Web Analytics Made Easy - Statcounter

جامعه > سلامت - جمعیت هلال‌احمر ضمن قدردانی از نوع‌دوستی و همدردی بی‌وقفه هموطنان با مردم آسیب‌دیده در زلزله کرمانشاه، تاکید کرد که با توجه به پیش‌بینی‌ها مبنی بر نیاز مناطق زلزله‌زده به کمک‌های امدادی در ماه‌های آینده، از مردم نوع‌دوست ایران تقاضا می‌شود تا یک‌باره همه کمک‌های خود را روانه مناطق زلزله‌زده نکرده و با مدیریت صحیح به فکر ماه‌های آتی و نیاز مردم زلزله‌زده به این کمک‌ها در چند ماه آینده نیز باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر، با توجه به ضرورت مدیریت یکپارچه و هدفمند ارائه خدمات و کمک‌های امدادی به خانواده‌های آسیب‌دیده از زلزله 7.3 ریشتری کرمانشاه؛ جمعیت هلال‌احمر در اطلاعیه‌ای از تمامی هموطنان خواست تا با نهادهای امدادی متولی در مناطق آسیب‌دیده بیش از پیش همکاری کنند. در این اطلاعیه آمده است:

«از روزهای ابتدایی وقوع زلزله در کرمانشاه شاهد سیل عظیم کمک‌های امدادی مردم نوع‌دوست ایران به مناطق زلزله‌زده هستیم که این سطح از همدردی با مردم آسیب‌دیده منطقه جای تقدیر ویژه دارد. هم‌اکنون حجم انواع کمک‌های غیرنقدی مردمی به سطحی رسیده است که بسیاری از این کمک‌ها در کنار خیابان‌های مناطق زلزله‌زده انبار شده و به علت اشباع منطقه از انواع کمک‌های مردمی اعم از پوشاک، پتو، لوازم اولیه زندگی و ... عملا بدون استفاده مانده و با توجه به پیش‌بینی روزهای بارانی برای کرمانشاه، امکان زیر باران ماندن و بلااستفاده ماندن این کمک‌ها وجود دارد.

از سوی دیگر با وجود تاکیدات بسیار نهاد مردمی جمعیت هلال‌احمر به همه هموطنان مبنی بر اهدای کمک‌های نقدی به زلزله‌زدگان و تاکید بر پرهیز از اهدای کمک‌های غیرنقدی و به‌خصوص حضور انفرادی در مناطق زلزله‌زده، شاهد سیل عظیم کاروان‌های شخصی و انفرادی به منطقه هستیم که متاسفانه نه تنها روند امدادرسانی و دسترسی به مناطق تحت آسیب را کم کرده، بلکه موجب شده است تا این کمک‌ها به درستی مدیریت نشده و اکنون شاهد این هستیم که بسیاری از همین کمک‌های مردمی به علت عدم نیاز مردم آسیب‌دیده در گوشه‌های خیابان رها شده و از سویی در برخی دیگر از مناطق که دسترسی کمتری از سوی مردم به آنها وجود دارد، شاید نیاز به این کمک‌ها احساس شود.

بر این اساس بار دیگر از هموطنان بشردوست ایران اسلامی تقاضا می‌شود تا از این پس دست‌کم برای مدیریت توزیع کمک‌های خود با نهادهای متولی این امر در مناطق زلزله‌زده همفکری و مشارکت کنند. این نهاد مردمی با وجود اینکه معتقد است حضور انفرادی مردم در مناطق زلزله‌زده موجب کندی روند امدادرسانی و دشواری مدیریت توزیع کمک‌ها می‌شود، به درخواست مردم برای اینکه خودشان کمک‌ها را به زلزله‌زدگان برساند، احترام گذاشته و از آنها درخواست می‌کند تا دست‌کم برای انتقال هرگونه کمک خود به مناطق زلزله‌زده، با متولیان مطلع هلال‌احمر که در جریان نیازهای شهرها و روستاهای زلزله‌زده هستند، از طریق شماره (85632435 - 021) یا (0912-3174867) مشورت کنند.

به علاوه تمامی موسسات خیریه، ایرانیان خارج از کشور، هنرمندان، شخصیت‌های سیاسی و فرهنگی که اقدام به جمع‌آوری کمک‌های نقدی مردمی کرده‌اند نیز می‌توانند با هماهنگی هلال‌احمر از نیازهای واقعی موجود اطلاع کسب کرده و کمک‌های جمع‌آوری شده را بهینه و با نظارت خود صرف کنند.

لازم به ذکر است با توجه به پیش‌بینی‌ها مبنی بر نیاز مناطق زلزله‌زده به کمک‌های امدادی در ماه‌های آینده به‌منظور بازگرداندن منطقه به شرایط ثبات قبل از زلزله، همکاران هلال‌احمر شبانه‌روز در خدمت زلزله‌زدگان خواهند بود و لذا از مردم نوع‌دوست ایران تقاضا می‌شود تا یک‌باره همه کمک‌های خود را روانه مناطق زلزله‌زده نکرده و با مدیریت صحیح به فکر ماه‌های آتی و نیاز مردم زلزله‌زده به این کمک‌ها در چند ماه آینده نیز باشند.»

کمبود 28 قلم دارو در مناطق زلزله زده

ایسنا نوشت: معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از کمبود 28 قلم دارو در مناطق زلزله زده خبر داد.

دکتر امید عبدی با اشاره به کمبود برخی اقلام دارویی در مناطق زلزله زده، گفت: با وجود همه تلاش‌ها و امدادرسانی‌ها کمبود 28 قلم دارو در مناطق زلزله زده وجود دارد.

وی افزود: اقلام دارویی مورد نیاز شامل کالاندولا، زینک اکساید، شربت مترونیدازول، قرص مترونیدازول، قرص کوتریموکسازول اطفال، شربت کوتریموکسازول اطفال، قرص کوتریموکسازول بزرگسال، قرص کوآموکسی 625، شربت کوآموکسی312، قرص لووتیروکسین، قرص استامینوفن، کپسول آموکسی سیلین500، شربت آموکسی سیلین 250، کپسول سفالکسین 500، قرص ناپروکسین 500، قرص سفکسیم 200 و 400، قرص کاپتوپریل 25، شربت استامینوفن، آمپول اندانسترون، قرص اندانسترون، شربت اندانسترون، شربت دیفن هیدرامین، قرص سرماخوردگی، قطره سولفاستامید 10 درصد و 20 درصد، قطره سولفاستامید 20 درصد، قرص لوزار 25 و قرص متفورمین است.

عبدی گفت: در مجموع حدود 800 هزار بسته و شیشه از این قرص و شربت‌ها نیاز است.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تاکید کرد: خوشبختانه از روز اول اقدام به تهیه داروی مورد نیاز مجروحان این حادثه شده و تاکنون اجازه ندادیم کمبود دارو مشکلی برای بیماران ایجاد کند.

وی با بیان اینکه این بحران تا یک یا دو ماه دیگر نیز ادامه دارد، گفت: از همه اکنون دپوی غذا و دارو در حال انجام است تا در هفته های بعد در اختیار مردم مناطق زلزله زده قرار گیرد.

۴۷۴۷

کلید واژه‌ها : استان کرمانشاه - هلال احمر - دارو - زلزله -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۸۴۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکریم و معارفه روئسای قدیم و جدید هلال احمر شهرستان سلماس 

ظهر امروز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت با حضور؛ ذبیح الله کاظمی فرماندار شهرستان سلماس، دکتر جابر ثوابی معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر آذربایجان غربی و شورای اجرایی هلال احمر سلماس در محل فرمانداری این شهرستان آئین تکریم و معارفه روئسای قدیم و جدید جمعیت هلال احمر سلماس برگزارشد؛   به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،با حکم حمید محبوبی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر آذربایجان غربی؛ از حجت رستمی مدیر امور اجرایی پیشین جمعیت هلال احمر شهرستان سلماس تکریم و مهدی رضایی به عنوان سرپرست جمعیت هلال احمر این شهرستان معارفه شد.   ذبیح الله کاظمی فرماندار شهرستان سلماس گفت:برخی از افراد این توفیق را پیدا می‌کنند که مدتی از عمر خود را به خدمتگزاری مردم مشغول شوند و شرایط به‌گونه‌ای برای این افراد فراهم می‌شود که در چارچوب نظامی که احکام حیات بخش و فروزان اسلامی در آن حاکم است، تحت لوای قرآن کریم و درس گرفتن از زندگی ائمه اطهار (ع) خدمت به مردم را سرلوحه کار خود قرار دهند.   کاظمی در تقدیر از فعالیت‌های هلال احمر و داوطلبان این جمعیت افزود: شاهد حضور هلال احمر در صحنه‌های سخت از جمله زلزله، سیل و ... بودیم و دیدیم که نیرو‌های هلال احمر چگونه به داد مردم رسیدند و اگر پای کار نبودند بی‌شک تلفات بسیاری داشتیم. هلال احمری‌ها ناجی جان مردم هستند و انسانیت را معنی کرده اند و کار‌ها را بدون ادعای پیروزی انجام می‌دهند. هلال احمر نهادی است که در سخت‌ترین شرایط حضور پیدا می‌کند و هر جا که گرفتاری است داوطلبان هلال احمر حضور دارند.

دیگر خبرها

  • اعزام ۲ تیم امدادونجات هلال احمر به سیرچ کرمان
  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • وزیر کشاورزی: کالاهای مورد نیاز مردم تأمین شده است
  • آماده باش هلال احمر/ پرهیز از طبیعت گردی در کوهستان های البرز
  • آمادگی هلال احمر برای کمک به مردم سیل‌زده کنیا
  • «مردم‌محور بودن» اساس و پایه فعالیت در جمعیت هلال‌احمر است
  • تکریم و معارفه روئسای قدیم و جدید هلال احمر شهرستان سلماس 
  • امداد رسانی هلال احمر به نوجوان قطع عضو شده
  • امداد رسانی به نوجوان قطع عضو شده
  • تولید اقلام استراتژیک امدادی مورد نیاز در حوادث توسط هلال احمر