارس خبر مهم میراث طبیعی ایران

دیگر خبرها

  • زیباترین تصاویر از خلیج فارس | ببینید
  • پیام تبریک وزیر ورزش و جوانان در پی قهرمانی تیم ملی فوتبال دختران
  • معرفی جوانان برتر همدان در جشنواره جوانان برتر ایران زمین
  • انتقاد از برگزاری جلسات هیات مدیره باشگاه‌های خوزستانی در تهران
  • سفر مدیر کل دفتر موسیقی به بوشهر و شیراز
  • زمین‌های چمن ورزشگاه‌های جزیره خارگ نوسازی می‌شود
  • جریمه نمایندگی فروش خودرو در شیراز
  • جریمه نمایندگی فروش خودرو به دلیل گرانفروشی
  • جریمه برای گرانفروشی خودرو
  • پرسپولیسی ها ما را مسخره کردند | مشکل بازیکن استقلال بود که بی دلیل در زمین ایستاده بود