Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ داود کشاورزیان روز سه شنبه در ' همایش دوام حفاظ های بتنی راه' افزود: بیش از 70 سال از عمر استفاده از حفاظ های بتنی در جهان می گذرد این در حالی است که در ایران از 15 سال قبل از این حفاظ ها استفاده می شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: عمر مفید حفاظ های بتنی و نیوجرسی ( مانع بتنی )در راه های کشور 5 و یا 6 سال است این درحالی است که عمر مفید این سازه های بتنی در کشور های مختلف جهان بیش از 15 سال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای با بیان این که باید عمر مفید حفاظ های بتنی و نیوجرسی در راه ها به 15 سال افزایش یابد، گفت: در بسیاری از راه های کشور شاهد از بین رفتن نیوجرسی ها به علت برخورد خودروها با این سازه های بتنی هستیم در حالی که بسیاری از آنها به علت برخورد سنگ و یا نمک پاشی در راه های از بین رفته است.
رئیس سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای با بیان اینکه روز بروز باید استانداردهای تولید سازه های بتنی در کشور سخت تر شود، افزود: هم اکنون 17 شرکت در کشور بتن قابل قبولی تولید می کنند که تنها 3 شرکت دارای گواهینامه فنی هستند.
به گفته وی، برای افزایش مقاومت بتن و سازه های بتنی مورد استفاده در راه ها و مقاومت آن در برابر نمک و محیط های مختلف آب وهوایی باید مطالعات علمی خود را افزایش دهیم تا حفاظ های تولیدی در کشور بیش از 15 سال عمر مفید داشته باشند.
کشاورزیان اظهارداشت: ما باید در کشور پراکندگی قابل قبولی در تولید بتن و نیوجرسی داشته باشم تا مجبور نشویم برای جابجایی نیوجرسی ها از شمال به جنوب کشور و یا بالعکس هزینه های زیادی را پرداخت کنیم.
معاون وزیر راه وشهرسازی بیان کرد: از 3 سال پیش در تهیه وسایل و مصالح مورد نیاز راه های کشور گام های اساسی برای استفاده از مصالح استاندارد برداشته شده و عموما مصالح و سازه های بتنی از شرکت های دارای مجوزهای قانونی خریداری می شود.
کشاورزیان با اشاره کاهش مصرف سیمان در کشور خواستار کاهش تولید آن شد و گفت: بارها به وزارت صنعت، معدن و تجارت پیشنهاد کرده ایم که میزان تولید سیمان کاهش یابد، زیرا هم اکنون ظرفیت هیچ یک از واحد های تولیدی به طور کامل 100 درصدی نیست.
وی گفت: تولید هر تن سیمان در کشور حدود 30 دلار هزینه در بر دارد، این در حالی است که تولیدکنندگان برای فروش آن به قیمت 25 دلار تلاش می‌کنند در حالی که برای تخریب محیط ‌زیست هزینه‌ای پرداخت نمی‌شود.
معاون وزیر راه وشهرسازی افزود: در حال حاضر هرکسی به خود اجازه می‌دهد که حفاظ بتنی تولید کند و با توجه به کوچک بودن مقیاس‌های تولیدی، انجام کارهای تحقیقاتی برای آن‌ها توجیه ندارد و تولید آنها طبق همان روش قدیمی بدون توجه به یافته‌های عملی است.
کشاورزیان خاطرنشان کرد: در حالی که قیمت جهانی حامل های انرژی گاز و برق حدود 250 تا 300 تومان است، قیمت آن در داخل کشور بر اساس واحد محاسبه بین 70 تا 80 تومان است و اگر یارانه های انرژی در حوزه تولید سیمان و بتن همانند اسفالت حذف شود در این صورت قیمت سیمان به صورت واقعی خواهد بود.
معرفی مشخصات حفاظ های بتنی مناسب، الزامات ساخت حفاظ های بتنی و دوام آنها و ارائه دستورالعمل های کنترل کیفی حفاظ های بتنی از محورهای مهم برگزاری همایش دوام حفاظ های بتنی راه در مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی اعلام شده است.

 هم اکنون طول راههای کشور 210 هزار کیلومتر است که 34 هزار کیلومتر آن را راههای شریانی و حیاتی به خود اختصاص داده که 75 درصد رفت و آمد خودروها در کشور از طریق آن انجام می شود.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۳۳۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه وقف به سمت رفع نیاز مردم در حرکت است

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، حجت الاسلام سیدمهدی خاموشی در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای سازمان اوقاف و امور خیریه در نشست هم اندیشی و بررسی چالش های پیش رو در جمع مسئولان شرکت‌های دانش بنیان اظهار داشت: سرمایه وقف به سمت رفع نیاز مردم در حرکت است و هر نیازی دانشمندان و بازار بگوید ضرورت دارد به همان سمت طی مسیر کنیم.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: معضل تکمیل نبودن «زنجیره تولید» از تولید تا صادرات از چالش‌ها است، به عنوان مثال در صنعت تولید پرورش ماهی همه روی تولید کار می کنند، اما چقدر امکان صادرات وجود دارد؟ بررسی چالش‌های قانونی و حاکمیتی و رفع موانع آن در تکمیل غذا، پرورش و فناوری نیز از دیگر موارد اعلام شده بود.

وی تصریح کرد: موضوع بیمه بحث دیگری که در نشست هم اندیشی و بررسی چالش های پیش رو از سوی برخی شرکت‌های دانش بنیان عنوان شد که اوقاف کار خود را در این حوزه به نحو احسن انجام داده اما مدیران سازمان‌ها باید همکاری کنند موانع برطرف شود.

خاموشی ادامه داد: در کشورمان اقلیم خشک و مرطوب داریم در جایی ۶۰۰ میلیمتر بارش و در جایی دیگر، ۱۰ میلیمتر بارش داریم. مدیریت ما باید علمی شود. در اقلیم استوایی کارهای انجام نشده داریم که باید انجام دهیم. استان هایی مانند هرمزگان، بوشهر، جنوب فارس، کرمان و سیستان و بلوچستان زمین مساعد برای کشت‌های خاص دارند. در جنوب فارس فعالیت خود را شروع کرده ایم و سطح کشت را افزایش داده ایم.

وی با بیان اینکه فرآوری در کشورمان در حال رشد است، عنوان کرد: باید در رابطه با بهره‌وری زمین‌های خشک فکر کنیم. رهبر معظم انقلاب اسلامی مکرر به سواحل مکران اشاره کرده اند، در این زمین ها کشت انبه، آلوورا و کاکتوس بسیار مناسب است.

نماینده ولی فقیه در سازمان اوقاف و امور خیریه بیان داشت: بحث دوم اینکه ما در کشورمان بحران گوشت قرمز داریم و قیمت تمام شده برای مصرف‌کننده زیاد است و تولید کننده هم مشکل دارد باید دام ها را به سمت جایی ببریم که نزولات زیاد دارد و سطح کشت بالاست. ارزان سازی خوراک را می توانیم داشته باشیم.

خاموشی افزود: در استان گلستان این تجربه را داریم؛ در حال توسعه دام سبک هستیم. در بحث دریا می خواهیم سطح اشتغال در دریا را افزایش دهیم. با افزایش تولید اشتغال خرد ایجاد می شود، فروش زیاد و میادین فعال می شود و زنجیره ۵ هزار تن تولید، دو هزار نفر را مشغول می کند.

وی گفت: به زودی در بوشهر به ۵ هزار تن تولید می‌رسیم. آبزی پروری باید بر روی رژیم غذایی مردم تاثیر بگذارد. با قیمت‌های رقابتی این اتفاق محقق می‌شود.

نماینده ولی فقیه در سازمان اوقاف و امور خیریه بیان کرد: باید تبلیغ و توجیه پزشکی وجود داشته باشد. ما باید ۲۰ درصد بازار را هدف گذاری کنیم. کشور آفریقا برای انعقاد تفاهم نامه در حوزه پرورش ماهی در قفس بسیار استقبال کردند. صادرات با روش علمی، صحیح و درست کار کردن محقق می شود. اگر به چند صد هزار تن تولید برسیم صادرات شکل می گیرد.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه افزود: صنایع باید ارزآوری داشته باشند، جایگزین کردن کالای داخلی در ارزبری مهم است. کاری که با مشارکت اوقاف و جهاد دانشگاهی در شرکت سینافناوران ماندگار شکل گرفت که دام ممتاز تولید شد. در این زمینه نیز با آفریقا تفاهم نامه منعقد شده که ارزآوری خواهد داشت. ما وظیفه داریم در کل زمین‌ها و رقبات‌ به بهره‌وری بالا فکر کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معاون وزیر راه: ۴۷۵ نقطه پرتصادف در راههای کشور داریم
  • بزرگداشت روز ملی ایمنی حمل و نقل در لرستان
  • خط کشی ۳هزار و ۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان
  • پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصدی بزرگراه آستارا - آستارا
  • پیشرفت ۷۵ درصدی بزرگراه آستارا - آستارا
  • سرمایه وقف به سمت رفع نیاز مردم در حرکت است
  • خط‌کشی ۳۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲
  • جسد یکی از غرق‌شدگان نازلوچای ارومیه کشف شد
  • رئیس سازمان برنامه و بودجه: آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشور‌های منطقه و اروپا را داریم
  • ساخت یک کیلومتر راه اصلی به ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد