Web Analytics Made Easy - Statcounter

یزد ـ مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه ظرفیت تولید کاشی در کشور به زودی به بیش از یک میلیون مترمربع می‌رسد، گفت: مجوز جدید برای این صنعت صادر نخواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سیف الله امیری پیش از ظهر امروز در همایش مدیران تولید و فنی کارخانجات تولید کاشی و سرامیک ایران به میزبانی دانشگاه یزد با اشاره به اینکه صنعت کاشی و سرامیک از صنایع استراتژیک کشور است، اظهار داشت: این صنعت با کیفیت و قیمت قابل رقابت، در بحث اشتغالزایی نیز بسیار حائز اهمیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: ظرفیت تولید کاشی و سرامیک کشور از ۲۸ میلیون مترمکعب در دهه های گذشته به ۵۵۰ میلیون مترمربع در سال رسیده بر این اساس ایران از نظر تولید واقعی رتبه چهارم و از نظر ظرفیت اسمی نصب شده، رتبه ششم جهان در زمینه تولید کاشی و سرامیک را داراست.

امیری با اشاره به وضعیت تولید کاشی و سرامیک در جهان و جایگاه کشورهای مختلف در چرخه تولید این محصول یادآور شد: ایتالیا و اسپانیا، مرجع دانش، طراحی و تکنولوژی تولید کاشی و سرامیک هستند و اکنون در دنیا ۱۲ میلیارد مترمربع کاشی تولید می شود که ۷۰ درصد از این میزان توسط کشورهای آسیایی تولید می شود.

مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: کشور چین در حال حاضر ۵.۵ میلیارد مترمربع از تولید کاشی و سرامیک جهان را انجام می دهد و به تازگی نیز هند ظرفیت تولید خود را به یک میلیارد مترمربع رسانده است.

وی افزود: در ایران در سال ۹۵ بیش از ۳۰۰ میلیون مترمربع کاشی و سرامیک در کشور تولید شده که بخش قابل توجهی از آن صادر شده و بیشترین صادرات به کشورهای همسایه به ویژه عراق بوده است.

امیری یادآور شد: در حال حاضر تهدیدهای بازار کاشی ایران و رقبای جدی ما در این زمینه کشورهای چین، هند و ترکیه هستند.

وی در مورد واردات کاشی نیز بیان کرد: در مجموع واردات ما ۳ میلیون مترمربع کاشی است که این میزان در برابر صادرات کاشی ایران بسیار ناچیز است.

امیری تاکید کرد: به طور قطع در سایه همدلی و مستندسازی مطالب مطرح شده در این همایش، کشور ما به جایگاه شایسته ای در تولید کمی و کیفی کاشی و سرامیک دست خواهد یافت.

وی افزود: در حال حاضر ۱۲۳ واحد فعال تولید کاشی و سرامیک با ظرفیت اسمی ۵۵۰ میلیون مترمربع در حال فعالیت هستند که با تکمیل واحدهای نیمه کاره تا سال ۱۴۰۴، ظرفیت تولید اسمی کاشی و سرامیک در کشور به یک میلیون و ۲۳۲ هزار مترمربع خواهد رسید.

مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به حجم تولید و میزان صادرات و واردات کاشی و سرامیک در کشور عنوان کرد: جواز جدیدی برای تولید این محصول صادر نمی شود مگر اینکه در منطقه ای توجیه اقتصادی وجود داشته باشد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، تدوین سند صادرات تولید کاشی و سرامیک را از اهداف وزارت صنعت، معدن و تجارت برشمرد و افزود: پیگیری برای تامین مالی واحدهای دارای مشکلات مالی، بررسی مشکلات مالیاتی، نبود کنسرسیوم‌های تامین مواد اولیه و صادرات محصولات و ... نیز از دیگر مواردی است که توسط این وزارتخانه پیگیری می شود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۳۲۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ درصد از تولیدات گل و گیاه مازندران صادر می‌شود

نایب رئیس اتحادیه گل و گیاه مازندران با اشاره به برنامه‌ریزی برای افزایش صادرات گل و گیاه این استان در طی سال‌های آتی گفت: میزان صادرات گل و گیاه مازندران به اندازه ۱۰ درصد تولیدات استان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، الیاس لاریجانی، امروز_یکشنبه نهم اردیبهشت_ در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ در جمع خبرنگاران یکی از بخش‌های زنجیره ارزش در این استان را با توجه به ظرفیت مازندران در تولید برگ شاخه بریده و گیاهان زینتی دانست و اظهار کرد: این تولیدات استان در سطح کشور به همین سبب بالاترین میزان تولید را دارد.

وی افزود: با توجه به ظرفیت این استان و برگزاری نمایشگاه‌ها و نیز ایجاد انگیزه در میان تولیدکنندگان، امیدواریم در سال‌های آتی میزان صادرات گل و گیاه مازندران بیش از ۲۰ درصد رشد می‌کند.

نایب رئیس اتحادیه گل و گیاه مازندران میزان صادرات گل و گیاه این استان را به اندازه ۱۰ درصد تولیدات مازندران دانست و گفت: هم‌اکنون در این استان شش‌هزار بهره‌بردار در سطح ۷۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی و باغی استان در بخش تولید گل و گیاه مشغول به فعالیت هستند.

لاریجانی ادامه داد: میزان تولید گل و گیاه مازندران در سه بخش در مقام اول کشور قرار دارد.

وی با بیان اینکه صادرات گل و گیاه مازندران به کشورهای حاشیه خزر، کشور عراق و حاشیه خلیج فارس صورت می‌گیرد، خاطرنشان کرد: امیدواریم با اقدامات صورت گرفته میزان صادرات گل و گیاه مازندران و کشورهای هدف صادراتی این استان افزایش پیدا کند.

کد خبر 748823

دیگر خبرها

  • صدور مجوز برای تأسیس ۵ کارگاه صنایع‌دستی در آبدانان ایلام
  • واحد‌های بخار نیروگاه طرشت وارد مدار تولید شد
  • سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود
  • راه‌اندازی سه نیروگاه برق با ظرفیت ۵۸ مگاوات در صنایع بزرگ کرمانشاه
  • ۱۰ درصد از تولیدات گل و گیاه مازندران صادر می‌شود
  • پیش راه‌اندازی واحد اوره پتروشیمی هنگام در عسلویه
  • سه هزار و ۳۵۴ پروانه راه‌اندازی گلخانه خانگی در سیستان و بلوچستان صادر شد
  • شبه سوئیفت ایران از طریق ارز‌های ملی راه‌اندازی شد
  • برنامه امسال وزارت صمت برای جهش بزرگ تولید خودرو/ تیراژ تولید روزانه ۵۰۰۰ دستگاه خودرو رسید
  • رسیدگی قضایی به مشکلات ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان