Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، امروز -دوشنبه- مجموعه بانک‌های دولتی و خصوصی با حضور مدیران ارشد بانک مرکزی از جمله کمیجانی -قائم مقام بانک مرکزی- و فرشاد حیدری -معاون نظارت بانک مرکزی- به میزبانی بانک پارسیان گرد هم آمده و در رابطه با کمک‌رسانی به مناطق زلزله زده بحث و تصمیم‌گیری کردند.

آن طور که جمشیدی - دبیر کانون بانک‌های خصوصی- در رابطه با جزئیات این جلسه به ایسنا توضیح داده است: بانک‌ها تصمیم گرفتند در کنار تسهیلاتی که از سوی هیات دولت و بانک مرکزی برای کمک به مناطق زلزله‌زده مصوب شده، به گونه‌ای کمک‌های خاص خود را ساماندهی کرده و به طور پراکنده انجام نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به عبارتی منابع مالی که قرار است در این رابطه هزینه شود را متمرکز و برای انجام اقدامات بلندمدت و بازسازی زیرساخت‌ها در نظر بگیرند.

در نتیجه این جلسه مشترک سه پیشنهاد مطرح شده است. اول اینکه بانک‌ها بازسازی مدارس، درمانگاه‌ها و خانه‌های بهداشت آسیب دیده در مناطق زلزله زده را تقبل کرده و انجام دهند. مورد دوم اینکه ساخت و ساز بیمارستان سر پل ذهاب که تخریب شده با تجهیز به پیشرفته‌تر ین امکانات پزشکی را به طور کامل بانک‌ها انجام دهند. در این رابطه قرار شده تا نماینده‌ای از بانک‌ها به مناطق زلزله زده اعزام شود تا بتواند در جریان کامل شرایط موجود قرار گرفته و مذاکراتی را با استاندار کرمانشاه انجام شود. بر این اساس پورزرندی -مدیرعامل بانک شهر- از سوی شبکه بانکی به عنوان نماینده فردا به استان کرمانشاه خواهد رفت.

دبیر کانون بانک‌های خصوصی اعلام کرد که ما برای انجام اقدامات نیازمند دریافت اطلاعات و آمار کافی هستیم که باید از طریق استاندار و البته وزیر بهداشت دریافت شود. اگر مورد تایید قرار گرفته و اطلاعات‌مان تکمیل شود، آنگاه در هفته جاری برای اجرایی کردن تصمیمات اخذ شده وارد عمل خواهیم شد.

اما اگر پیش از بانک‌ها سازمانی ساخت و ساز درمانگاه‌ها، خانه‌های بهداشت و یا بیمارستان سرپل ذهاب تقبل کرده باشد آنگاه بانک‌ها پیشنهاد سوم خود را اجرایی خواهند کرد. پیشنهاد سوم این است که بانک‌ها کانکس‌های لازم برای اسکان موقت زلزله‌زدگان تا حد امکان تهیه خواهند کرد.

درخواست برای پیگیری یارانه سود

اما در کنار این تصمیمات پیش از این هیات وزیران مصوب کرده بود که شبکه بانکی تا ۶۵۹ میلیارد تومان تسهیلات ارزان‌قیمت در اختیار مناطق زلزله زده قرار دهند که در ادامه بانک مرکزی این رقم را تا  ۷۶۷ میلیارد تومان افزایش داده و روز شنبه به شبکه بانکی ابلاغ کرده است. این تسهیلات با سود حدود چهاردرصد پرداخت می‌شود. این تسهیلات از طریق هفت بانک عاملی که بانک مرکزی معرفی کرد، اجرایی خواهد شد. در همین رابطه تصمیم دیگری که در جلسه امروز مشترک بانک‌ها اخذ شده این است که سایر بانک‌ها مبالغی را از محل منابع قرض‌الحسنه خود برای افزایش تسهیلات دهی در این رابطه اختصاص دهند، اما قرار نیست که خودشان به طور مستقیم این کار را انجام دهند بلکه این منابع را در اختیار آن هفت بانک عامل یعنی سپه، ملی، ملت، تجارت، کشاورزی، مسکن و صادرات قرار داده و آنها در قالب شرایط تعیین شده تسهیلات را پرداخت خواهند کرد.

در همین جلسه که قائم مقام بانک مرکزی و معاون نظارت حضور داشتند، بانک‌ها از آنها خواسته‌اند تا جریان دریافت یارانه سود که قرار است از سوی دولت پرداخت شود را به طور جدی پیگیری کند. به هر صورت سود تسهیلات بانکی در حال حاضر ۱۸ درصد است که برای پرداخت تسهیلات ارزان‌قیمت باید مابه‌التفاوت آن در قالب یارانه از سوی دولت به نظام بانکی پرداخت شود.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۰۶۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، بانک مرکزی آخرین وضعیت تسهیلات‌دهی بانک‌ها را در موضوع نهضت ملی مسکن اعلام کرد که بر اساس آن تا ۱۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ از تعداد یک میلیون و ۷۵۲ هزار و ۹۷۸ نفر متقاضی معرفی‌شده به بانک‌های عامل در کل کشور، تعداد یک میلیون و ۳۴۱ هزار و ۹۱۹ نفر متقاضی به‌منظور اخذ تسهیلات مذکور به بانک‌های عامل مراجعه کرده‌اند.

بر اساس آمار اعلامی در سامانه مربوطه وزارت راه و شهرسازی، از تعداد ۸۷۱ هزار و ۸۶۱ نفر واجد شرایط اخذ تسهیلات مذکور، تعداد ۸۰۲ هزار و ۸۰۴ نفر (در حدود ۹۲ درصد از متقاضیان واجد شرایط) موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ ۲،۶۷۸ هزار میلیارد ریال شده‌اند که از این تعداد تسهیلات مد نظر به تعداد ۶۲۴ هزار و ۴۶۸ نفر و به مبلغ یک‌هزار و ۳۳۷ هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.

سهم صفر درصدی ۱۸ بانک

در این میان سهم مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن تقریبا صفر بوده است که شامل بانک‌های شهر، کارآفرین، ملل، گردشگری، ایران‌زمین، اقتصاد نوین، آینده، پارسیان، پاسارگاد، پست بانک، سامان، سینا، سرمایه، خاورمیانه، کشاورزی، دی، توسعه تعاون و رفاه کارگران است.

همچنین نگاهی به میزان مشارکت بانک‌های شاخص نشان می‌دهد بانک مسکن بیشترین مشارکت را با ۸۵۱ هزار و ۵۲۶ میلیارد ریال داشته است.

پس از آن بانک ملت با ۲۸ هزار و ۶۲۵ میلیارد ریال، بانک سپه با ۱۹ هزار و ۳۸۴ میلیارد ریال، بانک ملی با ۱۳ هزار و ۸۷۸ میلیارد ریال، بانک تجارت با ۱۱ هزار و ۸۹۸ میلیارد ریال، بانک توسعه صادرات با یک‌هزار و ۵۲۰ میلیارد ریال، بانک صنعت و معدن با ۷۵۰ میلیارد ریال و بانک صادرات با ۱۵ میلیارد ریال در رتبه‌های بعدی مشارکت در این طرح عظیم ملی قرار گرفتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیگیری وضعیت وام ازدواج با کد ملی
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • روش ثبت نام وام 100 میلیون تومانی بانک آینده به صورت غیرحضوری
  • سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن
  • جزئیات جدید از تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • یک میلیون نفر در صف دریافت وام ودیعه مسکن قرار دارند
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • ضرورت بهره گیری از ظرفیت نخبگان و دانشگاهیان در طرح جوانی جمعیت
  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!