Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی هدفمندی یارانه ها،رسیدگی به مشکلات صندوق های بازنشستگی، آسیب های اجتماعی و اشتغال را از اقدامات مهم این وزارتخانه بیان کرد و گفت: درحوزه درمان ، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیشترین زحمت را کشید اما بیشترین فشارها را نیز تحمل کرد و مشکل اصلی ما نبود منابع و اعتبارات لازم برای پرداخت بدهی ها به حوزه سلامت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایرنا از خانه ملت، علی ربیعی روز سه شنبه با حضور در نشست فراکسیون ولایی مجلس که به منظور بررسی شرایط اشتغال در کشور برگزار شد با یادآوری این که بررسی شرایط اشتغال کشور و بحث بیکاری در قالب یک جلسه امکان پذیر نیست، افزود: از نمایندگان تقاضا دارم که با برگزاری جلسه ای دیگری در آینده امکان بررسی شرایط اشتغال را در زمان مناسب تری فراهم کنند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، با بیان این که فراکسیون ولایی مجلس باید در رفع مشکلات اشتغال و اجرای برنامه های مورد نظر در این حوزه وزارتخانه را همیاری کند، خاطرنشان کرد: برای حل مشکلات نیازمند تعامل مجلس هستیم.
ربیعی ادامه داد: مهم ترین بحث موضوع هدفمندی است که روز گذشته دراین مورد مباحثی را با رییس مجلس نیز مطرح کردم، ضمن این که درجلسه فردا هیات دولت نیز دراین خصوص مسائلی را مطرح می کنم.
وی تاکید کرد: پیگیری مباحث مربوط به صندوق های بازنشستگی نیز اولویت دیگر این وزارتخانه است که روز گذشته در جلسه غیرعلنی مجلس مسائلی در این حوزه به سمع و نظر نمایندگان رسید، به طورحتم رفع مشکلات صندوق ها نیازمند اتخاذ تصمیمات سخت است؛ زیرا مباحثی درخصوص ادغام و انحلال صندوق ها وجود دارد، ضمن این که درحال حاضر حدود 6 میلیون نفر فاقد بیمه نیز در جامعه است که باید به مشکلات آنها نیز توجه کرد.
وی با بیان این که موضوع آسیب های اجتماعی و اشتغال هم از برنامه های مهم دیگر این وزارتخانه است، گفت: همانطور که پیشتر نیز مطرح شد هیچ وزیر کار تاکنون در تاریخ مجلس استیضاح نشده است، اما وزیر رفاه به طور دائم تحت فشار قرار دارد زیرا ظرفیت شرکت های اقتصادی در وزارت رفاه درمعرض یک قضاوت عمومی است، ضمن این که حوزه رفاه نیز دارای سختی هایی است.
وزیرتعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: درحوزه درمان این وزارتخانه بیشترین زحمت را کشید اما بیشترین فشارها را نیز تحمل کرد، درحال حاضر درگیری میان وزارت رفاه و بهداشت درحوزه درمان وجود ندارد؛ بلکه مشکل اصلی ما نبود منابع و اعتبارات لازم برای پرداخت بدهی ها به حوزه سلامت است؛ بیمه سلامت که طبق مصوبه مجلس به وزارت بهداشت منتقل شد و این سازمان درحال حاضر حتی چهار ماه عقب تر از تامین اجتماعی در پرداخت بدهی خود به وزارت بهداشت است.
ربیعی تصریح کرد: بنده مسئول سیاست های پولی و مالی بوده و عضو شورای پول و اعتبار نیستم، اما مسئولیت این حوزه را پذیرفتم؛ همچنین درحال حاضر لایحه اختیارات وزارت رفاه در کمیسیون اجتماعی مطرح است و نمایندگان می توانند دراین رابطه پیگیری های خود را انجام دهند.
وی بر گستردگی مباحث مربوط به اشتغال تاکید کرد و افزود: حتی صندوق کارآفرینی هم زیر نظر بنده نیست، وزارتخانه رفاه همانند قطار بوده و انتظارات از آن بسیار زیاد است اما خوشبختانه تمام توان و تلاش های لازم درجهت شفاف سازی و انجام اقدامات مناسب با هدف مشکلات مردم انجام شده است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتاعی با بیان این که هیچ وزارتخانه ای مانند وزارت رفاه در بورس شفاف سازی نکرده است، گفت: همچنین در خصوص عقب ماندگی حقوق بازنشستگان صندوق فولاد تنها یک ماه عقب ماندگی وجود دارد، در رابطه با صندوق فولاد بارها تاکید شده که با رویه فعلی توان اداره ندارد؛ اما بنده حل مشکلات این صندوق را نیز هم همانند بخش های دیگر برعهده گرفتم؛ این درحالی است که وزیر کار قبلی این موضوع را نپذیرفت.
ربیعی به عقب افتادن حقوق 5 ماه گذشته صندوق فولاد اشاره کرد و ادامه داد: شرکت های واگذار شده به این صندوق سود ده نیستند، بارها گفتم که این صندوق به وزارت صنعت بازگردد اما در مجلس پذیرفته نشد ولی می توان بااتخاذ راهکارهایی مشکلات آن را حل کرد به طوری که دولت می تواند با لایحه ای این مشکلات را در دستور کار بررسی و حل قرار دهد.
وی با تاکید براین که درحال حاضر حق استفاده از منابع مربوطه به 9 بیست و هفتم حق بیمه ها را در حوزه بیمارستان سازی نداریم، تصریح کرد: درخصوص آمار اشتغال و ارقام متفاوت باید تاکید کرد که آمار اشتغال فصل به فصل متفاوت است، ضمن اینکه با شرایط و بنیه فعلی اقتصادی رفع مشکلات اشتغال بدون برنامه های مداخله ای امکان پذیر نیست؛ اما بنده شهادت می دهم که با ایجاد 400 هزار دفترچه اولی تامین اجتماعی در 6 ماه نخست سال جاری به میزان اشتغال ایجاد شده است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر ایجاد سند حمایت از سیاست اشتغال تاکید کرد و گفت: به طور حتم در جلسات بیشتر مسائل رمبوط به اشتغال و تعاون بررسی خواهیم کرد، اما ذکر این نکته بسیار مهم است که نسبت به نرخ بیکار به به داوطلبان خواهان شغل محاسبه می شود؛ بنابراین جمعیت فعال در بازار کار با نرخ مشارکت متفاوت است.
وی ادامه داد: درجلسه ای با مسئولان سازمان برنامه وبودجه مشکلات صندوق فولاد بررسی می شود و اگر در این جلسه نتایج قابل قبولی حاصل نشد، می توان با پیگیری لایحه ای معضلات صندوق فولاد را رفع کرد.
ربیعی با تاکید بر این که برای بیمه کارگران ساختمانی طبق مصوبه مجلس سالانه 700 میلیارد تومان دریافت می شود، افزود: این درحالی است که هزار و 300 میلیارد تومان هزینه دارد، برای بیمه بیکاری سال گذشته 2 هزار و 300 میلیارد تومان هزینه کردیم بنابراین ناچاریم در پرداخت بیمه بیکاری سخت گیری های انجام شود ضمن این که برای بیمه بیکاری دولت حتی یک ریال هم به ما کمک نمی کند.
وی با یادآوری این که درخصوص گسترش مراکز تامین اجتماعی جهت گیری ها به سمت مناطق محروم است، تصریح کرد: درجنوب تهران و جنوب غرب اقداماتی دراین خصوص انجام شده است.
سیام**9314**1336
تنظیم: داود توسلی**انتشار:مهرنوش خانزائی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۲۹۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۳ میلیون و۷۰۰ هزار کارگر بیمه‌شده زن هستند

امتداد - وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی با اشاره به نقش موثری بانوان در امر مشارکت، رشد و تولید و تعلیم و تربیت، گفت: از ۱۶ میلیون و ۱۹۱ هزار نفر بیمه شده تامین اجتماعی در بخش کارگری، نزدیک به ۳ میلیون و ۷۹۵ هزار نفر کارگر زن هستند.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، سید صولت مرتضوی در مراسم تجلیل از بانوان عرصه کار و تولید و واحدهای تولیدی دوستدار خانواده اظهار کرد: زن در فرهنگ و تمدن اسلامی و در احکام و آموزه های دینی از جایگاه و منزلت بالایی برخوردار است و بر همین اساس امروز بانوان ما در عرصه های مختلف رشد و تولید و تعلیم و تربیت و اثرگذاری بر جامعه خوش درخشیدند.

وی با اشاره به آمار زنان بیمه شده در حوزه کار گفت: براساس آمارها از ۱۶ میلیون و۱۹۱ هزار نفر بیمه شده تامین اجتماعی در بخش کارگری حدود  ۳ میلیون و ۷۹۵ هزار نفر کارگر زن هستند که در دانشگاه‌ها، آموزش و پرورش، و بهداشت و درمان به عنوان سرآمدترین معلمان و اساتید و پرستاران به شمار می روند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بازدید از یکی از شرکتهای قطعه سازی خودرو با بیان اینکه کار و تولید، ثبات و شرف و عزت و اقتدار برای انسان است و بستر بالندگی انسان را فراهم می‌کند، تصریح کرد: به لحاظ حضور گسترده بانوان در این مجموعه کارگاهی خرسندیم. بالغ بر ۵۰۰۰ نفر در این مجموعه تربیت شدند که بیش از نیمی از آنها بانوان هستند. بانوان در این کارخانه در حوزه‌های مختلف تحقیق و پژوهش، نوآوری و شکوفایی، طراحی و مهندسی و تولید خدمت می کنند.

وی گفت: بر اساس اصول ۴۳ و ۴۳ قانون اساسی، اقتصاد ما به سه دسته دولتی خصوصی و تعاونی تقسیم می شود. دایره شمول اقتصاد دولتی آن بخش از اقتصاد است که صرفاً به اقتدار و امنیت ملی ما برمی‌گردد، مابقی اقتصاد باید در دست زنان و مردان سخت کوشی باشد که هنر تولید و ایجاد اشتغال دارند و این دو بخش دیگر، اقتصاد خصوصی و تعاونی تعریف می شود.

به گفته وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، از منظر قانون اساسی و سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری باید بیش از ۸۰ درصد اقتصاد کشور در دست توانمند بخش خصوصی باشد و امروز نمونه بارزی از توفیق بخش خصوصی را شاهد بودیم.

مرتضوی با بیان اینکه جهش با رشد متفاوت است اظهار کرد: جهش یعنی حرکت زائد الوصف و اقدام خارق العاده و در سال ۱۴۰۳ باید جهش و پرش کنیم و این جهش نیاز به کوشش و در وهله اول تلاش دولت دارد.

وی ادامه داد: به عنوان کارگزاران نظام باید کوشش کنیم بستر جهش را با مشارکت مردم فراهم کنیم و راه آن مانع زدایی و رفع موانع تولید جلوگیری از مداخلات بی‌منای ادارات در حوزه تولید است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درعین حال تصریح کرد: اگر می‌خواهیم فرمان مقام معظم رهبری به نحو شایسته محقق شود، اول باید از دولت شروع کنیم. ما به عنوان کارگزاران دولت این آمادگی را داریم که دستان پرتوان کارگران و کارفرمایان را در این امر بفشاریم. مساله بعدی مشارکت مردم است. قطعاً جهش بدون مشارکت مردم محقق نخواهد شد و اگر ما جهش تولید را به عهده مردم بسپاریم، دامنه اطلاعات کارگزاران به برخی از تخلفات و یا احیاناً مفاسد اقتصادی بیشتر می‌شود.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • آخرین جزییات از دوره جدید کالابرگ
  • بیش از ۳ میلیون و۷۰۰ هزار کارگر بیمه‌شده زن هستند
  • تجلیل از نخبگان جامعه کار و تولید استان قزوین 
  • حجم سرمایه‌گذاری سه هلدینگ‌ وزارت تعاون در چهارمحال و بختیاری ۴۵۰۰ میلیارد تومان است
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع
  • مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی در کالابرگ الکترونیک فجرانه
  • مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی از کالابرگ الکترونیک فجرانه
  • افزایش اعتبارات مسئولیت اجتماعی در حوزه فرهنگی استان بوشهر