Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-01@13:56:02 GMT

منافع کشاورزان در چاچوب منافع ملی پیگیری می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۸۱۰۹۶

منافع کشاورزان در چاچوب منافع ملی پیگیری می‌شود

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، نشست خبری پنجمین کنگره سراسری خانه کشاورز امروز شنبه 27 آبان با حضور عنایت الله بیابانی قائم مقام و دبیر اجرایی پنجمین کنگره سراسری خانه کشاورز، مرتضی شایسته مدیر امور استان ها و رابط خانه کشاورز و مجلس شورای اسلامی، مهدی پارسا رئیس دفتر مرکزی خانه کشاورز و جمعی از خبرنگاران منتخب در سالن کنفرانس خانه کشاورز برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست عنایت الله بیابانی قائم مقام و دبیر اجرایی پنجمین کنگره سراسری خانه کشاورز اظهار کرد: خانه کشاورز یک نهاد مردمی است و ما با درک واقعیت هایی که در جامعه کشاورز وجود دارد یک تشکیلات صنفی و سیاسی را تحت لوای یک حزب بزرگ تشکیل داده ایم که روابط بین کشاورزان و دستگاه های دولتی را تسهیل می کند.

وی افزود: ما خواسته های کشاورزان را در بیشتر موارد پاسخگو هستیم اما به خاطر بحران آب هیچ وقت کشاورزان را به توسعه تشویق نمی کنیم. ما با روابطی که با مجلس و دستگاه های دولتی داریم درخواست ها و پاسخ های طرفین را پیگیری می کنیم.

بیابانی در رابطه با نحوه حضور کشاورزان در کنگره سراسری توضیح داد: از آنجایی که تنها ظرفیت پذیرش 5 هزار کشاورز را داریم کشاورزان از بین خودشان منتخبین را برای حضور انتخاب و اسامی را برای ما ارسال می کنند.

در این نشست مهدی پارسا رئیس دفتر مرکزی خانه کشاورز عنوان کرد: یکی از اقدامات اساسی ما در چند سال گذشته در خصوص لغو قانون حق النظاره برای چاه های کشور بود. این قانون برای حفظ کیفیت و کمیت چاه ها بود اما وزارت نیرو بدون نظارت واقعی تنها حق النظاره را دریافت می کرد که خانه کشاورز با پیگیری و لغو آن توانست میلیاردها تومان هزینه را از دوش کشاورزان بردارد.

وی افزود: با پیگیری های ما قوانینی برای بهره برداری از دریاچه ارومیه و احیای آن تصویب شد که به موجب آن بهره برداری از دریاچه کاملا محدود شد.

در ادامه این نشست مرتضی شایسته مدیر امور استان ها و رابط خانه کشاورز و مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: از آنجایی که کشاورزان متفرق هستند، خانه کشاورزان به منظور جمع آوری کشاورزان و رساندن صدای آنها به مسئولان تشکیل شده است. خانه کشاورز بارها برای بستن چاه های غیر مجاز با مردم درگیر شده و بسیاری از این چاه ها را با قانع کردن کشاورزان بسته است.

وی افزود: اصل 33 قانون اساسی دولت را موظف کرد تا کشاورزان را تحت حمایت بیمه تامین اجتماعی کند که تا زمان ریاست جمهوری دکتر روحانی محقق نشده بود اما در دوره ایشان این کار انجام شد. ما انتظار داشتیم تمام کشاورزان و خانواده هایشان تحت بیمه باشند اما باید مشکلات کشاورزان را هم در نظر بگیریم.در واقع در نظر گرفتن منافع ملی در راستای منافع کشاورزان یکی دیگر از مسئولیت های خانه کشاورز محسوب می شود.

شایسته در ادامه تصریح کرد: مابه عنوان دیده بان حقوق کشاورزان همه مسائل را مطرح می کنیم و در چارچوب منافع ملی منافع کشاورزان را پیگیری می کنیم.

عنایت الله بیابانی دبیر اجرایی کنگره سراسری خانه کشاورز در پایان این نشست اظهار کرد: ما عضو اصلی شورای آب در وزارت نیرو هستیم. نمایندگان ما در همه استان ها برای حفظ آب در حال فعالیت هستند. ما در اتاق بازرگانی و صنایع هم پیگیر منافع کشاورزان هستیم و اقدامات اتاق بازرگانی را در خصوص محصولات کشاورزی به شدت نقد می کنیم.

 

 

 

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۸۱۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا: برای حفظ منافع ملی با طالبان تعامل می‌کنیم

معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در یک نشست خبری گفت برای حفظ منافع ملی ایالات متحده، تعامل با حکومت طالبان ضروری است. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «ودانت پاتل» معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا به خبرنگاران گفت برای حمایت از «مردم افغانستان و منافع ملی ایالات متحده»، تعامل با حکومت طالبان ضروری است.

وی افزود تعامل این کشور با حکومت طالبان زمینه مبارزه با تروریسم را فراهم می‌کند و مسائل حقوق بشری در افغانستان نیز در دستور کار واشنگتن است.

پیش از این نیز «کارن دکر» کاردار سفارت آمریکا برای افغانستان در گفتگو با «د نیو هیومنیترین» گفته بود واشنگتن در شرایطی قرار دارد که باید از طرفی سیاست عدم به رسمیت‌شناختن طالبان را دنبال کند و از جانب دیگر در پی تعامل عملی با کابل باشد.

شورای امنیت قطعنامه سازوکار تعامل با طالبان را تصویب کردسازمان ملل: حضور زنان در دولت افغانستان شرط تعامل با طالبان استروزنامه آمریکایی: «بایدن» در برابر درخواست‌ها برای تعامل با طالبان مقاومت می‌کند

جامعه اطلاعاتی آمریکا نیز پیش‌تر در ارزیابی سالانه خود از تهدیدات علیه این کشور اعلام کرده بود  قدرت و تعامل بین‌المللی حکومت طالبان افزایش یافته است.

«ند پرایس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نیز گفته بود کشورهای جهان براساس منافعی که دارند با طالبان در تعامل هستند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • ویدئو/ واکنش رئیس فدراسیون والیبال به غیبت موسوی و غفور در تیم ملی
  • آمریکا: برای حفظ منافع ملی با طالبان تعامل می‌کنیم
  • گسترش سرمایه‌گذاری چین در آرژانتین
  • کشاورز پارس‌آبادی ۳۰ میلیارد تومان را به صاحبش برگرداند
  • یک میلیون روستایی و کشاورز در دولت سیزدهم بیمه شدند
  • بیش از یک میلیون نفر روستایی و کشاورز در این دولت بیمه شدند
  • ‌پیگیری بیش از ۱۰۰ برنامه کانون‌های مساجد فارس برای ایام تابستان
  • کتاب تاریخ مفهوم عدالت اجتماعی در دوران مشروطه نقد می شود
  • جعل نام خلیج‌فارس کار انگلیسی‌هاست
  • مناظره در باره نقش مردم در حکومت در دیدگاه های آیت الله مصباح یزدی و آیت الله مرتضی مطهری