Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول بسیج سازندگی سپاه کربلا مازندران گفت: بنا بر آمار جمع‌آوری شده از سطح منطقه زلزله‌زده، قریب به 540 خانه روستای در چهار روستای اطراف این منطقه برای ساخت و بازسازی تحویل مازندران شده است سرهنگ پاسدار غلام‌رضا شریعتی مسئول در گفت‌وگو با خبرنگار اعزامی بلاغ به مناطق زلزله‌زده کرمانشاه، اظهار کرد: بنا بر ابلاغ فرمانده سپاه کربلا مازندران مبنی بر حضور سازمان بسیج سازندگی در منطقه زلزله‌زده جهت بازسازی، همراه با گروه‌های جهادی و کارکنان سازمان بسیج سازندگی از مناطقی که ابلاغ شد بازدید میدانی به عمل آوردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: متاسفانه مشاهده کردیم که قریب به 2 هزار نفر در دو روستایی که برای بازسازی به سپاه کربلا مازندران واگذار شده، بر اثر زلزله تمامی دارایی‌های خودشان را از دست داده و دچار مشکلات بسیاری شده‌اند.

مسئول بسیج سازندگی سپاه کربلا مازندران با بیان اینکه با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته اقدامات خود را در این منطقه در چند مرحله تقسیم‌بندی کردیم، تصریح کرد:  در مرحله اول ارائه ملزومات اولیه زندگی اعم از چادر، پتو و مواد خوراکی بوده که در اختیار زلزله‌زدگان قرار گرفت. در مرحله دوم انجام کارهای روانپزشکی است که توسط گروهی از دانشگاه علوم پزشکی بابل در این منطقه انجام شده است.

این مسئول با بیان اینکه در حال حاضر در سومین مرحله از خدمات‌دهی به مردم زلزله‌زده‌ هستیم، بیان کرد: مهم‌ترین نکته در این بخش ساخت منازل مسکونی ویران شده برای مردم است که با مشارکت دستگاه‌های دیگر مانند بنیاد مسکن، کار برنامه‌ریزی باید انجام شود.

شریعتی خاطرنشان کرد: بنا بر آمار جمع‌آوری شده از سطح منطقه زلزله‌زده، قریب به 540 خانه روستای در چهار روستای اطراف این منطقه تحویل استان مازندران شده است که در مرحله اول باید آواربرداری صورت بگیرد و برابر نظر مهندسان، جایابی مناسبی برای ساخت مسکن‌های جدید در نظر گرفته شود.

وی در پایان با تشکر از حضور مردم مازندران برای کمک‌رسانی به مردم مناطق زلزله‌زده، از آنها خواست با توجه به نزدیک بودن سرما در منطقه، کمک‌های نقدی را در اولویت قرار داده و این کمک‌های خود را به ستادهای بازسازی واریز کنند تا هر چه سریع‌تر اقدامات لازم جهت تسریع در بازسازی این مناطق فراهم شود.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۹۷۷۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳ نیروگاه برق‌آبی در مازندران ساخته می‌شود

محمدطاهر بابازاده مدیر طرح‌های توسعه منابع آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران با بیان این‌که پارسال برای ساخت هفت نیروگاه برق‌آبی با ظرفیت مجموع ۳۳.۲۵ مگاوات و تولید انرژی سالانه ۱۳۹.۷۲ گیگاوات ساعت در مازندران سرمایه‌گذار جذب شد، گفت: مطالعات و مقدمات واگذاری ۱۳ نقطه مناسب برای ایجاد نیروگاه برق‌آبی در مازندران انجام شده و فراخوان این ۱۳ نیروگاه نیز منتشر شده است.

او افزود: در مازندران ۱۰۰ نقطه دارای پتانسیل ساخت نیروگاه برق‌آبی با ظرفیت مجموع ۴۰۰.۲۸ مگاوات شناسایی شده است که به مرور با جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی یا خرید تضمینی دولت اجرایی می‌شود. بر همین اساس نیز از سرمایه‌گذاران خواستیم که در این عرصه سرمایه‌گذاری کنند.

بابازاده گفت: سال گذشته پس از انجام مطالعات و فراهم کردن مقدمات، فراخوان جذب سرمایه‌گذار برای ساخت نیروگاه در هفت نقطه از استان منتشر شد که به جذب سرمایه‌گذار انجامید.

مدیر طرح‌های توسعه منابع آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران افزود: مطالعات ساخت ۱۳ نیروگاه برق‌آبی دیگر نیز در استان به پایان رسیده و فراخوان این طرح‌ها نیز منتشر شده است.

بابازاده گفت: از ۱۳ نقطه‌ای که برای ساخت نیروگاه برق‌آبی در نظر گرفته شده پنج نقطه در رودخانه هراز، پنج نقطه در رودخانه سه‌هزار و سه نقطه در رودخانه دوهزار قرار دارد. این ۱۳ نیروگاه نیز در مجموع توان تولید ۳۷۲ گیگاوات ساعت برق در سال را دارند.

او با اشاره به برخی مسائل پیش روی ساخت نیروگاه‌های برق‌آبی در مازندران، افزود: برای اجرایی شدن این ۱۳ نیروگاه در حال حاضر مهم‌ترین چالش ما با سازمان حفاظت محیط زیست است. با توجه به این‌که رودخانه‌های هراز، چالوس و دوهزار رودخانه‌های حفاظت شده هستند به دریافت مجوز از اداره کل حفاظت محیط زیست نیاز است. با پیگیری‌های مستمری که انجام شد گزارشی درباره این نقاط مد نظر تهیه شده و قرار است که به اتفاق همکاران محترم در اداره کل حفاظت محیط زیست برای اخذ مجوز از طریق سازمان متبوع اقدام شود.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • ۱۳ نیروگاه برق‌آبی در مازندران ساخته می‌شود
  • دشوارترین عملیات نظامی در دوران جنگ با عراق /کدام فرمانده سپاه به در روز اول به شهادت رسید؟
  • اهدای تسهیلات نوسازی به واحدهای فرسوده روستایی کرمانشاه
  • دریافت تسهیلات درجاسازی واحد‌های فرسوده روستایی واقع در حریم ممنوعه میراث فرهنگی
  • افتتاح دو پروژه راه آهن ملایر کرمانشاه و پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است
  • ایمن‌سازی کرمانشاه ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود