Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد > تجاری - مالی - همشهری آنلاین:
به دنبال تصمیمات اخذ شده در رابطه با تامین مالی به منظور کمک برای مناطق زلزله زده بسته‌ای از تسهیلات و کمک‌های بانکی و بودجه‌ای مصوب شده که به زودی اجرای آن در دستور کار قرار خواهد گرفت.

به گزارش ایسنا، بعد از زلزله هفته گذشته در مناطق غربی کشور به ویژه در استان کرمانشاه که موجب آسیب‌های جدی به محل مسکونی در شهرها و روستاهای آن شد، شبکه بانکی و همچنین دولت در راستای حمایت برای بازسازی این مناطق تصمیماتی گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در کنار کمک‌هایی که هر یک از بانک‌ها به طور مستقل اعم از نقدی و غیرنقدی در روزهای اخیر برای کمک به زلزله‌زدگان در نظر گرفته‌اند، در نتیجه مصوبه‌ای در کمیسیون اعتباری بانک مرکزی قرار بر این شد تا تسهیلات قرض‌الحسنه ۱۰ میلیون تومانی برای هر خانوار به منظور بازسازی محل سکونت آنها در نظر گرفته شود.

اما طولی نکشید که هیات دولت در جلسه‌ هفته گذشته خود مصوباتی برای شبکه بانکی و البته سازمان برنامه و بودجه به منظور تامین مالی در مناطق آسیب زده داشت. بر این اساس قرار شد در مجموع ٦٥٩ میلیارد تومان از سوی شبکه بانکی و ٢٨١ میلیارد تومان هم از منابع بودجه‌ای به صورت کمک های بلاعوض اختصاص پیدا کند.

اعلام اخیر نوبخت- رئیس سازمان برنامه و بودجه -در رابطه با برنامه تسهیلات رسانی به مناطق زلزله‌زده با این توضیح همراه بود که قرار است از دو محل به این خانوارها کمک شود. یکی از طریق تسهیلات ارزان قیمت که برآورد شده با توجه به اینکه ۱۱ هزار خانوار روستایی و ۴۵۰۰ خانوار شهری دچار آسیب شده‌اند، به هر خانوار روستایی ۲۵ میلیون تومان و هر خانوار شهری ۳۵ میلیون تومان تسهیلات قرض الحسنه اختصاص پیدا کند که شامل کارمزد ۴ درصدی خواهد بود.

همچنین علاوه بر تسهیلات نوسازی، دولت به هر خانوار روستایی ۵ میلیون تومان و هر خانوار شهری ۶ میلیون تومان کمک بلاعوض خواهد شد.

این در حالی است که نوبخت اعلام کرده که بخشنامه‌های مربوطه برای اجرای این مصوبات به بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه ابلاغ شده و پرداخت این تسهیلات به زودی در دستور کار قرار می‌گیرد.

همچنین در رابطه با تسهیلاتی که برای تامین لوازم ضروری در نظر گرفته شده، باید یادآور شد آنچه پیشنهاد شده بود سه میلیون تومان برای لوازم خانگی و دو میلیون تومان کمک بلاعوض بود. اما نوبخت می‌گوید رئیس کل بانک مرکزی این رقم را بالاتر در نظر گرفته و قرار شده که ۱۰ میلیون تومان به صورت قرض الحسنه برای خانواده‌های زلزله‌زده اختصاص یابد که علاوه بر آن دو میلیون تومان کمک بلاعوض نیز در مجموعه این بسته به خانوار اختصاص خواهد یافت.

آن طور که نوبخت اعلام کرده زمان بازپرداخت تسهیلات به خانواده‌های زلزله حدود ۱۵ سال در نظر گرفته شده است و برای تعمیر این مدت هفت سال و برای تسهیلات لوازم خانگی بازپرداخت‌ها ۵ ساله خواهد بود.

بر اساس اعلام اخیر محمدرضا حسین‌زاده-رئیس شورای هماهنگی بانک‌های دولتی- قرار بر این شده تا از هفته جاری و از امروز همزمان با ۲۷ آبان ماه تشکیل پرونده برای خانواده‌های زلزله زده به منظور دریافت تسهیلات در دستور کار بانک‌ها قرار گیرد.

در همین زمینه: تجربه میراث در تقابل با آزمون زلزله ۲۰ تیم‌ روانشناسی تا پایان سال در منطقه زلزله‌زده می‌مانند ششمین روز؛ آرامش نسبی پس از زلزله معاون عمرانی استاندار کرمانشاه:کشته‌های مسکن مهر به ۱۰۰ نفر رسید یک فرد مشکوک به وبا در بیمارستان کرمانشاه بستری شده است

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۸۸۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجلاسیه سراسری روسای شورا‌های اسلامی کشور به میزبانی قم برگزار می‌شود

محسن محرری،رئیس شورای اسلامی شهر قم امروز در نشست خبری رؤسای کمیسیون‌های تخصصی شورای اسلامی شهر قم در آستانه روز شورا‌ها که در سالن رضوان شهرداری قم برگزار شد، اظهار کرد: شورای اسلامی شهر قم در شش دوره فعال با ترکیب نیرو‌های متعهد، انقلابی و متخصص در راستای رضایت شهروندان تلاش کرده تا عملکرد شایسته‌ای داشته باشد.

 وی ارتباط بیشتر با رسانه‌ها و مردم را رویکرد شورای اسلامی شهر دانست و افزود: تلاش شده است تا در عرصه‌های مختلفی، چون مساجد، مجامع عمومی، مجالس و هیئت‌ها و همچنین ملاقات‌های مردمی این ارتباط چهره به چهره حفظ شود و اعضای شورا نیز متعهد و موظف به ارتباط با رسانه‌ها هستند. 

رئیس شورای اسلامی شهر قم با تأکید بر اینکه نگاه برنامه‌ای در شورا اسلامی شهر حاکم است، تصریح کرد: دقت در تنظیم بودجه به‌طوری بوده که بودجه با رعایت روند رشد منطقی تعرفه که از تورم عقب نماند و فشاری هم به مردم وارد نشود و در این سال‌ها عملکرد بودجه منطبق با بودجه مصوب است. 

وی طرح‌های نیمه‌تمام را از اولویت‌های شورای اسلامی شهر دانست و تأکید کرد: تعدادی از پروژه‌های نیمه‌تمام در هسته مرکزی شهر تکمیل و در اختیار شهروندان قرار گرفته است.

محرری با بیان اینکه توازن در مناطق از هدف‌های مهم است، گفت: توازن درآمد و توزیع بودجه در مناطق شهری متناسب با نیاز هر محله با توجه به درآمد کلی شهرداری به شکل مناسب و متوازن انجام می‌شود.

 رئیس شورای اسلامی شهر قم با اشاره به اینکه ۱۲۴ جلسه رسمی در دوره ششم برگزار شده است، عنوان کرد: در طول این مدت ۸۲۰ مورد لوایح و ۷۸ طرح مورد بررسی قرار گرفته است. 

وی از برگزاری هفتاد و یکمین اجلاسیه مشورتی روسای شورا‌های اسلامی شهر مراکز شهر‌ها در ایام دهه کرامت خبر داد و گفت: شورای اسلامی شهر قم، ۲۶ و ۲۷ اردیبهشت، میزبان اجلاس رؤسای شورای استان‌ها خواهد بود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • سیاست‌های صنعتی باید تعیین تکلیف شود/ سهم اندک تولید از اعتبارات بانکی
  • بررسی روند بازسازی زیرساختهای آب وفاضلاب مناطق زلزله زده خوی
  • اجلاسیه سراسری روسای شورا‌های اسلامی کشور به میزبانی قم برگزار می‌شود
  • مشکلات باقیمانده مناطق زلزله‌زده خوی حل شوند
  • بررسی واگذاری بناهای تاریخی مناطق روستایی به دهیاری‌ها/اختصاص تسهیلات کم بهره جهت بازسازی بناها
  • تامین نفت سفید ۱۱ هزار خانوار گیلانی فاقد گاز طبیعی
  • بانک‌هایی که همچنان نرخ سود ممنوعه روی میز دارند/ با بهره بانکی ۴۰ درصد، دلالی جایگزین تولید می‌شود!
  • پیش‌بینی ۱۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم
  • کوچ بهاره بیش از ۱۱ هزار خانوار عشایری به مناطق ییلاقی لرستان
  • تکلیف واردات خودروهای کارکرده چه شد؟