Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-04-29@05:45:10 GMT

صادرات غیر نفتی در بنادر قشم42 درصد افزایش یافت

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۸۲۲۸۸

صادرات غیر نفتی در بنادر قشم42 درصد افزایش یافت

تین‌نیوز | 

سرپرست اداره بنادر و دریانوردی قشم از تخلیه و بارگیری ۳,۵ میلیون تن انواع کالای نفتی و غیری نفتی و ترابری ۸.۲ میلیون نفر سفر در بنادر این جزیره طی هفت ماهه نخست سال جاری خبر داد.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از روابط عمومی اداره بنادر و دریانوردی قشم، "مرتضی آسیابانپور" ضمن تشریح آمار عملکرد بنادر قشم در بخش های کالا و مسافر طی هفت ماه سال 96 گفت: طی این مدت، سه میلیون و 581 هزار و 216 تن انواع کالاهای نفتی و غیر نفتی در بنادر این جزیره تخلیه و بارگیری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از این رقم، سه میلیون و 509 هزار و 471 تن مربوط به کالاهای غیر نفتی و 71 هزار و 745 تن به فرآورده های نفتی اختصاص دارد.

رونق صادرات کالاهای غیر نفتی

سرپرست اداره بنادر و دریانوردی قشم با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تا پایان مهر ماه، تخلیه و بارگیری 142 هزار و 470 تن کالاهای صادراتی و وارداتی در بنادر این جزیره به انجام رسید، گفت: حجمی بالغ بر 59 هزار و 380 تن کالای صادراتی طی مدت یاد شده بارگیری شد که در همسنجی با سال گذشته افزایش 42 درصدی داشته است. همچنین 83 هزار و 90 تن محموله های وارداتی نیز رد همین دوره زمانی، تخلیه شد.

 

به گفته آسیابانپور، عمده این محموله های تجاری مربوط به کالاهای غیر نفتی همچون مواد معدنی، قیر، لوازم الکترونیکی، لوازم یدکی خودرو و مواردی از این قبیل بوده است.

وی حجم عملیات کابوتاژ کالاهای غیر نفتی در بنادر جزیره قشم را سه میلیون و 509 هزار و 216 تن اعلام کرد.

این مقام مسئول همچنین در بخش دیگری از اظهاراتش به فعالیت های ترابری مسافران دریایی در بنادر قشم اشاره کرد و اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تا کنون، ترابری 8 میلیون و 227 هزارو 924 نفر سفر در این این جزیره به ثبت رسیده است.

تخلیه و بارگیری ۴۰۰۰ TEU کانتینر

سرپرست اداره بنادر و دریانوردی قشم در پایان از تخلیه و بارگیری 4 هزار و ۱۲۵ TEU کانتینر طی هفت ماهه نخست سال جاری در بنادر بهمن و کاوه خبر داد.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۸۲۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت

امتداد - از اول فروردین ماه تا هفتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، 4 میلیارد و 216 میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ ۲۸۵۰۰ تومان یک میلیارد و ۲۶ میلیون دلار،‌برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ ۴۱ هزار تومان مبلغ ۲ میلیارد و ۳۸۳  میلیون دلار و برای خدمات ۱۱۷ میلیون و برای واردات در مقابل صادرات  به نرخ توافقی ۶۸۹ میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

 
طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی ۹۳۰ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۹۶  میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و ۲۶ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.
 
معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل ۴۶۲ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۲۲۳ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۶۷ میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۳۸ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۱۹۴ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب ۱۹۷، ۲۹، ۱۷۴، ۱۰۳ و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز هفتم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و ۱۹۹ میلیون دلار ارز نیمایی و ۱۸۳ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

طرزعلی در پایان افزود: تاکنون بیست مرحله حراج شمش طلا در مرکز مبادله ارز و طلای ایران انجام شده است و در مجموع ۲۷۱۶ کیلوگرم طلا عرضه و فروخته شده است. 
   

 


 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات
  • آغاز ساخت پایانه مکانیزه مواد معدنی در مجتمع بندری امام خمینی
  • ۵۶ درصد صادرات زنجان به کشور ترکیه اختصاص دارد
  • صادرات خودروی سواری از ترکیه طی ۳ ماه از ۲.۵ میلیارد دلار گذشت
  • سرعت بازرگانی در راه آهن شمال غرب افزایش یافته است
  • افزایش ۵۱ درصدی صادرات مشتقات نفتی ایران به قاره آفریقا
  • علاقه مندی روس‌ها برای سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • اعلام آمادگی روس‌ها برای سرمایه گذاری در بندر امیرآباد