Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-05@07:30:10 GMT

احداث سالانه 80 باب مسجد در استان فارس

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۸۶۶۳۶

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، حجت‌الاسلام سیدعباس موسوی، مدیركل اوقاف و امور خیریه فارس امروز، 27 آبان‌ماه دیدار با استاندار فارس كه به‌مناسبت هفته وقف برگزار شد، به تشریح فعالیت‌های این اداره‌كل پرداخت و گفت: با توجه به اینکه در استان فارس در حدود 1408 بقعه متبرکه وجود دارد این استان از لحاظ تعداد بقاع متبرکه و امامزادگان واجب التعظیم در رتبه نخست کشور قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به اینکه این استان دارای خیرین و واقفین بسیار زیادی است در 2 سال گذشته بزرگترین وقف کشور در این استان در شهر شیراز توسط حاج کاظم محمدی شکل گرفت که ارزش بسیار مفیدی برای جامعه امروز دارد.

موسوی با اشاره به اینکه بیش از 10 میلیارد تومان در زمینه های مختلف طی یکسال گذشته در زمینه اجتماعی، سلامت، مذهبی و فرهنگی از محل عواید موقوفات فارس هزینه شده است، گفت: از محل موقوفات درمانی بیمارستان‌های نمازی، خلیلی، شوشتری و درمانگاه‌های پوستچی و مطهری بالغ بر 3 میلیارد و 500 میلیون تومان تجهیزات خریداری شده است که در اختیار این مراکز قرار داده شده است.

وی افزود: در بخش دیگری از خدمات درمانی به یک هزار نفر از افراد بی بضاعت طی سال گذشته به جهت خرید عینک کمک شده است.

موسوی بیان کرد: خرید دستگاه تخصصی عکسبرداری از لایه‌های شبکیه چشم(OCT ) که بالغ بر 500 میلون تومان در جهت خرید این دستگاه هزینه شده است از دیگر اقدامات درمانی مؤثر و کارآمد در حوزه وقف است که با خرید این دستگاه روزانه شاهد ارائه خدمات خوبی به بیماران در درمانگاه موقوفه پوستچی هستیم.

مدیركل اوقاف فارس در ادامه به نقش پررنگ اداره‌کل اوقاف در مراسم اربعین اشاره کرد و گفت: طی 3 سال گذشته این اداره‌کل در مرز شلمچه در راستای خدمت‌رسانی به زائرین اربعین حسینی(ع) خدمات ارزنده‌ای به زائرین ارائه كرده است.

وی بیان کرد: در سال جاری با اجرای سوگواره بصیرت عاشورایی در ایام محرم و صفر قریب به 500 میلیون تومان صرف اجرای امینانه نیت واقفین خیراندیش شده است.

وی همچنین اضافه کرد: با وجود نبود اعتبارات دولتی سالانه در حدود 80 باب مسجد در استان فارس با کمک خیرین و بانیان نیک‌اندیش ساخته می‌شود که در سال‌های اخیر این فعالیت در شهرستان‌های قیر و کارزین، داراب و لامرد صورت گرفته است و این در حالی است که اخیراً در بخش‌های روستایی شهرستان ممسنی که از امکانات بسیا کم و ضعیفی برخوردار هستند و دارای مسجد نیستند، طرح ساخت مسجد شکل گرفت به نحوی که از این پس بسیاری از مناطق محروم از امکانات حسینیه و مسجد برخوردار می‌شوند.

وی ادامه داد: علی‌رغم کمبود اعتبارات در حدود 280 طرح عمرانی در امامزادگان و بقاع متبرکه در قالب بازسازی ساختمان بقعه، محوطه سازی و مرمت ساختمان و ایجاد سرویس بهداشتی انجام می‌شود.

موسوی یادآور شد: همچنین با توجه به مشکلات در حاشیه شهرها و شهرستان‌ها به خصوص در شهر شیراز جلسات 4 جانبه‌ای با ادارات کل ثبت اسناد و املاک، مسکن و شهرسازی و منابع طبیعی شکل گرفت تا مسائل و مشکلات در خصوص مستأجران رفع شود.

مدیركل اوقاف فارس گفت: طی یک آئین‌نامه اجرایی که در دستورالعمل این اداره کل وجود دارد در خصوص رفع اختلاف اراضی با منابع طبیعی و آبخیزداری امسال با توجه آئین‌نامه هیئت دولت از این فرصت استفاده شد و اراضی که سال‌ها توسط سودجویان مورد بهره‌برداری قرار می‌گرفت، حل و فصل شد و تعداد بسیاری از این اراضی رفع اختلاف شد.

وی با بیان اینکه امسال در شش ماهه نخست امسال تعداد 41 پلاک رفع اختلاف شده است گفت: این پلاک‌ها در حدود 3200 هکتار هستند و همچنین در سال جاری در شش ماهه اول سال جاری در حدود 1715 جلد سند مالکیت موقوفات صادر شده است که این نسبت در مقایسه با سال 95 که تعداد 1511 جلد سند بوده است افزایش چشمگیری داشته است.

موسوی بیان كرد: امسال نیز در شش ماهه اول سال جاری در حدود 19 وقف به ثبت رسیده است که در نوع خود از سوی مردم فارس و خیرین بی نظیر بوده است.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۸۶۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فشار خون عامل مرگ سالانه ۱۰ میلیون نفر در جهان

به گزارش صدای ایران از ایرنا، پرفشاری خون به معنای بالا بودن میزان فشاری است که بر اثر برخورد خون به دیواره‌ی سرخرگ‌ها ایجاد می‌شود. سرخرگ‌ها، رگ‌هایی هستند که خون را از قلب به تمام اعضای بدن می‌رسانند.

میزان فشار خون، با دو عدد مشخص می‌شود. فشار خون سیستولیک (عدد بالایی) نشان دهنده‌ی فشار وارد شده به دیواره‌ی سرخرگ‌ها در هنگام انقباض قلب است و فشار خون دیاستولیک (عدد پایینی) نشان دهنده‌ی فشار وارد شده به دیواره‌ی سرخرگ‌ها در هنگام آزاد شدن عضلات قلب (بین هر ضربان قلب) است.

بالا رفتن فشار خون سبب سکته و مرگ در افراد می‌شود و به همین دلیل از آن به عنوان قاتل خاموش یاد می‌شود.

دکتر مریم طاهرخانی متخصص بیماری‌های قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این باره گفت: بنا به توصیه اتحادیه جهانی فشارخون بالا، افراد بالغ بالای ۱۸ سال باید غربالگری فشارخون شوند.

به این ترتیب که افراد ۱۸ تا ۳۹ سال هر سه تا پنج سال باید فشارشان را اندازه بگیرند و اگر در حد نرمال بود، سه تا پنج سال بعد، مجدد ارزیابی کنند.

وی ادامه داد: این افراد اگر به علت وزن بالا - توده بدنی (BMI) بالاتر از ۲۵ -یا ماکسیمم فشار بین ۱۳۵ تا ۱۳۹ و مینیمم فشار ۸۵ تا ۸۹ میلی متر جیوه در معرض ابتلا به فشارخون بالا هستند، باید به صورت سالانه پایش شوند، افراد بالای ۴۰ سال نیز باید هرسال فشارخون خود را اندازه‌گیری کنند.

طاهرخانی با بیان اینکه فشار خون بالا سالانه بیش از ۱۰ میلیون مرگ و میر را به خود اختصاص می‌دهد، به راه‌های پیشگیری از فشار خون در افراد اشاره کرد و گفت: حفظ وزن مطلوب، اصلاح سبک زندگی، پرهیز از رژیم غذایی ناسالم مثل مصرف غذا‌های سرخ کردنی، چرب، آماده و کنسروی، حذف اسید‌های چرب ترانس، خودداری از مصرف الکل و دخانیات و پرهیز از مصرف نمک بیش از یک قاشق چایخوری از جمله اقداماتی است که در راستای پیشگیری از ابتلا به پرفشاری خون بسیار کمک کننده خواهد بود.

متخصص بیماری‌های قلب و عروق با اشاره به اینکه هدف سازمان بهداشت جهانی، کاهش ۲۵ درصدی ابتلا به فشارخون بالا تا سال ۲۰۲۵ است، بیان کرد: این مهم با تشخیص زودهنگام و کنترل به موقع بیماری امکان پذیر است.

طاهرخانی، تصریح کرد: مشکل اصلی برای کنترل فشارخون، عدم پذیرش بیماران است؛ با وجود پیشرفت‌های بسیار در حوزه درمان، اغلب بیماران یا داروهایشان را مرتب مصرف نمی‌کنند، یا تصور می‌کنند پرفشاری خون قابل درمان است و با کاهش فشار ناشی از درمان، بلافاصله دارو را قطع می‌کنند، این آگاهی باید به بیمار داده شود که فشارخون یک بیماری قابل کنترل است، نه قابل درمان؛ این کنترل هم به روش دارو درمانی انجام می‌شود.

متخصص بیماری‌های قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: توصیه انجمن جهانی فشار خون بر پیروی از یک راهبرد دارویی یکسان در تمام کشور‌ها با طیف‌های مختلف اقتصادی و بهداشتی است، البته ما در کشور ملزم به استفاده از این الگوریتم نیستیم و استفاده از دارو‌های ترکیبی با مصرف یک بار در روز با کارایی موثر، از اولویت‌های تجویزی است که نمونه‌های داخلی آن هم تولید شده‌اند.

دیگر خبرها

  • اجرای طرح آمارگیری نیروی کار در اردبیل آغاز شد
  • آمارگیری نیروی کار در استان اردبیل آغاز شد
  • پیشرفت ۶۷ درصدی احداث بزرگترین پل در شیراز
  • کاهش فروش آیفون در چین و افت درآمد سالانه اپل
  • سالانه بین ۲۵۰ تا ۵۰۰ هزار سقط عمد در ایران انجام می‌شود
  • واحد تولید آمونیاک سبز در بندرعباس احداث می‌شود
  • فشار خون عامل مرگ سالانه ۱۰ میلیون نفر در جهان
  • تورم به مرز ۷۰ درصد در ترکیه رسید
  • مسجد و فرهنگسرا را چرا داخل پارک می‌سازند؟/ تهران خشک به بوستان نیاز دارد
  • جایزه سالانه یونسکو به خبرنگاران غزه اعطا شد