Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، مهندس پرویز فتاح با حضور در استانداری کرمانشاه با بیان اینکه با توجه به توزیع چادر بین تمامی خانوارهای آسیب دیده در مناطق زلزله زده به نظر می رسد از مرحله اسکان اضطراری عبور کرده‌ایم، گفت: اکنون وارد مرحله اصلی و البته سخت اسکان دائم و ساخت منازل مسکونی برای زلزله‌زدگان شده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیته امداد خمینی(ره) با اشاره به خسارت وارد شده به مددجویان زلزله زده گفت: خانوارهای تحت حمایت این نهاد از آسیب‌پذیرترین اقشار جامعه هستند و متاسفانه در زمان وقوع بلایای طبیعی بیشترین آسیب را از حوادث می بینند.

وی با تاکید بر اینکه کمیته امداد وظیفه ذاتی خودش می‌داند که مشکلات این قشر محروم جامعه را جبران کند، اظهارکرد: این نهاد با توجه به تجربیات عمرانی قبلی در بحران‌هایی همچون زلزله بم و تبریز یک مدیریت میدانی و جهادی به منظور ساخت منازل مسکونی و ساماندهی دائم مددجویان در پیش گرفته است.

رئیس کمیته امداد (ره) با اشاره به اینکه سرمای هوا در مناطق زلزله زده موجب ناکارآمد شدن اسکان موقت زلزله زدگان خواهد شد و به همین دلیل باید سریعتر کار اسکان دائم را آغاز کنیم، گفت: براساس آمارهای میدانی 2000 منزل مسکونی خانوارهای مددجو در زلزله اخیر به طور صددرصد تخریب و حدود 4000 واحد مسکونی نیاز به تعمیرات اساسی دارند که کمیته امداد به زودی کار ساخت و تعمیر این منازل را با بالاترین کیفیت آغاز خواهد کرد.

فتاح با بیان اینکه کمیته امداد منابع اعتباری برای ساخت و تعمیر منازل مددجویی مناطق زلزله زده را برآورد کرده و با تمام قوا آماده انجام این کار مهم است، گفت: منابع مالی ساخت منازل مسکونی برای خانوارهای مددجوی زلزله زده از محل اعتبارات کمیته امداد، ظرفیت بانک‌ها و کمک‌های مردمی تامین خواهد شد.

رئیس کمیته امداد با تاکید بر اینکه کمیته امداد خانه‌های بسیار مقاوم و براساس اصول در مناطق زلزله‌زده خواهد ساخت،اظهارکرد: سرعت عمل و کیفیت برای ما در ساخت منازل مددجویان در اولویت قرار دارد اما این موضوع نباید موجب شود ما به هر قیمتی خانه بسازیم و اسراف و بی نظمی در کار داشته باشیم.

وی با بیان اینکه مددجویان نباید نگران خسارات وارده باشند چراکه منازل آنان تحت پوشش بیمه قرار دارد،گفت: خانوارهای تحت حمایت در مناطق زلزله‌زده برای ساخت منازل خود هیچ گونه مبلغی پرداخت نمی‌کنند و کمیته امداد در کنار کمک‌های دولت، منازل مسکونی مددجویان را بدون تحمیل هزینه برای این خانوارها بازسازی می‌کند.

فتاح با تاکید بر اینکه تمام ایران در امدادرسانی به خانوارهای مناطق زلزله زده بسیج شده‌اند، اظهارکرد: کمیته امداد برای کمک رسانی‌های بعدی به مناطق زلزله‌زده نیازمند همبستگی بیشتر مردم است.

وی با بیان اینکه ایرانیان در زلزله اخیر برای کمک رسانی سنگ تمام گذاشتند، گفت: مردم با اعتماد به کمیته امداد و اهدای کمک های خود که بیش از ۷۰۰ کامیون از این کمک‌ها روانه مناطق زلزله زده شده یک مدیریت جهادی را به نمایش گذاشته‌اند.

به گزارش سایت خبری کمیته امداد، رئیس کمیته امداد همچنین با بیان اینکه ٢٠ هزار خانوار از جمعیت شش شهرستان استان کرمانشاه که زلزله خسارت وارد کرده تحت حمایت این نهاد هستند، تاکیدکرد: کمیته امداد کمک معیشت آبان ماه مددجویان این شهرستان ها را سه برابر پرداخت می‌کند.

فتاح با بیان اینکه شناسنامه ایتام مناطق زلزله زده در اختیار کمیته امداد قرار دارد واین ایتام به تمامی خیران و حامیان در سراسر کشور معرفی می شوند، اعلام کرد: برای ایتام مناطق زلزله زده حامی های بیشتری جذب خواهیم کرد همچنین خانوارهایی که در مناطق زلزله زده نیازمند حمایت کمیته امداد باشند بدون محدودیت و در اسرع وقت تحت حمایت این نهاد قرار می گیرند.

منبع: جام جم آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۹۸۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع رایگان تخم نوغان بین مددجویان کمیته امداد گیلان

به گزارش خبرنگار مهر، عباس اهرابی صبح سه شنبه در گفت و گو با رسانه ها اظهار کرد: در راستای تحقق شعار سال و به منظور ترغیب مددجویان معزز جهت مشارکت در احیای صنعت نوغان و توانمندسازی آنان، تعداد ۵ هزار جعبه نوغان بین مددجویان داوطلب پرورش کرم ابریشم در حال توزیع می باشد.

مدیر کل کمیته امداد گیلان، با بیان اینکه استان گیلان خاستگاه تولید ابریشم در ایران بوده است، عنوان کرد: این طرح به منظور ایجاد اشتغال پایدار برای روستائیان به منظور جلوگیری از مهاجرت آنان به شهرها، کمک برای حمایت صنعت نوغانداری و افزایش درآمد برای خانوارهای تحت پوشش اجرا می گردد.

اهرابی، اضافه کرد: برگزاری کلاس های مشاوره ای و انگیزشی، دوره های آموزشی فنی و توسعه پرورش کرم ابریشم، توسعه باغات توت با واگذاری نهال اصلاح شده رایگان و خرید مستقیم و تضمینی از کشاورزان به منظور قطع واسطه گری، از دیگر اقداماتی است که در این زمینه صورت می پذیرد.

وی، با تأکید بر اینکه پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه برای پرورش کرم ابریشم به مددجویان از دیگر اقدامات کمیته امداد است، گفت: تسهیلات قرض‌الحسنه برای پرورش کرم ابریشم از محل اعتبارات بانکی، اشتغال روستایی و اعتبارات صندوق اشتغال نیازمندان حداکثر تا مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان برای مددجویان فعال در زمینه نوغانداری اهداء می گردد.

اهرابی با اشاره به اینکه زنجیره کامل تولید در حوزه صنعت ابریشم در استان ایجاد گردیده است، تشریح کرد: تمامی مراحل خرید تضمینی پیله تر ابریشم از مددجویان، استفاده از قابلیت ها و پتانسیل های صنایع تبدیلی داخل استان به منظور تبدیل پیله تر به پیله خشک، استفاده از صنایع تکمیلی استانی به منظور تبدیل پیله خشک به نخ و تحویل نخ ابریشم به مددجویانی که در عرصه تولید فرش ابریشم فعال هستند با نظارت و حمایت کمیته امداد انجام می شود.

اهرابی، با بیان اینکه بسیاری از مددجویان کمیته امداد گیلان، استعداد و توانایی کار دارند اما شرایط و سرمایه کافی برای ایجاد شغل ندارند، اضافه کرد: توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد استان گیلان با ایجاد اشتغال پایدار همواره جزء برنامه‌ها و اولویت‌های کاری این نهاد است و بر این اساس کمیته امداد با پرداخت تسهیلات ارزان، آن‌ها را در مسیر خودکفایی قرار می‌دهد.

وی، حمایت از ترویج مشاغل و صنایع بومی استان را یکی از رسالت های کمیته امداد در حوزه اشتغال و خودکفایی عنوان کرد و افزود: خدمات مشاوره ای، اعطای تسهیلات قرض الحسنه به مددجویان و اجرای طرح توسط این عزیزان با نظارت ۳ تا ۵ ساله جهت پایداری طرح از جمله حمایت های کمیته امداد در این بخش می باشد.

گفتنی است، در سال گذشته ۱۵۰ تُن پیله ابریشم توسط ۲ هزار مددجوی کمیته امداد استان به ارزش ریالی ۳۷ میلیارد تومان تولید شد.

کد خبر 6092733

دیگر خبرها

  • بهره گیری از ظرفیت‌های منطقه آزاد کیش با هدف خودکفایی مددجویان کمیته امداد
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • اعطای ۹۱۰ میلیارد تومان تسهیلات به مدد جویان البرز
  • نصب پنل‌های خورشیدی برای مددجویان خاتم
  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی برای مددجویان استان کرمانشاه
  • ارائه خدمات پزشکی به ۲۰۰۰ نفر از مددجویان زنجانی
  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی کمیته امداد برای مددجویان
  • بازنشستگی ۵۵۲ مددجوی کمیته امداد بوشهر با پرداخت ۱۰ سال بیمه
  • توزیع رایگان تخم نوغان بین مددجویان کمیته امداد گیلان
  • ساخت و بهسازی ۱۴۵ واحد مسکن مددجویی در بندرعباس