Web Analytics Made Easy - Statcounter

دومین دادگاه تجدیدنظر برای رسیدگی به پرونده «مرتضوی» در بخش کهریزک بدون حضور وی، واکنش‌ها در پی اعلام پایان داعش توسط سردارسلمیانی، تشکیل کمیته بحران در فراکسیون امید، چهارمین جلسه رسیدگی به پرونده حمید بقایی، آغاز سومین سمینار سطح بالای همکاری‌های بین المللی ایران و اتحادیه اروپا، دستگیری جاعل عنوان بازرس ویژه بیت رهبری و پرسنل وزارت اطلاعات، محاکمه غیابی «محمودرضا خاوری» و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. از جمله اخبار سیاسی ایسنا در روز سه شنبه، ۳۰ آبان ماه ۱۳۹۶ است.

پایان داعش

به گزارش ایسنا فرمانده نیروی قدس سپاه در پیامی به محضر مقام معظم رهبری با اعلام پایان سیطره شجره خبیثه داعش، رهبری حکیمانه ایشان و پایداری ملت، دولت، ارتش و نیروهای مردمی عراق و سوریه و مجاهدین و شهدای مدافع حرم از دیگر کشورهای اسلامی را عامل پیروزی جبهه مقاومت دانست.

رییس جمهور که در پنجمین کنگره خانه کشاورز سخن می گفت، پایان داعش را به همه رزمندگان اسلام، دیپلمات های کشور ،دولت و ملت رهبری انقلاب، نیروهای مسلح ایران ،عراق و سوریه تبریک گفت. رئیس مجلس شورای اسلامی نیز پیش از عزیمت به کشور ترکیه برای حضور در دهمین مجمع عمومی مجالس آسیایی گفت: تروریست‌ها نفس‌های آخر خود را در عراق و سوریه می‌کشند که این موضوع دستاورد بزرگی است. وی همچنین در بدو ورود به استانبول با اشاره به اینکه کمر داعش شکسته شد،تصریح کرد:ایران، ترکیه و روسیه مکمل هم در برطرف‌کردن مسائل منطقه هستند.

در همین ارتباط واکنش مولاوردی به خبر ‌پایان عمر داعششهیندخت مولاوردی، دستیار ویژه ر ئیس جمهور، آیت الله سید احمد خاتمی عضو هیات رییسه مجلس خبرگان رهبری،  سیدمحمد صادق خرازی دبیرکل حزب ندای ایرانیان، محمود واعظی رییس دفتر رییس‌جمهور در پیام هایی جداگانه و همچنین محمد باقر نوبخت در نشست خبری هفتگیسخنگوی دولت، پایان داعش را تبریک گفتند.

***

وزارت اطلاعات از دستگیری جاعل عنوان بازرس ویژه بیت رهبری و پرسنل وزارت اطلاعات خبر داد. سربازان گمنام امام زمان (عج) فردی را که با جعل عناوین مختلف از جمله بازرس ویژه بیت رهبری و پرسنل وزارت اطلاعات به اخاذی و دریافت رشوه از طعمه هایش در تهران و کرج اقدام می کرد، دستگیر کردند.

همچنین دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا گفت: بر اساس گزارش مطالعاتی که چند سال قبل توسط امریکا با عنوان جهان تا سال ۲۰۳۰ منتشر شد تا سال ۲۰۳۰ رژیمی با عنوان آل سعود در خاورمیانه وجود نخواهد داشت و در این گزارش احتمال تجزیه عربستان را هم داده‌اند. سردار صفوی در همایش بسیجیان مرکز مقاومت بسیج سازمان اوقاف و امور خیریه اظهار کرد: مبنای بسیج بر اساس نظر جهادی پایه ریزی شده است ، جهاد فرهنگی ،‌جهاد علمی ،‌جهاد دفاعی و امنیتی ، جهاد سازندگی و همه این جهاد ها در راه خدا و فی سبیل الله و با حداقل هزینه و با حداکثر بهره بود و تماما به نفع مردم و مستضعفان اتفاق افتاد.

محمدرضا تابش از تشکیل کمیته بحران در این فراکسیون امید  برای بررسی موضوع زلزله اخیر کرمانشاه خبر داد و گفت که اعضای این کمیته قرار است از مناطق آسیب‌دیده بازدید کنند. نایب رئیس فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی همچنین اظهار داشت: هیئت رئیسه فراکسیون امید صبح امروز با نمایندگان عضو فراکسیون که به مناطق زلزله‌زده اعزام شده بودند، تشکیل جلسه داد و نمایندگان گزارشی از بازدید خود و حیطه مسئولیت و تخصص خود ارائه کردند. بعضی از همکاران هم تجربیات خوبی در بخش‌های درمانی، اجرایی، آموزشی و امدادی داشتند و برخی به عنوان مسئول در حوادث مشابه حضور داشتند که انتقال تجربیات آنها می تواند روند امدادرسانی را تسریع کند.

سومین سمینار سطح بالای همکاری‌های بین المللی ایران و اتحادیه و اتحادیه اروپا

سومین سمینار سطح بالای همکاری‌های بین المللی ایران و اتحادیه و اتحادیه اروپا صبح امروز با موضوع همکاری‌های هسته‌ای، پیشرفت‌ها و چشم اندازها در هتل عباسی اصفهان آغاز به کار کرد. 

در این سمینار عباس عراقچی، معاون وزیر امور خارجه گفت: پس از برجام ارتباطات ایران و اتحادیه اروپا بسیار توسعه یافته است و روابط خوبی در تمام سطوح با اروپا داریم.

همچنین هلگا اشمید، معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا تاکید کرد: امکان مذاکره مجدد برای برجام وجود ندارد.

دومینیک ریستوری،مدیر کمیسیون انرژِی اتحادیه اروپا نیز با بیان اینکه ایران به صورت کامل تعهدات خود را اجرا کرده است گفت: عزم جهانی بر این است که از برجام حمایت کند.

بهروز کمالوندی، معاون امور بین‌الملل و حقوقی سازمان انرژی اتمی گفت: چشم‌انداز همکاری با اروپا با حفظ برجام محقق می‌شود. وی همچنین در نشست خبری سخنگوی سازمان انرژی اتمی گفت: پایبندی ایران به برجام به پایبندی طرف‌های مقابل بستگی دارد.

محسن مهرعلیزاده،استاندار اصفهان گفت: برگزاری سمینار UCFT،نطنز گواه خلاقیت‌های علمی و نبوغ دانشمندان هسته‌ای است.

 در ادامه حجت الاسلام مجتبی ذوالنوری، رییس کمیته هسته‌ای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با بیان اینکه خواست ملت ایران، حفظ برجام است، گفت: مواضع موگرینی قابل تقدیر است اما ملت می‌خواهند که برجام حفظ شود.

***

دومین جلسه دادگاه تجدیدنظر برای رسیدگی به پرونده «مرتضوی» در بخش کهریزک، در شعبه ۲۲ دادگاه تجدیدنظر استان تهران بدون حضور سعید مرتضوی برگزار شد. در جلسه امروز دادگاه وکیل مدافع اولیای دم روح‌الامینی حضور داشت.

همچنین چهارمین جلسه رسیدگی به پرونده حمید بقایی، معاون اجرایی دولت دهم برگزار شد و وی همانند جلسه قبل در دادگاه حضور نیافت.

محاکمه غیابی «محمودرضا خاوری» مدیرعامل وقت بانک ملی و یکی از متهمان پرونده موسوم به فساد بزرگ بانکی نیز صبح امروز  برگزار شد. این جلسه که در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی صلواتی برگزار شد، غیرعلنی بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۳۲۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران

پارلمان آلمان، پیشنهاد تحریم‌های جامع‌تر اتحادیه اروپا و قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست تروریسم را رد کرد.

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: به گزارش دویچه‌وله، این پیشنهاد را اتحادیه احزاب دموکرات مسیحی و سوسیال مسیحی آلمان دادند. فراکسیون پارلمانی این دو حزب خواستار اتخاذ رویکرد سخت‌گیرانه‌تر و بازنگری در سیاست نسبت به ایران است. اما دو پیشنهاد این فراکسیون، در پارلمان آلمان رای نیاورد و سایر احزاب با آن مخالفت کردند. طرح آنها قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست گروه‌های تروریستی و تحریم‌های جامع‌تر در سطح اتحادیه اروپا بود.

یوهان دیوید وادفول، یکی از نمایندگان این فراکسیون از این که آلمان همچنان بزرگ‌ترین شریک تجاری اتحادیه اروپا با ایران است، انتقاد کرد و آن را «بن‌بست سیاست آلمان در قبال ایران» خواند. نیلس اشمیت، نماینده حزب سوسیال دموکرات در واکنش به انتقادهای این فراکسیون گفت: «بقای ایران به تجارت با آلمان بستگی دارد.» او تاکید کرد که دیپلماسی همچنان مسیر درست «برای جلوگیری از برنامه هسته‌ای ایران» است و پرسید که جایگزین احزاب یادشده «برای جلوگیری از بمب هسته‌ای ایران چیست؟»

لامیا کادور از حزب‌سبزها هم اتهام مماشات با ایران را رد کرد و از ۱۰ بسته تحریمی علیه ایران از سال ۲۰۲۲، احضار سفیر ایران و ارجاع پرونده ایران به شورای حقوق بشر سخن گفت.

رناتا آلت از حزب دموکرات‌های آزاد هم حملات موشکی ایران به اسرائیل را یک نقطه عطف دانست. او به تحریم‌های متعدد اتحادیه اروپا از سال ۲۰۱۱ اشاره کرد و گفت: «مشکل این است که ایران، این تحریم‌ها را دور می‌زند. بیش از نیمی از صادرات ایران به چین و ترکیه است. باید اقدام قوی‌تری علیه تجاوزات ایران و برنامه موشکی آن انجام دهیم».

گروه پارلمانی اتحادیه احزاب دموکرات مسیحی و سوسیال مسیحی از دولت آلمان خواست تا پیش‌نویس بسته تحریمی جامعی علیه ایران را در چارچوب اتحادیه اروپا ارائه کند. نمایندگان این فراکسیون تاکید کردند که اروپا تا رسیدن به این هدف هنوز راه طولانی در پیش دارد و دولت آلمان به جای انتقاد کردن از ایران در پلتفرم ایکس (توئیتر سابق) باید پیشتاز اقداماتی تاثیرگذار علیه آن در اتحادیه اروپا باشد.

تحریم گروه‌های مورد حمایت ایران، تحریم‌های تجاری بیشتر، دشوارتر کردن تأمین مالی سپاه پاسداران و رویکرد سخت‌گیرانه‌تر به انتقال فناوری و همچنین تعطیلی مرکز اسلامی هامبورگ به‌عنوان مرکزی برای عملیات سپاه پاسداران در آلمان، موارد دیگری است که در این پیشنهاد آمده است.

گفتنی است که نمایندگان پارلمان اروپا اخیرا با تصویب قطعنامه‌ای، حمله موشکی و پهپادی ایران به اسرائیل را شدیداً محکوم کردند و خواستار قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست سازمان‌ها و گروه‌های تروریستی شدند. این در حالی است که دولت‌های اروپایی و پارلمان اروپا ظرف هفت ماه گذشته نسبت به نسل‌کشی صهیونیست‌ها در غزه و همچنین اقدامات تروریستی اسرائیل در سوریه از جمله علیه سفارت ایران، سکوت اختیار کرده‌اند. نمایندگان پارلمان اروپا همچنین خواستار گسترش تحریم‌ها علیه رژیم اسلامی به ویژه در عرصه‌های نفت و بانک شدند. آنان همچنین از اتحادیه اروپا خواستند که نقض توافق هسته‌ای از سوی ایران و نقش آن در بی‌ثبات کردن خاورمیانه به ویژه از خلال حمایت از گروه حماس را تأیید کند. یادآور می‌شود طرف اروپایی پس از خروج آمریکا از برجام، خود را در حد پادوی بی‌اختیار آمریکا پایین آورد و به ایران اعلام کرد که قادر به انجام تعهدات ضد تحریمی و خرید نفت ایران یا تجارت متقابل حتی در حد فروش دارو نیست. بنابراین ایران پس از دو سال خویشتنداری اقدام به توقف اجرای تعهدات برجامی کرد.

دیگر خبرها

  • نمایش محصولات فرهنگی کنگره ۳ هزار شهید سمنان در حضور رهبر انقلاب
  • کنعانی: اگر رشادت مستشاران سپاه نبود داعش تا پشت درب پارلمان اروپا و قلب آمریکا نفوذ می‌کرد
  • عضو پارلمان اروپا: این نهاد ننگ بشریت است
  • تاکید وزیر دفاع بر همکاری با هند در مقابله با داعش در منطقه
  • سپاه نبود داعش تا پشت درب پارلمان اروپا و قلب آمریکا نفوذ می‌کرد
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران
  • داعش در افغانستان از بین رفته است
  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • نگهداری مواد مخدر توسط فرزند معاون سابق قوه قضائیه؟ | افشای راز خودروهای مازراتی، پورشه و بنز در جلسه دادگاه | عصبانیت آقازاده از انتشار اعترافات!
  • گفت و شنود/ به سه دلیل!