Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه سیمرغ گفت: بسیج بزرگ‌ترین و مقدس‌ترین یادگار ماندگار معمار انقلاب اسلامی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سیمرغ ما، محمد برمر صبح امروز در نشست خبری به مناسبت هفته بسیج ضمن تسلیت ایام اربعین حسینی، رحلت پیامبر اکرم (ص)، شهادت امام حسن مجتبی (ع)، شهادت امام رضا (ع) و از دست دادن جمعی از هم‌وطنان عزیز را در حادثه زلزله غرب کشور تسلیت گفت و اظهار کرد: بسیج بزرگ‌ترین و مقدس‌ترین یادگار ماندگار معمار انقلاب اسلامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: دوران بابرکت عمر بسیج به سه دوره تولد، تکامل و دوره توسعه تقسیم می‌شود.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان سیمرغ با اشاره به اینکه دوره تولد بسیج در فضای انقلاب اسلامی به شکل رسمی در پنجم آذر سال ۵۸ شکل گرفت، تصریح کرد: تفکر تأسیس بسیج توسط امام راحل از سال ۵۵ و در تبعید وجود داشت.

وی ادامه داد: جمعی از شاگردان امام (ره) زمانی که ایشان در تبعید به سر می‌برند از حضرت امام (ره) سؤال می‌کنند شما در اندیشه حکومت اسلامی هستید، اگر این اتفاق افتاد چطور آن را اداره می‌کنید، حضرت امام (ره) در پاسخ فرمودند: من بسیج تشکیل می‌دهم.

برمر با بیان اینکه بسیج مردمی، بعد از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در مقابله با توطئه و اتفاقاتی که حدفاصل پیروزی انقلاب اسلامی تا شروع جنگ تحمیلی رخ داد درخشش خوبی داشت، تأکید کرد: هشت سال دفاع مقدس تنور گرمی بود که بسیج در آن آبدیده شد و در حوزه سخت پاسداری از انقلاب اسلامی، هشت سال در مقابل ارتش تجهیز شده به منابع مالی و ابزار لجستیکی استکبار جهانی دفاع کرد و از این میدان سرافراز خارج شده است.

وی افزود: بعد از جنگ و در عصر بازسازی ویرانی‌های ناشی از جنگ هم درخشش بسیج را شاهد بودیم که بارزترین اقدامات بسیج در آن دوران در حوزه واکسیناسیون فلج اطفال و ریشه کردن بی‌سوادی و کم‌سوادی در کشور همچنین کمک به بازسازی و محرومیت‌زدایی بود.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان سیمرغ با اشاره به اینکه بنابراین بود به‌واسطه انقلاب اسلامی نعمت‌های انقلاب اسلامی به دوردست‌ترین نقاط کانال‌کشی شود، تصریح کرد: امن‌ترین مسیر این کانال‌کشی استفاده از ظرفیت بسیج عنوان‌شده بود.

وی در ادامه به دوران تکامل بسیج در دهه چهارم انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: با عمق جدیدی از حیات بسیج به‌عنوان عصر توسعه بسیج مواجه هستیم.

برمر با اشاره به اینکه در این عصر قرار است بسیج وارد میدان‌های ناشناخته و سخت مبارزه با تهدیدات و خنثی کردن توطئه‌ها شود، اظهار کرد: در رأس این مسیر میدان‌های تحمیلی به انقلاب اسلامی باید توطئه جاهلانه استکبار جهانی را پوشش دهیم.

وی افزود: گسترش انقلاب اسلامی که داعیه حکومت جهانی اسلام، میدان و مسیر دیگری است که بسیج پرچم آن را به‌عنوان نمادی از مستضعفین و انسان‌های دلداده به آرمان‌های انقلاب اسلامی و ائمه (ع) طی کند.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان سیمرغ بابیان اینکه بارزترین میدان سومین عصر عمر بابرکت بسیج در حوزه نهضت خدمت‌رسانی بسیج است که در این میدان شاهد اتفاقات دهه ۶۰ کشور هستیم، تصریح کرد: امروز بسیج در میدان خدمت‌رسانی به محرومان، عمران و آبادانی روستایی، کارهای امدادی و درمانی و حوزه اقتصاد مقاومتی و اشتغال‌زایی مشغول به فعالیت است.

وی ادامه داد: ترویج، تبلیغ و توسعه کارآفرینی در سطح کشور به‌ویژه در روستاها و نقاط شهری، ترویج مشاغل خانگی و اشتغال خرد، پایدار، مولد و روستا محور از دیگر اقدامات بسیج است که نقش خوبی برای کاهش حجم بیکاری در کشور و تقویت بنیان خانواده و کاهش آسیب‌های اجتماعی دارد.

برمر با اشاره به اینکه عمدتاً بسیج در حوزه نظامی و شبه‌نظامی شناخته می‌شود گرچه تردیدی وجود ندارد که سازمان رزم بسیج به‌عنوان نیروی متخصص، آموزش‌دیده و زبده میدان‌ها نظامی است که شاخص‌ترین عرصه بروز و ظهورش در هشت سال دفاع مقدس بود، اظهار کرد: در این ایام با تجربیات هشت سال دفاع مقدس درخشش مدافعان حرم را در حوزه جنگ با تروریست و تکفیری‌ها و داعشی‌ها شاهد هستیم.

وی افزود: در کنار نقش انکارناپذیر بسیج در حوزه نظامی، دفاعی و کمک به امنیت پایدار کشور در حوزه خدمت‌رسانی و جنگ نرم تحمیل‌شده دشمن هم قصد داریم نقش بسیج را محسوس و ملموس‌تر کنیم.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان سیمرغ بابیان اینکه بیش از ۷۰ عنوان برنامه در طی هفته بسیج سال جاری در حوزه‌های فرهنگ و هنر، ورزش، رزمی و دفاعی و اقتصاد مقاومتی و خدمت‌رسانی پیش‌بینی‌شده است، تصریح کرد: ویژه‌برنامه‌های هفته بسیج با رویکرد بسیجی نماد خدمت‌رسانی و بسیج داعیه حکومت جهانی اسلام و صدای رسای مستضعفین عالم اعلام می‌شود.

وی ادامه داد: طبق روزشمار طراحی‌شده برنامه‌های هفته بسیج در اولین روز از این هفته که مزین به شعار «بسیج اقتصاد مقاومتی و سازندگی» است دیدار با امام‌جمعه محترم شهرستان سیمرغ و دیدار اعضای ستاد بزرگداشت هفته بسیج با برخی خانواده‌های نیازمند شهرستان را خواهیم داشت.

برمر با اشاره به اینکه دومین روز از هفته بسیج مزین به شعار «بسیج، محرومیت و خدمت‌رسانی» است، اظهار کرد: افتتاحیه و کلنگ زنی پروژه‌های محرومیت‌زدایی بسیج سازندگی و افتتاح ساختمان پایگاه مقاومت از برنامه‌های شاخص این روز است.

وی افزود: چهارشنبه سومین روز هفته بسیج هم مزین به شعار «بسیج، اعتلای فرهنگی و اجتماعی» است که در این روز کارگاه‌های متعددی تحت عنوان کارگاهی آموزشی بسیج و جنگ نرم همچنین گردهمایی بسیجیان با حضور اساتید مجرب در حوزه علمی را خواهیم داشت.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان سیمرغ بابیان اینکه چهارمین روز از هفته بسیج با عنوان «بسیج، اندیشه ورزی و تولید علم» نام‌گذاری شده، تصریح کرد: نشست هم‌اندیشی فعالان عرصه فرهنگ و هنر و اصحاب رسانه همچنین نشست هم‌اندیشی با فعالان حوزه ورزش از شاخص‌ترین برنامه‌های این روز است.

وی ادامه داد: جمعه پنجمین روز از هفته بسیج با عنوان «بسیج، مسجدمحوری و ولایتمداری» نام‌گذاری شده که سخنرانی فرمانده سپاه پیش از خطبه‌های نماز جمعه و ارائه وزیت رایگان و خدمات بهداشتی و درمانی در فضای مصلی را در این روز خواهیم داشت.

برمر با اشاره به اینکه روز شنبه ششمین روز از هفته بسیج با عنوان «بسیج، دولت مقاومت و استکبارستیزی» نام‌گذاری شده، اظهار کرد: دعوت و میزبانی از نونهالان مهدهای کودک شهرستان توسط سپاه و با پخش پویانمایی، برنامه‌های نقاشی و ویژه‌برنامه‌های متنوع بتوانیم عزیزان نونهال را بافرهنگ مقاومت و فضای بسیج که به فرمایش امام راحل «بسیج مدرسه عشق است» آشنا کنیم.

وی افزود: در روز پایانی هفته بسیج با عنوان «بسیج، جهاد کبیر و انقلابی» نام‌گذاری شده که در این روز به‌عنوان حسن ختام برنامه‌های هفته بسیج صبحگاه مشترک نیروهای مسلح شهرستان و گروهان‌های نمونه منتخب بسیج را با حضور آحاد مردم در میدان صبحگاه هفته بسیج خواهیم داشت که با اجرای نمایشی از اقتدار و توانمندی حوزه نیروهای مسلح شهرستان به‌ویژه یگان‌های نمونه بسیج را در این روز خواهیم داشت.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان سیمرغ بابیان اینکه در خلال این هفته گردهمایی‌های متعدد با حضور اساتید، رزمندگان دفاع مقدس و چهره‌های شاخص بسیجی را در سطح محلات به‌عنوان برنامه‌های محلی پیش‌بینی‌شده است، تصریح کرد: برگزاری یادواره شهدا از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی‌شده در این ایام است.

وی در ادامه به جمع‌آوری و ارسال کمک‌های مردمی برای مردم زلزله‌زده غرب کشور توسط سپاه شهرستان اشاره کرد و گفت: ۲۴ ساعت پس از وقوع حادثه با توجه به نهادینه بودن تفکر بسیجی و آتش به اختیار بودن مجموعه سپاه و بسیج جلسات ستادی با حضور دست‌اندرکاران شکل گرفت و یک روز پس از زلزله قرارگاه سازندگی و مردم یاری را شکل دادیم.

برمر با اشاره به اینکه از ابتدای امر کمک‌های بسیار خوبی از طرف مردم شهرستان شد، اظهار کرد: کمک‌های مردمی از طریق ایستگاه‌های استقراری سپاه، ایستگاه‌های خودرویی، پایگاه‌های مقاومت محلات و مساجد و شماره‌حساب‌های رسمی و سازمانی بسیج در حوزه محرومیت‌زدایی جمع‌آوری شد.

وی افزود: نگاه دوم بسیج برای کمک به مردم مناطق زلزله‌زده بازسازی این مناطق است که برای این امر آمادگی داریم و در حال سازمان‌دهی گروه‌های جهادی تخصصی شامل اکیپ‌های مختلف هستیم.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان سیمرغ در پایان بابیان اینکه تا این لحظه داوطلبانی از سطح شهرستان داشتیم و روزی نیست که مراجعه‌ای در این زمینه به سپاه شهرستان و رده‌های تابعه صورت نگیرد، تصریح کرد: از مردم علاقه‌مند به‌عنوان نیروی کار تخصصی در بازسازی مناطق زلزله‌زده ثبت‌نام می‌کنیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۱۴۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشمنان آگاهانه برای تجزیه ایران می‌جنگند

فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر ۲۸ پیاده کردستان گفت: دشمنان آگاهانه برای تجزیه ایران می‌جنگیدند و اکنون نیز با حداکثر توان تلاش کرده تا به اهداف شومشان برسند‌ و متاسفانه برخی‌ها نیز از آنان حمایت می‌کنند! - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، آئین بزرگداشت سالروز شهادت شهیدان «عدنان مردوخی و محمد رشید احمدی» از شهدای آزادسازی باشگاه افسران سابق پیش‌ازظهر امروز با حضور مسئولان، فرماندهان نظامی و انتظامی، خانواده‌های معظم شهدا و جمعی از مردم در بنیاد حفظ آثار این شهر برگزار شد.

اقتدار نیروهای مسلح لرزه بر تن دشمنان انداخته است

فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر 28 پیاده کردستان در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی اظهار داشت: شهدا و رزمندگان اسلام به خاطر آزادی این‌ نقطه؛ باشگاه افسران هر آنچه که داشتند در طبق اخلاص گذاشتند تا این مکان به دست ضدانقلاب نیفتد.

امیر حمیدرضا رحمت‌پور، با بیان اینکه با پیروزی انقلاب اسلامی حاکمیت کشور تغییر پیدا کرد، افزود: انقلاب اسلامی ایران با بهره‌گیری از آموزه‌های قرآنی و تعالیم نبوی، نمونه کاملی از حیات طیبه را به مردم جهان عرضه کرد و پس از گذراندن فراز و نشیب‌های بسیار، الگویی برای مسلمانان و آزاد اندیشان جهان شده است. 

وی با اشاره به ماجرای محاصره باشگاه افسران سنندج تصریح کرد: دشمنان آگاهانه برای تجزیه ایران می‌جنگیدند و اکنون نیز با حداکثر توان تلاش کرده تا به اهداف شومشان برسند‌ و متاسفانه برخی‌ها نیز از آنان حمایت می‌کنند!

فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر 28 پیاده کردستان افزود: در آن دوران 2 هزار نفر نیروی ضدانقلاب باشگاه افسران سنندج را محاصره و تمام راه‌های دسترسی را بسته بودند و تنها 50 نفر در مقابل آنان ایستادند و شهدای همچون مردوخی و احمدی‌ها با گذشت از جان خود و لبیک به ارزش‌ها و آرمان‌ها، جانشان را برای حفظ این آب و خاک تقدیم کردند.

وی بیان کرد: فرزندان این دیار همچون شهیدان مردوخی و احمدی جانانه و آگاهانه از کیان و میهن اسلامی دفاع کردند و در این راه شربت شهادت نوشیدند و نامشان همواره ماندگار شده است.

رحمت‌پور اظهار کرد: تجزیه ایران آرزوی دیرینه ایران است تا کشور را تحت سیطره خود در بیاورند و منابع و ظرفیت‌ها را به غارت ببرند؛ هدف شومی که شهدایی همچون مردوخی‌ها و احمدی‌ها اجازه تحقق آن را ندادند.

وی با بیان اینکه سپاه و ارتش متحد و مقتدر در برابر دشمنان ایستاده‌اند، خاطر نشان کرد: ایران امروز یکپارچه، قدرتمند و مجهز به موشک‌های نقطه‌زن و پهبادها بوده که در صورت کوچک‌ترین تعرض، نابود خواهند شد.

فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر 28 پیاده کردستان با تأکید بر اینکه نیروهای مسلح کشور همچون ید واحده در برابر دشمنان ایستاده و مایه امید دلسوزان انقلاب و اتحاد آنان لرزه بر تن بدخواهان انداخته است، عنوان کرد: امیدوارم برای تداوم شکست‌های پی در پی دشمنان، این وحدت   اتحاد همچنان ادامه داشته باشد.

«باشگاه افسران» نماد مقاومت و ایستادگی پیشمرگان مسلمان کُرد

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کردستان نیز در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی اظهار داشت: باشگاه افسران سابق یک روزی در محاصره گروهک‌های ضدانقلاب بود، در چنین روزی هشتم اردیبهشت‌ماه دو نفر از مدافعان باشگاه به شهادت رسید و در این مکان مقدس به خاک سپرده شده‌اند.

سرهنگ علی کلوندی گفت: «باشگاه افسران» یکی از نقاط حماسی و یادمان دوران دفاع مقدس و یکی از نمادهای مقاومت و ایستادگی پیشمرگان مسلمان کُرد در استان کردستان است.

وی با بیان اینکه احترام به خانواده‌های شهدا را وظیفه خود می‌دانیم، تصریح کرد: برگزاری این یادواره‌ها کوچکترین کاری است که می‌توانیم در حق خانواده‌های شهدا انجام دهیم.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کردستان بیان کرد: موضوع دفاع مقدس در کردستان آنچنان که باید و شاید تبیین نشده است. امیدواریم بتوانیم ضمن تبیین واقعیات، قدردان خون پاک شهدا و ادامه‌دهنده راه پرافتخار این عزیزان باشیم.

عبدالله جعفری از پیشمرگان مسلمان کُرد نیز در این مراسم به بازگویی خاطراتی از ماجرای محاصره باشگاه افسران سنندج پرداخت.

در پایان این مراسم وصیتنامه شهید مردوخی توسط دانش‌آموز ندا ملائی قرائت و از خانواده معظم شهدا و رزمندگان اسلام تجلیل شد.

ماجرای محاصره باشگاه افسران سنندج توسط 2هزار منافق

به گزارش تسنیم؛ در اردیبهشت‌ماه سال 59، بخشی از شهر سنندج، به تصرف ضدانقلاب درآمد تا به زعم و باور غلطشان، یک دولت دیگر راه‌اندازی کنند؛ تعدادی از نیروهای پاسدار، ارتش و پیشمرگان مسلمان کُرد با دیدن این اتفاق، در محل «باشگاه افسران» به دلیل اشرافیت به منطقه مستقر ‌شدند و دفاع‌شان از این نقطه شروع شد.

نیروهای ضد انقلاب وقتی متوجه ‌شدند که نقطه حساس و تعیین‌کننده‌ای را از دست دادند، همه توان و تلاش‌شان را در اطراف این مقر متمرکز کردند، براساس شنیده‌ها نزدیک به 2هزار نیروی ضدانقلاب از گروهک‌های کومله، دموکرات، چریک‌های فدایی خلق، اقلیت، اکثریت، پیکار، رنجبران، و ده‌ها گروه مزدور دیگر که در آن زمان در شهر سنندج مقر داشتند، همه کنار هم قرار گرفتند تا «باشگاه افسران» را از دست برادران رزمنده بگیرند.

کمتر از 50 نفر نیروی با اعتقاد و با ایمان، در مقابل 2 هزار نفر ضدانقلاب بودند. از صبح تا شب ضدانقلاب به باشگاه افسران آتش می‌ریخت. شب هم شروع به تبلیغات روانی و جنگ روانی می‌کرد که «بیایید تسلیم شوید امشب شب پایانی شما است؛ امشب می‌آییم شما را سر می‌بُریم» اما برادرانمان در این مکان و در محاصره‌ای 22 روزه مقاومت ‌کردند و وقتی ضدانقلاب ناامید ‌شد و ‌فهمید نمی‌تواند این نقطه را بگیرند، دست به محاصره نیروها ‌زد.

راه امدادرسانی ‌بسته شد، آب و برق را به روی رزمنده‌ها قطع ‌کردند، آذوقه و حتی دارویی برای مجروحان وجود نداشت. پیکرهای شهدا در این پایگاه مانده بود و امکانات داشت به حداقل می‌رسید. از طرفی هم ضدانقلاب همه توانش را گذاشته که باشگاه افسران را بگیرد و می‌خواستند غائله پاوه را بار دیگر در سنندج و محل باشگاه افسران تکرار کند؛ فاصله رزمنده‌ها با یگان پشتیبانی‌کننده حدود 2 هزار متر بود؛ یعنی دشمن چنان، مسیر را اشغال کرده بود که نیروهای لشکر 28 هم نمی‌توانستند با طی کردن مسیر به مدافعان اسلام امدادرسانی کنند یا آنها را از محاصره دربیاورند.

بعد از 22 روز مقاومت در چنین شرایطی، نیروهایی از کرمانشاه به فرماندهی شهیدان «محمد بروجردی» و «علی صیاد شیرازی» به سختی از فرودگاه وارد شهر سنندج ‌شدند؛ بعد از طراحی عملیات، در نخستین روزهای اردیبهشت 59 با هدف رهایی نیروهای حاضر در باشگاه افسران از محاصره و پاکسازی مناطق مختلف شهر از وجود ضدانقلاب، عملیات از چند محور آغاز ‌شد.

محورهای عملیاتی به فرماندهی شهید صیاد، شهید محمد بروجردی و رحیم صفوی و محور دیگر از گردنه صلوات‌آباد، وارد عمل شدند. عملیات گسترده‌ای انجام ‌شد و رزمندگان با جنگ حدود 20 روزه موفق ‌شدند ضدانقلاب تا دندان مسلح را که نیروی چندهزار نفری در سنندج داشت، با تلفات و زخمی‌های زیاد از سنندج بیرون کنند و باشگاه افسران که در محاصره ضدانقلاب بود از محاصره خارج و رزمندگان وارد مقرهای محل شدند.

مزار مطهر پنج شهید گمنام که در مناطق عملیاتی شلمچه (عملیات کربلای 5)، طلائیه (عملیات خیبر) و فکه (والفجر مقدماتی) در برابر دشمنان نظام جنگیدند، به همراه پیکر پاک و مطهر شهیدان «عدنان مردوخی» از پیشمرگان مسلمان کُرد و «محمدرشید احمید» از درجه‌داران ارتش جمهوری اسلامی ایران که هشتم اردیبهشت 1359 براثر مقاومت دلیرانه در مقابل ضد انقلاب به شهادت رسیدند، در این مکان مقدس قرار دارد.

باشگاه افسران یکی از نقاط حماسی و یادمان دوران دفاع مقدس و یکی از نمادهای مقاومت و ایستادگی پیشمرگان مسلمان کُرد در استان کردستان است کمااینکه در دوران دفاع مقدس حماسه باشگاه افسران و صدها مورد مانند آن، بارها در این خطه از سرزمین اسلامی اتفاق افتاده است.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • تقدیم ۳۶۵ شهید کارگر آران و بیدگلی، مهر تأییدی بر مجاهدت جامعه کارگری شهرستان
  • از وابستگی مطلق دفاعی به توان دفاعی و بازدارندگی رسیدیم
  • قدردانی از کارگران بسیجی نمونه اراکی
  • اختتامیه سومین جشنواره «افتخار من» برگزار می‌شود
  • حاجی محمره از یادمان های راهیان نور بازید کرد
  • تجلیل از فرماندهان و مربیان برتر عقیدتی سیاسی
  • قدرت امروز ایران به دلیل روحیه استکبارستیزی و مقاومت ملت ایران است
  • نقش روحیه بسیجی و استکبارستیزی در صدور انقلاب اسلامی
  • دشمنان آگاهانه برای تجزیه ایران می‌جنگند
  • سپاه مقدس‌ترین نهاد و ناموس انقلاب اسلامی است